Fly Europa Danmark København

Find billige flybilletter til København

fre.. 19.10.
fre.. 26.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til København?

+30%
+20%
+10%
Grundpris
Pris
934 - 1.145 DKK

Hver en årstid har sin charme, men alligevel foretrækker de fleste at rejse med fly til København om sommeren. Der er temperaturerne nemlig milde og varme, hvilket også kommer til udtryk ved parker i fuldt flor, fuglesang, spændende markeder, udendørsservering og masser af muligheder for at gå på opdagelse i byen uden at skulle have paraply med. Foråret og efteråret er også oplagte årstider at aflægge et besøg i Danmarks største by.

Et interessant spørgsmål for alle er: Hvornår er det billigst at flyve til København? Hovedstaden er altid velbesøgt, men alligevel er en storby klædt i regn, rusk og kulde med til at give lavere priser.

Design, arkitektur, en kongefamilie og en lille havfrue, shopping, gourmet og masser af urban puls – det er blot en lille, men karakteristisk del af København.


Flytilbud til København fundet på momondo

Se nogle af de bedste ruter til København fundet af brugere på momondo
Icelandair
Icelandair
SFO
14 jan.
Lufthavn: San Francisco
12t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
Icelandair
CPH
22 jan.
Lufthavn: København Kastrup
30t 50m
1 stop
SFO
Lufthavn: San Francisco
2.146 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
SFO
26 nov.
Lufthavn: San Francisco
26t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
Flere flyselskaber
CPH
05 dec.
Lufthavn: København Kastrup
31t 24m
1 stop
SFO
Lufthavn: San Francisco
2.502 kr
SWISS
SWISS
SFO
20 nov.
Lufthavn: San Francisco
14t 25m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
SWISS
CPH
30 nov.
Lufthavn: København Kastrup
17t 54m
1 stop
SFO
Lufthavn: San Francisco
2.579 kr

Hvilke flyselskaber flyver til København?

København er Skandinaviens perle, der oser af hygge, eventyr, storbyliv, historie, kulinariske specialiteter og masser af oplevelser. Lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Air Berlin er nogle af dem, der byder på billige flybilletter, mens flyselskaber som DAT, Jet Time og British Airways også byder på fordelagtige priser. En tur med direkte fly til København fra eksempelvis Billund tager blot 50 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i København til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i København samt afstand til centrum
København Kastrup
6 km fra centrum

Målt på antal årlige passagerer er Københavns Lufthavn Nordens største med over 29 millioner rejsende om året. Det er en international hub, som har igangsat en kæmpe udvidelse, så den i fremtiden kan håndtere op mod 40 millioner om ca. 20 år.


Hvordan kommer man nemmest rundt i København?

Når man er landet med fly til København, kan man ligesom i resten af Danmark især udforske byen til fods, da mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden. Kan man ikke undvære den daglige cykeltur på ferien i København, så er der mange muligheder for cykelleje.

Når man har gået og cyklet nok, så byder København på offentlig transport af høj klasse i form af både busser, metro og tog, der supplerer hinanden super godt, når man skal rundt i byen og lidt udenfor centrum.


Hurtige facts om København

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i København
Lokal tid
Valuta
Dansk krone
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
12 DKK
Mad
Billig restaurant
129 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
24 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til København


Populære ruter til København

De mest søgte fly til København samt den billigste pris og den korteste rejsetid

Tips og gode råd til København

Hvordan får man den billigste flybillet til København?

Selvom København byder på spændende oplevelser i alle fire sæsoner, så er der alligevel mest tryk på sommermånederne, hvor der er skoleferie, og folk vil nyde storbyen i solskin. Derfor er flybilletterne også billigst udenfor højsæsonen – dog minus andre ferier og højtider, som påske, efterårsferie, juleferie, nytår og vinterferie.

Hvad skal man se i København?

Så snart man er landet med fly til København, så venter der en lang række oplevelser, hvad enten man er single, familie eller par. Tivoli er hele Danmarks forlystelsespark, som altid skal rundes, hvad enten det er for at prøve forlystelserne eller blot for at nyde parkens omgivelser.

Attraktionerne står i kø, hvor også Nyhavn er en sikker vinder på listen med sine farverige huse samt fine kanal. Derefter kan man gå en tur forbi Amalienborg og se et garderskifte, inden man fortsætter til Den Lille Havfrue. Turen kan så fortsætte til Kongens Have med Rosenborg Slot og videre til Rundetårn, Rådhuset og så Strøget og Kongens Nytorv med de mange butikker og spisesteder. Få flere tips til seværdigheder i København her.

Aktiviteter i København for børn?

Børn vil med sikkerhed ikke kede sig, når de kan vælge fra et overflødighedshorn af muligheder. Zoologisk Museum, Planetariet, Københavns Zoo og Den Blå Planet er blot nogle af de steder, hvor børn i alle aldre kan spendere masser af timer.

Giver man drikkepenge i København?

I Danmark har vi ikke den samme kultur for at give drikkepenge som i mange andre lande, men man kan dog sagtens betale ekstra for en tilfredsstillende service. 10 % er som udgangspunkt et standardbeløb, når man har fået en usædvanlig god oplevelse.

Hvor er der god shopping?

København er Danmarks shopping-mekka nummer ét, så vær klar med dankortet, når alle yndlingsbutikkerne skal indtages. Byen er stedet, hvor man for alvor kan blive klædt på, som man ønsker sig takket være de mange muligheder. Strøget er naturligvis den mest komplette gade, men Studiestræde, Pilestræde, Strædet, Larsbjørnsstræde og Jægersborggade er også oplagte muligheder, samt indkøbscentrene Fisketorvet og Field’s.


Fly til andre byer i Danmark

Har du ikke længere lyst til at besøge København? Så find flybilletter til andre byer i Danmark
*Flypriser til København Kastrup er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.