Bil USA Miami

Billeje i Miami

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami

fre.. 3.7.
Middag
lør.. 4.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i Miami?

Alle
160 kr - 465 kr
Familie
186 kr - 392 kr
Economy
54 kr - 252 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Miami er i november. Med en lejepris på kun 226 kr pr. dag er prisen 13% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i maj. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i maj. I Miami kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami

Tilbage til alle udbydere

Alamo

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,7

Vurdering baseret på 7.226 anmeldelser

Se alle 3 steder

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,5

Vurdering baseret på 13.244 anmeldelser

Se alle 26 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.385 anmeldelser

Se alle 7 steder

Sixt

Vurdering af udbyder: God 7,5

Vurdering baseret på 1.491 anmeldelser

Se alle 9 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.134 anmeldelser

Se alle 14 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.630 anmeldelser

Se alle 7 steder

Dollar

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 6.646 anmeldelser

Se alle 2 steder

Payless

Vurdering af udbyder: God 6,6

Vurdering baseret på 2.805 anmeldelser

Se alle 2 steder

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Miami Lufthavn
Miami, Florida, USA
Nærliggende attraktioner:
Bayfront Park 10.4 km
Fort Lauderdale-Hollywood Intle Lufthavn Lufthavn
Fort Lauderdale, Florida, USA
Nærliggende attraktioner:
Bayfront Park 33 km
Palm Beach Intl Lufthavn
West Palm Beach, Florida, USA
Nærliggende attraktioner:
Bayfront Park 101 km

Information om din rejse til Miami

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Miami?

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Parkering

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Udflugtsmål i og omkring Miami?

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Miami, eller skal man have et internationalt?

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

Hvor i Miami kan man hente og aflevere sin lejebil?

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne. (Priser tjekket 20/09/2018).

Afstanden fra Lufthavn: Miami til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Miamis biludlejningsdisk

Kimpton EPIC Hotel

270 Biscayne Boulevard Way

10.2 km fra lufthavnen

Four Seasons Hotel Miami

1435 Brickell Avenue

10.3 km fra lufthavnen

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

5101 Blue Lagoon Drive

1.7 km fra lufthavnen

Mandarin Oriental, Miami

500 Brickell Key Drive

10.7 km fra lufthavnen

Intercontinental Miami

100 Chopin Plaza

10.4 km fra lufthavnen

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Boulevard

9.8 km fra lufthavnen

Hyatt Regency Miami

400 Southeast 2nd Ave

10.0 km fra lufthavnen

SLS Brickell

1300 South Miami Avenue

10.1 km fra lufthavnen

The Mayfair at Coconut Grove

3000 Florida Avenue

8.8 km fra lufthavnen

Conrad Miami

1395 Brickell Avenue

10.3 km fra lufthavnen

Novotel Miami Brickell

1500 Southwest 1st Avenue

9.9 km fra lufthavnen

Hotel Arya, BW Premier Collection

2889 Mcfarlane Road

9.0 km fra lufthavnen

Sheraton Miami Airport Hotel & Executive Meeting Center

3900 Northwest 21st Street

2.7 km fra lufthavnen

Pullman Miami Airport

5800 Blue Lagoon Drive

1.6 km fra lufthavnen

Miami International Airport Hotel

Northwest 20th Street and Lejeune Road

0.9 km fra lufthavnen

East, Miami

788 Brickell Plaza

10.0 km fra lufthavnen

Miami Marriott Biscayne Bay

1633 North Bayshore Drive

10.0 km fra lufthavnen

Zenmotel Mimo

7126 Biscayne Boulevard

11.3 km fra lufthavnen

Biludlejning i Miami

I juli har vi foretaget 806 søgninger på biludlejning i Miami for momondos brugere.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Miami i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 251 kr for at leje en bil i august i Miami. Et særligt godt tilbud vil være omkring 213 kr, hvilket er den laveste pris, vi har set for Miami indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 145 kr. Der var flere valgmuligheder fra omkring 325 kr.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Miami har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra ZigZag Rent A Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 115 kr/dag når du lejer en bil i Miami. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Miami er 44 kr/dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Miami biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Miami i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 252 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Miami. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Miami rejsende. Leje af en Standard i Miami koster 335 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Miami har flest biludlejningssteder?

I byen Miami er der 26 udlejningssteder ejet af Enterprise med en gennemsnitlig daglig pris på 419 kr.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Miami?

Rejsende, som lejer en bil i Miami, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Miami ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Planlæg din rejse til Miami med fly og hotel

Bil USA Miami
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00