Find billige fly til Seychellerne

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Seychellerne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Seychellerne

Bedste pris på enkeltbillet

3.587 kr.

Bedste pris på returbillet

5.288 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 15min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Seychellerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.587 kr. (København Kastrup til Victoria Seychelles Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Seychellerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.288 kr. (København Kastrup til Victoria Seychelles Intl).
Det hurtigste fly til Seychellerne fra Danmark tager 14t. 15min. (København Kastrup til Victoria Seychelles Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Seychellerne, herunder Turkish Airlines, Egypt Air og Qatar Airways.

De billigste fly til byer i Seychellerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Seychellerne fra Danmark
Victoria
Victoria

Brugbar information om dit fly til Seychellerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Seychellerne

De billigste flybilletter til Seychellerne fundet fornyligt af momondo brugere er 1.258 kr. med Air Seychelles, 2.876 kr. med Turkish Airlines og 3.316 kr. med Etihad Airways.

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Seychellerne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Victoria Seychelles Intl (den mest populære lufthavn i Seychellerne), så tager det 16t. 45min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Victoria Seychelles Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 19t. 45min..

Det billigste fly til Seychellerne, fundet for nylig på momondo, var 4.731 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 16.162 kr. anses for at være en god pris for fly til Seychellerne. 16.413 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Seychellerne, mens 43.167 kr. er den dyreste.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Seychellerne, skal du sørge for at bestille din afrejse på en tirsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en tirsdag, såvel som en fredag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Seychellerne.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Seychellerne

Find fly til disse populære byer i Seychellerne fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Seychellerne

Se de billigste flyrejser til Seychellerne fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVictoria16t. 45min.5.288 kr.
BillundVictoria19t. 45min.6.007 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Seychellerne

Der er for tiden ingen flyselskaber, som tilbyder direkte rejser med fly til Seychellerne fra Danmark. Du kan derimod vælge blandt flere selskaber, der flyver dertil med mellemlanding Fra Københavns Lufthavn findes der eksempelvis selskaber som Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, British Airways, SAS og mange andre.

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn til hovedstaden Victoria på hovedøen Mahe tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Rejser du til sammenligning med fly til Seychellerne fra Billund Lufthavn til Grand’Anse på den næststørste ø Praslin, så tager turen ca. 18 timer med to eller tre mellemlandinger. Er du villig til at lægge yderligere rejsetid til turen, bliver flybilletterne ofte billigere.

De måneder, der svarer til det danske forår og efterår, er generelt de mest populære perioder at rejse til Seychellerne i. Øerne er dog rejsevenlige hele året rundt, da en let brise ofte er kærkommen i varmen, hvilket er kendetegnende for sommer- og vintermånederne. Har du ikke noget imod daglige regnskyl, så rejs i lavsæsonen fra november til februar, der stadig er varme måneder med garanti for solbadning og badeture.

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig visumfrit i Seychellerne i maksimum 90 dage. Der gælder dog stadig en række krav, der skal opfyldes. Ved ankomst skal der vises tre ting – en returbillet, kvittering på indkvartering samt tilstrækkelige midler til opholdet. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato.


Populære ruter til Seychellerne

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Victoria, English River
Hurtigste flyvetid16t. 45min.
Laveste pris5.288 kr.
Fly fra Billund til Victoria, English River
Hurtigste flyvetid19t. 45min.
Laveste pris6.007 kr.

Find fly til Seychellerne

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Seychellerne


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Seychellerne.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Seychellerne, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Seychellerne.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Seychellerne lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Seychellerne og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.