Find billige fly til Olbia fra 1.117 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Olbia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Olbia

Bedste pris på returbillet

1.117 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 45min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Olbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.117 kr. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Det hurtigste fly til Olbia fra Danmark tager 8t. 45min. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Olbia, herunder Lufthansa og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Olbia

Få indsigter om din flyrejse til Olbia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Olbia?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Olbia på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Olbia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 2.031 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Olbia er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.120 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Olbia?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Olbia normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Olbia om eftermiddagen helt ned til 1.974 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.920 kr. i gennemsnit. Fly til Olbia fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Olbia?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Olbia du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 10t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Olbia Costa Smeralda. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Olbia Costa Smeralda. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Olbia?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Olbia 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Olbia for 2.348 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Olbia

Find de billigste fly til disse Olbia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alghero

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Olbia

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Olbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.340 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNfebruar31% billigereAt flyve fra København til Olbia ​​koster i gennemsnit blot 1.362 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNmarts109% dyrereDet koster cirka 4.092 kr. at flyve til Olbia ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNjuli801% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Olbia fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Olbia

Hvor lang tid tager det at flyve til Olbia?

Flyvninger mod Olbia Costa Smeralda Lufthavn (OLB) i Olbia på Sardinien vil udforme sig på forskellig vis. Du kan påbegynde dine flyrejser mod den italienske ø fra BLL Billund Lufthavn, CPH Københavns Lufthavn og endda også AAL Aalborg Lufthavn, hvorfra du finder ruter med mellemlandinger i AMS Amsterdam Airport Schiphol i Holland. Herefter vil rejsetiden afhænge af dine mange muligheder for korte ophold ned over Europa. Selvom tiden i luften på omkring tre timer ikke nødvendigvis er så lang, bør du regne med, at du skal få et par timer til at gå ved en mellemlanding. Derfor kan turen godt tage op mod 10 timer, mens den også kan komme ned nær små seks timer. Din rejsetid vil herudover influeres af scenarier såsom nødvendigheden for et tog fra Odense eller en indledende køretur fra Sønderjylland mod Billund.

Hvorfra kan du flyve direkte til Olbia?

Flytilbud til Olbia kræver desværre, at dine rejseplaner indretter sig efter en nødvendig mellemlanding i en stor lufthavn, som kan føre dig mod Sardinien. Her har du til gengæld massevis af valgmuligheder. Du vil ofte opleve, at det er lufthavne såsom CDG Charles de Gaulle Lufthavn i Paris, VIE Wien Lufthavn, ZRH Zürich Lufthavn eller en af de store tyske lufthavne, som du kan få tiden til at gå i. Det gør sig naturligvis kun gældende, hvis rejsen i det hele taget kræver betragtelig ventetid. Herudover danner flere af Italiens egne lufthavne ramme omkring flyafgange mod Sardinien og Olbia.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Olbia?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Olbia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.362 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Olbia i februar, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Olbia i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.648 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Olbia?

Rejsende, som flyver til Olbia, kan måske finde bedre priser til Alghero-Fertilia Lufthavn (107 km fra Olbia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Olbia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Olbia Alghero-Fertilia Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 544 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Olbia Costa Smeralda Lufthavn?

Priser for fly til Olbia Costa Smeralda Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Olbia Costa Smeralda Lufthavn?

Fra november 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Olbia Costa Smeralda Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Olbia Costa Smeralda Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Olbia Costa Smeralda Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Olbia Costa Smeralda Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Olbia Costa Smeralda Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Olbia Costa Smeralda Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Olbia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Olbia fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
10. apr.
CPH21:35København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
OLB12:00Olbia Costa Smeralda
13. apr.
OLB17:45Olbia Costa Smeralda
4t. 55min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. apr.
CPH08:35København Kastrup
8t. 45min.
2 stop
OLB17:20Olbia Costa Smeralda
13. apr.
OLB17:45Olbia Costa Smeralda
4t. 55min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
1.525 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. apr.
CPH06:25København Kastrup
34t. 05min.
2 stop
OLB16:30Olbia Costa Smeralda
13. apr.
OLB21:10Olbia Costa Smeralda
17t. 00min.
2 stop
CPH14:10København Kastrup
3.922 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. apr.
CPH23:00København Kastrup
17t. 30min.
3 stop
OLB16:30Olbia Costa Smeralda
13. apr.
OLB17:25Olbia Costa Smeralda
13t. 50min.
2 stop
CPH07:15København Kastrup
9.206 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Olbia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Olbia, så se nogle af vores tilbud herunder fra airBaltic
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 40min.
OLBOlbia Costa Smeralda

Visumkrav for Olbia

Hvilke pas- og visumregler er relevante ved rejse til Olbia?

Når du booker flyrejser til Olbia Costa Smeralda Airport på Sardinien i Italien, så er det de italienske krav til pas og visum, som du skal rette dig efter. Her skal du sørge for, at dit pas ikke udløber, inden datoen for din hjem- og udrejse fra Olbia. Både forlængede pas og nødpas vil blive anerkendt, men et hurtigt tjek af dit nuværende pas er fornuftigt, hvis du er i tvivl. Derudover kan du visumfrit og i op til 90 dage opholde dig i landet, før du skal registrere dig hos de lokale myndigheder.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Olbia

Hvad kan du opleve og se i Olbia?

Med flybilletter til kystbyen Olbia kan du komme mod sydens varme solstråler og det krystalklare blå vand. Byen på Sardinien ligger nær en lang række eminente strande, som du kan besøge ved at drage mod øst fra byens havneområde, hvor begge sider af bugten giver plads til sand- og naturområder langs vandet. Er du eventyrlysten, så kan du passende udforske havet fra kajak, båd eller gennem svømmebriller under vandet på guidede ture med snorkling. Ved byens havn kan du til gengæld støde på hyggelige promenader, hvor du kan nyde en fantastisk gåtur ved skumringen. Tæt på byen finder du flere vingårde såsom Tenute Olbios, der er et nødvendigt besøg for dig med smag for fantastisk vin. De charmerende gader og stræder byder op til skønne aftener på mange caféer og restauranter. Det er velfortjent efter dagsture, som du nemt bruger på at udforske lokalt kunsthåndværk og shoppe løs i butikker, hvor afstandene imellem historiske monumenter og vartegn klares på gåben.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Olbia?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Olbia. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Olbia med fleksibel booking på momondo?

Fly til Olbia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Olbia?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Olbia.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Olbia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Olbia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Olbia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Olbia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.