Flyrejser Europa Danmark København

Find billige flybilletter til København

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
København (CPH)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til København. De nuværende restriktioner til København er baseret på Danmark rejserestriktioner.

Se nuværende Danmark rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af København

Find de billigste fly til disse København-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Madrid
København

BILLIGSTE ROUTE FRA Madrid TIL København

Madrid (MAD) til København (CPH)

Fly til København ​​fra Madrid er typisk billigere, når du flyver fra Madrid-Barajas til København Kastrup, hvor den gennemsnitlige pris er 773 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KØBENHAVN FRA MADRIDjanuar36% billigereAt flyve fra Madrid til København ​​koster i gennemsnit blot 497 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KØBENHAVN FRA MADRIDapril47% dyrereDet koster cirka 1.136 kr. at flyve til København ​​fra Madrid i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KØBENHAVN FRA MADRIDdecember296% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til København fra Madrid i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til København?

Hver en årstid har sin charme, men alligevel foretrækker de fleste at rejse med fly til København om sommeren. Der er temperaturerne nemlig milde og varme, hvilket også kommer til udtryk ved parker i fuldt flor, fuglesang, spændende markeder, udendørsservering og masser af muligheder for at gå på opdagelse i byen uden at skulle have paraply med. Foråret og efteråret er også oplagte årstider at aflægge et besøg i Danmarks største by.

Et interessant spørgsmål for alle er: Hvornår er det billigst at flyve til København? Hovedstaden er altid velbesøgt, men alligevel er en storby klædt i regn, rusk og kulde med til at give lavere priser.

Design, arkitektur, en kongefamilie og en lille havfrue, shopping, gourmet og masser af urban puls – det er blot en lille, men karakteristisk del af København.

Hvilket er det absolut billigste fly til København?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til København for 76 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til København. Hvis du vil finde den billigste pris til København fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til København?

Den billigste måned at flyve til København fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 956 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til København i maj, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til København i august har en gennemsnitlig pris på omkring 956 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til København?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til København 48 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til København for 1.102 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til København på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 354 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til København på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til København fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.128 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til København er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.333 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til København?

Det billigste tidspunkt at flyve til København på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.121 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til København på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 26.442 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af København?

I de varmere måneder synes folk omkring København, at parker som Frederiksberg Have er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til København i maj, juni eller juli.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af København?

Rejsende, som flyver til København, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Aarhus (140 km fra København centrum) eller Lufthavn: Rønne Bornholm (153 km fra København centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til København på?

Den billigste lufthavn i nærheden af København er normalt Lufthavn: Rønne Bornholm med en gennemsnitspris på 2.096 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for København?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til København. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til København nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til København Kastrup

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til København Kastrup fundet af momondos brugere for nylig
SAS
30. apr.
02:50Aarhus
0t. 40min.
03:30København Kastrup
2. maj
16:55København Kastrup
0t. 40min.
17:35Aarhus
1.478 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. maj
14:05Aalborg
0t. 45min.
14:50København Kastrup
9. maj
12:10København Kastrup
0t. 45min.
12:55Aalborg
Flere flyselskaber
22. apr.
04:20Aalborg
0t. 50min.
05:10København Kastrup
22. apr.
12:40København Kastrup
0t. 45min.
13:25Aalborg
Flere flyselskaber
13. maj
03:05Aalborg
0t. 50min.
03:55København Kastrup
17. maj
12:40København Kastrup
0t. 45min.
13:25Aalborg
Danish Air
24. apr.
08:50Aalborg
0t. 50min.
09:40København Kastrup
1. maj
16:05København Kastrup
0t. 50min.
16:55Aalborg
Danish Air
14. maj
07:00Aalborg
4t. 30min.
1 stop
11:30København Kastrup
21. maj
12:30København Kastrup
0t. 45min.
13:15Aalborg
1.347 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til København Kastrup

Hvis du leder efter enkeltbilletter til København, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
SAS
26. apr.
02:50Aarhus
0t. 40min.
03:30København Kastrup
Norwegian
23. apr.
13:50Aalborg
0t. 45min.
14:35København Kastrup
Norwegian
26. apr.
13:50Aalborg
0t. 45min.
14:35København Kastrup

Hvilke flyselskaber flyver til København?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til København

København er Skandinaviens perle, der oser af hygge, eventyr, storbyliv, historie, kulinariske specialiteter og masser af oplevelser. Lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Air Berlin er nogle af dem, der byder på billige flybilletter, mens flyselskaber som DAT, Jet Time og British Airways også byder på fordelagtige priser. En tur med direkte fly til København fra eksempelvis Billund tager blot 50 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i København til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i København samt afstand til centrum

Målt på antal årlige passagerer er Københavns Lufthavn Nordens største med over 29 millioner rejsende om året. Det er en international hub, som har igangsat en kæmpe udvidelse, så den i fremtiden kan håndtere op mod 40 millioner om ca. 20 år.


Populære fly til København

Find dine flybilletter til København blandt disse populære flyafgange
Fly fra Madrid til København
Korteste rejsetid
3t. 10min.
Laveste pris
274 kr.
Fly fra Aalborg til København
Korteste rejsetid
0t. 50min.
Laveste pris
354 kr.
Fly fra Milano til København
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
392 kr.
Fly fra Malaga til København
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
417 kr.
Fly fra Berlin til København
Korteste rejsetid
1t. 10min.
Laveste pris
423 kr.
Fly fra Wien til København
Korteste rejsetid
1t. 40min.
Laveste pris
429 kr.
Fly fra Frankfurt til København
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
460 kr.
Fly fra Bruxelles til København
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
472 kr.
Fly fra Paris til København
Korteste rejsetid
1t. 50min.
Laveste pris
485 kr.
Fly fra Barcelona til København
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
491 kr.
Fly fra Amsterdam til København
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
559 kr.
Fly fra London til København
Korteste rejsetid
1t. 50min.
Laveste pris
590 kr.
Fly fra Düsseldorf til København
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
615 kr.
Fly fra Hamborg til København
Korteste rejsetid
0t. 50min.
Laveste pris
696 kr.
Fly fra Zagreb til København
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
702 kr.
Fly fra München til København
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
857 kr.
Fly fra Nice til København
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
876 kr.
Fly fra Zürich til København
Korteste rejsetid
1t. 40min.
Laveste pris
920 kr.
Fly fra Stuttgart til København
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
926 kr.
Fly fra Stockholm til København
Korteste rejsetid
1t. 10min.
Laveste pris
969 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i København?

Når man er landet med fly til København, kan man ligesom i resten af Danmark især udforske byen til fods, da mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden. Kan man ikke undvære den daglige cykeltur på ferien i København, så er der mange muligheder for cykelleje.

Når man har gået og cyklet nok, så byder København på offentlig transport af høj klasse i form af både busser, metro og tog, der supplerer hinanden super godt, når man skal rundt i byen og lidt udenfor centrum.


Tips og gode råd til København

Hvordan får man den billigste flybillet til København?

Selvom København byder på spændende oplevelser i alle fire sæsoner, så er der alligevel mest tryk på sommermånederne, hvor der er skoleferie, og folk vil nyde storbyen i solskin. Derfor er flybilletterne også billigst udenfor højsæsonen – dog minus andre ferier og højtider, som påske, efterårsferie, juleferie, nytår og vinterferie.

Hvad skal man se i København?

Så snart man er landet med fly til København, så venter der en lang række oplevelser, hvad enten man er single, familie eller par. Tivoli er hele Danmarks forlystelsespark, som altid skal rundes, hvad enten det er for at prøve forlystelserne eller blot for at nyde parkens omgivelser.

Attraktionerne står i kø, hvor også Nyhavn er en sikker vinder på listen med sine farverige huse samt fine kanal. Derefter kan man gå en tur forbi Amalienborg og se et garderskifte, inden man fortsætter til Den Lille Havfrue. Turen kan så fortsætte til Kongens Have med Rosenborg Slot og videre til Rundetårn, Rådhuset og så Strøget og Kongens Nytorv med de mange butikker og spisesteder. Få flere tips til seværdigheder i København her.

Aktiviteter i København for børn?

Børn vil med sikkerhed ikke kede sig, når de kan vælge fra et overflødighedshorn af muligheder. Zoologisk Museum, Planetariet, Københavns Zoo og Den Blå Planet er blot nogle af de steder, hvor børn i alle aldre kan spendere masser af timer.

Giver man drikkepenge i København?

I Danmark har vi ikke den samme kultur for at give drikkepenge som i mange andre lande, men man kan dog sagtens betale ekstra for en tilfredsstillende service. 10 % er som udgangspunkt et standardbeløb, når man har fået en usædvanlig god oplevelse.

Hvor er der god shopping?

København er Danmarks shopping-mekka nummer ét, så vær klar med dankortet, når alle yndlingsbutikkerne skal indtages. Byen er stedet, hvor man for alvor kan blive klædt på, som man ønsker sig takket være de mange muligheder. Strøget er naturligvis den mest komplette gade, men Studiestræde, Pilestræde, Strædet, Larsbjørnsstræde og Jægersborggade er også oplagte muligheder, samt indkøbscentrene Fisketorvet og Field’s.Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Danmark København
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class