Find billige flybilletter til Miami

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Miami. De nuværende restriktioner til Miami er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Miami

Find de billigste fly til disse Miami-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Miami

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Miami

København (CPH) til Miami (MIA)

Fly til Miami ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Miami, hvor den gennemsnitlige pris er 2.922 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MIAMI FRA KØBENHAVNnovember18% billigereAt flyve fra København til Miami ​​koster i gennemsnit blot 2.397 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MIAMI FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 4.424 kr. at flyve til Miami ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MIAMI FRA KØBENHAVNfebruar672% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Miami fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Miami?

Miami der også bliver kaldt for den magiske by, er kendt for lange lyse dage, sommervarme samt masser af fest og farver. Da Miami har et tropisk klima byder året på en tør og våd sæson, men med generelt høje temperaturer hele året rundt. Månederne fra marts til maj anses som værende de bedste at rejse hertil i hvor klimaet er tørt og varmt, mens du fra sommer og hen i efteråret bør pakke en paraply og forberede dig på regnskyl i ny og næ.

I Miami finder man paradisstrande, pulserende natteliv og shopping så langt øjet rækker.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Miami?

  Brugere, der bestiller rejser til Miami fra Richmond, Virginia, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Miami. Hvis du vil finde den billigste pris til Miami fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Miami?

  Den billigste måned at flyve til Miami fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.397 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Miami fra Danmark i januar i stedet. Fly til Miami i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.416 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Miami?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Miami fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Miami for omkring 2.922 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Miami fra Danmark helt ned til 1.881 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Miami på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Miami fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.631 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.963 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Miami?

  Når du flyver til Miami fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.397 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Miami koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.960 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Miami?

  Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Miami i januar, februar og december. Parker som f.eks. Bayfront Park er populære samlingssteder i disse måneder.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Miami?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Miami. Hvis du har planer om at flyve til Miami, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Fort Lauderdale (34 km fra Miami centrum) eller Lufthavn: Palm Beach Intl (102 km fra Miami centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Miami på?

  Lufthavn: Fort Lauderdale har en gennemsnitspris på 3.135 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Miami. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Miami?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Miami. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Miami nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Miami

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Miami fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
21. jan.
CPH01:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
MIA15:55Miami
12. feb.
MIA17:55Miami
18t. 40min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
1.881 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. okt.
CPH06:25København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
MIA21:25Miami
12. okt.
MIA13:30Miami
15t. 25min.
1 stop
CPH04:55København Kastrup
2.492 kr.
Find lignende
Air France
5. okt.
CPH02:25København Kastrup
16t. 50min.
1 stop
MIA19:15Miami
12. okt.
MIA09:20Miami
15t. 15min.
2 stop
CPH00:35København Kastrup
2.699 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
21. jan.
CPH01:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
MIA15:55Miami
12. feb.
MIA17:55Miami
18t. 40min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
1.888 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
21. jan.
CPH01:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
MIA15:55Miami
12. feb.
MIA17:55Miami
18t. 40min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
1.900 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
23. nov.
CPH01:10København Kastrup
20t. 55min.
1 stop
MIA22:05Miami
5. dec.
MIA11:45Miami
16t. 40min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
1.913 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Miami

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Miami, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France, British Airways og TAP AIR PORTUGAL
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH13:15København Kastrup
31t. 30min.
2 stop
MIA20:45Miami
1.605 kr.
Find lignende
Air France
18. aug.
CPH16:25København Kastrup
26t. 50min.
1 stop
MIA19:15Miami
1.988 kr.
Find lignende
British Airways
15. aug.
CPH03:10København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
MIA19:15Miami
2.869 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Miami?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Miami

Der er adskillige flyselskaber der tilbyder ruten til Miami. Det er bl.a. selskaber som SAS, Air Berlin og British Airways. En tur med direkte fly fra København til Miami tager ca. 10 timer.


Lufthavne i nærheden af Miami

Neden for finder du alle lufthavne i Miami samt deres afstand til centrum

Med over 45 millioner årlige rejsende er Miamis Internationale Lufthavn en af de travleste i USA, da lufthavnen samtidig også er den i hele landet, der fragter mest gods om året. Du finder alle former for transport tilgængeligt fra lufthavnen af, hvad end det er tog, udlejningsbil eller sågar limousine hvis du har lyst til det. Når du skal til centrum er den billigste transportmulighed Miami Beach Airport Express bussen til en pris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 35 minutter (Information tjekket 09/06/2017).

 


Populære fly til Miami

Find dine flybilletter til Miami blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Miami
Hurtigste flyvetid10t. 25min.
Laveste pris1.881 kr.
Fly fra Billund til Miami
Hurtigste flyvetid27t. 35min.
Laveste pris4.109 kr.
Fly fra Aarhus til Miami
Hurtigste flyvetid34t. 40min.
Laveste pris4.562 kr.
Fly fra Aalborg til Miami
Hurtigste flyvetid34t. 05min.
Laveste pris4.795 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Miami?

Opholder du dig i Miamis bykerne kan du let komme rundt til fods, og traske rundt mellem butikker, restauranter, strand og sjove oplevelser. Der findes dog også den såkaldte Metromover, der kører over jorden, og som er gratis, som du kan hoppe på, på de korte afstande.

Skal du ud på lidt længere afstande, så er Metrorail med 22 forskellige stationer den letteste løsning, da den kommer rundt i de forskellige kvarterer, så du oplever mere end blot Downtown.


Kan man rejse til Miami uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse med fly til Miami og opholde dig visumfrit i maks. 90 dage, forudsat at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Desuden er det et krav at ansøge om ESTA-godkendelse online senest 72 timer før afrejse. Skulle denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami


Tips og gode råd til Miami

Hvordan får man den billigste flybillet til Miami?

Skal du have fingrene i de billigste flybilletter til Miami, så er det måneder som januar og november du skal kigge nærmere på. Forsøg at booke dine billetter ca. 57 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Miami, februar 2018).

Hvad skal man se i Miami?

Oplevelserne ligger på lur om hvert et gadehjørne i Miami. Byen ligger fantastisk placeret mellem Atlanterhavet og vådområdet Everglades National Park. Mange turister kommer for at opleve de smukke strande, hvor South Beach er den mest populære sammen med den familievenlige Matheson Hammock Park Beach og ikoniske Fontainebleau Miami Beach. I Miami Beach Botanical Garden får du syn for sagen med den imponerende flora og fauna. Sig hola til de lokale i Little Havana, hvor der rulles cigarer og bydes på masser af hyggelige spisesteder i en latinamerikansk stemning. Når der skal handles souvenirs, så slå vejen forbi Bayside Marketplace, der er et udendørs marked med udsigt over vandet.

Aktiviteter for børn

Der er masser af oplevelser for børn i Miami, særligt hvis de kan lide dyr. Miami Zoo, Miami Seaquarium og Everglades Alligator Farm er nogle af højdepunkterne, hvor der både er shows og interaktive zoner. Grapeland Water Park er også et fantastisk sted, hvor ungerne kan boltre sig i vandrerutsjebaner, springvand og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring, i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen, men langt de fleste turister holder sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Miami?

Mange steder i Miami er der allerede et servicetillæg på regningen. Hvis det ikke er inklusive, er det standard at give ca. 10%.

Hvor er der god shopping?

Miami er et shoppeparadis for de fleste. Lincoln Road, Purdy Avenue, Collins Avenue og Washington Avenue er nogle af de populære gader.