Find billige flybilletter til Bilbao

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Bilbao (BIO)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bilbao. De nuværende restriktioner til Bilbao er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Bilbao

Find de billigste fly til disse Bilbao-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bilbao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bilbao

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til Bilbao ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.378 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Bilbao ​​koster i gennemsnit blot 1.107 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 1.823 kr. at flyve til Bilbao ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjuli295% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bilbao fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bilbao?

Hvilket er det absolut billigste fly til Bilbao?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bilbao for 171 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bilbao. Hvis du vil finde den billigste pris til Bilbao fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bilbao?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Bilbao fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.107 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bilbao med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.132 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bilbao?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Bilbao er 58 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.378 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Bilbao fra Danmark helt ned til 1.120 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bilbao på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bilbao er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.311 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.528 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bilbao?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bilbao normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Bilbao om aftenen helt ned til 1.155 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.543 kr. i gennemsnit. Fly til Bilbao fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bilbao?

Rejsende, som flyver til Bilbao, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (45 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Santander (74 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: San Sebastian (93 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Logroño Agoncillo (103 km fra Bilbao centrum) eller Lufthavn: Pamplona (118 km fra Bilbao centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bilbao på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Logroño Agoncillo for 892 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bilbao?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Bilbao. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Montenegro og Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Bilbao nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Bilbao

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bilbao fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. mar.
03:00
København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
10:45
Bilbao
5. apr.
07:50
Bilbao
11t. 05min.
1 stop
18:55
København Kastrup
1.413 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
07:00
København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
13:40
Bilbao
31. mar.
17:05
Bilbao
17t. 40min.
2 stop
10:45
København Kastrup
1.713 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. mar.
05:30
København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
13:15
Bilbao
31. mar.
17:35
Bilbao
17t. 20min.
1 stop
10:55
København Kastrup
3.041 kr.
Find lignende
Air Europa
31. mar.
02:00
København Kastrup
10t. 00min.
2 stop
12:00
Bilbao
31. mar.
17:05
Bilbao
21t. 15min.
2 stop
14:20
København Kastrup
3.647 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
03:00
København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
10:45
Bilbao
5. apr.
07:50
Bilbao
25t. 35min.
2 stop
09:25
København Kastrup
1.377 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. mar.
08:35
København Kastrup
19t. 10min.
2 stop
03:45
Bilbao
10. apr.
07:50
Bilbao
23t. 30min.
2 stop
07:20
København Kastrup
1.144 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bilbao

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bilbao, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
7. mar.
12:30
København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
18:00
Bilbao
1.419 kr.
Find lignende
Vueling
14. mar.
13:30
København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
19:00
Bilbao
1.462 kr.
Find lignende

Populære fly til Bilbao

Find dine flybilletter til Bilbao blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bilbao
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
1.120 kr.
Fly fra Billund til Bilbao
Korteste rejsetid
38t. 00min.
Laveste pris
2.864 kr.
Fly fra Aarhus til Bilbao
Korteste rejsetid
8t. 00min.
Laveste pris
2.992 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class