Find billige fly til Bentota

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bentota

Få indsigter om din flyrejse til Bentota, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Bentota?

Det tager i gennemsnit 16t. 10min. at flyve fra Danmark til Bentota, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Colombo Bandaranayike Intl (den mest populære lufthavn i Bentota). Hvis du flyver fra Billund til Colombo Bandaranayike Intl, tager det omkring 24t. 30min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bentota

Find de billigste fly til disse Bentota-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bentota

København (CPH) til Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl (CMB)

Fly til Bentota ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Colombo Bandaranayike Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.276 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bentota

538 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bentota. Dette fly er fra Chennai og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Bentota. Hvis du vil finde den billigste pris til Bentota fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bentota. Hvis du har planer om at flyve til Bentota, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kalutara Katukurunda (15 km fra Bentota centrum), Lufthavn: Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base (55 km fra Bentota centrum), Lufthavn: Koggala (59 km fra Bentota centrum), Lufthavn: Hatton Castlereigh Reservoir (80 km fra Bentota centrum) eller Lufthavn: Colombo Bandaranayike Intl (86 km fra Bentota centrum).

Med en gennemsnitspris på 12.128 kr. pr. person er Lufthavn: Hatton Castlereigh Reservoir den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bentota. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvilke flyselskaber flyver til Bentota?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bentota

Hvilke flyselskaber flyver til Bentota?

Qatar Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Bentota. Emirates, Turkish Airlines og Etihad Airways er også populære valg på flyrejser til Bentota fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bentota, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bentota


Find billige flybilletter til andre byer i Sri Lanka

Sri Lanka er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Bentota.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bentota med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Bentota vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Bentota. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.