Hoteller i Frederikssund, Danmark

Find tilbud på 1 hoteller i Frederikssund, Danmark

Frederikssund, Danmark
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Frederikssund

Find det perfekte hotel til dit ophold i Frederikssund
Pris
kr.559
kr.2634
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Frederikssund?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Frederikssund
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
31%forventet prisfald
15%forventet prisstigning

Rejsepriser

633 kr. - 1.079 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.368 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
584 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Frederikssund

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Frederikssund

Laveste hotelpris

559 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Gerlev Strandpark Frederikssund North Zealand

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1501

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Frederikssund, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 559 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Secluded Holiday Home in J gerspris with Barbecue.
Få en komfortabel rejse med en booking på Gerlev Strandpark Frederikssund North Zealand, det mest populære 5-stjernede hotel i Frederikssund.
Der er 1.501 hoteller i Frederikssund tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Frederikssund. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Frederikssund lå i sidste uge på 938 kr..

Rejsetips til Frederikssund

Overnatningsmulighederne i Frederikssund er spredt ud over hele kommunen, hvilket giver et varieret prisniveau. Du kan få en overnatning på hotel i Frederikssund fra ca. 600 DKK til ca. 2000 DKK. Priserne i det nordsjællandske er ofte lidt dyrere end andre steder i landet grundet beliggenheden til skov, vand og S-togsforbindelse til København. Mange faciliteter og central beliggenhed trækker prisen op, så overvej hvad du har behov for på ferien.

Det er bedst at nyde en ferie på hotel i Frederikssund om sommeren. I hvert fald hvis du er til godt vejr og mange arrangementer i centrum. Roskilde Fjord samt den omkringliggende natur nydes også bedst i højsæsonen, men du kan naturligvis også rejse i lavsæsonen og dermed ofte spare penge på overnatningen. Dårligt vejr indbyder til indkøb i Sillebroen samt besøg på byens museer.

Der er mange gratis glæder i denne nordsjællandske by, som du kan kombinere med overnatning på et billigt hotel i Frederikssund. Naturen er byens store styrke, og du finder også billige spisesteder, der serverer buffeter, eller som tilbyder takeaway, så nyd maden på en bænk ved havnen eller i det grønne Hornsherred. Hold også øje med løbende tilbud og rabatter, som mange hoteller kører med.


Hvad koster et hotel i Frederikssund pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Frederikssund

3-stjernede hoteller

Billigst 706 kr.

Gennemsnitlig 985 kr.

Dyrest 991 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Frederikssund

Disse billige hoteller og vandrehjem i Frederikssund har gode priser til det lille rejsebudget

Overnatning i Frederikssund

Byerne i Nordsjælland er meget forskellige, men alligevel er der en fællesnævner, da mange af byerne er beriget med søer og skov. Når du bor på hotel i Frederikssund, vil du opleve en by, der tilmed har en fjord, så der er rig mulighed for at bo tæt på vandet. Du skal blot se på hoteller i Frederikssund, som ligger langs Roskilde Fjord. Byen er forbundet med Hornsherred via en bro over fjorden, og den nordlige del af halvøen hører under Frederikssund. Dermed er der valgmuligheder, da du kan vælge mellem den ene eller den anden side af fjorden. Frederikssund er ikke blot en fjord- og stationsby. Det er også en aktiv handelsby med mange butikker. Vil du bo helt tæt på indkøbsmuligheder og spisesteder, skal du nyde en overnatning i Frederikssund i nærheden af Jernbanegade, Østergade eller Havnegade. Det er også i samme område, at Sillebroen ligger. Det er byens indkøbscenter med ca. 75 butikker tæt på Frederikssund Station.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Frederikssund

Man kan ikke tale om Frederikssund uden også at tænke på vikinger. Årets højdepunkt i byen er det festlige vikingespil, der foregår over tre uger i juni og juli. Der kan du opleve ægte vikingestemning med skuespil, boder, værksteder og masser af aktiviteter for børn. Frederikssund er i det hele taget en børnevenlig by, så kig nærmere på de forskellige familiehoteller. Børn ville elske at komme på en sejltur i Roskilde Fjord med M/S Svanen eller prøve færgen, der sejler til Orø i løbet af blot seks minutter. Det er også muligt at cykle langs Fjordstien eller tage på fisketur. En overnatning i Frederikssund kan også foregå uden børn, for der er også noget for voksne. J.F.Willumsens Museum byder på kunst og andre kreative værker af den kendte multikunster, og Frederikssund Museum giver et indblik i lokalhistorien. Det er også oplagt at nyde byens indkøbsmuligheder eller tage på skattejagt på områdets såkaldte lopperute.


Information about staying in Frederikssund

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Frederikssund

Det gennemsnitlige ophold i Frederikssund varer 1 night.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Frederikssund, er 1.617 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Værelsespriser for hoteller i Frederikssund kan være helt op til 32% lavere i december, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Frederikssund. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hostels i Frederikssund koster typisk omkring 600 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 1.016 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Frederikssund.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Frederikssund


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Frederikssund, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Frederikssund.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.