Billeje i Japan

Leder du efter billig biludlejning i Japan? Så søg her!

Tokyo, Japan
4. dec. — 11. dec.
Tokyo, Japan
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Japan

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Japan

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Japan?

I øjeblikket er Europcar det billigste biludlejningsfirma i Japan. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 283 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Europcar, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 456 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Japan?

Ifølge vores data er Budget et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Japan. Den sidste måned har 34% af brugere valgt Budget til at dække deres behov for biludlejning. 5 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Budget under deres besøg i Japan, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 8,4 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Japan har flest biludlejningssteder?

Toyota Rent a Car har flest biludlejningssteder i Japan. Firmaet har 1.487 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Tokyo er den mest populære destination i øjeblikket. I Tokyo har Toyota Rent a Car også 66 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Japan?

Når det drejer sig om at leje bil i Japan, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 41% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 371 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Japan

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Japan
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

302 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

331 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Hyundai i30
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

378 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Ford Fiesta
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

468 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Citroen C4 Picasso
Opel Vivaro
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

496 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Opel Vivaro
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

501 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Opel Meriva
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

527 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
BMW 3 Series

Find billig billeje i Japan

Find den lejebil i Japan, der passer til dine behov

Lille cars

300 kr. - 651 kr.

Alle biltyper

415 kr. - 1.083 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Japan er 429 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Japan er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 300 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Japan. I Japan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Japan.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Japan er 794 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Japan er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 560 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Japan. I Japan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Japan.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Japan er 738 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Japan er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 812 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Japan. I Japan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Japan er 556 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Japan er i november. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 576 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Japan. I Japan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Japan er 693 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Japan er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Japan. I Japan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Japan.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

302 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

331 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Japan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Japan

Toyota Rent a Car

1487 kontorer

ORIX Rent a Car

882 kontorer

Nippon Rent-A-Car

802 kontorer

Nissan Rent-A-Car

522 kontorer

Times

498 kontorer

Europcar

321 kontorer

keddy by Europcar

319 kontorer

Hertz

229 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Japan

Nærliggende attraktioner:

Gion80,7 km
Itsukushima Shrine267,3 km

Nærliggende attraktioner:

Itsukushima Shrine189,6 km
Gion513,6 km

Nærliggende attraktioner:

Gion426,2 km
Itsukushima Shrine751,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Japan

Herunder vises de mest populære hoteller i Japan

Billeje i Japan

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Japan, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Japan?

Hvis du lejer bil i Japan, skal du være opmærksom på, at du skal køre i venstre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Japan?

Japan har en score på 6 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Japan som nr. 8 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Japan, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Japan?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Japan og stadig køre lovligt bil, er 0,03%. Nogle regioner eller byer i Japan kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man i Japan skal være 20 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Japan?

Benzin i Japan kostede i sidste uge 7,84 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Japan, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,32 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,11 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Japan?

Priser for biler i Japan opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Japan?

Fra november 2023 er der 6.213 udbydere at vælge mellem for biler i Japan.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Japan?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Japan. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Japan?

For at leje en bil i Japan, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Japan?

Hvis du booker billeje i Japan via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Japan?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Japan. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Japan med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Japan med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Japan på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Japan med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Japan, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Japan.

Kan jeg søge efter billeje i Japan med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Japan med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Japan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.