Find billige flybilletter til Bilbao

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bilbao. De nuværende restriktioner til Bilbao er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bilbao

Find de billigste fly til disse Bilbao-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bilbao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bilbao

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til Bilbao ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.422 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Bilbao ​​koster i gennemsnit blot 1.143 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 1.881 kr. at flyve til Bilbao ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuli295% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bilbao fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bilbao?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bilbao?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bilbao for 177 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bilbao. Hvis du vil finde den billigste pris til Bilbao fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bilbao?

  Hvis du ikke vil rejse til Bilbao i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.168 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bilbao?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Bilbao fra Danmark er 58 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.422 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Bilbao fra Danmark helt ned til 878 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bilbao på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Bilbao på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.353 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bilbao er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.578 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bilbao?

  Når du flyver til Bilbao fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.211 kr. for fly med afgang om aftenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bilbao, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.609 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bilbao?

  Rejsende, som flyver til Bilbao, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (45 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Santander (74 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: San Sebastian (93 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Logroño Agoncillo (103 km fra Bilbao centrum) eller Lufthavn: Pamplona (118 km fra Bilbao centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bilbao på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Santander for 1.204 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bilbao?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Bilbao. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Bilbao nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bilbao

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bilbao fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
26. jul.
CPH02:40København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
BIO07:20Bilbao
12. aug.
BIO09:30Bilbao
5t. 30min.
1 stop
CPH15:00København Kastrup
1.181 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. aug.
CPH03:30København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
BIO08:50Bilbao
18. aug.
BIO13:55Bilbao
4t. 55min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
1.326 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. aug.
CPH14:30København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
BIO18:55Bilbao
18. aug.
BIO10:10Bilbao
8t. 40min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
1.376 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH07:40København Kastrup
10t. 15min.
2 stop
BIO17:55Bilbao
4. okt.
BIO06:45Bilbao
7t. 30min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH07:40København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
BIO19:00Bilbao
4. okt.
BIO06:45Bilbao
7t. 30min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
1.016 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
20. aug.
CPH08:50København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BIO19:15Bilbao
22. aug.
BIO07:00Bilbao
11t. 55min.
1 stop
CPH18:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bilbao

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bilbao, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH03:20København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
BIO13:25Bilbao
Vueling
4. aug.
CPH16:15København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
BIO04:15Bilbao
Vueling
4. aug.
CPH16:15København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
BIO04:15Bilbao

Populære fly til Bilbao

Find dine flybilletter til Bilbao blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bilbao
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris802 kr.
Fly fra Billund til Bilbao
Hurtigste flyvetid10t. 30min.
Laveste pris1.042 kr.
Fly fra Aarhus til Bilbao
Hurtigste flyvetid7t. 45min.
Laveste pris2.279 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao