De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Seattle, Washington

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Seattle, Washington

Chaufførens alder: 26-65
Pzt 29.7
Pzt 5.8

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Seattle, Washington

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Seattle, Washington
Economy280 kr./dag
Lille mellemklasse297 kr./dag
Stor mellemklasse282 kr./dag
Standard294 kr./dag
Stor317 kr./dag
Lille varevogn409 kr./dag
Stor SUV470 kr./dag
Premium396 kr./dag
Luksus573 kr./dag
Kompakt SUV276 kr./dag
Mellemstor SUV302 kr./dag
Standard SUV369 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Seattle

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Seattle

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Seattle?

De billigste udlejningsbiler i Seattle kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 231 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Seattle er 431 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Seattle har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Seattle, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Seattle?

En Ford Escape er den mest populære bil at leje in Seattle ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Escape på helt ned til 390 kr./dag in Seattle, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 519 kr./dag. En anden populær bil at leje in Seattle er en Toyota Corolla, der i gennemsnit koster 359 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 231 kr./dag.

Find billig billeje i Seattle, Washington

Find den lejebil i Seattle, der passer til dine behov

Lille biler

327 kr. - 611 kr.

Alle biltyper

315 kr. - 649 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Seattle, USA er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Seattle, USA er i maj. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Seattle, USA er 401 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Seattle, USA er i februar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Seattle, USA er 506 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Seattle, USA er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Seattle, USA er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Seattle, USA er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Seattle, USA er 520 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Seattle, USA er i august. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 456 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Seattle, USA er 347 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Seattle, USA er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Seattle.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Seattle, USA er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Seattle, USA er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 509 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Seattle. I Seattle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

280 kr./dag

26 Ağu - 8 Eyl
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

287 kr./dag

6 Eyl - 30 Eyl
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

297 kr./dag

6 Eyl - 30 Eyl
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Seattle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Seattle, Washington

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,4

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,2

E-Z Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,3

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,2

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Thrifty

6,6
Okay
2 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,7

Hurtige fakta om biludlejning i Seattle

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Seattle

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

296 kr.

Den mest populære model

Ford Escape
Det mest populære biludlejningsbureau i Seattle, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Seattle i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Seattle er 296 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 506 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Seattle i de seneste 7 dage er Ford Escape. Vores brugere foretrækker også Toyota Corolla som alternativ.

Kørsel i lejebil i Seattle – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Seattle, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Seattle, Washington biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Seattle tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Dollar, Enterprise Rent-A-Car og Thrifty, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Seattle i august måned?

I august måned i Seattle ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 38 mm i gennemsnit i august måned i Seattle gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Seattle koster 476 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Seattle, Washington?

Hastighedsbegrænsningen i Seattle er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Seattle har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Seattle, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Seattle?

Hvordan er vejret i Seattle, WA i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Seattle 19 °C, og den forventede nedbør er 18 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Seattle.

Minder vejret i Seattle om vejret i resten af Washington?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Seattle og rundt i Washington eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 19,1 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Seattle?

Priser for biler i Seattle opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Seattle?

Fra juli 2024 er der 61 udbydere at vælge mellem for biler i Seattle.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Seattle?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Seattle. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Seattle?

For at leje en bil i Seattle, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Seattle?

Hvis du booker billeje i Seattle via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Seattle?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Seattle på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Seattle med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Seattle, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Seattle på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Seattle.

Kan jeg finde billeje i Seattle, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Seattle på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Seattle med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Seattle.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Seattle på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Pzt 29.7
Middag
Pzt 5.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Seattle

Populære typer af udlejningsbiler i Seattle