Find billige flybilletter til Bilbao

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bilbao

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bilbao

Bedste pris på enkeltbillet

324 kr.

Bedste pris på returbillet

726 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bilbao fra Danmark i de seneste 72 timer er 324 kr. (København Kastrup til Bilbao).
Den bedste pris på en returbillet til Bilbao fra Danmark i de seneste 72 timer er 726 kr. (Billund til Bilbao).
Det hurtigste fly til Bilbao fra Danmark tager 3t. 05min. (København Kastrup til Bilbao).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Bilbao, herunder TAP AIR PORTUGAL, Eurowings og Vueling.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bilbao

Find de billigste fly til disse Bilbao-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bilbao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bilbao

København (CPH) til Santander (SDR)

Fly til Bilbao ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santander, hvor den gennemsnitlige pris er 1.518 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Bilbao ​​koster i gennemsnit blot 1.163 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNapril31% dyrereDet koster cirka 2.248 kr. at flyve til Bilbao ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BILBAO FRA KØBENHAVNapril613% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bilbao fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bilbao?

Der er desværre endnu ingen direkte flyrejser fra Danmark til Bilbao i Spanien. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup vil det altid kræve en enkel mellemlanding undervejs, men det betyder dog ikke, at den samlede rejsetid bliver uoverkommelig. Det samme er gældende, hvis du rejser fra Billund Lufthavn (BLL). Det tager nemlig omkring fem timer at nå til den nordspanske by fra begge danske lufthavne. Typisk er det KLM, der vil stå for rejsen, og derfor kan du forvente, at mellemlandingen vil foregå i Amsterdam, der er en stor og international lufthavn, som byder på gode muligheder for shopping og flere spisesteder, som vil gøre det nemt, at få ventetiden til at gå. Rejsetiden varierer naturligvis afhængigt af hvilket flyselskab, du flyver med, og hvor lange dine mellemlandinger er undervejs.

Desværre er det ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Bilbao Lufthavn (BIO) i Spanien. Hvis du rejser fra Billund Lufthavn, kan du forvente at skulle stoppe en eller to gange undervejs på din tur. Eftersom at det typisk er KLM, der står for ruten, vil mellemlandingen som regel være i Amsterdam Schiphol. I den internationale lufthavn er der altid en masse gode muligheder for underholdning, imens du venter. Det er typisk den samme rute, som du kan forvente, hvis du flyver fra Københavns Lufthavn. Herfra kan også vælge at flyve med det spanske flyselskab Iberia, som tilbyder flyrejser, hvis mellemlandinger normalt vil foregå i forskellige spanske byer. Fra både Billund og København er den samlede rejsetid omkring de fem timer, men det varierer dog meget afhængigt af, hvor mange og hvor lange dine stop undervejs på turen er.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Bilbao for 95 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bilbao. Hvis du vil finde den billigste pris til Bilbao fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Bilbao i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.396 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Bilbao fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.718 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Bilbao fra Danmark helt ned til 726 kr. på momondo.

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Bilbao på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.707 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bilbao er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.264 kr..

Når du flyver til Bilbao fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.623 kr. for fly med afgang om aftenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bilbao, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.148 kr. pr. billet.

Rejsende, som flyver til Bilbao, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (45 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Santander (74 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: San Sebastián (93 km fra Bilbao centrum), Lufthavn: Logroño Agoncillo (103 km fra Bilbao centrum) eller Lufthavn: Burgos (115 km fra Bilbao centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Burgos for 618 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Bilbao

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bilbao fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
3. aug.
BLL09:15Billund
19t. 10min.
1 stop
BIO04:25Bilbao
10. aug.
BIO03:00Bilbao
15t. 05min.
1 stop
BLL18:05Billund
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH14:40København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
BIO04:25Bilbao
1. nov.
BIO09:50Bilbao
19t. 30min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH06:50København Kastrup
21t. 35min.
2 stop
BIO04:25Bilbao
1. nov.
BIO09:50Bilbao
19t. 30min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
Flere flyselskaber
3. aug.
BLL03:45Billund
24t. 40min.
2 stop
BIO04:25Bilbao
10. aug.
BIO03:00Bilbao
15t. 05min.
1 stop
BLL18:05Billund
Flere flyselskaber
5. aug.
CPH17:05København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
BIO04:25Bilbao
11. aug.
BIO15:30Bilbao
7t. 45min.
1 stop
CPH23:15København Kastrup
1.050 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. okt.
CPH14:50København Kastrup
18t. 50min.
1 stop
BIO09:40Bilbao
24. okt.
BIO11:55Bilbao
2t. 55min.
CPH14:50København Kastrup
1.107 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bilbao

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bilbao, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling og easyJet
Vueling
1. aug.
CPH15:30København Kastrup
3t. 05min.
BIO18:35Bilbao
Flere flyselskaber
12. jul.
BLL03:15Billund
26t. 05min.
2 stop
BIO05:20Bilbao
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 40min.
1 stop
BIO06:00Bilbao

Hvilke flyselskaber flyver til Bilbao?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bilbao

Hvilke flyselskaber flyver til Bilbao?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Bilbao fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, Vueling, KLM og Brussels Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Bilbao, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Bilbao

SWISS er et populært valg for brugere, der rejser til Bilbao. Selskabet flyver 7 fly om ugen til Bilbao, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos SWISS afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.406 kr. (fra København Kastrup). I 134 anmeldelser har momondo-brugere givet SWISS en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Vueling-fly til Bilbao

Et andet populært valg for fly til Bilbao er Vueling (8,0/10, 118 anmeldelser). De fleste Vueling-fly, der lander i Bilbao, kommer fra Madrid-Barajas, men der er 26 Vueling-fly til Bilbao fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Vueling, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 482 kr. (Aalborg til Bilbao, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Bilbao

Neden for finder du alle lufthavne i Bilbao samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Bilbao Lufthavn?

Det er nemt at komme fra Bilbao Lufthavn til hjertet af den historiske by. Du kan sagtens hoppe på en bus, som både holder foran ankomst- og afgangshallen. Den kører hele dagen lang, og det er en tur, der tager under en time. Du kan selvfølgelig også vælge at køre fra lufthavnen til byen i enten bil eller taxi, hvilket er den hurtigere mulighed. Lige uden for hovedindgangen holder der flere taxier, som på under tyve minutter kan fragte dig til den centrale del af Bilbao. Har du i stedet for lyst til selv at køre, så kan du leje en bil fra forskellige anerkendte biludlejningsfirmaer i lufthavnen.


Populære fly til Bilbao

Find dine flybilletter til Bilbao blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bilbao
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris959 kr.
Fly fra Billund til Bilbao
Hurtigste flyvetid10t. 45min.
Laveste pris1.473 kr.
Fly fra Aarhus til Bilbao
Hurtigste flyvetid25t. 50min.
Laveste pris3.284 kr.

Visumkrav for Bilbao

Spanien er en del af EU, og derfor skal du som dansk statsborger blot huske at tage et gyldigt pas med. Du skal ikke bekymre dig om visumregler eller lignende. Det eneste, du skal gøre, er at finde et godt flytilbud til Bilbao, så du kan begynde din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bilbao

Bilbao i Spanien er en by, der byder på kultur og kunst samt en rig historie. Du kan bruge mange timer på byens museer, og naturligvis bør du se det verdenskendte Guggenheim Museum, som alene gør Bilbao værd at besøge. Du kan også blot vandre rundt i den gamle bydel, Casco Viejo, hvor du kan se den imponerende katedral eller opleve det livlige La Ribera-marked. Her kan du finde en masse lokal mad og drikke, som du dog også kan prøvesmage på mange af de hyggelige barer og restauranter, der ligger overalt i centrum af byen. Her kan du nyde mange gode stunder, og du bør ikke snyde dig selv fra at prøve den lokale ret pintxos, som er små stykker brød, der er toppet med alt lige fra fisk og kød til ost og grøntsager. Uanset hvor lang tid flyvningen til Bilbao tager, så vil det uden tvivl være en tur, som er det hele værd.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Bilbao. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bilbao, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Bilbao. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bilbao og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.