Fly Asien Sri Lanka

Find billige fly til Sri Lanka

fre.. 14.2.
fre.. 21.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Sri Lanka

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sri Lanka

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Sri Lanka? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Colombo
National Art Gallery
Murugan Hindu Temple
Dutch Period Museum
National Museum of Colombo
Bank of Ceylon Tower
Sigiriya
Sigiriya Museum
Sigiriya Archaeological Site
Bentota
Bentota Beach

Billige flybilletter til Sri Lanka

Se de billigste flyrejser til Sri Lanka fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Colombo 4.030 kr
Billund Colombo 5.566 kr

Fly til Sri Lanka

Har du også kigget længselsfuldt på billeder af Sri Lankas bounty-strande samt landets otte UNESCO-seværdigheder? Så er det tid til at gøre alvor af det og rejse med fly til Sri Lanka, så du kan se det smukke land med egne øjne. Der er evigt varmt på denne eksotiske ø, og derfor er det altid oplagt at booke flybilletter til Sri Lanka, så du kan komme væk fra de nordlige breddegrader. Uanset hvilken sæson du vælger, kan du se frem til drinks i hånden ved poolen eller havet, vidunderlige omgivelser og masser af kultur og seværdigheder. Med sin placering i Det Indiske Ocean, er Sri Lanka en helt unik perle, hvor du både kan slappe af og føle dig som en eventyrer.

Vejret på Sri Lanka er varieret. Det opleves især ved, at landet har hele to regnsæsoner. Heldigvis rammer de forskellige steder på øen samt på forskellige tidspunkter, og dermed kan du altid finde et tørt og solrigt område. Ligesom vejret er alsidigt på øen, så er områderne det også. Det gælder lige fra den energiske hovedstad Colombo til populære provinser som hyggelige Galle, resort-paradiset Mirissa, vandsportsbyen Bentota eller frodige Nuwara Eliya med de smukke te-plantager. En komfortabel og tidsbesparende fordel er, at du kan flyve indenrigs – det er blot at sammenligne rejserne i priskalenderen.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Sri Lanka?

Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte afgange fra Danmark til Sri Lanka. Det er heldigvis muligt selv at sammensætte en rejse online, for at undgå de ofte dyrere pakkerejser. Dermed bliver flyrejser til Sri Lanka en kombination af flere selskaber, hvad enten det er SAS og easyJet, Lufthansa og Qatar Airways eller andre sammensætninger – det er blot at finde en billig rejse med eller uden hotel. Du kan starte din rejse med fly til Sri Lanka fra alle de danske lufthavne, men der vil være skift undervejs – sommetider også indenrigs i Danmark.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sri Lanka?

Uanset afrejselufthavn, så er der mindst én mellemlanding, når du skal med fly til Sri Lanka. Fra eksempelvis Billund Lufthavn tager rejsen ca. 19 timer, mens rejser fra Københavns Lufthavn tager omkring 17 timer og 30 minutter.

På hvilken årstid skal man rejse til Sri Lanka?

Sri Lanka er en populær destination på alle årstider, da der altid er varme regioner uden regn. Sydkysten og vestkysten er bedst at besøge fra december til marts, mens østkysten er mest oplagt fra april til september.

Kan man rejse til Sri Lanka uden pas eller visum?

Et turistvisum er påkrævet inden afrejse, og varer op til 30 dage. Der skal ansøges om en såkaldt ETA-registrering på forhånd. Det anbefales også at kontakte den srilankanske ambassade, for reglerne kan ændre sig.


Populære rejsemål i Sri Lanka

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Sri Lanka

Populære internationale ruter til Sri Lanka

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne, for at finde de bedste priser og mest praktiske afgangstider
Fly fra København til Colombo
Korteste rejsetid
14t. 15min.
Laveste pris
4.030 kr
Fly fra Billund til Colombo
Korteste rejsetid
21t. 45min.
Laveste pris
5.566 kr
Fly Asien Sri Lanka