Udlejningsbiler fra Hertz i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

345 kr. - 1.001 kr.

Alle biltyper

321 kr. - 1.125 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 345 kr. per dag i gennemsnit. 345 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 583 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Calgary, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i august når priserne er 387 kr. per dag i gennemsnit. 387 kr. per dag er 15% lavere end den gennemsnitlige årspris på 454 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Calgary. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Calgary, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i oktober når priserne er 391 kr. per dag i gennemsnit. 391 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Calgary. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Calgary, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Calgary Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Calgary

Hertz udlejningslokationer i Calgary er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Calgary:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Calgary Intl kan findes på 2000 Airport Road Ne.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Calgary. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Calgary i september er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.063 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 684 kr. per dag.

Hertz har 5 biludlejningslokationer i Calgary. Deres 4101 Macleod Trail, South lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Calgary, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 4101 Macleod Trail, South.


Hertz udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Alberta

Hertz biler i andre byer i Canada


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Calgary

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Calgary biludlejningsfirmaer