Find billige fly til Accra

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Accra

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Accra

Bedste pris på enkeltbillet

1.694 kr.

Bedste pris på returbillet

4.406 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Accra fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.694 kr. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Den bedste pris på en returbillet til Accra fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.406 kr. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Det hurtigste fly til Accra fra Danmark tager 11t. 15min. (København Kastrup til Accra Kotoka).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Accra, herunder Air France, KLM og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Accra

Få indsigter om din flyrejse til Accra, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Accra?

Den billigste måned at flyve til Accra fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.890 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Accra i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.911 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Accra på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Accra er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.906 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.753 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Accra.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Accra?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Accra på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Accra på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.122 kr.. Fly til Accra koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 6.103 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Accra?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Accra (Accra Kotoka), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 11t. 10min. og 15t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Accra?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Accra 58 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Accra for 5.121 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Accra

Find de billigste fly til disse Accra-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Accra

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Accra

København (CPH) til Accra (ACC)

Fly til Accra ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Accra Kotoka, hvor den gennemsnitlige pris er 5.121 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ACCRA FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Accra ​​koster i gennemsnit blot 3.890 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ACCRA FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 7.987 kr. at flyve til Accra ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ACCRA FRA KØBENHAVNjuni555% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Accra fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Accra

Det er som regel dyrt at finde fly til Accra i juli og december, hvor priserne på en flybillet er på sit højeste. I årets resterende måneder er det muligt at finde billige flybilletter til Accra. I højsæsonen koster flybilletter til Accra op til ca. 7000 DKK, mens de billigste fly til Accra koster ca. 2000 DKK. Temperaturerne i Accra er stort set altid over 20 °C. Oftest er der varmest i starten af året med temperaturer op mod 38 °C, mens det er køligere i slutningen af året.


Gode tilbud på fly til Accra

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Accra fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Accra?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Accra

Hvilke flyselskaber flyver til Accra?

For fly fra Danmark til Accra, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Turkish Airlines, Brussels Airlines og Emirates. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Accra

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Accra på momondo er Emirates, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Abidjan F Houphouet Boigny, hvor det bedste tilbud på Emirates-fly til Accra kostede 4.233 kr. (returrejse fra København Kastrup til Accra fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 134 anmeldelser af Emirates giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Turkish Airlines-fly til Accra

Turkish Airlines flyver normalt til Accra 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Accra fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,0, 158 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Accra, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Accra, var fra Billund (3.391 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Accra

Neden for finder du alle lufthavne i Accra samt deres afstand til centrum

Accra Kokota Airport ligger to km fra centrum af Accra. Der afgår busser fra lufthavnen til centrum med jævne mellemrum, ligesom du kan rejse til andre dele af Ghana med det omfattende busnetværk. Busserne holder ca. 500 m fra Terminal to i lufthavnen. Der afgår ligeledes minibusser mellem lufthavnen, bymidten og populære turistområder og seværdigheder.


Populære fly til Accra

Find dine flybilletter til Accra blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Accra
Hurtigste flyvetid11t. 10min.
Laveste pris4.406 kr.
Fly fra Billund til Accra
Hurtigste flyvetid15t. 00min.
Laveste pris4.471 kr.
Fly fra Amsterdam til Accra
Hurtigste flyvetid6t. 30min.
Laveste pris4.686 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Accra

De såkaldte STC busser kører jævnligt og er en god og sikker transportform for turister, der rejser på ferie til Accra. Det er også billigt at komme rundt med taxier, som oftest koster ca. syv-10 GHS (ca. ni-13 DKK).


Visumkrav for Accra

Det er påkrævet, at du har visum, når du rejser til Accra. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i seks måneder ud over det planlagte ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Accra


De bedste oplevelser og seværdigheder i Accra

I Accra kan du blandt andet opleve Ghanas historie på Nationalmuseet. På museet, der blev opført i 1957, kan du opleve alt fra arkæologi til ghanesisk kunsthistorie. Jamestown-området er et symbol på det moderne Ghana, hvor der blandt andet afholdes den årlige Chale Wote Street kunstfestival. Gå en tur langs hovedgaden og se Accra fra forskellige vinkler. Besøg ruinerne på Ussher Fort eller Christiansborg Palace. Slut turen af på Jamestown Café, hvor du kan nyde en forfriskning, mens bølgerne slår under dig. Er du kunstinteresseret, vil du blive imponeret af Artists Alliance Gallery. Her kan du opleve alt det bedste ghanesisk kunst har at byde på, herunder store metalskulpturer, antikviteter og andre kunstværker. Du kan også besøge Kwame Nkrumah Memorial Park, som er en park, der er dedikeret til Ghanas første præsident Kwame Nkrumah. Parken byder på flotte blomsterbede og smukke bygninger, inklusiv det mausoleum, hvor Nkrumah og hans kone er begravet. Rejser du med børn, kan du tage en tur til Labadi, der er Accras mest populære strand. Her kan du blandt andet se børn udføre akrobatiske tricks eller danse hip hop.

Det anbefales, at du køber en rejseforsikring, der dækker dig under dit ophold i Accra, da hverken dit gule eller blå sygesikringskort er gældende i Ghana.

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Accra. I stedet bør du købe vand på flaske.

I Ghana er det normalt at give drikkepenge. En tommelfingerregel er, at du giver ca. 10 % af regningen til tjenere på restauranter, mens stuepiger, portører og lignende får ca. en-to GHS (ca. en-to DKK).

På Oxford Street finder du nogle af byens bedste restauranter, barer og butikker. Her finder du flere små markeder og boder, som du kender det fra populære feriedestinationer. På Arlecchino Gelateria Italiana kan du få en forfriskende is, mens Country Kitchen serverer lokale favoritter fra det ghanesiske køkken. På Makola Market kan du finde souvenirs samt friske og eksotiske frugter.


Find billige flybilletter til andre byer i Ghana

Ghana er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Accra på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Accra, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Accra, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Accra.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Accra. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.