Hoteller i Bilbao, Spanien

Find tilbud på 72 hoteller i Bilbao, Spanien

Bilbao, Vizcaya (provins), Spanien
31. mar. — 1. apr.2
lør. 1.4
ons. 5.4

Populære hoteller til en overnatning i Bilbao

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bilbao
Pris
kr.130
kr.811
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bilbao


Hvornår skal man booke et hotel i Bilbao?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bilbao
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
28%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

651 kr. - 1.331 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.168 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
620 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Bilbao

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bilbao

Laveste hotelpris

96 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Melia Bilbao

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1416
Den billigste pris for et værelse i Bilbao, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 96 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Central Bilbao, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Melia Bilbao, det mest populære 5-stjernede hotel i Bilbao(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 3.422 anmeldelser).
Der er 1.416 hoteller i Bilbao tæt på Bilbao. Apartamento de 2 Habitaciones a 10 Minutos del Centro de Bilbao er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Bilbao

Overnatningsmulighederne er mange i Bilbao, der er kendt for sit varierede udbud af hoteller i forskellige prisklasser. En billig løsning er byens vandrehjem, som der findes mange af. En overnatning på et af disse koster typisk omkring 34 EUR (250 DKK) pr. nat. De fleste billige hoteller i Bilbao ligger i området Casco Viejo, der netop afspejler kernebeboerne i kvarteret – byens mange studerende. Klimaet i byen spiller også en rolle for hotelpriserne. Nærheden til havet betyder et mildere klima end mange andre steder i Spanien. Det ændrer dog ikke ved, at sæsonen fra maj til september er den mest populære med juli og august som de varmeste. Rejser du fra ca. oktober til april kan der være penge at spare, da det er sæsonen med flest regnvejrsdage.

Der er masser af gratis oplevelser udendørs i Bilbao. Guggenheim museet tager entré, men en stor oplevelse for de fleste er selve arkitekturen set udefra. Et godt indblik i de lokales hverdag får du i Parque de los Patos, der er hovedparken i byen, og hvor du med fordel kan tage et hvil mellem dagens sightseeing. En tre minutter lang svævebanetur fra Arangioti District til Mount Artxanda er også et must, hvis du vil have en fantastisk udsigt over byen. Turen koster ca. 0.75 EUR (6 DKK) – det er peanuts i forhold til, hvilke fotos du får med tilbage! En guidet gåtur rundt i byen skaber også det perfekte overblik med udgangspunkt fra Bilbao Turismo Office. Turen er endda gratis, hvis du har et såkaldt Bilbao Bizkaia Card.


Hvad koster et hotel i Bilbao pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bilbao

4-stjernede hoteller

Billigst 493 kr.

Gennemsnitlig 637 kr.

Dyrest 818 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bilbao

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bilbao har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bilbao

Hoteller med mest værdi for pengene i Bilbao

Disse Bilbao hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bilbao

I den nordlige del af Spanien finder man byen Bilbao, som er et attraktivt feriemål for rejsende der nyder smuk, grøn natur samt et væld af kulturelle oplevelser. Hvis du vil bo i byens kunstdistrikt, så ligger Guggenheim-området tæt på det verdenskendte kunstmuseum med overflader af glas, sandsten og titanium. Dette område ligger helt ud til floden Ria de Bilbao, så du kan bo med udsigt til vand og verdenskendt arkitektur. Gaderne omkring leder tilmed direkte ned til Plaza Euskadi, hvor også det højtragende pejlemærke Iberdrola Tower samt barer og restauranter ligger.

Hvis du rykker over på den østlige side af Ria de Bilbao, så finder du endnu et populært kvarter i form af den gamle bydel Casco Viejo, der også går under navnet de syv gader. Der er naturligvis også et område for de unge og trendy med hang til café-liv og shopping, som holder til i Bilbao la Vieja, der er kendt som byens hipsterkvarter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bilbao

Bilbao er en forbilledlig by, der har tjent masser af penge på industri og ståleksport. Det har også betydet et lidt råt og gråt ry, som der i den grad er lavet om på. Det specielle og dragende Guggenheim Museum blev starten på en kulturel bølge, der stadig blomstrer den dag i dag. Byen byder på noget for alle typer af rejsende, hvad enten du er til kunst, strandture, gastronomi eller noget af det hele.

På samme måde troner luksushoteller side om side med vandrehjem, budgethoteller og bed & breakfast. Beliggenheden ved Biscayabugten indgyder til strandture, hvor Plentzia Beach og Gorliz Beach er oplagte valg. En bådtur på Ria de Bilbao er også et must med de såkaldte Bilboats. En tur koster ca. 13 EUR (97 DKK) for den korte version.

Det er yderst livsbekræftende at holde ferie i Bilbao. Byens beboere er kendt for at spise, danse, bade og dyrke sport. Alle livets underholdende værdier er repræsenteret, hvad enten det er på byens tapasbarer (pintxo), til en fodboldkamp med Athletic Club de Bilbao på San Mamés eller med en avis og en latte på en af byens bænke.

Bilbao byder også på mange handelsmuligheder, hvor områderne Gran Via og Casco Viejo er de mest populære. Så glæd dig til en rejse, der fylder alle depoter op!


Information about staying in Bilbao

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bilbao

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Bilbao, er 694 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hoteller i Bilbao er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 28% i denne periode.


momondos yndlingshoteller i Bilbao

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bilbao

Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Bilbao, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Bilbao. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao