Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to København

Find billige fly til København fra 379 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til København

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til København

Bedste pris på enkeltbillet

379 kr.

Bedste pris på returbillet

750 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til København fra Danmark i de seneste 72 timer er 379 kr. (Aalborg til København Kastrup).
Den bedste pris på en returbillet til København fra Danmark i de seneste 72 timer er 750 kr. (Aalborg til København Kastrup).
Det hurtigste fly til København fra Danmark tager 0t. 40min. (Aarhus til København Kastrup).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til København, herunder KLM, Scandinavian Airlines og airBaltic.

Indsigter og trends for flyrejser til København

Få indsigter om din flyrejse til København, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til København?

Den billigste måned at flyve til København fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.438 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til København i januar, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.528 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til København?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til København for 69 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til København. Hvis du vil finde den billigste pris til København fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til København på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til København er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.565 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til København er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.022 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til København?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til København normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til København om aftenen helt ned til 1.219 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.988 kr. i gennemsnit. Fly til København fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til København?

Det tager i gennemsnit 3t. 50min. at flyve fra Danmark til København, hvis du flyver fra Billund (den mest populære lufthavn i Danmark) og til København Kastrup (den mest populære lufthavn i København). Hvis du flyver fra Aalborg til København Kastrup, tager det omkring 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til København?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til København på, er omkring 42 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.693 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til København

Hver en årstid har sin charme, men alligevel foretrækker de fleste at rejse med fly til København om sommeren. Der er temperaturerne nemlig milde og varme, hvilket også kommer til udtryk ved parker i fuldt flor, fuglesang, spændende markeder, udendørsservering og masser af muligheder for at gå på opdagelse i byen uden at skulle have paraply med. Foråret og efteråret er også oplagte årstider at aflægge et besøg i Danmarks største by.

Et interessant spørgsmål for alle er: Hvornår er det billigst at flyve til København? Hovedstaden er altid velbesøgt, men alligevel er en storby klædt i regn, rusk og kulde med til at give lavere priser.

Design, arkitektur, en kongefamilie og en lille havfrue, shopping, gourmet og masser af urban puls – det er blot en lille, men karakteristisk del af København.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af København?

Rejsende, som flyver til København, kan måske finde bedre priser til Aarhus Lufthavn (140 km fra København centrum), Odense Hans Christian Andersen Lufthavn (144 km fra København centrum) eller Rønne Bornholm Lufthavn (153 km fra København centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til København på?

Den billigste lufthavn i nærheden af København er normalt Rønne Bornholm Lufthavn med en gennemsnitspris på 865 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til København Kastrup Lufthavn?

Priser for fly til København Kastrup Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til København Kastrup Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 73 udbydere at vælge mellem for fly til København Kastrup Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til København Kastrup Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til København Kastrup Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til København Kastrup Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til København Kastrup Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til København Kastrup Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til København

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til København fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
21. jun.
AAL08:45Aalborg
0t. 45min.
CPH09:30København Kastrup
28. jun.
CPH07:45København Kastrup
0t. 55min.
AAL08:40Aalborg
Norwegian
3. maj
AAL20:25Aalborg
0t. 45min.
CPH21:10København Kastrup
5. maj
CPH20:40København Kastrup
0t. 45min.
AAL21:25Aalborg
Norwegian
24. mar.
AAL18:55Aalborg
0t. 45min.
CPH19:40København Kastrup
31. mar.
CPH17:05København Kastrup
0t. 45min.
AAL17:50Aalborg
Norwegian
26. apr.
AAL18:50Aalborg
0t. 45min.
CPH19:35København Kastrup
28. apr.
CPH22:20København Kastrup
0t. 45min.
AAL23:05Aalborg
Norwegian
21. mar.
AAL06:20Aalborg
0t. 45min.
CPH07:05København Kastrup
24. mar.
CPH08:40København Kastrup
0t. 45min.
AAL09:25Aalborg
Norwegian
21. mar.
AAL17:45Aalborg
0t. 45min.
CPH18:30København Kastrup
24. mar.
CPH16:45København Kastrup
0t. 45min.
AAL17:30Aalborg

Find de billigste enkeltbilletter til København

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til København, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Scandinavian Airlines og airBaltic
Norwegian
15. maj
AAL20:25Aalborg
0t. 45min.
CPH21:10København Kastrup
Norwegian
9. jun.
AAL18:15Aalborg
0t. 45min.
CPH19:00København Kastrup
Norwegian
28. mar.
AAL17:45Aalborg
0t. 45min.
CPH18:30København Kastrup

Hvordan rejser jeg rundt i København

Når man er landet med fly til København, kan man ligesom i resten af Danmark især udforske byen til fods, da mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden. Kan man ikke undvære den daglige cykeltur på ferien i København, så er der mange muligheder for cykelleje.

Når man har gået og cyklet nok, så byder København på offentlig transport af høj klasse i form af både busser, metro og tog, der supplerer hinanden super godt, når man skal rundt i byen og lidt udenfor centrum.


De bedste oplevelser og seværdigheder i København

Hvordan får man den billigste flybillet til København?

Selvom København byder på spændende oplevelser i alle fire sæsoner, så er der alligevel mest tryk på sommermånederne, hvor der er skoleferie, og folk vil nyde storbyen i solskin. Derfor er flybilletterne også billigst udenfor højsæsonen – dog minus andre ferier og højtider, som påske, efterårsferie, juleferie, nytår og vinterferie.

Hvad skal man se i København?

Så snart man er landet med fly til København, så venter der en lang række oplevelser, hvad enten man er single, familie eller par. Tivoli er hele Danmarks forlystelsespark, som altid skal rundes, hvad enten det er for at prøve forlystelserne eller blot for at nyde parkens omgivelser. Attraktionerne står i kø, hvor også Nyhavn er en sikker vinder på listen med sine farverige huse samt fine kanal. Derefter kan man gå en tur forbi Amalienborg og se et garderskifte, inden man fortsætter til Den Lille Havfrue. Turen kan så fortsætte til Kongens Have med Rosenborg Slot og videre til Rundetårn, Rådhuset og så Strøget og Kongens Nytorv med de mange butikker og spisesteder. Få flere tips til seværdigheder i København her.

Aktiviteter i København for børn?

Børn vil med sikkerhed ikke kede sig, når de kan vælge fra et overflødighedshorn af muligheder. Zoologisk Museum, Planetariet, Københavns Zoo og Den Blå Planet er blot nogle af de steder, hvor børn i alle aldre kan spendere masser af timer.

Giver man drikkepenge i København?

I Danmark har vi ikke den samme kultur for at give drikkepenge som i mange andre lande, men man kan dog sagtens betale ekstra for en tilfredsstillende service. 10 % er som udgangspunkt et standardbeløb, når man har fået en usædvanlig god oplevelse.

Hvor er der god shopping?

København er Danmarks shopping-mekka nummer ét, så vær klar med dankortet, når alle yndlingsbutikkerne skal indtages. Byen er stedet, hvor man for alvor kan blive klædt på, som man ønsker sig takket være de mange muligheder. Strøget er naturligvis den mest komplette gade, men Studiestræde, Pilestræde, Strædet, Larsbjørnsstræde og Jægersborggade er også oplagte muligheder, samt indkøbscentrene Fisketorvet og Field’s.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til København?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til København med fleksibel booking på momondo?

Fly til København med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til København?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til København ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til København lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til København lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til København og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til København på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i København

Populære flyrejser til København
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til København
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo