Find billige fly til Myanmar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Myanmar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Myanmar fra Danmark
Rangoon
Rangoon

Brugbar information om dit fly til Myanmar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Myanmar

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Myanmar er:
507 kr. pr. person med Thai Lion Air
586 kr. pr. person med Thai AirAsia
593 kr. pr. person med Nok Air

Det tager i gennemsnit 29t. 05min. at flyve fra Danmark til Myanmar, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Rangoon Mingaladon (den mest populære lufthavn i Myanmar). Hvis du flyver fra Billund til Rangoon Mingaladon, tager det omkring .

Det billigste fly til Myanmar, fundet for nylig på momondo, var 3.206 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 8.289 kr. anses for at være en god pris for fly til Myanmar. 8.595 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Myanmar, mens 15.833 kr. er den dyreste.

Den bedste dag på ugen at flyve til Myanmar er søndag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en torsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. onsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Myanmar.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Myanmar

Find fly til disse populære byer i Myanmar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Myanmar

Se de billigste flyrejser til Myanmar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnRangoon29t. 05min.9.572 kr.
KøbenhavnNay Pyi Taw33t. 25min.14.636 kr.
KøbenhavnMandalay57t. 20min.32.459 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Myanmar

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Myanmar fra Danmark. Der findes derimod mange selskaber, som flyver ruten med mellemlanding undervejs. Det er flyselskaber som Thai Airways, Emirates, Finnair, Norwegian, SAS og flere andre med afgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Rangoon.

Den hurtigste rejse med fly fra København til Rangoon tager ca. 14 timer med et enkelt stop på vejen. Til sammenligning tager den hurtigste rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn til Nay Pyi Taw ca. 19 timer med to mellemlandinger undervejs. Fly til Myanmar er ofte billigere, hvis du vælger en afgang med endnu længere rejsetid samt flere stop.

Den tørre sæson fra oktober til februar er mest attraktiv at rejse i, da det betyder solskin dagen lang. Rejser til byer som Mandalay og Bagan kan dog godt foretages i regntiden, men husk den rette beklædning. Derudover er regnsæsonen lig med de smukkeste udsigter til risterasser i grønt flor.

Der er visumpligt for danske turister på Myanmar rejser. Du kan søge om et e-visum. For turister må rejsen maksimalt vare 28 dage, og rejsen skal startes senest 90 dage efter datoen for visumudstedelse. Vær opmærksom på, at du på et e-visum kun kan indrejse visse steder i landet. Det er også muligt at ansøge om visum hos Myanmars ambassader. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens påbegyndelse.


Populære ruter til Myanmar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Rangoon
Hurtigste flyvetid29t. 05min.
Laveste pris9.572 kr.
Fly fra København til Mandalay
Hurtigste flyvetid57t. 20min.
Laveste pris32.459 kr.
Fly fra København til Nay Pyi Taw
Hurtigste flyvetid33t. 25min.
Laveste pris14.636 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Myanmar


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Myanmar, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Myanmar, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Myanmar på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Myanmar ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Myanmar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.