Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Calgary, Alberta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Calgary, Alberta

Calgary, AB, Canada
2. mar. — 9. mar.
Calgary, AB, Canada
lør. 2.3
Middag
lør. 9.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Calgary

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Calgary

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Calgary?

De billigste udlejningsbiler i Calgary kan normalt findes gennem Ace. Når du booker hos Ace, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 241 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Calgary er 241 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Calgary har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Calgary, med 17 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Calgary?

De fleste momondo-brugere lejer en GMC Yukon in Calgary, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota RAV4. Hvis du er interesseret i at leje en GMC Yukon, er priserne i gennemsnit på 941 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på GMC Yukon in Calgary på helt ned til 801 kr. om dagen. Leje af en Toyota RAV4 in Calgary ligger i gennemsnit på 378 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 284 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Calgary, Alberta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Calgary, Alberta
Economy282 kr./dag
Lille mellemklasse229 kr./dag
Stor mellemklasse233 kr./dag
Standard311 kr./dag
Stor305 kr./dag
Lille varevogn455 kr./dag
Stor SUV424 kr./dag
Kompakt SUV313 kr./dag
Standard SUV339 kr./dag
Mellemstor SUV340 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Calgary

Når du planlægger din rejse til Calgary, vil du gerne se Calgary Tower og Prince's Island Park. Der er også sjove aktiviteter i byen, når du rejser med børn, såsom Calgary Zoo og TELUS Sparks, et interaktivt videnskabsmuseum. Du kan finde omkring 30biludlejningssteder i Calgary. Byen har tilstrækkelig parkering i alle områder af byen. Priserne varierer afhængigt af sted og tidspunkt på året. Vær opmærksom på, at byen er kendt for at få masser af sne, så sørg for at tage de nødvendige forholdsregler, når du kører bil udlejning i Calgary.

Kan det betale sig at leje en bil, mens du besøger Calgary?

Calgarys centrum er gangbart og cykelvenligt. Du kan komme til de vigtigste steder i byens centrum, såsom Bow River og Fort Calgary til fods. Biludlejning i Calgary er en fantastisk måde at komme til og fra centrum og rundt i området for at se andre seværdigheder længere væk fra byens centrum. Det er muligt at finde billig billejei Calgary, men hvis du nyder at køre med stil, er det også muligt at leje luksusbiler i Calgary. Parkering i Calgary er gratis efter lukketid og hele dagen om søndagen. Med dit eget køretøj i Calgary kan du tage til Bowmont Park, hvorfra du får en spektakulær udsigt over byen og landskabet eller byens skyline fra Scotsman's Hill. Hvis du leder efter lidt tid i vildmarken, skal du sørge for at leje din Calgary-bil og køre mod vest til Kananaskis. Dette bjergrige område ligger mindre end to timer væk, og udsigten er det hele værd. Når du kører i din udlejningsbil i Calgary, vil du gerne undgå de kendte trafikerede veje, især i myldretiden. Disse hovedveje er Deerfoot Trail (AB-2), Crowchild Trail og Stoney Trail (AB-201). Deerfoot Trail er sandsynligvis den motorvej, du kommer fra Calgary Lufthavn.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Calgary?

Canada anvender det metriske system, så alle hastighedsgrænser og afstande markeres i kilometer. I Alberta-provinsen er det lovligt at gøre ret rødt, hvis ikke andet er angivet. Alle passagerer skal altid have sikkerhedssele på, og det er ulovligt at bruge mobiltelefon eller mobile enheder bag rattet. Sørg for at kontrollere vejrmeldinger og kørselsforhold, før du bevæger dig rundt, især om vinteren. Kørsel under indflydelse er en alvorlig forbrydelsei Canada. Hvis du planlægger at drikke, kan du overveje at parkere din Calgary-billeje. Men før du henter din udlejningsbil, skal du kontakte Calgarys afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om eventuelle opdaterede love.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Calgary, hvis jeg besøger et andet land?

For at kunne leje en bil i Calgary skal du have et gyldigt kørekort, være over 21 år og have haft dit kørekort i mindst et år. Ved leje under 24 år kan leje af en økonomibil i Calgary være din eneste mulighed. Hvis din licens ikke findes i det latinske alfabet, skal du fremvise en international kørertilladelse sammen med din licens fra dit hjemland, når du henter din Calgary-billeje.


Find billig billeje i Calgary, Alberta

Find den lejebil i Calgary, der passer til dine behov

Lille cars

259 kr. - 814 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 937 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Calgary, Canada er 486 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Calgary, Canada er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Calgary. I Calgary kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Calgary.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Calgary, Canada er 516 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Calgary, Canada er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 314 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Calgary. I Calgary kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Calgary.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Calgary, Canada er 623 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Calgary, Canada er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Calgary. I Calgary kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Calgary.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Calgary, Canada er 610 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Calgary, Canada er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 331 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Calgary. I Calgary kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Calgary.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Calgary, Canada er 608 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Calgary, Canada er i december. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Calgary. I Calgary kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Calgary.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

229 kr./dag

3 apr. - 24 apr.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

282 kr./dag

3 apr. - 24 apr.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Calgary

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Calgary, Alberta

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,3

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,1

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,3

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,8

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Hurtige fakta om biludlejning i Calgary

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Calgary

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

364 kr.

Den mest populære model

GMC Yukon
Det mest populære biludlejningsbureau i Calgary, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Calgary i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Calgary er 364 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 622 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Calgary i de seneste 7 dage er GMC Yukon. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Calgary

Herunder vises de mest populære hoteller i Calgary
Riviera Plaza and Conference Centre Calgary Airport

Riviera Plaza and Conference Centre Calgary Airport

3515 26 Street Northeast, Calgary, AB, Canada

6,4 km fra centrum

Hotel 11 by Sonesta

Hotel 11 by Sonesta

11 Freeport Cres Northeast, Calgary, AB, Canada

11,0 km fra centrum

Comfort Inn & Suites Airport North

Comfort Inn & Suites Airport North

147 Freeport Crescent Northeast, Calgary, AB, Canada

11,3 km fra centrum

Wingate by Wyndham Calgary Airport

Wingate by Wyndham Calgary Airport

57 Freeport Crescent Northeast, Calgary, AB, Canada

11,0 km fra centrum

Emerald Hotel & Suites Calgary Airport

Emerald Hotel & Suites Calgary Airport

2750 Sunridge Boulevard Northeast, Calgary, AB, Canada

6,0 km fra centrum

Fairmont Palliser

Fairmont Palliser

133 9th Avenue Southwest, Calgary, AB, Canada

0,5 km fra centrum

Park Inn by Radisson, Calgary Airport North, AB

Park Inn by Radisson, Calgary Airport North, AB

27 Freeport Crescent Northeast, Calgary, AB, Canada

10,8 km fra centrum

Royal Hotel Calgary, Trademark Collection by Wyndham

Royal Hotel Calgary, Trademark Collection by Wyndham

2828 23 Street Northeast, Calgary, AB, Canada

5,6 km fra centrum

Hyatt Place Calgary Airport

Hyatt Place Calgary Airport

10 Aero Crescent Northeast, Calgary, AB, Canada

10,3 km fra centrum

Acclaim Hotel By Clique

Acclaim Hotel By Clique

123 Freeport Boulevard Northeast, Calgary, AB, Canada

12,4 km fra centrum

Ramada Plaza by Wyndham Calgary Downtown

Ramada Plaza by Wyndham Calgary Downtown

708 8th Avenue South West, Calgary, AB, Canada

0,5 km fra centrum

The Westley Calgary Downtown, Tapestry Collection by Hilton

The Westley Calgary Downtown, Tapestry Collection by Hilton

630 4th Avenue Southwest, Calgary, AB, Canada

0,4 km fra centrum

Grey Eagle Resort

Grey Eagle Resort

3779 Grey Eagle Drive Southwest, Calgary, AB, Canada

7,0 km fra centrum

Hotel Clique Calgary Airport

Hotel Clique Calgary Airport

24 Aero Crescent Northeast, Calgary, AB, Canada

10,4 km fra centrum

Executive Residency by Best Western Calgary City View North

Executive Residency by Best Western Calgary City View North

9665 Aurora Park Link NE, Calgary, AB, Canada

10,3 km fra centrum

Hi Calgary City Centre - Hostel

Hi Calgary City Centre - Hostel

520 7 Avenue Southeast, Calgary, AB, Canada

1,3 km fra centrum

Hampton Inn by Hilton Calgary Airport North

Hampton Inn by Hilton Calgary Airport North

2000 2021 100 Avenue Northeast, Calgary, AB, Canada

11,3 km fra centrum

Calgary Airport Marriott In-Terminal Hotel

Calgary Airport Marriott In-Terminal Hotel

2008 Airport Road Northeast, Calgary, AB, Canada

10,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Calgary – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Calgary, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Calgary, Alberta biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Calgary opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Calgary så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Calgary i marts måned?

Leje af en standardbil i Calgary i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 5 °C og nedbør omkring 25 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Calgary koster 724 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Calgary, Alberta?

60 km/t. er fartgrænsen i Calgary, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Calgary er henholdsvis 110 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Calgary så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Edge in Calgary?

Hvordan er vejret i Calgary, AB i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Calgary i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring -5 °C og ca. 9 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Calgary om vejret i resten af Alberta?

Dem, der gerne vil leje bil i Calgary til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Alberta i februar måned normalt er ca. -8 °C med 16,3 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 78 udbydere for biler i Calgary fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Calgary?

Du bør booke billeje i Calgary ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Calgary?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Calgary. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Calgary med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Calgary, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Calgary på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Calgary med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Calgary, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Calgary.

Kan jeg søge efter billeje i Calgary med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Calgary.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Calgary
lør. 2.3
Middag
lør. 9.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo