Find billige fly til Granada fra 765 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Granada

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Granada

Bedste pris på enkeltbillet

765 kr.

Bedste pris på returbillet

1.173 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Granada fra Danmark i de seneste 72 timer er 765 kr. (København Kastrup til Granada).
Den bedste pris på en returbillet til Granada fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.173 kr. (København Kastrup til Granada).
Det hurtigste fly til Granada fra Danmark tager 6t. 20min. (København Kastrup til Granada).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Granada, herunder Iberia, Vueling og CitizenPlane.

Indsigter og trends for flyrejser til Granada

Få indsigter om din flyrejse til Granada, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Granada?

Den billigste måned at flyve til Granada fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.741 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Granada i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Granada i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.938 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Granada på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Granada er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Granada på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.490 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.630 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Granada?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Granada på er om morgenen. Fly fra Danmark til Granada på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.718 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.826 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Granada?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Granada du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Malaga. På den anden side tager det i gennemsnit 3t. 30min. at flyve fra Billund til Malaga. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Granada?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 36 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Granada. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.547 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Granada

Find de billigste fly til disse Granada-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Granada

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Granada

Aarhus (AAR) til Malaga (AGP)

Fly til Granada ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.509 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Granada ​​koster i gennemsnit blot 1.741 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 3.756 kr. at flyve til Granada ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADA FRA KØBENHAVNjuli447% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Granada fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Granada

Hvor lang tid tager det at flyve til Granada i Andalusien?

Er du i Danmark og søger på flyrejser til Granada i Andalusien i Spanien, kan turen sættes sammen på mange forskellige måder. Det afhænger af, om du skal af sted fra Københavns Lufthavn (CPH) eller fra for eksempel Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Turens varighed varierer, og du kan komme frem på knap fire timer, hvis det hele passer, mens du også kan opleve, at mellemlandinger og ventetid undervejs gør, at turen varer helt op mod 48 timer. Typisk vil du have en sidste mellemlanding i Barcelona i Spanien, hvor et lokalt flyselskab får dig resten af vejen til Granada.

Hvorfra flyver man direkte til Granada i Andalusien?

Flyvningen fra Danmark til Granada kræver en mellemlanding, for der er desværre aktuelt ingen flytilbud til Granada i Andalusien med direkte rute til destinationen. Du kan dog sagtens finde en tur til Granada, og det kan du for eksempel med selskabet Vueling, som fra København flyver dig via Barcelona til Granada Lufthavn (GRX). Du kan også finde flybilletter fra Aalborg. Her kan du flyve med Ryanair, som tager dig til Barcelona via Stockholm, og i Barcelona skifter du til Vueling, som får dig helt frem til dit rejsemål. Billund Lufthavn giver dig mulighed for at rejse med KLM via Amsterdam til Barcelona, hvor Vueling så overtager resten af turen til Granada.

Hvilket er det absolut billigste fly til Granada?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Granada, lå på 108 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Granada. Hvis du vil finde de billigste priser til Granada fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Granada?

Rejsende, som flyver til Granada, kan måske finde bedre priser til Malaga Lufthavn (97 km fra Granada centrum) eller Almeria Lufthavn (115 km fra Granada centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Granada på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Granada Granada Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 576 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Granada Lufthavn?

Priser for fly til Granada Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Granada Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Granada Lufthavn er 4 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Granada Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Granada Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Granada Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Granada Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Granada Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Granada

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Granada fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
15. jan.
CPH15:25København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
GRX10:00Granada
22. jan.
GRX17:30Granada
12t. 25min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
1.173 kr.
Find lignende
Vueling
14. nov.
CPH06:35København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
GRX22:55Granada
21. nov.
GRX17:30Granada
12t. 20min.
1 stop
CPH05:50København Kastrup
1.271 kr.
Find lignende
Vueling
13. jan.
CPH05:30København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
GRX23:10Granada
20. jan.
GRX13:35Granada
15t. 40min.
1 stop
CPH05:15København Kastrup
1.383 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH09:15København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
GRX23:10Granada
31. dec.
GRX17:45Granada
12t. 10min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
1.432 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH09:15København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
GRX23:10Granada
30. dec.
GRX12:35Granada
16t. 25min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
1.460 kr.
Find lignende
Vueling
24. dec.
CPH15:35København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
GRX10:00Granada
31. dec.
GRX17:45Granada
12t. 10min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
1.510 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Granada

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Granada, så se nogle af vores tilbud herunder fra CitizenPlane, Iberia og Vueling
Vueling
10. nov.
CPH15:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
GRX13:20Granada
Vueling
12. feb.
CPH15:25København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
GRX10:00Granada
Iberia
13. feb.
CPH14:50København Kastrup
13t. 30min.
1 stop
GRX10:20Granada

Hvilke flyselskaber flyver til Granada?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Granada

Hvilke flyselskaber flyver til Granada?

Vueling-fly til Granada

19 Vueling-fly flyver til Granada i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Barcelona til Granada, der er den mest populære rute, som Vueling har til Granada. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Vueling-fly til Granada, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 811 kr. og afgik fra Billund. Vueling er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 249 af vores brugere.

Iberia-fly til Granada

Flytilbud med Iberia til Granada begynder fra 1.828 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Iberia oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Barcelona er det mest populære afgangssted med Iberia til Granada, så generelt er der større tilgængelighed. Iberia har fået en bedømmelse på 6,9/10 i 555 anmeldelser.


Populære fly til Granada

Find dine flybilletter til Granada blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Granada
Hurtigste flyvetid9t. 20min.
Laveste pris1.173 kr.
Fly fra Billund til Granada
Hurtigste flyvetid34t. 45min.
Laveste pris2.907 kr.

Visumkrav for Granada

Er der krav til pas og visum for at komme til Granada?

Din rejse fra Danmark til Granada i Andalusien i Spanien kan du gøre uden visum, hvis dit ophold ikke overstiger 90 dage. Som EU-land er der meget frie muligheder for rejser mellem Danmark og Spanien, og det eneste, det kræver, er, at du har et pas, som er gyldigt under dit ophold i Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Granada


Populære momondo-destinationer

Udforsk populære destinationer, som andre brugere elsker at flyve til året rundt

De bedste oplevelser og seværdigheder i Granada

Hvad kan man se i Granada?

Granada ligger trygt i læ af Sierra Nevada-bjergene, og byen byder på et herligt miks af arabisk kultur og spansk charme. Her finder du spændende historie, levende natteliv og smuk natur. Du skal besøge Alhambra-slottet, som har sit navn fra det arabiske ord for rødt slot. Det er på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og det giver mening, når man oplever det flotte bygningsværk. Alcaiceria er en stor basar i Granada, som kærligt kaldes Mini-Marokko, hvor du ikke bare finder lokale spanske håndværker, men også eksempler på traditionelle klædestykker fra Marokko og den øvrige del af Nordafrika. Middelalderkvarteret Albaicin er også på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder, og det er et charmerende område med krogede og snævre gader fyldt med oplevelser og mystik. Slå i øvrigt også vejen forbi Plaza Nueva, som er byens ældste plads og derfor har et noget paradoksalt navn, men den tidligere tyrefægterarena er i dag hjemsted for et livligt og spektakulært byliv. Når du er færdig med Plaza Nueva, kan du passende slentre forbi Santa María de la Encarnación Cathedral, som er et historisk vartegn i byen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Granada?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Granada, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Granada, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Granada med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Granada med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Granada?

Når du har udført en søgning efter fly til Granada, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Granada lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Granada lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Granada og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Granada på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.