Billeje i Miami, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami, Florida

Miami, FL, USA
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Miami, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Miami, Florida
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

35 kr./dag

12 okt. - 15 okt.
Audi Q3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

41 kr./dag

9 sep. - 19 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

30 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

9 sep. - 19 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

59 kr./dag

10 sep. - 20 sep.
Audi Q7
Audi A3 Cabriolet
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

50 kr./dag

9 sep. - 19 sep.
Audi A3 Cabriolet

Vigtige oplysninger om billeje i Miami

USA er bilernes land, og det er stort set altid en klassiker at tage på road trip, når turen går mod staterne. Det er også oplagt at foretage billeje i Miami, der er en moderne storby, som kan kombineres med afstikkere i delstaten Florida. Alderskravene til dig som chauffør varierer i forhold til de forskellige udlejningsfirmaer, og i visse tilfælde også i forhold til stat. Hos udbyderen Dollar skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et udlejningsfirma som Enterprise kræver, at du er fyldt 21 år, inden du kan leje en bil. I begge tilfælde vil du dog skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, hvilket de fleste udlejningsfirmaer opererer med. Det er det såkaldte ung-fører-tillæg, som som ligger på ca. 20 USD (ca. 128 DKK) pr. dag.

Når du benytter dig af billeje i Miami, får du en indsigt i den amerikanske færdselskultur, men det er naturligvis ideelt at sætte dig ind i tingene hjemmefra. De mange highways frister til fart over feltet, men det er begrænset, hvor hurtigt du må køre. Du skal nemlig vænne dig til feet og miles i stedet for meter og kilometer. Når du kører på motorveje i udlejningsbil, må du maks. køre 90 km/t mens du i byområder maks. må køre 50 km/t. Det er i øvrigt strengt forbudt at overhale skolebusser, foruden at du maks. må køre 25 km/t i skole-zoner. I Miami er det desuden tilladt at køre med en promille på maks. 0,8. Er du under 21 år, er promillegrænsen dog på nul.

Du skal huske at medregne flere beløb i dit budget, når du gør brug af biludlejning. Udover forsikring og brændstof er parkeringsafgifter en tredje ting, du skal forholde dig til. Miami er en storby med meget trafik, hvilket blandt andet også skyldes den store efterspørgsel på billeje i Miami. Men det er stadig til at finde parkeringsmuligheder i byen – især hvis du gør ligesom de fleste andre turister; downloader en af de mange apps, der viser en oversigt over ledige pladser. Der er betalingsparkering i alle de centrale områder som Downtown, Little Havanna, Coconut Grove og mange andre steder i centrum. I området i syd omkring Miami Beach skal du være opmærksom på skiltningen, der veksler mellem p-pladser for private eller offentlige p-pladser.

Billig billeje giver dig mulighed for at foretage køreture ud af byen. Er du afsted med familien, så er en tur til Walt Disney World med sikkerhed et af feriens højdepunkter. En køretur langs Palm Beach eller South Beach er også lig med ferie i Miami, hvor du kan rulle ned for vinduerne og nyde havet, farverne samt millionærvillaerne. Du kan naturligvis også overveje at booke en cabriolet – ikke mindst når turen går til Key West, der siges at være den eneste frostfri by i USA.

Selvom fartgrænserne i USA mange steder er lavere end i Danmark, så er promillegrænsen højere. Samtidig er amerikanerne mestre i at lægge sag an, hvilket alt i alt betyder, at du gør klogt i at dække dig fuldt ud med så lav en selvrisiko som muligt. Generelt er der oftest en basisforsikring inkluderet, når du booker en lejebil, men forskellige pakker kan tilkøbes. En ansvarsforsikring samt vejhjælp bør vær en fast del af din forsikring – netop kombineret med en lav selvrisiko på kaskoforsikringen. Derudover bør du også købe en udvidet tyveriforsikring samt dækning af glas, tag og dæk, der normalt ikke er inkluderet i en basisforsikring.

Når du har besluttet at booke billeje i Miami skal du have lavet et internationalt kørekort. Det kan klares hos Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Du skal huske at medbringe pasfoto samt dit danske kørekort, der desuden også skal medbringes på rejsen til USA sammen med den internationale version, der gælder i et år.

USA er bilernes paradis, og du kan hente og aflevere din lejebil mange steder i Miami. Mange turister benytter udlejningscentralen i lufthavnen ved ankomst, men du kan også bruge et af de mange kontorer i centrum tæt på hotellerne.


Find billig billeje i Miami, Florida

Find den lejebil i Miami, der passer til dine behov

Biler i Lille

197 kr. - 476 kr.

Alle biltyper

415 kr. - 655 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Miami, USA er 305 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Miami, USA er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 197 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Miami, USA er 430 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Miami, USA er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 311 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Miami, USA er 531 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Miami, USA er i december. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 431 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Miami, USA er 487 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Miami, USA er i januar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Miami, USA er 650 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Miami, USA er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 409 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Miami.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Miami, USA er 604 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Miami, USA er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Miami, USA er 539 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Miami, USA er i januar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 440 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami. I Miami kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Miami.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

9 sep. - 19 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Miami

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami, Florida
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,0
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,3
26 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,6

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,1

Value

4,9
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,7

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,5
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

6,0

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,3
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,7
6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Miami

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Miami

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

SUV, Convertible, Intermediate

Billigste lejebil

238 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Miami, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er HDC Rent A Car og ZigZag Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Miami i de seneste 72 timer: SUV, Convertible, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Miami er 238 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 356 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Miami i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Miami

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park10,4 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park33,3 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park101,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami

Kørsel i lejebil i Miami – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 726 kr. for at leje en bil i september i Miami. Et særligt godt tilbud vil være omkring 693 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Miami indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 201 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 396 kr..

Daglige priser fra ZigZag Rent A Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 127 kr./dag når du lejer en bil i Miami. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Miami er 44 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 27 °C og nedbør på 160 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Miami. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Miami rejsende. Leje af en Standard i Miami koster 311 kr./dag i gennemsnit.

I byen Miami, FL er der 17 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 415 kr..

Rejsende, som lejer en bil i Miami, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Miami ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Miami i august måned 29 °C og den forventede nedbør er 226 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Miami til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i august måned normalt er ca. 28 °C med 185,9 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Miami

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Miami

Populære udlejningsbiler i Miami

Lej en af disse populære biltyper i Miami

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Miami via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Miami. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Miami, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Miami.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Miami.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Miami med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.