Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Miami, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami, Florida

Miami, FL, USA
26. mar. — 2. apr.
Miami, FL, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Miami

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Miami

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Miami?

De billigste udlejningsbiler i Miami kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 32 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Miami er 32 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Miami har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Miami, med 26 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Miami?

Når vores brugere lejer bil in Miami, vælger de fleste en Ford Mustang Convertible til 561 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Toyota Corolla til i gennemsnit 202 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Mustang Convertible in Miami for helt ned til 284 kr./dag og udlejning af Toyota Corolla for helt ned til 42 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Miami, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Miami, Florida
Economy81 kr./dag
Lille mellemklasse93 kr./dag
Stor mellemklasse45 kr./dag
Standard369 kr./dag
Stor105 kr./dag
Lille varevogn230 kr./dag
Stor SUV402 kr./dag
Varevogn til passagerer357 kr./dag
Luksus424 kr./dag
Cabriolet429 kr./dag
Mellemstor SUV148 kr./dag
Standard SUV154 kr./dag
Kompakt SUV255 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Miami

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Miami?

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Parkering

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Udflugtsmål i og omkring Miami?

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Miami, eller skal man have et internationalt?

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

Hvor i Miami kan man hente og aflevere sin lejebil?

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne.


Find billig billeje i Miami, Florida

Find den lejebil i Miami, der passer til dine behov

Lille biler

216 kr. - 312 kr.

Alle biltyper

313 kr. - 471 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Miami, USA er 262 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Miami, USA er i maj. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 216 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Miami, USA er 369 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Miami, USA er i marts. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Miami, USA er 463 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Miami, USA er i maj. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Miami, USA er 372 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Miami, USA er i maj. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Miami, USA er 524 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Miami, USA er i august. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Miami, USA er 542 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Miami, USA er i november. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 469 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Miami, USA er 543 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Miami, USA er i juni. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 448 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Miami.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

81 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

93 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami, Florida

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,5

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,7

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Hertz

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,4

Avis

6,0
Okay
1 anmeldelse10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,1

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

4,8

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

3,7

Value

3,7

Hurtige fakta om biludlejning i Miami

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Miami

Det mest populære bureau

AbbyCar Car Rentals

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

182 kr.

Den mest populære model

Class Minivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Miami, der er fundet på momondo i denne måned, er AbbyCar Car Rentals. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Miami Life Cars og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Miami i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Miami er 182 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 313 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Miami i de seneste 7 dage er Class Minivan. Vores brugere foretrækker også Chrysler Pacifica som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Miami

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park10,4 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park33,3 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park101,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami
Novotel Miami Brickell

Novotel Miami Brickell

1500 Southwest 1st Avenue, Miami, FL, United States

1,4 km fra centrum

Kimpton EPIC Hotel

Kimpton EPIC Hotel

270 Biscayne Boulevard Way, Miami, FL, United States

0,4 km fra centrum

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

100 Chopin Plaza, Miami, FL, United States

0,7 km fra centrum

citizenM Miami Worldcenter

citizenM Miami Worldcenter

700 Northeast 2nd Avenue, Miami, FL, United States

1,0 km fra centrum

Yotel Miami

Yotel Miami

227 Northeast 2nd Street, Miami, FL, United States

0,6 km fra centrum

Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

2,1 km fra centrum

Miami International Airport Hotel

Miami International Airport Hotel

Le Jeune Rd, Concourse E - 2nd Floor, NW 20th St., Miami, FL, United States

8,9 km fra centrum

citizenM Miami Brickell

citizenM Miami Brickell

11 SE 10th Street, Miami, FL, United States

0,9 km fra centrum

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

5101 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

8,7 km fra centrum

Eurostars Langford

Eurostars Langford

121 SE 1st Street, Miami, FL, United States

0,2 km fra centrum

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

1695 Northwest 111th Avenue, Miami, FL, United States

18,4 km fra centrum

East Miami

East Miami

788 Brickell Plaza, Miami, FL, United States

0,6 km fra centrum

Mandarin Oriental, Miami

Mandarin Oriental, Miami

500 Brickell Key Drive, Miami, FL, United States

1,1 km fra centrum

Hyatt Place Miami Airport East

Hyatt Place Miami Airport East

3549 Northwest Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

3501 N.W. Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km fra centrum

Pullman Miami Airport

Pullman Miami Airport

5800 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

9,9 km fra centrum

Holiday Inn Miami West - Airport Area

Holiday Inn Miami West - Airport Area

7707 Northwest 103rd Street, Miami, FL, United States

16,9 km fra centrum

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

340 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

0,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Miami – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Miami, Florida i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 642 kr. for at leje en bil i april i Miami. Et særligt godt tilbud vil være omkring 466 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Miami indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 160 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 446 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Miami, Florida biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Miami i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 27 °C og nedbør på 135 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Miami. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Miami rejsende. Leje af en Standard i Miami koster 351 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Miami, Florida?

Rejsende, som lejer en bil i Miami, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Miami ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chevrolet Blazer in Miami?

Hvordan er vejret i Miami, FL i marts?

Normalt er vejret i Miami i marts måned 23 °C og den forventede nedbør er 76 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Miami om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Miami til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i marts måned normalt er ca. 19 °C med 96,9 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra marts 2024 er der 232 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Miami?

Hvis du booker billeje i Miami via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Miami?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Miami. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Miami med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Miami, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Miami på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Miami.

Kan jeg finde billeje i Miami, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Miami.

Kan jeg søge efter billeje i Miami med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Miami med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Miami


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo