Find billige fly til Ghana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ghana

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ghana

Bedste pris på returbillet

3.418 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Ghana fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.418 kr. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Det hurtigste fly til Ghana fra Danmark tager 10t. 05min. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Ghana, herunder Air France, KLM og Turkish Airlines.

De billigste fly til byer i Ghana

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ghana fra Danmark
Accra
Accra

Brugbar information om dit fly til Ghana

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ghana

Hvis du leder efter flybilletter til Ghana billigere, så søg efter flyselsskaber som British Airways, Passion Air og AWA med priser der starter på henholdsvis 174 kr., 612 kr. og 640 kr..

Rejsetiden fra Danmark til Ghana afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Accra Kotoka tager det i gennemsnit 10t. 05min., imens det i gennemsnit tager 27t. 20min., hvis du flyver fra Billund til Accra Kotoka. Accra Kotoka er den mest populære lufthavn i Ghana.

Det billigste fly til Ghana, fundet for nylig på momondo, var 2.722 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 10.716 kr. anses for at være en god pris for fly til Ghana. 10.898 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Ghana, mens 49.260 kr. er den dyreste.

Det er bedst at flyve til Ghana på en torsdag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Ghana er på en onsdag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ghana

Find fly til disse populære byer i Ghana fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ghana

Se de billigste flyrejser til Ghana fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAccra10t. 05min.3.418 kr.
BillundAccra27t. 20min.8.226 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ghana

Der er for tiden ingen flyselskaber, der byder på rejser med direkte fly til Ghana fra Danmark. Du kan til gengæld komme afsted med flyselskaber, som tilbyder rejser med stop undervejs. SAS, Royal Air Maroc, KLM, Air France, Brussels Airlines og flere andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Accra med mellemlandinger på turen.

Den hurtigste rejse med fly fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Accra kan klares på ca. ti timer med et enkelt stop undervejs. Til denne type destination er der ofte mange penge at spare på flybilletterne, hvis du vælger en afgang med lange mellemlandinger eller mange stop.

De fleste turister booker flybilletter til Ghana med afrejse i den tørre sæson fra november til marts. Regntiden i Ghana er dog ikke så forstyrrende som i nogle af nabolandene, hvilket også gør det muligt at rejse rundt i landet i den våde sæson, som heldigvis også byder på masser af sol ind imellem samt billigere hoteller.

Der er visumpligt for danske statsborgere på Ghana rejser. Visum opnås ved ankomst i landet i form af et stempel i passet. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Ghana

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Accra
Hurtigste flyvetid10t. 05min.
Laveste pris3.418 kr.
Fly fra Amsterdam til Accra
Hurtigste flyvetid6t. 30min.
Laveste pris3.489 kr.
Fly fra Billund til Accra
Hurtigste flyvetid27t. 20min.
Laveste pris8.226 kr.

Find fly til Ghana

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ghana


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ghana på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ghana, der passer dig bedst.

Fly til Ghana med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Ghana vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ghana. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.