Hoteller i Maspalomas

Find de bedste tilbud på 1.667 hoteller i Maspalomas, Spanien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Maspalomas

Der er mange skønne hoteller i Maspalomas. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Maspalomas

Templo Ecuménico

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Templo Ecuménico?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Maspalomas, der er tættest på Templo Ecuménico. Gennemsnitsprisen i nærheden af Templo Ecuménico ligger på 895 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Templo Ecuménico er normalt 37% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Maspalomas, som ligger på 555 kr..

Hoteller i nærheden af Templo Ecuménico

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Maspalomas

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Maspalomas
Lavsæson
juli
Højsæson
marts

Det billigste tidspunkt

33%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
613 kr. - 1.194 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

867 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

847 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Maspalomas er: 1-2 stjerne, 80 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 85 dage før.
1-2 stjerne
408 kr. - 447 kr.
3 stjerne
526 kr. - 565 kr.
4-5 stjerne
1.006 kr. - 1.071 kr.

Rejsetips til Maspalomas

Vores bedste tips til Maspalomas

Hvordan finder man et billigt hotel i Maspalomas?

Gran Canarias ældste resort-by Maspalomas er ikke kendt for at være et billigt sted at holde ferie. Stedet minder på flere punkter om Florida, da byen er veludviklet med skoler, hospitaler, golfbaner og meget mere, som indkapsler præcis den resort-stemning, som er dragende for både børnefamilier, ældre par eller unge jetsettere samt andre med hang til velvære.

Det hele er dog ikke kæmpe swimmingpools og palmebarer, for der findes også et billigt vandrehjem samt mange ferieboliger, der er billige, hvis du vælger et sted nord for byen og dermed lidt længere væk fra strandkanten. Det er varmt i Gran Canaria hele året rundt, men de billige overnatninger er der alligevel større chancer for at finde uden for turistsæsonen i juli og august. En overnatning kan fås til omkring 34 EUR (250 DKK) for en fin feriebolig med alt det nødvendige.

Kan man rejse på budget?

En stor del af ferien i Maspalomas vil for de flestes vedkommende gå med at nyde de kilometerlange strande, som i sig selv er en gratis oplevelse. Det stopper dog ikke her, for byen byder på flere muligheder, hvis du vil have lidt adspredelse.

Parque del Sur et oplagt sted, hvis du vil nyde en løbetur efter flere dages afslapning på stranden. Parken huser også en sø med ænder og fisk samt en legeplads, der gør den perfekt til familieudflugter. Papaya, bananer og nødder – det er sunde delikatesser, som du kan se i Parque Botánico de Maspalomas, der er et frisk pusterum under sydens sol.

Det koster heller ikke noget at se en solnedgang, medmindre du vil nyde den med et lille glas vin i hånden eller en af de lækre is fra boderne ved stranden – oplev det hele fra Dunas Mirador.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Maspalomas er en forholdsvis lille by, behøver du blot komfortabelt sommerfodtøj for at komme omkring. De fleste steder kan nås med en gåtur på omkring 20 minutter – eksempelvis fra centrum og ned til vandet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Maspalomas?

Aldersgrænsen for indtjekning på hotel i Maspalomas er 18 år. Det er netop minimumsalderen i Spanien, så husk at medbringe et ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet, så snart du ankommer til hotellet. Beløbet kan på langt de fleste hoteller betales enten med kontanter eller kreditkort. Nogle steder dog kun med en af delene.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Som udgangspunkt kan du give 10 % i drikkepenge på restauranter, selvom det ikke er obligatorisk i Spanien. Det er dog mere udbredt i resort-byer som Maspalomas, hvor du også bør give stuepigen ca. 1 EUR (7.5 DKK) pr. dag. Mere eller mindre er naturligvis også accepteret.

Hvor sikkert er der i Maspalomas?

Du kan føle sig tryg og sikker i Maspalomas. Du skal dog stadig tage dine forholdsregler, som at opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I Spanien anvender man stiktype C og F på samme måde som i Danmark, så en adapter er ikke nødvendig.


Hvad koster et hotel i Maspalomas pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Maspalomas

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Maspalomas

Disse billige hoteller og vandrehjem i Maspalomas har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Maspalomas

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Maspalomas?

De Kanariske Øer har altid haft en vigtig plads i rejselystne danskeres hjerter. Særligt Gran Canaria er populær, hvor den sydlige del af øen ved byen Maspalomas er et attraktivt sted at indkvartere sig på hotel. Det er en resort-by, som primært tiltrækker turister, der ønsker en badeferie.

De fleste hoteller i Maspalomas ligger tæt på stranden og Atlanterhavet. Det er netop meningen med en rejse til Maspalomas – at nyde strandene og det gode vejr. Især den sydlige del af byen er attraktiv i det område, der grænser op til El Oasis, som er den kendte naturpark. Lige der har du udsigt til både hav og sanddyner, så langt øjet rækker.

Maspalomas er omringet af flere distrikter, som i princippet også er en del af hele resort-området på Gran Canarias sydspids. Nogle gange er man nærmest i tvivl om, hvor de forskellige områder starter og slutter. Playa del Inglés øst for byen er også et populært turistresort med en 3 km lang sandstrand med blødt puddersand.

Stedet er perfekt for dig, som ønsker at være sammen med unge, som især fester løs i højsæsonen. Et lidt mere roligt sted finder du helt nede i sydvest i området Meloneras, der er kendt for en lidt mere privat atmosfære.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Maspalomas

Gran Canaria lokker hele året rundt i kraft af sit milde klima, hvor det aldrig rigtig bliver koldt. Lokationen i Atlanterhavet på linje med den marokkanske kyst sørger for dejlige temperaturer, der ligger på omkring 26-28 grader om sommeren og ca. 20-22 grader om vinteren, hvilket gør Maspalomas til en helårsdestination.

Engang var området goldt og trist, inden ejeren af arealerne satte en konkurrence i gang om at skabe et turistresort. Det var tilbage i 60’erne, og i dag er de prisvindende arkitekters værker stadig lige aktuelle. Byen er nemlig resort i ordets klare forstand med hoteller ned til vandet, store pool-områder samt kilometervis af strande med det blødeste sand, der minder om ørkensand i både farve og konsistens.

Strandene i Maspalomas tiltrækker alle typer af rejsende, hvilket den uformelle opdeling også indikerer. Nudister, homoseksuelle og børnefamilier har hvert deres område. Ud over at spendere massevis af timer på stranden, kan du også få rørt kroppen med nogle af øens mange sportsaktiviteter, hvad enten det er golf, tennis, parasailing, jetski eller andet. Der skal også være tid til at handle. Det kan foregå ved Boulevard el Faro, hvor du i samme ombæring også kan besøge byens charmerende fyrtårn Faro Maspalomas


Rejseinformation: Maspalomas

Hvor længe bor vores brugere i Maspalomas?

Det gennemsnitlige ophold i Maspalomas varer 8 nights.

Hvad koster et hotel i Maspalomas?

I gennemsnit koster værelser omkring 711 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Maspalomas; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Maspalomas?

Værelsespriser for hoteller i Maspalomas kan være helt op til 33% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Maspalomas?

Prisen på et hotelværelse i Maspalomas varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Maspalomas?

Et hostel i Maspalomas koster i gennemsnit ca. 412 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 299 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Maspalomas pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Maspalomas, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Der forventes generelt kun lidt regn (31 mm) og en gennemsnitstemperatur på 19 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Maspalomas kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.