Hoteller i Præstø, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Præstø, Danmark

Præstø, Danmark
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Præstø

Find det perfekte hotel til dit ophold i Præstø
Pris
kr.357
kr.2491
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Præstø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Præstø
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
42%forventet prisstigning

Rejsepriser

651 kr. - 2.011 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.967 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
869 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Præstø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Præstø

Laveste hotelpris

358 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Townhouse Bønsvig Strand 604.1 Præstø

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1563

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Præstø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 358 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Holiday home Præstø V.
Få en komfortabel rejse med en booking på Townhouse Bønsvig Strand 604.1 Præstø, det mest populære 5-stjernede hotel i Præstø.
Der er 1.563 hoteller i Præstø tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Præstø. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Præstø lå i sidste uge på 1.270 kr..

Rejsetips til Præstø

Selvom der ikke er oceaner af hoteller og overnatningsmuligheder i Præstø, har du stadig flere valgmuligheder, når du ønsker at bo på hotel i Præstø. En overnatning koster fra ca. 500 DKK til ca. 1000 DKK. Central beliggenhed og faciliteter er nogle af de ting, der er med til at trække prisen op. Kan du nøjes med et simpelt værelse og et hotel uden fitness og pool, så kan du bo for ca. 500 DKK pr. nat.

Der sker mest i Præstø om sommeren, hvor byens strand samt midtby er fyldt op med lokale og turister. Hvis du vælger at bo på hotel i Præstø i højsæsonen, kan du opleve den hyggelige torvestemning, loppemarkeder samt musik i gaderne. Der er også stor aktivitet ved havnen, hvor hundredvis af lystbåde holder til, og ungerne kan fange krabber. Er du til ro og idyl, så besøg byen i de andre sæsoner, hvor du kan opleve det meste af byen på en enkelt overnatning.


Hvad koster et hotel i Præstø pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Præstø

4-stjernede hoteller

Billigst 1.470 kr.

Gennemsnitlig 1.963 kr.

Dyrest 1.968 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Præstø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Præstø har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Præstø

Disse Præstø hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Præstø

Du skal ikke langt uden for København, før du finder spændende byer med frisk luft og havudsigt. Præstø er et oplagt rejsemål, hvis du vil opleve en tidligere købstad med velbevarede huse samt en smuk fjord. Du kan bo på hotel i Præstø tæt på byens butikker og spisestederne i hovedgaden, Adelgade, eller langs havnen. Præstø har et fint lille udvalg af butikker, herunder nogle specialforretninger, hyggelige brugskunstforhandlere samt populære genbrugsforretninger. Det er dog ikke shoppingen du skal tage på weekendtur her for, men derimod den landlige idyl og hyggelige omgivelser. Byens hyggelige stemning med velbevarede huse og brostensgader indbyder til en romantisk overnatning i Præstø. Med Præstø Fjord i baghaven har du naturligvis også mulighed for at bo med udsigt, f.eks. på byens primære hotel, Hotel Frederiksminde, hvis restaurant også kan prale af at have en Michelin-stjerne.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Præstø

En eventyr-by med en romantisk anlagt bymidte samt nærhed til havet. Det er to af Præstøs helt store styrker, som tiltrækker mange turister. En enkelt overnatning eller en weekend på hotel i Præstø er som regel nok til at nå det meste. Den halve dag går med at betragte arkitekturen i Adelgade, på Torvet, Præstø Kirke, byens rådhus, stationen samt andre bygningsmæssige perler. Om sommeren er byen helt unik takket være det livlige havnemiljø samt lækre badestrande, hvad enten det er Præstø Strand eller sandstranden ude ved feddet. Du kan være kulturel ved at besøge Nysø Gods, der huser nogle af Bertel Thorvaldsens værker. Derudover vinder Præstø på sin charme og atmosfære, der fortryller enhver turist.


Information about staying in Præstø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Præstø

Det gennemsnitlige ophold i Præstø varer 1 night.

Værelsespriser for hoteller i Præstø kan være helt op til 45% lavere i november, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Præstø. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Præstø for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Præstø