Find billige flybilletter til Cagliari

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Cagliari (CAG)
man.. 2.8.
man.. 9.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cagliari. De nuværende restriktioner til Cagliari er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cagliari

Find de billigste fly til disse Cagliari-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cagliari

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cagliari

København (CPH) til Cagliari (CAG)

Fly til Cagliari ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cagliari Elmas, hvor den gennemsnitlige pris er 1.650 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CAGLIARI FRA KØBENHAVNmarts30% billigereAt flyve fra København til Cagliari ​​koster i gennemsnit blot 1.159 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CAGLIARI FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 2.375 kr. at flyve til Cagliari ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CAGLIARI FRA KØBENHAVNjuli490% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cagliari fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cagliari?

Rejser du på ferie med fly til Cagliari, er der skønt på alle tider af året. I perioden fra maj til oktober viser vejret sig dog ofte fra sin bedste side. Der er ofte mulighed for at finde billige flybilletter til Cagliari, da priserne ligger nogenlunde stabilt året igennem.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cagliari?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cagliari fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.159 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Cagliari i marts, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.247 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cagliari?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Cagliari fra Danmark, når du bestiller 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Cagliari for omkring 1.650 kr., når du søger 44 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Cagliari udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Cagliari for 595 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cagliari på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cagliari er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cagliari på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.383 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.905 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cagliari.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cagliari?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Cagliari på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Cagliari om aftenen helt ned til 1.402 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Cagliari, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.894 kr. pr. billet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cagliari?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Cagliari. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Cagliari nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Cagliari Elmas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cagliari Elmas fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH17:40København Kastrup
19t. 35min.
1 stop
CAG13:15Cagliari Elmas
25. sep.
CAG02:30Cagliari Elmas
7t. 40min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Ryanair
14. sep.
CPH17:40København Kastrup
21t. 15min.
2 stop
CAG14:55Cagliari Elmas
25. sep.
CAG02:30Cagliari Elmas
7t. 40min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Flere flyselskaber
11. sep.
BLL17:55Billund
23t. 45min.
1 stop
CAG17:40Cagliari Elmas
18. sep.
CAG02:30Cagliari Elmas
12t. 50min.
2 stop
BLL15:20Billund
Ryanair
5. nov.
CPH17:40København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
CAG05:55Cagliari Elmas
13. nov.
CAG01:35Cagliari Elmas
25t. 15min.
2 stop
CPH02:50København Kastrup
Ryanair
11. sep.
BLL16:00Billund
23t. 20min.
2 stop
CAG15:20Cagliari Elmas
18. sep.
CAG14:10Cagliari Elmas
14t. 35min.
2 stop
BLL04:45Billund
Ryanair
30. sep.
CPH18:25København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
CAG08:20Cagliari Elmas
7. okt.
CAG11:45Cagliari Elmas
24t. 30min.
2 stop
CPH12:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Cagliari Elmas

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Cagliari, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Vueling
10. aug.
CPH06:55København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
CAG12:55Cagliari Elmas
Vueling
20. aug.
CPH06:55København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
CAG13:00Cagliari Elmas
Vueling
9. aug.
CPH06:55København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
CAG13:00Cagliari Elmas

Hvilke flyselskaber flyver til Cagliari?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Cagliari

Det er mange muligheder for at finde flybilletter til Cagliari. Alitalia, Vueling, SAS, easyJet, Lufthansa, Ryanair, Eurowings, Volotea og Economy tilbyder alle flyafgange fra Københavns Lufthavn. Vær opmærksom på, at indchecket bagage som oftest ikke er inkluderet i prisen for din flybillet hos lavprisselskaberne.

Hvem flyver direkte til Cagliari?

Der afgår ikke direkte fly fra København til Cagliari. Du kan mellemlande i for eksempel Amsterdam, München, Prag eller Milano.

Hvor lang tid tager det at flyve til Cagliari?

Rejsetiden for fly til Cagliari er ca. 4 t og 30 min på de hurtigste ruter. Prioriterer du billigere flybilletter, skal du forvente en længere rejsetid.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Cagliari samt afstand til centrum

Cagliari Elmas International Airport er en lille lufthavn ca. 10 km nord for Cagliari. Der kører en bus fra lufthavnen til centrum ca. hver halve time. Billetter købes i lufthavnens kiosk og koster ca. 0,67 EUR (ca. 5 DKK). Turen tager ca. 20 min.


Populære fly til Cagliari

Find dine flybilletter til Cagliari blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cagliari
Korteste rejsetid
11t. 40min.
Laveste pris
596 kr.
Fly fra Billund til Cagliari
Korteste rejsetid
9t. 55min.
Laveste pris
684 kr.
Fly fra Aarhus til Cagliari
Korteste rejsetid
13t. 25min.
Laveste pris
3.090 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Cagliari?

I centrum af Cagliari kan du spadsere i de smalle, idylliske gader. Der kører sporvogne og busser til Cagliari Hinterland og den øvrige del af Sardinien.


Kan man rejse til Cagliari uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke have visum for at rejse til Cagliari, eftersom Italien er et EU-land. Pas skal medbringes på rejsen.


Tips og gode råd til Cagliari

Hvad skal man se i Cagliari?

Cagliari er en levende lille havneby med en fascinerende historie, skøn natur og mange seværdigheder. Forskellige folkeslag er ankommet til Sardinien gennem tiden, hvilket har sat sit præg på byens arkitektur og farver. Udforsk bymidten og marinaen til fods, som huser de gamle byporte, kirker, citadellet, amfiteateret og det arkæologiske museum. Nyd den forrygende udsigt fra toppen af bastionen Passeggiata Coperta eller fra Torre dell’Elefante. Afsæt også tid til afslapning på stranden.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan være sikker på at føle dig godt modtaget, når du rejser med børn til Italien. Børn vil elske en tur med minitoget gennem Cagliari, hvor der tilbydes audioguides på flere sprog. I byens små søer og parker kan I nyde synet af de 10.000 vilde flamingoer, der har slået sig ned i Cagliari. Endelig er det obligatorisk med minimum et besøg om dagen hos byens ishuse. Det er ikke uden grund, at Italien er berømt for sin is, og Cagliari har sin helt egen version.

Skal man købe rejseforsikring?

Rejser du med fly til Cagliari, er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med lokalbefolkningen. Dog er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker resterende omkostninger ved sygdom samt ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand fra hanen i Cagliari samt fra de mange drikkespringvand rundt om i byen. Du kan downloade appen nasoniditalia, der hjælper med at finde dem alle.

Giver man drikkepenge i Cagliari?

Spiser du på restaurant, kan du på regningen se, om service er inkluderet eller ej. Hvis ikke, betaler du typisk ca. 15 % i drikkepenge. Du kan også runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det er nemt at finde små trendy butikker på Via Sidney Sonnino eller ved arkaden på Via Roma. Markedet Mercato di San Benedetto er også et besøg værd. (Priser checket: 25/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class