Hoteller i Maspalomas

Hoteller i Maspalomas, Spanien

Find tilbud på 224 hoteller i Maspalomas, Spanien

Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
29. feb. — 1. mar.2
lør. 24.2
ons. 28.2

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Maspalomas

Find det perfekte hotel til dit ophold i Maspalomas
Pris
kr.262
kr.2683
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Maspalomas


Hoteller i populære bydele i Maspalomas

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Maspalomas og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Maspalomas?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Maspalomas
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
65%forventet prisfald
32%forventet prisstigning

Rejsepriser

459 kr. - 1.958 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
1.222 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.934 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Maspalomas er: 1-2 stjerne, 54 dage før. 3 stjerne, 87 dage før. 4-5 stjerne, 70 dage før.

1-2 stjerne

365 kr. - 758 kr.

3 stjerne

214 kr. - 676 kr.

4-5 stjerne

248 kr. - 2.482 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Maspalomas

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Maspalomas

Laveste hotelpris

221 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Lopesan Baobab Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4660

Gennemsnitslængde på ophold

20 dage
Den billigste pris for et værelse i Maspalomas, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 221 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostal Casa De Huespedes San Fernando, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Lopesan Baobab Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Maspalomas(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 1.743 anmeldelser).
Der er 4.660 hoteller i Maspalomas tæt på Las Palmas de Gran Canaria. Camper Inik er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 20 dage, når de overnatter på hoteller i Maspalomas. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 20 dage i Maspalomas lå i sidste uge på 31.651 kr..

Rejsetips til Maspalomas

Hvordan finder man et billigt hotel i Maspalomas?

Gran Canarias ældste resort-by Maspalomas er ikke kendt for at være et billigt sted at holde ferie. Stedet minder på flere punkter om Florida, da byen er veludviklet med skoler, hospitaler, golfbaner og meget mere, som indkapsler præcis den resort-stemning, som er dragende for både børnefamilier, ældre par eller unge jetsettere samt andre med hang til velvære. Det hele er dog ikke kæmpe swimmingpools og palmebarer, for der findes også et billigt vandrehjem samt mange ferieboliger, der er billige, hvis du vælger et sted nord for byen og dermed lidt længere væk fra strandkanten. Det er varmt i Gran Canaria hele året rundt, men de billige overnatninger er der alligevel større chancer for at finde uden for turistsæsonen i juli og august. En overnatning kan fås til omkring 34 EUR (250 DKK) for en fin feriebolig med alt det nødvendige.

Kan man rejse på budget?

En stor del af ferien i Maspalomas vil for de flestes vedkommende gå med at nyde de kilometerlange strande, som i sig selv er en gratis oplevelse. Det stopper dog ikke her, for byen byder på flere muligheder, hvis du vil have lidt adspredelse. Parque del Sur et oplagt sted, hvis du vil nyde en løbetur efter flere dages afslapning på stranden. Parken huser også en sø med ænder og fisk samt en legeplads, der gør den perfekt til familieudflugter. Papaya, bananer og nødder – det er sunde delikatesser, som du kan se i Parque Botánico de Maspalomas, der er et frisk pusterum under sydens sol. Det koster heller ikke noget at se en solnedgang, medmindre du vil nyde den med et lille glas vin i hånden eller en af de lækre is fra boderne ved stranden – oplev det hele fra Dunas Mirador.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Maspalomas er en forholdsvis lille by, behøver du blot komfortabelt sommerfodtøj for at komme omkring. De fleste steder kan nås med en gåtur på omkring 20 minutter – eksempelvis fra centrum og ned til vandet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Maspalomas?

Aldersgrænsen for indtjekning på hotel i Maspalomas er 18 år. Det er netop minimumsalderen i Spanien, så husk at medbringe et ID.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet, så snart du ankommer til hotellet. Beløbet kan på langt de fleste hoteller betales enten med kontanter eller kreditkort. Nogle steder dog kun med en af delene.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Som udgangspunkt kan du give 10 % i drikkepenge på restauranter, selvom det ikke er obligatorisk i Spanien. Det er dog mere udbredt i resort-byer som Maspalomas, hvor du også bør give stuepigen ca. 1 EUR (7.5 DKK) pr. dag. Mere eller mindre er naturligvis også accepteret.

Hvor sikkert er der i Maspalomas?

Du kan føle sig tryg og sikker i Maspalomas. Du skal dog stadig tage dine forholdsregler, som at opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

I Spanien anvender man stiktype C og F på samme måde som i Danmark, så en adapter er ikke nødvendig.


Hvad koster et hotel i Maspalomas pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Maspalomas

4-stjernede hoteller

Billigst 828 kr.

Gennemsnitlig 1.462 kr.

Dyrest 2.703 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Maspalomas

Disse billige hoteller og vandrehjem i Maspalomas har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Maspalomas

Disse Maspalomas hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Maspalomas

De Kanariske Øer har altid haft en vigtig plads i rejselystne danskeres hjerter. Særligt Gran Canaria er populær, hvor den sydlige del af øen ved byen Maspalomas er et attraktivt sted at indkvartere sig på hotel. Det er en resort-by, som primært tiltrækker turister, der ønsker en badeferie.

De fleste hoteller i Maspalomas ligger tæt på stranden og Atlanterhavet. Det er netop meningen med en rejse til Maspalomas – at nyde strandene og det gode vejr. Især den sydlige del af byen er attraktiv i det område, der grænser op til El Oasis, som er den kendte naturpark. Lige der har du udsigt til både hav og sanddyner, så langt øjet rækker.

Maspalomas er omringet af flere distrikter, som i princippet også er en del af hele resort-området på Gran Canarias sydspids. Nogle gange er man nærmest i tvivl om, hvor de forskellige områder starter og slutter. Playa del Inglés øst for byen er også et populært turistresort med en 3 km lang sandstrand med blødt puddersand.

Stedet er perfekt for dig, som ønsker at være sammen med unge, som især fester løs i højsæsonen. Et lidt mere roligt sted finder du helt nede i sydvest i området Meloneras, der er kendt for en lidt mere privat atmosfære.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Maspalomas

Gran Canaria lokker hele året rundt i kraft af sit milde klima, hvor det aldrig rigtig bliver koldt. Lokationen i Atlanterhavet på linje med den marokkanske kyst sørger for dejlige temperaturer, der ligger på omkring 26-28 grader om sommeren og ca. 20-22 grader om vinteren, hvilket gør Maspalomas til en helårsdestination.

Engang var området goldt og trist, inden ejeren af arealerne satte en konkurrence i gang om at skabe et turistresort. Det var tilbage i 60’erne, og i dag er de prisvindende arkitekters værker stadig lige aktuelle. Byen er nemlig resort i ordets klare forstand med hoteller ned til vandet, store pool-områder samt kilometervis af strande med det blødeste sand, der minder om ørkensand i både farve og konsistens.

Strandene i Maspalomas tiltrækker alle typer af rejsende, hvilket den uformelle opdeling også indikerer. Nudister, homoseksuelle og børnefamilier har hvert deres område. Ud over at spendere massevis af timer på stranden, kan du også få rørt kroppen med nogle af øens mange sportsaktiviteter, hvad enten det er golf, tennis, parasailing, jetski eller andet. Der skal også være tid til at handle. Det kan foregå ved Boulevard el Faro, hvor du i samme ombæring også kan besøge byens charmerende fyrtårn Faro Maspalomas


Information om overnatning i Maspalomas

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Maspalomas

Hvor længe bor vores brugere i Maspalomas?

Det gennemsnitlige ophold i Maspalomas varer 20 nights.

Hvad koster et hotel i Maspalomas?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.788 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Maspalomas; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Maspalomas?

Værelsespriser for hoteller i Maspalomas kan være helt op til 66% lavere i oktober, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Maspalomas?

Prisen på et hotelværelse i Maspalomas varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og onsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Maspalomas?

Et luksushotel i Maspalomas koster i gennemsnit 1.693 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 22%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Maspalomas (1.788 kr. pr. person pr. nat).

Hvis vi tager højde for vejret i Maspalomas, hvilke seværdigheder er så populære i februar?

Der forventes generelt kun lidt regn (22 mm) og en gennemsnitstemperatur på 17 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Maspalomas kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Har Maspalomas ferieboliger?

Byen Maspalomas har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 2.445 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke San Valentín & Terraflor Park til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Maspalomas. Søg efter tilbud på ferieboliger i Maspalomas.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Maspalomas?

Fra februar 2024 er der 1.930 udbydere at vælge mellem for hoteller i Maspalomas.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Maspalomas?

Priser for hoteller i Maspalomas opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Maspalomas

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Maspalomas

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Maspalomas gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Maspalomas kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Maspalomas?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Maspalomas.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Maspalomas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Maspalomas
lør. 24.2
ons. 28.2
Send mig favorittilbud fra momondo