Find billige fly til Myanmar

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Indsigter og trends for flyrejser til Myanmar

Få indsigter om din flyrejse til Myanmar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Myanmar?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Myanmar. Den mest populære by at rejse til i Myanmar er Rangoon, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 59% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Myanmar er Mandalay og Nay Pyi Taw.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Myanmar?

Det tager i gennemsnit 26t. 40min. at flyve fra Danmark til Myanmar, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Rangoon Mingaladon (den mest populære lufthavn i Myanmar). Hvis du flyver fra Billund til Rangoon Mingaladon, tager det omkring .

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Myanmar? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Myanmar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Myanmar fra Danmark
Rangoon
Rangoon

Brugbar information om dit fly til Myanmar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Myanmar

Hvad er den mest populære lufthavn i Myanmar at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Myanmar?

Den bedste dag på ugen at flyve til Myanmar er fredag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en lørdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Myanmar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Myanmar?

Priser for fly til Myanmar opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Myanmar?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Myanmar.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Myanmar?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Myanmar hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Myanmar?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Myanmar rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Myanmar. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Myanmar

Find fly til disse populære byer i Myanmar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Myanmar

Se de billigste flyrejser til Myanmar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMandalay22t. 55min.6.829 kr.
KøbenhavnRangoon26t. 40min.7.270 kr.
KøbenhavnNay Pyi Taw33t. 25min.14.520 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Myanmar

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Myanmar?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Myanmar fra Danmark. Der findes derimod mange selskaber, som flyver ruten med mellemlanding undervejs. Det er flyselskaber som Thai Airways, Emirates, Finnair, Norwegian, SAS og flere andre med afgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Rangoon.

Hvor lang tid tager det at flyve til Myanmar?

Den hurtigste rejse med fly fra København til Rangoon tager ca. 14 timer med et enkelt stop på vejen. Til sammenligning tager den hurtigste rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn til Nay Pyi Taw ca. 19 timer med to mellemlandinger undervejs. Fly til Myanmar er ofte billigere, hvis du vælger en afgang med endnu længere rejsetid samt flere stop.

Hvilken årstid skal man rejse til Myanmar?

Den tørre sæson fra oktober til februar er mest attraktiv at rejse i, da det betyder solskin dagen lang. Rejser til byer som Mandalay og Bagan kan dog godt foretages i regntiden, men husk den rette beklædning. Derudover er regnsæsonen lig med de smukkeste udsigter til risterasser i grønt flor.

Kan man rejse til Myanmar uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske turister på Myanmar rejser. Du kan søge om et e-visum. For turister må rejsen maksimalt vare 28 dage, og rejsen skal startes senest 90 dage efter datoen for visumudstedelse. Vær opmærksom på, at du på et e-visum kun kan indrejse visse steder i landet. Det er også muligt at ansøge om visum hos Myanmars ambassader. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens påbegyndelse.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Myanmar

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Myanmar?

    Søg tilbud på fly til Myanmar. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Myanmar med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Myanmar?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Myanmar, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Myanmar, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Myanmar med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Myanmar på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Myanmar?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Myanmar ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Myanmar lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Myanmar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Myanmar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.