Find billige fly til Ghana fra 2.540 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ghana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ghana

Bedste pris på enkeltbillet

2.540 kr.

Bedste pris på returbillet

4.833 kr.

Hurtigste flyvetid

27t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ghana fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.540 kr. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Den bedste pris på en returbillet til Ghana fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.833 kr. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Det hurtigste fly til Ghana fra Danmark tager 27t. 00min. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Ghana, herunder Air France, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Ghana

Få indsigter om din flyrejse til Ghana, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Ghana?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Ghana. Den mest populære by at rejse til i Ghana er Accra, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 98% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Ghana er Kumasi og Tamale.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Ghana?

Rejsetiden fra Danmark til Ghana afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Accra Kotoka tager det i gennemsnit 11t. 10min., imens det i gennemsnit tager 43t. 50min., hvis du flyver fra Billund til Accra Kotoka. Accra Kotoka er den mest populære lufthavn i Ghana.

Hvilke flyselskaber flyver til Ghana?

KLM, Turkish Airlines og Brussels Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Ghana, ifølge vores data. KLM er vores brugeres foretrukne valg, idet 73% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Ghana. Vær opmærksom på, at der er 12 forskellige flyselskaber, der flyver til Ghana regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Ghana

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ghana fra Danmark
Accra
Accra

Brugbar information om dit fly til Ghana

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ghana

Hvad er det billigste fly til Ghana?

Hvis du leder efter flybilletter til Ghana billigere, så søg efter flyselsskaber som AWA, Turkish Airlines og Brussels Airlines med priser der starter på henholdsvis 651 kr., 2.691 kr. og 2.959 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Ghana at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Ghana?

Det er bedst at flyve til Ghana på en torsdag eller mandag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Ghana er på en søndag.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ghana?

Priser for fly til Ghana opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ghana?

Antallet af udbydere for fly til Ghana er 13 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ghana?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ghana hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ghana?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Ghana rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ghana. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ghana

Find fly til disse populære byer i Ghana fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ghana

Se de billigste flyrejser til Ghana fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAccra11t. 10min.4.345 kr.
BillundAccra43t. 50min.6.000 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ghana

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Ghana?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der byder på rejser med direkte fly til Ghana fra Danmark. Du kan til gengæld komme afsted med flyselskaber, som tilbyder rejser med stop undervejs. SAS, Royal Air Maroc, KLM, Air France, Brussels Airlines og flere andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Accra med mellemlandinger på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ghana?

Den hurtigste rejse med fly fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Accra kan klares på ca. ti timer med et enkelt stop undervejs. Til denne type destination er der ofte mange penge at spare på flybilletterne, hvis du vælger en afgang med lange mellemlandinger eller mange stop.

Hvilken årstid skal man rejse til Ghana?

De fleste turister booker flybilletter til Ghana med afrejse i den tørre sæson fra november til marts. Regntiden i Ghana er dog ikke så forstyrrende som i nogle af nabolandene, hvilket også gør det muligt at rejse rundt i landet i den våde sæson, som heldigvis også byder på masser af sol ind imellem samt billigere hoteller.

Kan man rejse til Ghana uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere på Ghana rejser. Visum opnås ved ankomst i landet i form af et stempel i passet. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ghana

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ghana?

    Søg tilbud på fly til Ghana. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ghana med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Populære ruter til Ghana

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Accra
Hurtigste flyvetid11t. 10min.
Laveste pris4.345 kr.
Fly fra Billund til Accra
Hurtigste flyvetid43t. 50min.
Laveste pris6.000 kr.
Fly fra Amsterdam til Accra
Hurtigste flyvetid6t. 30min.
Laveste pris4.621 kr.

Find fly til Ghana

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ghana?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ghana på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ghana, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Ghana med fleksibel booking på momondo?

Fly til Ghana med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ghana?

Når alle potentielle fly til Ghana vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ghana lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ghana. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ghana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.