Søg og find billige fly til Sri Lanka

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Om fly til Sri Lanka

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sri Lanka

Bedste pris på enkeltbillet

3.727 kr.

Bedste pris på returbillet

4.509 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sri Lanka fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.727 kr. (København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Sri Lanka fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.509 kr. (København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl).
Det hurtigste fly til Sri Lanka fra Danmark tager 13t. 05min. (København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Sri Lanka, herunder LOT, Turkish Airlines og Qatar Airways.

De billigste fly til byer i Sri Lanka

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sri Lanka fra Danmark
Colombo
Colombo

Brugbar information om dit fly til Sri Lanka

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sri Lanka

De billigste flybilletter til Sri Lanka fundet fornyligt af momondo brugere er 891 kr. med Batik Air, 956 kr. med SriLankan Airlines og 961 kr. med SpiceJet.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Sri Lanka du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 13t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 35t. 30min. at flyve fra Billund til Colombo Bandaranayike Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

I gennemsnit koster et fly til Sri Lanka 9.080 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Sri Lanka for så lidt som 2.647 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 2.647 kr., men formår at finde en til 8.600 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Sri Lanka? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sri Lanka

Find fly til disse populære byer i Sri Lanka fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sri Lanka

Se de billigste flyrejser til Sri Lanka fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnColombo13t. 15min.4.699 kr.
BillundColombo35t. 30min.5.890 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sri Lanka

Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte afgange fra Danmark til Sri Lanka. Det er heldigvis muligt selv at sammensætte en rejse online, for at undgå de ofte dyrere pakkerejser. Dermed bliver flyrejser til Sri Lanka en kombination af flere selskaber, hvad enten det er SAS og easyJet, Lufthansa og Qatar Airways eller andre sammensætninger – det er blot at finde en billig rejse med eller uden hotel. Du kan starte din rejse med fly til Sri Lanka fra alle de danske lufthavne, men der vil være skift undervejs – sommetider også indenrigs i Danmark.

Uanset afrejselufthavn, så er der mindst én mellemlanding, når du skal med fly til Sri Lanka. Fra eksempelvis Billund Lufthavn tager rejsen ca. 19 timer, mens rejser fra Københavns Lufthavn tager omkring 17 timer og 30 minutter.

Sri Lanka er en populær destination på alle årstider, da der altid er varme regioner uden regn. Sydkysten og vestkysten er bedst at besøge fra december til marts, mens østkysten er mest oplagt fra april til september.

Et turistvisum er påkrævet inden afrejse, og varer op til 30 dage. Der skal ansøges om en såkaldt ETA-registrering på forhånd. Det anbefales også at kontakte den srilankanske ambassade, for reglerne kan ændre sig.


Populære ruter til Sri Lanka

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Colombo
Hurtigste flyvetid13t. 15min.
Laveste pris4.699 kr.
Fly fra Billund til Colombo
Hurtigste flyvetid35t. 30min.
Laveste pris5.890 kr.

Find fly til Sri Lanka

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sri Lanka


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sri Lanka på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sri Lanka, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Sri Lanka, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sri Lanka.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Sri Lanka, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Sri Lanka spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Sri Lanka

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Sri Lanka

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.