Find billige flybilletter til Miami

søn.. 11.11.
søn.. 18.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Miami?

+90%
+60%
+30%
Grundpris
Pris
2.849 - 5.311 DKK

Flytilbud til Miami fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Miami fundet af brugere på momondo
Finnair
Finnair
CPH
20 feb.
Lufthavn: København Kastrup
14t 40m
1 stop
MIA
Lufthavn: Miami
Finnair
MIA
06 mar.
Lufthavn: Miami
13t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.235 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
16 feb.
Lufthavn: København Kastrup
28t 05m
1 stop
MIA
Lufthavn: Miami
Flere flyselskaber
MIA
26 feb.
Lufthavn: Miami
12t 00m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.275 kr
Lufthansa
Lufthansa
CPH
27 nov.
Lufthavn: København Kastrup
14t 20m
1 stop
MIA
Lufthavn: Miami
Lufthansa
MIA
05 dec.
Lufthavn: Miami
14t 50m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
2.387 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Miami?

Der er adskillige flyselskaber der tilbyder ruten til Miami. Det er bl.a. selskaber som SAS, Air Berlin og British Airways. En tur med direkte fly fra København til Miami tager ca. 10 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Miami samt afstand til centrum
Miami
8 km fra centrum
Miami Seaplane Base
2 km fra centrum

Med over 45 millioner årlige rejsende er Miamis Internationale Lufthavn en af de travleste i USA, da lufthavnen samtidig også er den i hele landet, der fragter mest gods om året. Du finder alle former for transport tilgængeligt fra lufthavnen af, hvad end det er tog, udlejningsbil eller sågar limousine hvis du har lyst til det. Når du skal til centrum er den billigste transportmulighed Miami Beach Airport Express bussen til en pris på ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 35 minutter (Information tjekket 09/06/2017).

 


Hvordan kommer man nemmest rundt i Miami?

Opholder du dig i Miamis bykerne kan du let komme rundt til fods, og traske rundt mellem butikker, restauranter, strand og sjove oplevelser. Der findes dog også den såkaldte Metromover, der kører over jorden, og som er gratis, som du kan hoppe på, på de korte afstande.

Skal du ud på lidt længere afstande, så er Metrorail med 22 forskellige stationer den letteste løsning, da den kommer rundt i de forskellige kvarterer, så du oplever mere end blot Downtown.


Kan man rejse til Miami uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse med fly til Miami og opholde dig visumfrit i maks. 90 dage, forudsat at dit pas er gyldigt under hele opholdet. Desuden er det et krav at ansøge om ESTA-godkendelse online senest 72 timer før afrejse. Skulle denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Hurtige facts om Miami

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Miami
Lokal tid
Valuta
Amerikansk dollar
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
21 DKK
Mad
Billig restaurant
93 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
14 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami


Tips og gode råd til Miami

Hvordan får man den billigste flybillet til Miami?

Skal du have fingrene i de billigste flybilletter til Miami, så er det måneder som januar og november du skal kigge nærmere på. Forsøg at booke dine billetter ca. 57 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Miami, februar 2018).

Hvad skal man se i Miami?

Oplevelserne ligger på lur om hvert et gadehjørne i Miami. Byen ligger fantastisk placeret mellem Atlanterhavet og vådområdet Everglades National Park. Mange turister kommer for at opleve de smukke strande, hvor South Beach er den mest populære sammen med den familievenlige Matheson Hammock Park Beach og ikoniske Fontainebleau Miami Beach. I Miami Beach Botanical Garden får du syn for sagen med den imponerende flora og fauna. Sig ”hola” til de lokale i Little Havana, hvor der rulles cigarer og bydes på masser af hyggelige spisesteder i en latinamerikansk stemning. Når der skal handles souvenirs, så slå vejen forbi Bayside Marketplace, der er et udendørs marked med udsigt over vandet.

Aktiviteter for børn

Der er masser af oplevelser for børn i Miami, særligt hvis de kan lide dyr. Miami Zoo, Miami Seaquarium og Everglades Alligator Farm er nogle af højdepunkterne, hvor der både er shows og interaktive zoner. Grapeland Water Park er også et fantastisk sted, hvor ungerne kan boltre sig i vandrerutsjebaner, springvand og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring, i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen, men langt de fleste turister holder sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Miami?

Mange steder i Miami er der allerede et servicetillæg på regningen. Hvis det ikke er inklusive, er det standard at give ca. 10%.

Hvor er der god shopping?

Miami er et shoppeparadis for de fleste. Lincoln Road, Purdy Avenue, Collins Avenue og Washington Avenue er nogle af de populære gader.

*Flypriser til Miami er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.