Hoteller i Bilbao

Find de bedste tilbud på 511 hoteller i Bilbao, Spanien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bilbao

Der er mange skønne hoteller i Bilbao. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Bilbao

Palacio Chávarri
Guggenheimmuseet i Bilbao
Basílica de Nuestra Señora de Begoña

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Palacio Chávarri?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Bilbao tæt på Palacio Chávarri, bør du forvente at skulle betale omkring 579 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 579 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Palacio Chávarri. Hoteller i nærheden af Palacio Chávarri minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Bilbao, som ligger på 581 kr..

Hoteller i nærheden af Palacio Chávarri

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Guggenheimmuseet i Bilbao?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Guggenheimmuseet i Bilbao. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 579 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Guggenheimmuseet i Bilbao minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Bilbao, som ligger på 581 kr..

Hoteller i nærheden af Guggenheimmuseet i Bilbao

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Basílica de Nuestra Señora de Begoña?

Hoteller i nærheden af Basílica de Nuestra Señora de Begoña er normalt 10% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Bilbao, som ligger på 581 kr..

Hoteller i nærheden af Basílica de Nuestra Señora de Begoña

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bilbao

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bilbao
Lavsæson
marts
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

46%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

69%

forventet prisstigning

Pris
499 kr. - 2.871 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

674 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

623 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Bilbao er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, 74 dage før.
1-2 stjerne
410 kr. - 485 kr.
3 stjerne
586 kr. - 637 kr.
4-5 stjerne
819 kr. - 888 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Bilbao

Hvordan finder man et billigt hotel i Bilbao?

Overnatningsmulighederne er mange i Bilbao, der er kendt for sit varierede udbud af hoteller i forskellige prisklasser. En billig løsning er byens vandrehjem, som der findes mange af. En overnatning på et af disse koster typisk omkring 34 EUR (250 DKK) pr. nat.

De fleste billige hoteller i Bilbao ligger i området Casco Viejo, der netop afspejler kernebeboerne i kvarteret – byens mange studerende. Klimaet i byen spiller også en rolle for hotelpriserne. Nærheden til havet betyder et mildere klima end mange andre steder i Spanien. Det ændrer dog ikke ved, at sæsonen fra maj til september er den mest populære med juli og august som de varmeste. Rejser du fra ca. oktober til april kan der være penge at spare, da det er sæsonen med flest regnvejrsdage.

Kan man rejse på budget?

Der er masser af gratis oplevelser udendørs i Bilbao. Guggenheim museet tager entré, men en stor oplevelse for de fleste er selve arkitekturen set udefra. Et godt indblik i de lokales hverdag får du i Parque de los Patos, der er hovedparken i byen, og hvor du med fordel kan tage et hvil mellem dagens sightseeing.

En tre minutter lang svævebanetur fra Arangioti District til Mount Artxanda er også et must, hvis du vil have en fantastisk udsigt over byen. Turen koster ca. 0.75 EUR (6 DKK) – det er peanuts i forhold til, hvilke fotos du får med tilbage! En guidet gåtur rundt i byen skaber også det perfekte overblik med udgangspunkt fra Bilbao Turismo Office. Turen er endda gratis, hvis du har et såkaldt Bilbao Bizkaia Card.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Brug fødderne, når du opholder dig i Bilbao. Som udgangspunkt tager det omkring en halv time at gå fra Guggenheim til eksempelvis Casco Viejo. Efter et par timers gang i byen kan du eventuelt supplere med byens metro, sporvogne og busser. Et Bilbao Bizkaia Card giver fri adgang til offentlig transport samt rabatter til flere museer. Et 24 timers kort koster ca. 10 EUR (75 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bilbao?

I Spanien er der sat en minimumsalder på 18 år, når det gælder aldersgrænsen for indtjekning på hoteller. Husk et gyldigt foto-ID, da det er påkrævet.

Skal man lægge depositum?

Ved ankomst til det bookede hotel i Bilbao skal du betale et depositum med kontanter eller som en reservation på kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

En god service belønnes af de fleste turister, der holder ferie i Spanien. Regn med ca. 10 % som udgangspunkt – plus minus, hvad du lige har ved hånden. Ca. 1 EUR (7.5 DKK) pr. dag til stuepigen er også en fin og generøs handling, der vil blive værdsat.

Hvor sikkert er der i Bilbao?

Selvom Bilbao er en stor by, er den kendt for at være sikker at opholde sig i – specielt når du opholder sig i turistområderne. Disse tætpakkede steder skal du dog have et ekstra øje på dine personlige værdier.

Skal man medbringe adapter?

Du behøver ikke at bringe adapteren med til Bilbao, for Spanien anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F).


Hvad koster et hotel i Bilbao pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bilbao
4 stjerner og op efter
Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection
#1 Mest populær

Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection

8,8

888 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Melia Bilbao
Mest for pengene

Hotel Melia Bilbao

8,6

775 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Bilbao

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bilbao har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Melia Bilbao

Hotel Melia Bilbao

8,6

775 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection

Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection

8,8

888 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Bilbao

Hoteller med mest værdi for pengene i Bilbao

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Melia Bilbao

Hotel Melia Bilbao

8,6

775 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection

Hotel Ercilla de Bilbao, Autograph Collection

8,8

888 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Bilbao?

I den nordlige del af Spanien finder man byen Bilbao, som er et attraktivt feriemål for rejsende der nyder smuk, grøn natur samt et væld af kulturelle oplevelser. Hvis du vil bo i byens kunstdistrikt, så ligger Guggenheim-området tæt på det verdenskendte kunstmuseum med overflader af glas, sandsten og titanium. Dette område ligger helt ud til floden Ria de Bilbao, så du kan bo med udsigt til vand og verdenskendt arkitektur. Gaderne omkring leder tilmed direkte ned til Plaza Euskadi, hvor også det højtragende pejlemærke Iberdrola Tower samt barer og restauranter ligger.

Hvis du rykker over på den østlige side af Ria de Bilbao, så finder du endnu et populært kvarter i form af den gamle bydel Casco Viejo, der også går under navnet de syv gader. Der er naturligvis også et område for de unge og trendy med hang til café-liv og shopping, som holder til i Bilbao la Vieja, der er kendt som byens hipsterkvarter.


Om Bilbao

Bilbao er en forbilledlig by, der har tjent masser af penge på industri og ståleksport. Det har også betydet et lidt råt og gråt ry, som der i den grad er lavet om på. Det specielle og dragende Guggenheim Museum blev starten på en kulturel bølge, der stadig blomstrer den dag i dag. Byen byder på noget for alle typer af rejsende, hvad enten du er til kunst, strandture, gastronomi eller noget af det hele.

På samme måde troner luksushoteller side om side med vandrehjem, budgethoteller og bed & breakfast. Beliggenheden ved Biscayabugten indgyder til strandture, hvor Plentzia Beach og Gorliz Beach er oplagte valg. En bådtur på Ria de Bilbao er også et must med de såkaldte Bilboats. En tur koster ca. 13 EUR (97 DKK) for den korte version.

Det er yderst livsbekræftende at holde ferie i Bilbao. Byens beboere er kendt for at spise, danse, bade og dyrke sport. Alle livets underholdende værdier er repræsenteret, hvad enten det er på byens tapasbarer (pintxo), til en fodboldkamp med Athletic Club de Bilbao på San Mamés eller med en avis og en latte på en af byens bænke.

Bilbao byder også på mange handelsmuligheder, hvor områderne Gran Via og Casco Viejo er de mest populære. Så glæd dig til en rejse, der fylder alle depoter op!

Priser er tjekket 17-02-2018.


Rejseinformation: Bilbao

Hvor længe bor vores brugere i Bilbao?

Det gennemsnitlige ophold i Bilbao varer 4 nights.

Hvad koster et hotel i Bilbao?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Bilbao, er 711 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bilbao?

Hoteller i Bilbao er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 290 kr.% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bilbao?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Bilbao. Den dyreste er typisk torsdag.

Hvad koster et hotel i Bilbao?

Hostels i Bilbao koster typisk omkring 323 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 388 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Bilbao.

Hvis vi tager højde for vejret i Bilbao, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Med gode temperaturer på omkring 20 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Bilbao overveje at besøge populære steder i nærheden af Bilbao.