Udlejningsbiler fra Europcar i Hiroshima

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Hiroshima

Hiroshima, Japan
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Hiroshima, Japan
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Hiroshima Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Hiroshima, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

10 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Hiroshima

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Hiroshimafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 1 lokation i Lufthavn: Hiroshima Intl. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Go To Times Car Rental Counter.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Europcar i Hiroshima. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Europcar.

2-9-11,ote-machi,naka-ku,hiroshima er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 10 lokationer de har i Hiroshima. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra 2-9-11,ote-machi,naka-ku,hiroshima lokationen.


Europcar biler i andre byer i Japan