Billeje i Miami

Er du på udkig efter gode tilbud på lejebiler i Miami? Søg og sammenlign priser på biludlejning her!

søn.. 17.2.
12:00
man.. 18.2.
12:00
Sammenlign momondo med |

Tilbud på billeje i Miami fundet på momondo

Se en række gode tilbud på biludlejning i Miami fundet for nylig af momondos brugere
A4
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
117 DKK
aug 31 - sep 13
Miami
4050 Nw 28th Street
117 DKK
aug 31 - sep 13
Spark
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
138 DKK
feb 16 - feb 23
Miami
3947 nw 26 st
138 DKK
feb 16 - feb 23
Escape
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
202 DKK
apr 04 - apr 18
Miami
Please Go To The Advantage Counter
202 DKK
apr 04 - apr 18

De bedste lejebiler i Miami

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer

De bedste udlejningsfirmaer i Miami

Har du brug for hjælp til at leje en bil? Disse er vores mest populære udbydere
flvanrental
Mest populære
Florida Van Rentals
Florida Van Rentals har høj kundetilfredshed og findes 1 sted i byen
enterprise
De fleste steder
Enterprise
Enterprise tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 25 steder i byen

Oversigt over biludlejning i Miami

De største udlejningsfirmaer i Miami
$self.agencySymbol
SixRentals
Fremragende - 9,2 (1 anmeldelse)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fremragende - 8,7 (7.144 anmeldelser)
2 steder
$self.agencySymbol
Right Cars
Fremragende - 8,3 (6 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fremragende - 8,1 (92 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fremragende - 8,0 (889 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Godt - 7,6 (2.358 anmeldelser)
7 steder
$self.agencySymbol
Sunnycars
Godt - 7,6 (1 anmeldelse)
4 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Godt - 7,6 (353 anmeldelser)
1 sted

Lufthavne med biludlejning i Miami

Lej en bil i en af disse lufthavne
BILER I
Miami Lufthavn
MIA
BILER I
Miami Seaplane Base Lufthavn
MPB

Billeje i Miami

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Miami?

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Parkering

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Udflugtsmål i og omkring Miami?

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Miami, eller skal man have et internationalt?

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

Hvor i Miami kan man hente og aflevere sin lejebil?

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne. (Priser tjekket 20/09/2018).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami