Find billige flybilletter til Olbia

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Olbia (OLB)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Olbia. De nuværende restriktioner til Olbia er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Olbia

Find de billigste fly til disse Olbia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Olbia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Olbia

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Olbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.803 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Olbia ​​koster i gennemsnit blot 1.547 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNdecember47% dyrereDet koster cirka 2.841 kr. at flyve til Olbia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNjuli689% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Olbia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Olbia?

Hvilket er det absolut billigste fly til Olbia?

624 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Olbia. Dette fly er fra Rom og er 55% billigere end de fleste andre flyrejser til Olbia. Hvis du vil finde den billigste pris til Olbia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Olbia?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Olbia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.547 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Olbia i marts, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Olbia i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 1.635 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Olbia?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Olbia 45 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Olbia for 1.931 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 777 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Olbia på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Olbia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.530 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Olbia er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.007 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Olbia?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Olbia normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Olbia om formiddagen helt ned til 1.748 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.991 kr. i gennemsnit. Fly til Olbia fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Olbia?

Rejsende, som flyver til Olbia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Alghero-Fertilia (107 km fra Olbia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Olbia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Olbia Lufthavn: Alghero-Fertilia, hvor gennemsnitsprisen er 1.389 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Olbia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Olbia. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Olbia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Olbia Costa Smeralda

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Olbia Costa Smeralda fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
25. sep.
CPH04:40København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
OLB10:20Olbia Costa Smeralda
8. okt.
OLB13:00Olbia Costa Smeralda
4t. 50min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH05:00København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
OLB12:05Olbia Costa Smeralda
12. okt.
OLB12:40Olbia Costa Smeralda
4t. 35min.
1 stop
CPH17:15København Kastrup
Flere flyselskaber
25. sep.
CPH04:40København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
OLB10:20Olbia Costa Smeralda
10. okt.
OLB05:30Olbia Costa Smeralda
11t. 05min.
2 stop
CPH16:35København Kastrup
Flere flyselskaber
31. jul.
CPH09:20København Kastrup
2t. 40min.
OLB12:00Olbia Costa Smeralda
11. aug.
OLB14:10Olbia Costa Smeralda
17t. 10min.
2 stop
CPH07:20København Kastrup
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH04:40København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
OLB10:20Olbia Costa Smeralda
14. sep.
OLB14:10Olbia Costa Smeralda
14t. 45min.
2 stop
CPH04:55København Kastrup
Flere flyselskaber
28. jul.
CPH03:20København Kastrup
8t. 55min.
2 stop
OLB12:15Olbia Costa Smeralda
9. aug.
OLB09:35Olbia Costa Smeralda
19t. 35min.
2 stop
CPH05:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Olbia Costa Smeralda

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Olbia, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH09:25København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
OLB16:00Olbia Costa Smeralda
Lufthansa
19. aug.
CPH03:30København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
OLB12:35Olbia Costa Smeralda
Flere flyselskaber
3. aug.
CPH17:40København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
OLB04:05Olbia Costa Smeralda

Hvilke flyselskaber flyver til Olbia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Olbia

Populære fly til Olbia

Find dine flybilletter til Olbia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Olbia
Korteste rejsetid
2t. 45min.
Laveste pris
790 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class