Find billige flybilletter til Seattle

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Seattle (SEA)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Seattle. De nuværende restriktioner til Seattle er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Seattle

Find de billigste fly til disse Seattle-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Seattle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Seattle

København (CPH) til Seattle (SEA)

Fly til Seattle ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Seattle Tacoma, hvor den gennemsnitlige pris er 3.236 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SEATTLE FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Seattle ​​koster i gennemsnit blot 2.668 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SEATTLE FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 5.084 kr. at flyve til Seattle ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SEATTLE FRA KØBENHAVNjuli382% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Seattle fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Seattle?

Helt oppe i USA’s nordvestlige hjørne tæt på den canadiske grænse ligger byen Seattle. Der er ikke langt til Stillehavet fra den amerikanske by, og selvom vejret generelt er godt på vestkysten, så er vintrene kolde i den attende største by. Sommeren er det bedste tidspunkt at rejse med fly til Seattle, hvor højsæsonen i juli og august byder på det varmeste vejr, der stadig er til at holde ud. Generelt er det mest oplagt at tage på ferie med fly til Seattle i perioden fra april til oktober. Månederne lige før og efter højsæsonen byder nemlig på mildt vejr uden mange regnbyger.

Hvilket er det absolut billigste fly til Seattle?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Seattle fra San Diego for 433 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Seattle. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Seattle fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Seattle?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Seattle fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.668 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du bestille flyrejser til Seattle fra Danmark i januar i stedet. Fly til Seattle i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.706 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Seattle?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Seattle fra Danmark er 39 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.236 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 2.574 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Seattle på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Seattle på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.290 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.353 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Seattle?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Seattle normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Seattle om morgenen helt ned til 3.374 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Seattle på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.730 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Seattle?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Seattle i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Billy Frank Jr. Nisqually National Wildlife Refuge er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Seattle?

Rejsende, som flyver til Seattle, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Seattle King County/Boeing (9 km fra Seattle centrum), Lufthavn: Kenmore Air Harbor (15 km fra Seattle centrum), Lufthavn: Seattle Tacoma (18 km fra Seattle centrum), Lufthavn: Everett Paine Field (33 km fra Seattle centrum) eller Lufthavn: Lopez Island (107 km fra Seattle centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Seattle på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Everett Paine Field for 1.415 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Seattle?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Seattle. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Seattle nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Seattle Tacoma

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Seattle Tacoma fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
25. nov.
CPH08:10København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
SEA20:55Seattle Tacoma
29. nov.
SEA09:50Seattle Tacoma
12t. 10min.
1 stop
CPH22:00København Kastrup
3.127 kr.
Find lignende
Icelandair
25. sep.
CPH10:10København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
SEA23:40Seattle Tacoma
2. okt.
SEA11:50Seattle Tacoma
12t. 10min.
1 stop
CPH00:00København Kastrup
2.574 kr.
Find lignende
Icelandair
25. sep.
CPH10:10København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
SEA23:40Seattle Tacoma
29. sep.
SEA11:50Seattle Tacoma
12t. 10min.
1 stop
CPH00:00København Kastrup
2.995 kr.
Find lignende
Delta
13. dec.
CPH01:00København Kastrup
14t. 06min.
1 stop
SEA15:06Seattle Tacoma
19. jan.
SEA04:45Seattle Tacoma
16t. 35min.
2 stop
CPH21:20København Kastrup
3.008 kr.
Find lignende
Air France
14. dec.
CPH01:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
SEA15:55Seattle Tacoma
18. jan.
SEA08:10Seattle Tacoma
16t. 10min.
1 stop
CPH00:20København Kastrup
2.832 kr.
Find lignende
Air France
14. dec.
CPH01:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
SEA15:55Seattle Tacoma
16. jan.
SEA08:10Seattle Tacoma
16t. 10min.
1 stop
CPH00:20København Kastrup
2.945 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Seattle Tacoma

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Seattle, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH02:00København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
SEA17:05Seattle Tacoma
2.083 kr.
Find lignende
KLM
3. aug.
CPH02:00København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
SEA17:05Seattle Tacoma
3.266 kr.
Find lignende
KLM
3. aug.
CPH02:00København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
SEA17:05Seattle Tacoma
3.272 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Seattle?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Seattle

Det er primært de store klassiske flyselskaber, der tilbyder rejser med fly til Seattle. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som United Airlines, Brussels Airlines og Air Canada. Det samme gælder for flyafgange fra Billund Lufthavn, hvor du blandt andet kan rejse med Lufthansa, Finnair eller British Airways. Der er gode muligheder for at finde billige flybilletter til Seattle hos alle selskaberne.

Hvem flyver direkte til Seattle?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Seattle med direkte afgange. Du kan derimod vælge imellem mange forskellige flyafgange med en eller flere mellemlandinger enten fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Seattle?

Den hurtigste rejse til Seattle fra Københavns Lufthavn tager ca. 12 t og 30 min med et stop undervejs. Vælger du at flyve fra Billund Lufthavn, er den hurtigste rejsetid næsten den samme – nemlig ca. 13 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Seattle samt afstand til centrum

Der kører et såkaldt Link Light Rail direkte fra lufthavnen til centrum. Turen i tog tager ca. 40 min, og prisen på en enkeltbillet koster ca. 3 USD (ca. 20 DKK). Vil du hurtigere afsted, er det muligt at tage en taxa til ca. 40 USD (ca. 264 DKK) med en rejsetid på ca. 25 min.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Seattle?

Når du er landet med dine flybilletter i Seattle, starter din ferie for alvor i byen. Du kan opleve mange af bydelene til fods, men der vil også blive brug for offentlige transportmidler undervejs. Link Light Rail, Metro Transit bybusser samt sporvogne er de tre transportformer, der får dig hurtigt og billigt omkring. Det er oplagt at investere i et All-Day Regional Transit Pass, der giver fri adgang til offentlige transportmidler til en pris af ca. 8 USD (ca. 53 DKK).


Kan man rejse til Seattle uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i maksimum 90 dage i USA. Det er dog nødvendigt at ansøge om en ESTA-tilladelse via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. Desuden skal du fremvise en returbillet ved ankomst.


Tips og gode råd til Seattle

Hvad skal man se i Seattle?

Seattle er rig på seværdigheder, du kan få glæde af på din ferie. Space Needle er byens vartegn. Du kan tage turen op i det 158 m høje tårn og nyde en storslået panoramaudsigt. Museum of Pop Culture er også et besøg værd. Arkitekturen i sig selv er unik, og museet er helt i tråd med byens forhenværende stjerner som Nirvana og Jimi Hendrix.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er Seattle en perfekt by med oplevelser for familiens yngste. Seattle Children’s Museum er en oplagt attraktion, der byder på masser af sjove aktiviteter. Seattle Aquarium er også et af højdepunkterne for børn, hvor små og store kan lære om livet under havets overflade.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er fornuftigt at investere i en rejseforsikring, når du skal med fly til Seattle. Du kan skræddersy din forsikring, så du er dækket efter dine personlige behov i forhold til sygeforsikring, bagagetillægsforsikring og lignende omstændigheder.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Seattle.

Giver man drikkepenge i Seattle?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Pacific Place og Westlake Center er to attraktive indkøbscentre i Seattle. Ballard Avenue NW samt Seattle Premium Outlets byder ligeledes på gode indkøbsmuligheder. (Priser checket: 13/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class