Lej en bil i Seattle, Washington

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Seattle, WA

Seattle, WA, USA
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Seattle, WA, USA
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Seattle, Washington

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

178 kr. - 407 kr.

Alle biltyper

239 kr. - 488 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Seattle, USA, er 275 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Seattle, USA, er i maj. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Seattle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Seattle, USA, er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Seattle, USA, er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Seattle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Seattle, USA, er 255 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Seattle, USA, er i november. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Seattle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Seattle, USA, er 237 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Seattle, USA, er i februar. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Seattle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Seattle, USA, er 299 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Seattle, USA, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Seattle.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

167 kr./dag

5 sep – 26 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

184 kr./dag

5 sep – 26 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

658 kr./dag

5 sep – 26 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Seattle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Seattle, WA
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,5
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,7
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,3

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,4
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,4

Afstanden fra Seattle, WA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Seattle Tacomas biludlejningsdisk

Biludlejning i Seattle

174 brugere har søgt efter billeje i Seattle med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Seattle for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Seattle som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Seattle. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Seattle har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Seattle er billigst gennem Thrifty på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 164 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 284 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Seattle, WA biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Seattle tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Seattle i august måned?

I august måned i Seattle ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 38 mm i gennemsnit i august måned i Seattle gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Seattle koster 429 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Seattle har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Seattle, WA med 8 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 242 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Seattle, WA?

Hastighedsbegrænsningen i Seattle er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Seattle har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Seattle, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Seattle, WA i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Seattle 19 °C, og den forventede nedbør er 18 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Seattle.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Seattle typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Seattle om vejret i resten af Washington?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Seattle og rundt i Washington eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 21,4 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Seattle

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Seattle

Kom i gang med at planlægge din rejse til Seattle