Find billige fly til Seychellerne fra 6.747 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Seychellerne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Seychellerne

Bedste pris på returbillet

6.747 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Seychellerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.747 kr. (København Kastrup til Victoria Seychelles Intl).
Det hurtigste fly til Seychellerne fra Danmark tager 14t. 00min. (København Kastrup til Victoria Seychelles Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Seychellerne, herunder KLM, Turkish Airlines og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Seychellerne

Få indsigter om din flyrejse til Seychellerne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Seychellerne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Seychellerne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Victoria Seychelles Intl (den mest populære lufthavn i Seychellerne), så tager det 13t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Victoria Seychelles Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 35t. 45min..

Hvilke flyselskaber flyver til Seychellerne?

Qatar Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Seychellerne, idet 48% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Seychellerne. Andre populære valg er Finnair og SWISS. Der er i alt 9 forskellige flyselskaber, der flyver til Seychellerne.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Seychellerne? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Seychellerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Seychellerne fra Danmark
Victoria
Victoria

Brugbar information om dit fly til Seychellerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Seychellerne

Hvad er det billigste fly til Seychellerne?

De billigste flybilletter til Seychellerne fundet fornyligt af momondo brugere er 1.273 kr. med Air Seychelles, 3.651 kr. med SWISS og 3.749 kr. med Ethiopian Air.

Hvad er den mest populære lufthavn i Seychellerne at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Seychellerne?

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Seychellerne, skal du sørge for at bestille din afrejse på en lørdag. Din bedste mulighed er at flyve på en lørdag, såvel som en fredag. Afrejse på en torsdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Seychellerne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Seychellerne?

Priser for fly til Seychellerne opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Seychellerne?

Fra december 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Seychellerne.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Seychellerne?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Seychellerne hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Seychellerne?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Seychellerne kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Seychellerne. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Seychellerne

Find fly til disse populære byer i Seychellerne fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Seychellerne

Se de billigste flyrejser til Seychellerne fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVictoria13t. 30min.5.157 kr.
BillundVictoria35t. 45min.8.088 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Seychellerne

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Seychellerne?

Der er for tiden ingen flyselskaber, som tilbyder direkte rejser med fly til Seychellerne fra Danmark. Du kan derimod vælge blandt flere selskaber, der flyver dertil med mellemlanding Fra Københavns Lufthavn findes der eksempelvis selskaber som Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, British Airways, SAS og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Seychellerne?

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn til hovedstaden Victoria på hovedøen Mahe tager ca. 13 timer med et enkelt stop undervejs. Rejser du til sammenligning med fly til Seychellerne fra Billund Lufthavn til Grand’Anse på den næststørste ø Praslin, så tager turen ca. 18 timer med to eller tre mellemlandinger. Er du villig til at lægge yderligere rejsetid til turen, bliver flybilletterne ofte billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Seychellerne?

De måneder, der svarer til det danske forår og efterår, er generelt de mest populære perioder at rejse til Seychellerne i. Øerne er dog rejsevenlige hele året rundt, da en let brise ofte er kærkommen i varmen, hvilket er kendetegnende for sommer- og vintermånederne. Har du ikke noget imod daglige regnskyl, så rejs i lavsæsonen fra november til februar, der stadig er varme måneder med garanti for solbadning og badeture.

Kan man rejse til Seychellerne uden pas eller visum?

Det er muligt for danske statsborgere at opholde sig visumfrit i Seychellerne i maksimum 90 dage. Der gælder dog stadig en række krav, der skal opfyldes. Ved ankomst skal der vises tre ting – en returbillet, kvittering på indkvartering samt tilstrækkelige midler til opholdet. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Seychellerne

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Seychellerne?

    Søg tilbud på fly til Seychellerne. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Seychellerne med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Seychellerne?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Seychellerne.

Kan jeg finde fly til Seychellerne med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Seychellerne, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Seychellerne?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Seychellerne.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Seychellerne lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Seychellerne lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Seychellerne og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Seychellerne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.