Find billige flybilletter til Olbia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Olbia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Olbia

Bedste pris på enkeltbillet

233 kr.

Bedste pris på returbillet

748 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Olbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 233 kr. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Den bedste pris på en returbillet til Olbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 748 kr. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Det hurtigste fly til Olbia fra Danmark tager 2t. 40min. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Olbia, herunder Lufthansa, KLM og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Olbia

Find de billigste fly til disse Olbia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Olbia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Olbia

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Olbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero-Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.337 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNmarts44% billigereAt flyve fra København til Olbia ​​koster i gennemsnit blot 960 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 2.548 kr. at flyve til Olbia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNjuli771% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Olbia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Olbia?

Flyvninger mod Olbia Costa Smeralda Lufthavn (OLB) i Olbia på Sardinien vil udforme sig på forskellig vis. Du kan påbegynde dine flyrejser mod den italienske ø fra BLL Billund Lufthavn, CPH Københavns Lufthavn og endda også AAL Aalborg Lufthavn, hvorfra du finder ruter med mellemlandinger i AMS Amsterdam Airport Schiphol i Holland. Herefter vil rejsetiden afhænge af dine mange muligheder for korte ophold ned over Europa. Selvom tiden i luften på omkring tre timer ikke nødvendigvis er så lang, bør du regne med, at du skal få et par timer til at gå ved en mellemlanding. Derfor kan turen godt tage op mod 10 timer, mens den også kan komme ned nær små seks timer. Din rejsetid vil herudover influeres af scenarier såsom nødvendigheden for et tog fra Odense eller en indledende køretur fra Sønderjylland mod Billund.

Flytilbud til Olbia kræver desværre, at dine rejseplaner indretter sig efter en nødvendig mellemlanding i en stor lufthavn, som kan føre dig mod Sardinien. Her har du til gengæld massevis af valgmuligheder. Du vil ofte opleve, at det er lufthavne såsom CDG Charles de Gaulle Lufthavn i Paris, VIE Wien Lufthavn, ZRH Zürich Lufthavn eller en af de store tyske lufthavne, som du kan få tiden til at gå i. Det gør sig naturligvis kun gældende, hvis rejsen i det hele taget kræver betragtelig ventetid. Herudover danner flere af Italiens egne lufthavne ramme omkring flyafgange mod Sardinien og Olbia.

163 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Olbia. Dette fly er fra Augustów og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Olbia. Hvis du vil finde den billigste pris til Olbia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Olbia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 960 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Olbia i marts, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Olbia i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.320 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Olbia 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Olbia for 1.713 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 748 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Olbia fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.067 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Olbia er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.366 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Olbia normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Olbia om morgenen helt ned til 2.158 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.568 kr. i gennemsnit. Fly til Olbia fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Olbia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Alghero-Fertilia (107 km fra Olbia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Olbia Lufthavn: Alghero-Fertilia, hvor gennemsnitsprisen er 1.189 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Olbia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Olbia fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH04:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
OLB14:50Olbia Costa Smeralda
3. okt.
OLB09:25Olbia Costa Smeralda
7t. 00min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH05:00København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
OLB16:50Olbia Costa Smeralda
2. okt.
OLB05:15Olbia Costa Smeralda
11t. 05min.
1 stop
CPH16:20København Kastrup
Flere flyselskaber
5. okt.
CPH03:20København Kastrup
11t. 30min.
2 stop
OLB14:50Olbia Costa Smeralda
11. okt.
OLB05:45Olbia Costa Smeralda
6t. 00min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
easyJet
4. okt.
CPH08:15København Kastrup
4t. 45min.
1 stop
OLB13:00Olbia Costa Smeralda
11. okt.
OLB09:25Olbia Costa Smeralda
7t. 00min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
Norwegian
13. aug.
CPH15:40København Kastrup
2t. 40min.
OLB18:20Olbia Costa Smeralda
20. aug.
OLB16:20Olbia Costa Smeralda
12t. 50min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
easyJet
5. okt.
CPH17:40København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
OLB04:35Olbia Costa Smeralda
11. okt.
OLB09:25Olbia Costa Smeralda
7t. 00min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Olbia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Olbia, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH04:35København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
OLB14:50Olbia Costa Smeralda
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH05:00København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
OLB16:50Olbia Costa Smeralda
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH13:30København Kastrup
25t. 20min.
2 stop
OLB14:50Olbia Costa Smeralda

Hvilke flyselskaber flyver til Olbia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Olbia

Hvilke flyselskaber flyver til Olbia?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Olbia fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, Scandinavian Airlines, Norwegian og Norwegian Air International. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Olbia, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Olbia

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Olbia på momondo er SWISS, som flyver 1 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Genève Intle, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Olbia kostede 1.273 kr. (returrejse fra København Kastrup til Olbia fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 134 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

KLM-fly til Olbia

Et andet populært valg for fly til Olbia er KLM (7,7/10, 133 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Olbia, kommer fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino, men der er 14 KLM-fly til Olbia fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.318 kr. (Aalborg til Olbia, returrejse).


Bedste fly på første klasse til Olbia

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Olbia
FlyselskabVurderingFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.534 kr.Første klasseVurdering
7,2
7,6

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,8

Underholdning

6,9

Mad

Anmeldelser

Fordele: Meget søde, venlige, hjælpsomme og smilende stewardesser

Ulemper: Under COVID-19 omstændighederne, lader det sig vel ikke gøre, men en kop varm kaffe på en kl 0600 afgang, ville have været prikken over i’et

1 / 3
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

   Lufthavne i nærheden af Olbia

   Neden for finder du alle lufthavne i Olbia samt deres afstand til centrum

   Hvordan kommer du mod centrum fra Olbia Costa Smeralda Lufthavn?

   Ved ankomst i Olbia Costa Smeralda Lufthavn har du rig mulighed for at komme mod byens midte, som er til at nå med en kort køretur fra lufthavnen. Særligt buslinje 2 og 10 giver muligheder for en fordelagtigt prissat tur mod Olbia. Den relevante linje afhænger af hvilke ugedage, som du ankommer på. Du gør klogt i at tjekke, om dit overnatningssted har egne shuttlebusser fra lufthavnen. Begge disse løsninger vil være til en fornuftig pris, mens taxaer for det meste vil være en smule dyrere. Ellers har du også denne mulighed uden for lufthavnen, og du vil møde flere af de store biludlejningsfirmaer på vej ud herfra. Skal Sardinien udforskes, så kan det være en særdeles god løsning.


   Populære fly til Olbia

   Find dine flybilletter til Olbia blandt disse populære flyafgange
   Fly fra København til Olbia
   Hurtigste flyvetid2t. 40min.
   Laveste pris748 kr.

   Visumkrav for Olbia

   Når du booker flyrejser til Olbia Costa Smeralda Airport på Sardinien i Italien, så er det de italienske krav til pas og visum, som du skal rette dig efter. Her skal du sørge for, at dit pas ikke udløber, inden datoen for din hjem- og udrejse fra Olbia. Både forlængede pas og nødpas vil blive anerkendt, men et hurtigt tjek af dit nuværende pas er fornuftigt, hvis du er i tvivl. Derudover kan du visumfrit og i op til 90 dage opholde dig i landet, før du skal registrere dig hos de lokale myndigheder.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Olbia


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Olbia

   Med flybilletter til kystbyen Olbia kan du komme mod sydens varme solstråler og det krystalklare blå vand. Byen på Sardinien ligger nær en lang række eminente strande, som du kan besøge ved at drage mod øst fra byens havneområde, hvor begge sider af bugten giver plads til sand- og naturområder langs vandet. Er du eventyrlysten, så kan du passende udforske havet fra kajak, båd eller gennem svømmebriller under vandet på guidede ture med snorkling. Ved byens havn kan du til gengæld støde på hyggelige promenader, hvor du kan nyde en fantastisk gåtur ved skumringen. Tæt på byen finder du flere vingårde såsom Tenute Olbios, der er et nødvendigt besøg for dig med smag for fantastisk vin. De charmerende gader og stræder byder op til skønne aftener på mange caféer og restauranter. Det er velfortjent efter dagsture, som du nemt bruger på at udforske lokalt kunsthåndværk og shoppe løs i butikker, hvor afstandene imellem historiske monumenter og vartegn klares på gåben.


   Hvorfor vælge momondo?

   momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Olbia. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

   Fly til Olbia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

   momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Olbia.

   Hvis du bare undersøger potentielle fly til Olbia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Olbia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.