Hoteller i Malaga, Spanien

Find tilbud på 413 hoteller i Malaga, Spanien

Malaga, Andalusien, Spanien
10. aug. — 11. aug.2
Malaga, Andalusien, Spanien
ons. 10.8
tor. 11.8

Populære hoteller til en overnatning i Malaga

Find det perfekte hotel til dit ophold i Malaga
Pris
kr.65
kr.1614
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Malagas bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Malaga

Pris

475 kr. – 938 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MALAGAPedregalejo33% billigereHoteller i Pedregalejo er de billigste i Malaga med kun 475 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MALAGACruz de Humilladero25% dyrereCruz de Humilladero har de højeste hotelpriser i Malaga med værelser til 938 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MALAGACentro83% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centro end i andre områder i Malaga

Oplevelser i Malaga


Hoteller i populære bydele i Malaga

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Malaga og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Malaga?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Malaga
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
43%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

468 kr. - 1.101 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
8.387 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.499 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Malaga er: 4-5 stjerne, 85 dage før.

1-2 stjerne

409 kr. - 475 kr.

3 stjerne

621 kr. - 657 kr.

4-5 stjerne

883 kr. - 942 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Malaga

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Malaga

Laveste hotelpris

117 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Apartamento Pacifico - Centro Malaga

Hoteller i nærheden af lufthavnen

704

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Malaga, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 117 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Bellavista Playa Malaga, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Apartamento Pacifico - Centro Malaga, det mest populære 5-stjernede hotel i Malaga.
Der er 704 hoteller i Malaga tæt på Malaga. La Macarena Airport er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Malaga. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Malaga lå i sidste uge på 3.522 kr..

Rejsetips til Malaga

Malaga er velsignet med et ret mildt klima hele året rundt, med en gennemsnits temperatur på ca. 18 grader. I sommermåneder kan temperaturen komme langt over de 30 grader. Hvis du ikke behøver at bo lige op ad de største attraktioner eller med direkte udsigt til strandkanten, så er det muligt at finde et billigt hotel i Malaga. Rejser du uden for højsæsonen, så falder priserne i takt med temperaturerne, men det er også værd at overveje en tur hertil i vintermånederne, hvor det fryser i mange andre dele af Europa, men ikke i Malaga. En overnatning i juli koster eksempelvis mellem ca. 250 DKK og op til flere tusinde kroner – afhængig af hotellets faciliteter og lokation.

Det er ikke alt, der koster penge i Malaga, og derfor er det oplagt at fokusere på nogle af de gratis glæder, hvis du rejser på budget. Turen op til Jardines de Puerta Oscura er det hele værd, da du fra toppen har den smukkeste udsigt over byen. Det er også anbefalelsesværdigt at besøge byens smukke botaniske have ”El Parque”, hvor du er omgivet af blomster, træer og fontæner. En ferie i Malaga er naturligvis også lig med masser af ture til stranden, hvor Playa Las Acacias og Playa de la Malagueta er to gode  steder at bade og nyde varmen.

Hele Centro-distriktet og området omkring floden og den gamle bydel opleves nemmest til fods. Hvis det bliver for varmt, så kører der flere bybusser, hvor en enkeltbillet koster ca. 10 DKK og kan købes i en af billetautomaterne eller direkte hos chaufføren. Har du mod på lidt mere fart over feltet, så er det også populært at leje en scooter, der koster omkring 225 DKK per dag.

Mange hoteller tilbyder betaling i forbindelse med bookingen eller ved ankomst. Hvis du venter med betaling, til du ankommer, så kræver nogle hoteller kreditkortoplysninger på forhånd, og derfor er det en god idé at tjekke med det specifikke hotel først.

Når du tjekker ind på et hotel i Malaga skal du som udgangspunkt være fyldt 18 år.

Et depositum opkræves, og kan for det meste betales med enten kreditkort eller kontanter. Nogle hoteller tager dog kun imod kreditkort.

Ved større restaurantregninger kan lægge et par ekstra Euro – alt afhængig af betjeningen.

Malaga er en ret sikker by at færdes i, men du skal være opmærksom på lommetyve i de turistede områder.

En adapter er ikke nødvendig i Malaga, hvor du kan benytte danske stik uden problemer.


Hvad koster et hotel i Malaga pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Malaga

4-stjernede hoteller

Billigst 446 kr.

Gennemsnitlig 1.165 kr.

Dyrest 2.369 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Malaga

Disse billige hoteller og vandrehjem i Malaga har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Malaga

Hoteller med mest værdi for pengene i Malaga

Disse Malaga hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Malaga

Costa del Sol der ligger på den spanske sydkyst har i årtier været et populært ferieområde for danske turister, og det er det stadig med Malaga som hovedby langs kysten. Malaga ligger ikke blot helt ud til Middelhavet, men gennemskæres også af floden Guadalmedina, så der er masser af vand og frisk luft omkring byen. Byens forskellige distrikter har hver sit særpræg, og bykernen kaldet Centro er det mest populære område for turister. De fleste hoteller findes på den østlige side af floden, hvor du kan bo meget centralt samt tæt på floden og f.eks. Picasso-museet. På flodens vestlige side har du samme gode udsigt, men her kan du nyde et mere stille område. Et andet attraktivt område, der ligger lidt tilbagetrukket med et flot udsyn over byen og havet, er Gibralfaro, tæt på den gamle borg og en mindre skov.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Malaga

Malagas beliggenhed byder på alt det, som mange danske turister drømmer om. Det er nemlig Spaniens femtestørste by, hvilket betyder mange shoppingmuligheder, som med fordel kan kombineres med en masse ture på stranden. Malaga ligger nemlig ved Middelhavet med mange skønne strande samt et hyggeligt havneområde med promenader, restauranter, isboder og andre spændende butikker. Klimaet og vegetationen omkring Malaga er også ideelt for mandeltræer, vinplantager og olivenlunde, hvilket er nogle af de lækre ingredienser, når byens tapas restauranter kreerer smagfulde måltider til turisternes sultne munde. Byens lettere kuperede terræn byder også på flere udsigtspunkter, hvor du opnår et en fantastisk udsigt over by og hav.

Strande, sol, tapas og masser af vand omkring byen – det er nogle af de mest markante kendetegn ved denne sydspanske by. Men der er også kulturelle oplevelser at komme efter, hvor byens fæstningsværk, Alcazaba, fra midten af det 11 århundrede er et must see. Et andet bygningsværk, som dog er en del yngre, er Malaga Katedral i renæssancestil, som er et besøg værd både ude og inde. Den verdensberømte maler Picasso er født i Malaga, og derfor har byen naturligvis sit helt eget museum af samme navn, hvor du kan se nogle af hans kendte værker. Det store marked ”Atarazanas” kommer du heller ikke udenom, da det byder på lokale varer af enhver art, og dermed pirrer alle sanser.


Information about staying in Malaga

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Malaga

Et ophold på 4 nætter er mest populært for personer, der besøger Malaga.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Malaga, er 632 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

december er den billigste måned at booke et hotel i Malaga. Priserne kan være 43% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Malaga. Den dyreste er typisk torsdag.

Hoteller i Malaga (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 378 kr. pr. person pr. nat. Det er 253 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Malaga pr. nat.

Centro, Churriana, Este er Pedregalejo er nogle af de mest populære områder at bo i i Malaga.

Temperaturerne i Malaga er normalt på omkring 25 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er 200 ferieboliger i Malaga, og Tandem Soho Suites er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Malaga.

Malaga har 144 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Hostel Malaga City er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Malaga.


momondos yndlingshoteller i Malaga

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Malaga
Mariposa Hotel Malaga

Mariposa Hotel Malaga

Calle de Casas de Campos, 17, Málaga, Andalusia, Spain

8,9
1.000 kr.
Malaga Stop Hostel Ab

Malaga Stop Hostel Ab

Calle Don Juan de Austria, 2, Málaga, Andalusia, Spain

8,4
153 kr.
Malaga Cathedral Rooms

Malaga Cathedral Rooms

Pedro De Toledo, 1, Málaga, Andalusia, Spain

6,8
423 kr.
Casa Manuel y Maribel

Casa Manuel y Maribel

Alfredo Catalani, 4, Málaga, Andalusia, Spain

6,3
241 kr.
A&Z Frailes - Adults Only

A&Z Frailes - Adults Only

Calle Frailes 28, Málaga, Andalusia, Spain

5,9
241 kr.
Hotel Zeus

Hotel Zeus

c/ Canales, 8, Málaga, Andalusia, Spain

8,3
467 kr.
The Lights Hostel

The Lights Hostel

Calle Torregorda, 3, Málaga, Andalusia, Spain

8,3
204 kr.
Toc Hostel Malaga

Toc Hostel Malaga

Calle Comedias 18, Málaga, Andalusia, Spain

8,8
234 kr.
Aparthotel Spa del Palacete

Aparthotel Spa del Palacete

Malaga, Andalusien, Spanien

8,7
730 kr.
Apartamentos Suites Oficentro

Apartamentos Suites Oficentro

Malaga, Andalusien, Spanien

8,0
453 kr.
Sercotel Tribuna Málaga

Sercotel Tribuna Málaga

Calle Carreteria, 6, Málaga, Andalusia, Spain

7,8
569 kr.
Rooms in Seafront Villa

Rooms in Seafront Villa

Malaga, Andalusien, Spanien

8,5
445 kr.
Apartamentos Málaga Premium - Calle Granada

Apartamentos Málaga Premium - Calle Granada

Malaga, Andalusien, Spanien

8,8
715 kr.
Palacio Solecio

Palacio Solecio

Calle Granada 61, Málaga, Andalusia, Spain

9,2
1.307 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Malaga, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Malaga. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.