Lej en bil i Miami, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami, FL

Miami, FL, USA
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Miami, FL, USA
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Miami, Florida

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

158 kr. - 311 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 457 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Miami, USA, er 187 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Miami, USA, er i oktober. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Miami, USA, er 275 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Miami, USA, er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Miami, USA, er 336 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Miami, USA, er i marts. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Miami, USA, er 322 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Miami, USA, er i marts. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Miami, USA, er 377 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Miami, USA, er i maj. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Miami, USA, er 447 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Miami, USA, er i marts. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 308 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Miami, USA, er 361 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Miami, USA, er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Miami.


Biludlejningsfirmaer i Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami, FL
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,8
26 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,9
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park10,4 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park33,3 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park101,4 km

Information om din rejse til Miami

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Miami?

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Parkering

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Udflugtsmål i og omkring Miami?

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Miami, eller skal man have et internationalt?

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

Hvor i Miami kan man hente og aflevere sin lejebil?

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne. (Priser tjekket 20/09/2018).


Afstanden fra Miami, FL til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Miamis biludlejningsdisk

Biludlejning i Miami

I juli har vi foretaget 806 søgninger på biludlejning i Miami for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Miami for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Miami har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Dollar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Miami. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Miami, Florida i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 374 kr. for at leje en bil i august i Miami. Et særligt godt tilbud vil være omkring 220 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Miami indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 41 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 182 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Miami har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra ZigZag Rent A Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 111 kr./dag når du lejer en bil i Miami. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Miami er 39 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Miami, FL biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Miami ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Miami i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 252 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Miami. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Miami rejsende. Leje af en Standard i Miami koster 318 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Miami har flest biludlejningssteder?

I byen Miami, FL er der 26 udlejningssteder ejet af Enterprise med en gennemsnitlig daglig pris på 382 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Miami, FL?

Rejsende, som lejer en bil i Miami, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Miami ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Miami, FL i juli?

Normalt er vejret i Miami i juli måned 29 °C og den forventede nedbør er 165 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i juli, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Miami.

Minder vejret i Miami om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Miami til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i juli måned normalt er ca. 28 °C med 168,2 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Miami

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Miami

Se flere lejebiler i Florida

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cape Canaveral, Daytona Beach og Fort Lauderdale i Florida

Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami