Find billige fly til Bilbao

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 30.5
tir. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bilbao

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bilbao

Bedste pris på enkeltbillet

450 kr.

Bedste pris på returbillet

588 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 00min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bilbao fra Danmark i de seneste 72 timer er 450 kr. (København Kastrup til Bilbao).
Den bedste pris på en returbillet til Bilbao fra Danmark i de seneste 72 timer er 588 kr. (København Kastrup til Bilbao).
Det hurtigste fly til Bilbao fra Danmark tager 3t. 00min. (København Kastrup til Bilbao).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Bilbao, herunder Lufthansa, KLM og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Bilbao

Få indsigter om din flyrejse til Bilbao, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bilbao?

Hvis du ikke vil rejse til Bilbao i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 975 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bilbao?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bilbao for 503 kr./person, hvilket er 43% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bilbao. Hvis du vil finde den billigste pris til Bilbao fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bilbao på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Bilbao på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.355 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bilbao er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.211 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bilbao?

Når du flyver til Bilbao fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.301 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bilbao, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.191 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bilbao?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Bilbao afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Bilbao (den mest populære lufthavn i Bilbao), så tager det 3t i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Bilbao, er den gennemsnitlige rejsetid 25t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bilbao?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Bilbao fra Danmark er 55 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.553 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bilbao

Find de billigste fly til disse Bilbao-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bilbao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bilbao

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til Bilbao ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.553 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Bilbao ​​koster i gennemsnit blot 844 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuli56% dyrereDet koster cirka 2.421 kr. at flyve til Bilbao ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuli391% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bilbao fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bilbao

Der er desværre endnu ingen direkte flyrejser fra Danmark til Bilbao i Spanien. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup vil det altid kræve en enkel mellemlanding undervejs, men det betyder dog ikke, at den samlede rejsetid bliver uoverkommelig. Det samme er gældende, hvis du rejser fra Billund Lufthavn (BLL). Det tager nemlig omkring fem timer at nå til den nordspanske by fra begge danske lufthavne. Typisk er det KLM, der vil stå for rejsen, og derfor kan du forvente, at mellemlandingen vil foregå i Amsterdam, der er en stor og international lufthavn, som byder på gode muligheder for shopping og flere spisesteder, som vil gøre det nemt, at få ventetiden til at gå. Rejsetiden varierer naturligvis afhængigt af hvilket flyselskab, du flyver med, og hvor lange dine mellemlandinger er undervejs.

Desværre er det ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Bilbao Lufthavn (BIO) i Spanien. Hvis du rejser fra Billund Lufthavn, kan du forvente at skulle stoppe en eller to gange undervejs på din tur. Eftersom at det typisk er KLM, der står for ruten, vil mellemlandingen som regel være i Amsterdam Schiphol. I den internationale lufthavn er der altid en masse gode muligheder for underholdning, imens du venter. Det er typisk den samme rute, som du kan forvente, hvis du flyver fra Københavns Lufthavn. Herfra kan også vælge at flyve med det spanske flyselskab Iberia, som tilbyder flyrejser, hvis mellemlandinger normalt vil foregå i forskellige spanske byer. Fra både Billund og København er den samlede rejsetid omkring de fem timer, men det varierer dog meget afhængigt af, hvor mange og hvor lange dine stop undervejs på turen er.


Gode tilbud på fly til Bilbao

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bilbao fundet af momondos brugere for nylig
Vueling
5. jun.
CPH15:05København Kastrup
3t. 00min.
BIO18:05Bilbao
7. jun.
BIO03:10Bilbao
2t. 55min.
CPH06:05København Kastrup
Flere flyselskaber
5. jun.
CPH15:05København Kastrup
3t. 00min.
BIO18:05Bilbao
7. jun.
BIO02:45Bilbao
11t. 30min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
Flere flyselskaber
5. jun.
CPH15:05København Kastrup
3t. 00min.
BIO18:05Bilbao
7. jun.
BIO13:40Bilbao
21t. 20min.
2 stop
CPH11:00København Kastrup
Flere flyselskaber
21. jun.
CPH06:35København Kastrup
12t. 35min.
2 stop
BIO19:10Bilbao
28. jun.
BIO03:10Bilbao
2t. 55min.
CPH06:05København Kastrup
Vueling
21. jun.
CPH06:45København Kastrup
3t. 00min.
BIO09:45Bilbao
28. jun.
BIO03:10Bilbao
2t. 55min.
CPH06:05København Kastrup
1.017 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. jun.
CPH02:10København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
BIO14:00Bilbao
7. jun.
BIO14:40Bilbao
4t. 35min.
1 stop
CPH19:15København Kastrup
1.024 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bilbao

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bilbao, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Vueling
Vueling
21. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 00min.
BIO18:05Bilbao
Flere flyselskaber
25. sep.
CPH17:25København Kastrup
19t. 10min.
2 stop
BIO12:35Bilbao
Vueling
23. aug.
CPH06:45København Kastrup
3t. 00min.
BIO09:45Bilbao

Andre kabineklasser på fly til Bilbao

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bilbao

Hvilke flyselskaber flyver til Bilbao?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bilbao

Vueling er et populært valg for brugere, der rejser til Bilbao. Selskabet flyver 35 fly om ugen til Bilbao, og de flyver oftest fra Barcelona. Billetpriserne hos Vueling afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 508 kr. (fra Billund). I 204 anmeldelser har momondo-brugere givet Vueling en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

Et andet populært valg for fly til Bilbao er KLM (7,6/10, 244 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Bilbao, kommer fra Madrid-Barajas, men der er 27 KLM-fly til Bilbao fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 991 kr. (Aalborg til Bilbao, returrejse).


Populære fly til Bilbao

Find dine flybilletter til Bilbao blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bilbao
Hurtigste flyvetid3t. 00min.
Laveste pris588 kr.
Fly fra Billund til Bilbao
Hurtigste flyvetid25t. 45min.
Laveste pris1.252 kr.
Fly fra Aarhus til Bilbao
Hurtigste flyvetid13t. 55min.
Laveste pris2.047 kr.

Visumkrav for Bilbao

Spanien er en del af EU, og derfor skal du som dansk statsborger blot huske at tage et gyldigt pas med. Du skal ikke bekymre dig om visumregler eller lignende. Det eneste, du skal gøre, er at finde et godt flytilbud til Bilbao, så du kan begynde din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bilbao

Bilbao i Spanien er en by, der byder på kultur og kunst samt en rig historie. Du kan bruge mange timer på byens museer, og naturligvis bør du se det verdenskendte Guggenheim Museum, som alene gør Bilbao værd at besøge. Du kan også blot vandre rundt i den gamle bydel, Casco Viejo, hvor du kan se den imponerende katedral eller opleve det livlige La Ribera-marked. Her kan du finde en masse lokal mad og drikke, som du dog også kan prøvesmage på mange af de hyggelige barer og restauranter, der ligger overalt i centrum af byen. Her kan du nyde mange gode stunder, og du bør ikke snyde dig selv fra at prøve den lokale ret pintxos, som er små stykker brød, der er toppet med alt lige fra fisk og kød til ost og grøntsager. Uanset hvor lang tid flyvningen til Bilbao tager, så vil det uden tvivl være en tur, som er det hele værd.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Bilbao. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bilbao, så du kun får vist dem med fleksibel booking.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.