Billeje i Miami, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami, Florida

Miami, FL, USA
3. dec. — 10. dec.
Miami, FL, USA
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Miami

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Miami

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Miami?

De billigste udlejningsbiler i Miami kan normalt findes gennem ZigZag Rent A Car. Når du booker hos ZigZag Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 42 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Miami er 120 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Miami har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Miami, med 26 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Miami?

Når vores brugere lejer bil in Miami, vælger de fleste en Toyota RAV4 til 316 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Mustang Convertible til i gennemsnit 534 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota RAV4 in Miami for helt ned til 134 kr./dag og udlejning af Ford Mustang Convertible for helt ned til 311 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Miami, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Miami, Florida
Economy80 kr./dag
Lille mellemklasse133 kr./dag
Stor mellemklasse90 kr./dag
Standard184 kr./dag
Stor99 kr./dag
Lille varevogn262 kr./dag
Stor SUV282 kr./dag
Cabriolet433 kr./dag
Standard SUV113 kr./dag
Kompakt SUV189 kr./dag
Mellemstor SUV201 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Miami

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Miami?

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Parkering

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Udflugtsmål i og omkring Miami?

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Miami, eller skal man have et internationalt?

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

Hvor i Miami kan man hente og aflevere sin lejebil?

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne.


Find billig billeje i Miami, Florida

Find den lejebil i Miami, der passer til dine behov

Lille cars

230 kr. - 341 kr.

Alle biltyper

396 kr. - 537 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Miami, USA er 280 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Miami, USA er i november. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Miami, USA er 385 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Miami, USA er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Miami, USA er 486 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Miami, USA er i september. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Miami, USA er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Miami, USA er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 306 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Miami, USA er 564 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Miami, USA er i marts. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 448 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Miami.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Miami, USA er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Miami, USA er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 387 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Miami, USA er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Miami, USA er i september. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 471 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Miami.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

80 kr./dag

24 jan. - 6 feb.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

133 kr./dag

23 jan. - 26 jan.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami, Florida

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,5

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,1

Enterprise Rent-A-Car

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,6

Hertz

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,4

Avis

6,0
Okay
1 anmeldelse10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,1

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,9

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,8

Value

3,8

Hurtige fakta om biludlejning i Miami

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Miami

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

213 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Miami, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avis og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Miami i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Miami er 213 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 336 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Miami i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Miami

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park10,4 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park33,3 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park101,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami

Kørsel i lejebil i Miami – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Miami, Florida i december?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 335 kr. for at leje en bil i december i Miami. Et særligt godt tilbud vil være omkring 285 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Miami indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 92 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 402 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Miami, Florida biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Miami, Florida?

Rejsende, som lejer en bil i Miami, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Miami ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Pathfinder in Miami?

Hvordan er vejret i Miami, FL i november?

Normalt er vejret i Miami i november måned 24 °C og den forventede nedbør er 84 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Miami om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Miami til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i november måned normalt er ca. 20 °C med 75,4 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra november 2023 er der 224 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Miami?

Hvis du booker billeje i Miami via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Miami?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Miami. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Miami med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Miami, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Miami på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Miami.

Kan jeg finde billeje i Miami, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Miami.

Kan jeg søge efter billeje i Miami med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Miami med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.