Find billige flybilletter til Olbia

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Olbia (OLB)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Olbia. De nuværende restriktioner til Olbia er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Olbia

Find de billigste fly til disse Olbia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Olbia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Olbia

København (CPH) til Alghero (AHO)

Fly til Olbia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alghero Fertilia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.772 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Olbia ​​koster i gennemsnit blot 1.520 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNdecember47% dyrereDet koster cirka 2.792 kr. at flyve til Olbia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OLBIA FRA KØBENHAVNjuli689% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Olbia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Olbia?

Hvilket er det absolut billigste fly til Olbia?

613 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Olbia. Dette fly er fra Rom og er 55% billigere end de fleste andre flyrejser til Olbia. Hvis du vil finde den billigste pris til Olbia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Olbia?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Olbia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.520 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Olbia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.607 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Olbia?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Olbia på, er omkring 45 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.898 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 807 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Olbia på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Olbia fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.503 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.973 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Olbia?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Olbia, hvor du kan finde priser helt ned til 1.718 kr.. Hvis du flyver fra Olbia om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.957 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Olbia?

Rejsende, som flyver til Olbia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Alghero Fertilia (107 km fra Olbia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Olbia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Olbia Lufthavn: Alghero Fertilia, hvor gennemsnitsprisen er 1.365 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Olbia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Olbia. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Olbia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Olbia Costa Smeralda

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Olbia Costa Smeralda fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
9. jun.
03:20København Kastrup
10t. 20min.
2 stop
13:40Olbia Costa Smeralda
25. jun.
13:00Olbia Costa Smeralda
4t. 50min.
1 stop
17:50København Kastrup
Flere flyselskaber
9. jun.
05:00København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
17:10Olbia Costa Smeralda
25. jun.
13:00Olbia Costa Smeralda
4t. 50min.
1 stop
17:50København Kastrup
Flere flyselskaber
11. jun.
18:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
06:35Olbia Costa Smeralda
25. jun.
13:00Olbia Costa Smeralda
4t. 50min.
1 stop
17:50København Kastrup
Flere flyselskaber
9. jun.
05:00København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
17:10Olbia Costa Smeralda
22. jun.
10:05Olbia Costa Smeralda
5t. 30min.
1 stop
15:35København Kastrup
1.135 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. jun.
18:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
06:35Olbia Costa Smeralda
22. jun.
10:05Olbia Costa Smeralda
5t. 30min.
1 stop
15:35København Kastrup
1.142 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. jun.
05:00København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
12:05Olbia Costa Smeralda
22. jun.
03:55Olbia Costa Smeralda
10t. 40min.
2 stop
14:35København Kastrup
1.148 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Olbia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Olbia

Populære fly til Olbia

Find dine flybilletter til Olbia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Olbia
Korteste rejsetid
11t. 10min.
Laveste pris
863 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class