Billeje i Kobe

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kobe

Kobe, Japan
25. jan — 1. feb
Samme aflevering
Kobe, Japan
man 25.1
Middag
man 1.2
Middag

Afstanden fra Kobe til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Osaka Kansai Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Kobe

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kobe for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Hertz, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kobe som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kobe. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kobe biludlejning?

Udlejningsbiler i Kobe fra populære udlejningssteder så som National, Hertz og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Kobe, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kobe?

Kobes hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kobe er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kobe, Japan i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Kobe i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 45 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Kobe under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Kobe.

Minder vejret i Kobe om vejret i resten af Hyogo-præfekturet?

Dem, der gerne vil leje bil i Kobe til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hyogo-præfekturet i januar måned normalt er ca. 4 °C med 45 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kobe

  • Få den seneste informatiom om fly til Kobe

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Kobe
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Kobes mest populære områder

    Find hoteller in Kobe