Hoteller i Maspalomas, Spanien

Find tilbud på 218 hoteller i Maspalomas, Spanien

Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Maspalomas

Find det perfekte hotel til dit ophold i Maspalomas
Pris
kr.234
kr.1847
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Maspalomas


Hoteller i populære bydele i Maspalomas

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Maspalomas og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Maspalomas?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Maspalomas
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
57%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

573 kr. - 2.332 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
1.876 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
960 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Maspalomas er: 3 stjerne, 17 dage før.

1-2 stjerne

405 kr. - 469 kr.

3 stjerne

561 kr. - 590 kr.

4-5 stjerne

1.016 kr. - 1.129 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Maspalomas

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Maspalomas

Laveste hotelpris

78 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Paradisus Gran Canaria

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4255

Gennemsnitslængde på ophold

25 dage
Den billigste pris for et værelse i Maspalomas, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 78 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Santiago's Private Rooms, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Paradisus Gran Canaria, det mest populære 5-stjernede hotel i Maspalomas.
Der er 4.255 hoteller i Maspalomas tæt på Las Palmas de Gran Canaria. Rickaty Lodge Bed and Breakfast, Hotel, Hostel, Gran Canaria Airport, Gran Canaria, Spain er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 25 dage, når de overnatter på hoteller i Maspalomas. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 25 dage i Maspalomas lå i sidste uge på 43.095 kr..

Rejsetips til Maspalomas

Gran Canarias ældste resort-by Maspalomas er ikke kendt for at være et billigt sted at holde ferie. Stedet minder på flere punkter om Florida, da byen er veludviklet med skoler, hospitaler, golfbaner og meget mere, som indkapsler præcis den resort-stemning, som er dragende for både børnefamilier, ældre par eller unge jetsettere samt andre med hang til velvære. Det hele er dog ikke kæmpe swimmingpools og palmebarer, for der findes også et billigt vandrehjem samt mange ferieboliger, der er billige, hvis du vælger et sted nord for byen og dermed lidt længere væk fra strandkanten. Det er varmt i Gran Canaria hele året rundt, men de billige overnatninger er der alligevel større chancer for at finde uden for turistsæsonen i juli og august. En overnatning kan fås til omkring 34 EUR (250 DKK) for en fin feriebolig med alt det nødvendige.

En stor del af ferien i Maspalomas vil for de flestes vedkommende gå med at nyde de kilometerlange strande, som i sig selv er en gratis oplevelse. Det stopper dog ikke her, for byen byder på flere muligheder, hvis du vil have lidt adspredelse. Parque del Sur et oplagt sted, hvis du vil nyde en løbetur efter flere dages afslapning på stranden. Parken huser også en sø med ænder og fisk samt en legeplads, der gør den perfekt til familieudflugter. Papaya, bananer og nødder – det er sunde delikatesser, som du kan se i Parque Botánico de Maspalomas, der er et frisk pusterum under sydens sol. Det koster heller ikke noget at se en solnedgang, medmindre du vil nyde den med et lille glas vin i hånden eller en af de lækre is fra boderne ved stranden – oplev det hele fra Dunas Mirador.

Da Maspalomas er en forholdsvis lille by, behøver du blot komfortabelt sommerfodtøj for at komme omkring. De fleste steder kan nås med en gåtur på omkring 20 minutter – eksempelvis fra centrum og ned til vandet.

Aldersgrænsen for indtjekning på hotel i Maspalomas er 18 år. Det er netop minimumsalderen i Spanien, så husk at medbringe et ID.

Et depositum vil blive opkrævet, så snart du ankommer til hotellet. Beløbet kan på langt de fleste hoteller betales enten med kontanter eller kreditkort. Nogle steder dog kun med en af delene.

Som udgangspunkt kan du give 10 % i drikkepenge på restauranter, selvom det ikke er obligatorisk i Spanien. Det er dog mere udbredt i resort-byer som Maspalomas, hvor du også bør give stuepigen ca. 1 EUR (7.5 DKK) pr. dag. Mere eller mindre er naturligvis også accepteret.

Du kan føle sig tryg og sikker i Maspalomas. Du skal dog stadig tage dine forholdsregler, som at opbevare personlige værdier forsvarligt.

I Spanien anvender man stiktype C og F på samme måde som i Danmark, så en adapter er ikke nødvendig.


Hvad koster et hotel i Maspalomas pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Maspalomas

4-stjernede hoteller

Billigst 602 kr.

Gennemsnitlig 1.182 kr.

Dyrest 3.343 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Maspalomas

Disse billige hoteller og vandrehjem i Maspalomas har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Maspalomas

Disse Maspalomas hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Maspalomas

De Kanariske Øer har altid haft en vigtig plads i rejselystne danskeres hjerter. Særligt Gran Canaria er populær, hvor den sydlige del af øen ved byen Maspalomas er et attraktivt sted at indkvartere sig på hotel. Det er en resort-by, som primært tiltrækker turister, der ønsker en badeferie.

De fleste hoteller i Maspalomas ligger tæt på stranden og Atlanterhavet. Det er netop meningen med en rejse til Maspalomas – at nyde strandene og det gode vejr. Især den sydlige del af byen er attraktiv i det område, der grænser op til El Oasis, som er den kendte naturpark. Lige der har du udsigt til både hav og sanddyner, så langt øjet rækker.

Maspalomas er omringet af flere distrikter, som i princippet også er en del af hele resort-området på Gran Canarias sydspids. Nogle gange er man nærmest i tvivl om, hvor de forskellige områder starter og slutter. Playa del Inglés øst for byen er også et populært turistresort med en 3 km lang sandstrand med blødt puddersand.

Stedet er perfekt for dig, som ønsker at være sammen med unge, som især fester løs i højsæsonen. Et lidt mere roligt sted finder du helt nede i sydvest i området Meloneras, der er kendt for en lidt mere privat atmosfære.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Maspalomas

Gran Canaria lokker hele året rundt i kraft af sit milde klima, hvor det aldrig rigtig bliver koldt. Lokationen i Atlanterhavet på linje med den marokkanske kyst sørger for dejlige temperaturer, der ligger på omkring 26-28 grader om sommeren og ca. 20-22 grader om vinteren, hvilket gør Maspalomas til en helårsdestination.

Engang var området goldt og trist, inden ejeren af arealerne satte en konkurrence i gang om at skabe et turistresort. Det var tilbage i 60’erne, og i dag er de prisvindende arkitekters værker stadig lige aktuelle. Byen er nemlig resort i ordets klare forstand med hoteller ned til vandet, store pool-områder samt kilometervis af strande med det blødeste sand, der minder om ørkensand i både farve og konsistens.

Strandene i Maspalomas tiltrækker alle typer af rejsende, hvilket den uformelle opdeling også indikerer. Nudister, homoseksuelle og børnefamilier har hvert deres område. Ud over at spendere massevis af timer på stranden, kan du også få rørt kroppen med nogle af øens mange sportsaktiviteter, hvad enten det er golf, tennis, parasailing, jetski eller andet. Der skal også være tid til at handle. Det kan foregå ved Boulevard el Faro, hvor du i samme ombæring også kan besøge byens charmerende fyrtårn Faro Maspalomas


Information about staying in Maspalomas

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Maspalomas

Det gennemsnitlige ophold i Maspalomas varer 25 nights.

I gennemsnit koster værelser omkring 812 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Maspalomas; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Værelsespriser for hoteller i Maspalomas kan være helt op til 58% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Prisen på et hotelværelse i Maspalomas varierer fra dag til dag, men generelt er mandag billigst, og onsdag er dyrest.

Et hostel i Maspalomas koster i gennemsnit ca. 457 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 355 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Maspalomas pr. nat.

Der forventes generelt kun lidt regn (31 mm) og en gennemsnitstemperatur på 19 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Maspalomas kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Byen Maspalomas har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Bungalows Vista Oasis til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Maspalomas. Søg efter tilbud på ferieboliger i Maspalomas.


momondos yndlingshoteller i Maspalomas

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Maspalomas
Alsol Walhalla

Alsol Walhalla

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,4
618 kr.
Corallium Beach by Lopesan Hotels - Adults Only

Corallium Beach by Lopesan Hotels - Adults Only

C/ Los Jazmines, 25, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,7
852 kr.
Santa Monica Suites Hotel

Santa Monica Suites Hotel

Paseo Costa Canaria, 116, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

9,2
1.435 kr.
Hotel Eugenia Victoria & Spa

Hotel Eugenia Victoria & Spa

Avda. de Gran Canaria, 26, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,3
788 kr.
Doramas Private Rooms Shared Toilet

Doramas Private Rooms Shared Toilet

Avenida de Galdar, 10, 1 Izquierda, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

313 kr.

Inez & Flor Nice Rooms in Maspalomas

Calle Doctor Agustín Millares Carlo 7, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

7,5
348 kr.
Silvi Villas by TAM Resorts

Silvi Villas by TAM Resorts

Avenida Sargentos Provisionales, 14, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,9
860 kr.

Apt. Flor Playa del Ingles

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

156 kr.

Apartamentos Montemar

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,3
504 kr.
Bungalows Cordial Sandy Golf

Bungalows Cordial Sandy Golf

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,2
568 kr.
Acapulco Ocean View

Acapulco Ocean View

Calle Los Pinos 13, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,2
511 kr.
Australia

Australia

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

7,4
412 kr.
Parquemar

Parquemar

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,3
490 kr.
Bungalows Side Shore

Bungalows Side Shore

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,8
440 kr.
Sanom Beach Resort - Adults Only

Sanom Beach Resort - Adults Only

Av. Sargentos Provisionales, 38, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,7
817 kr.
Tagoror Beach Apartments

Tagoror Beach Apartments

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

7,9
398 kr.
Maspalomas Lago Canary Sunset

Maspalomas Lago Canary Sunset

Av. Touroperador Kuoni 25, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

8,0
405 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Maspalomas


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Maspalomas kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Maspalomas.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.