Udlejningsbiler fra Hertz i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
5. dec. — 12. dec.
Calgary, AB, Canada
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

446 kr. - 1.223 kr.

Alle biltyper

371 kr. - 956 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i april når priserne er 446 kr. per dag i gennemsnit. 446 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 771 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Calgary. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Calgary, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 326 kr. per dag i gennemsnit. 326 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 554 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i august når priserne er 365 kr. per dag i gennemsnit. 365 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Calgary. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Calgary, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 630 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Calgary, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Calgary Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Calgary

Har Hertz en lokation i Calgary Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Calgary Intl Lufthavn kan findes på 2000 Airport Road Ne.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Calgary?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Calgary. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Calgary i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Calgary i december er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 729 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 434 kr. per dag.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Calgary?

Hertz har 5 biludlejningslokationer i Calgary. Deres 2000 Airport Road Ne lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Calgary, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 2000 Airport Road Ne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 77 udbydere for biler i Calgary fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.