Find billige flybilletter til Granada

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Granada. De nuværende restriktioner til Granada er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Granada

Find de billigste fly til disse Granada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Granada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Granada

København (CPH) til Malaga (AGP)

Fly til Granada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.343 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Granada ​​koster i gennemsnit blot 1.439 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 2.431 kr. at flyve til Granada ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNoktober508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Granada fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Granada?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Granada?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Granada, lå på 133 kr./pr. person fra Edinburgh, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Granada. Hvis du vil finde de billigste priser til Granada fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Granada?

  Den billigste måned at flyve til Granada fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.439 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Granada i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Granada i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.553 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Granada?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 30 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Granada. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.846 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Granada udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Granada for 1.111 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Granada på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Granada er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Granada på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.574 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.383 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Granada?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Granada på er om morgenen. Fly fra Danmark til Granada på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.551 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.794 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Granada?

  Rejsende, som flyver til Granada, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Malaga (97 km fra Granada centrum) eller Lufthavn: Almería (115 km fra Granada centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Granada på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Granada Lufthavn: Granada, hvor gennemsnitsprisen er 1.576 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Granada?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Granada. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Granada nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Granada

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Granada fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH17:05København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
GRX08:40Granada
31. aug.
GRX08:45Granada
21t. 35min.
3 stop
CPH06:20København Kastrup
1.111 kr.
Find lignende
Vueling
22. nov.
CPH06:00København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
GRX17:00Granada
25. nov.
GRX17:45Granada
11t. 35min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
1.332 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH17:05København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
GRX08:40Granada
31. aug.
GRX08:45Granada
26t. 55min.
2 stop
CPH11:40København Kastrup
1.155 kr.
Find lignende
Vueling
1. sep.
CPH13:15København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
GRX05:00Granada
9. sep.
GRX18:45Granada
11t. 40min.
1 stop
CPH06:25København Kastrup
1.357 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH17:05København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
GRX08:40Granada
31. aug.
GRX04:55Granada
25t. 30min.
1 stop
CPH06:25København Kastrup
1.237 kr.
Find lignende
Vueling
22. nov.
CPH06:00København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
GRX17:00Granada
25. nov.
GRX17:45Granada
11t. 35min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
1.364 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Granada

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Granada, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Flere flyselskaber
11. aug.
CPH14:45København Kastrup
17t. 15min.
1 stop
GRX08:00Granada
Vueling
9. aug.
CPH16:40København Kastrup
15t. 25min.
1 stop
GRX08:05Granada
Flere flyselskaber
6. aug.
CPH17:05København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
GRX08:40Granada

Populære fly til Granada

Find dine flybilletter til Granada blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Granada
Hurtigste flyvetid9t. 00min.
Laveste pris1.023 kr.
Fly fra København til Granada
Hurtigste flyvetid11t. 00min.
Laveste pris1.332 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Granada