Flyrejser Afrika Seychellerne

Find billige fly til Seychellerne

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Victoria (SEZ)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Seychellerne.
Se nuværende rejserestriktioner for Seychellerne

De billigste fly til byer i Seychellerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Seychellerne fra Danmark
Victoria
Victoria

Brugbar information om dit fly til Seychellerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Seychellerne

Hvad er det billigste fly til Seychellerne?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Seychellerne er:
758 kr. pr. person med Air Seychelles
2.824 kr. pr. person med Air France
2.847 kr. pr. person med Qatar Airways


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Seychellerne?

Indrejserestriktioner

Seychellernes internationale lufthavn er åben for ruteflyvninger. Rejsende, der er blevet vaccineret og er i stand til at bevise, at de har taget den fulde dosis af vaccinen (de to doser), og at der er gået to uger efter den anden dosis, får lov til at rejse ind i Seychellerne. Rejsende, der ikke er vaccineret, men kommer fra tilladte lande, herunder Australien, Østrig, Botswana, Burundi, Cambodja, Kina, Elfenbenskysten, Estland, Finland, Frankrig, Gabon, Tyskland, Ghana, Island, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Liechtenstein, Malawi, Maldiverne, Malta, Mauritius, Monaco, Mongoliet, New Zealand, Niger, Norge, Pakistan, Qatar, Rwanda, Saudi-Arabien, Singapore, Sri Lanka, Schweiz, Tadsjikistan, Thailand, Togo, UAE, Usbekistan, Vietnam eller Zimbabwe får også adgang. Mulig tilladelse til indrejse i Seychellerne kan også overvejes til rejsende, der ikke er på den tilladte liste over lande, og som ikke er blevet vaccineret, men de skal ankomme med private jetfly. De vil dog være begrænset til at bo på certificerede ø-resorts eller kun om bord på superbåde. Alle ansøgninger inden rejsen om tilladelse til indrejse i landet af rejsende fra lande, der ikke er på den tilladte liste og ankommer med private jetfly og ikke er vaccineret, skal indsendes til folkesundhedsmyndigheden på følgende e-mail-adresse: pha@health.gov.sc til godkendelse.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en gyldig rejsesundhedsforsikring, der som minimum dækker COVID-19-relateret isolation, karantæne og klinisk pleje. Rejsende skal have gyldigt vaccinationscertifikat udstedt af en enhed, der er registreret og anerkendt af en national/provinsiel myndighed såsom sundhedsministeriet eller folkesundhedsmyndigheden og skal identificere indehaveren af ​​certifikatet, der har gennemført et fuldt forløb (de to doser ). Navnet og producenten af ​​vaccinen skal præsenteres. Ideelt set skal certifikatet indeholde en stregkode, der tillader godkendelse hos den nationale myndighed. Alle rejsende skal uanset deres vaccinationsstatus have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat fra et akkrediteret laboratorium udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 17 år, der ledsager voksne, der er vaccineret, skal muligvis ikke vaccineres. De skal dog have taget et negativt COVID-19 PCR-certifikat taget 72 timer fra et akkrediteret laboratorium inden rejsen. Rejsende skal udfylde en Online sundhedsrejsetilladelse inden de går ombord på deres fly. Rejsende skal indsende deres godkendte vaccinationscertifikat og negative PCR-testresultater, fly- og indkvarteringsoplysninger inden afgang. Dette kan kun gøres to uger efter, at de har modtaget deres komplette doser af vaccination, og efter at de har modtaget deres negative PCR-testresultater. Rejsende skal sikre, at reservationer af indkvartering kun foretages i licenserede turist overnatningssteder < / a> eller liveaboards, der er certificeret af folkesundhedsmyndigheden. Reservationsbekræftelser, der afspejler hele opholdets varighed i Seychellerne, skal præsenteres i indvandringstælleren til verifikation. rejsende uden en sådan reservation vil blive sendt til en anden virksomhed, der er certificeret.

Karantænekrav

Vaccinerede rejsende får fri bevægelighed og er ikke begrænset til antallet af certificerede opholdssteder eller opholdets varighed i et opholdssted, men de skal følge alle sundhedsprotokoller, der findes på deres respektive turistboliger. Uvaccinerede rejsende må kun opholde sig i opholdssteder, der er certificeret af Folkesundhedsmyndigheden. Ved ankomsten til Seychellerne skal de besøgende opholde sig i deres første turistindkvartering i 6 nætter, inden de forlader turistindkvarteringsområdet. De bliver forpligtet til at tage en PCR-overvågningstest den 5. dag efter ankomst. Hvis testresultatet bekræftes at være negativt, kan den besøgende frit forlade opholdsstedet og fortsætte med sin planlagte ferie. Hvis PCR-testresultatet er positivt, men de rejsende er uden symptomer på COVID-19 sygdom, vil de blive isoleret i deres værelse, indtil de er godkendt af Folkesundhedsmyndigheden. Hvor der er tegn på, at de rejsende er symptomatiske, kræver folkesundhedsmyndigheden, at personen er isoleret i et medicinsk anlæg, indtil vedkommende er kommet sig efter infektionen.

Transitregler

Rejsende, der ikke er vaccineret og rejser gennem lande, der ikke er på den tilladte liste over lande, får kun adgang til Seychellerne, hvis de ikke forlader lufthavnen under transit.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Seychellerne? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Victoria

Stade Linite
Anse Bazarca Beach
Baie Lazare Beach
Beau Vallon Beach
La Mouche Beach
Grand'Anse Praslin

Anse La Farine Beach
Anse Volbert Beach
Anse Lazio
Anse Georgette Beach
Grand Anse Beach

Billige flybilletter til Seychellerne

Se de billigste flyrejser til Seychellerne fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
Billund Victoria 5.266 kr.
København Victoria 5.426 kr.

Fly til Seychellerne

Hvis du er vant til at forskønne dine feriebilleder med diverse filtre, så får du masser af imponerende, rå skud i kassen, som sjældent behøver forskønnelse, når du rejser med fly til Seychellerne. Denne øgruppe er indbegrebet af naturlig skønhed. Her er ingen grund til at manipulere med farverne, for du oplever det klareste badevand kombineret med det fineste strandsand lige for fødderne af dig. Seychellerne byder på en ren bounty-ferie, og så snart du træder ud af flyet træder du ud i et paradis. Her venter der dig oplevelser både over og under vandet, i selskab med landskildpadder, koralrev, eksotiske fisk, farverige fugle m.m. Du kan rejse til Seychellerne uanset sæson, da du her finder tropisk varme hele året rundt. Samtidig betyder beliggenheden ude i Det Indiske Ocean kombineret med høj luftfugtighed samt masser af vegetation, at øerne oplever forskellige perioder med regn. Månederne fra april-maj samt oktober-november er de met populære tidspunkter at booke flybilletter til Seychellerne. Her kan du forvente en stabil varme uden for meget vind eller vand fra oven – perfekt til en ferie hvor der skal snorkles og dykkes!

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Seychellerne?

Der er for tiden ingen flyselskaber, som tilbyder direkte rejser med fly til Seychellerne fra Danmark. Du kan derimod vælge blandt flere selskaber, der flyver dertil med mellemlanding Fra Københavns Lufthavn findes der eksempelvis selskaber som Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, British Airways, SAS og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Seychellerne?

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn til hovedstaden Victoria på hovedøen Mahe tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Rejser du til sammenligning med fly til Seychellerne fra Billund Lufthavn til Grand’Anse på den næststørste ø Praslin, så tager turen ca. 18 timer med to eller tre mellemlandinger. Er du villig til at lægge yderligere rejsetid til turen, bliver flybilletterne ofte billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Seychellerne?

De måneder, der svarer til det danske forår og efterår, er generelt de mest populære perioder at rejse til Seychellerne i. Øerne er dog rejsevenlige hele året rundt, da en let brise ofte er kærkommen i varmen, hvilket er kendetegnende for sommer- og vintermånederne. Har du ikke noget imod daglige regnskyl, så rejs i lavsæsonen fra november til februar, der stadig er varme måneder med garanti for solbadning og badeture.

Kan man rejse til Seychellerne uden pas eller visum?

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig visumfrit i Seychellerne i maksimum 90 dage. Der gælder dog stadig en række krav, der skal opfyldes. Ved ankomst skal der vises tre ting – en returbillet, kvittering på indkvartering samt tilstrækkelige midler til opholdet. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato.


Flyrejser Afrika Seychellerne
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class