Find billige flybilletter til Karup

fre.. 15.2.
fre.. 22.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Karup?

+120.0%
+80.0%
+40.0%
Grundpris
Pris
868 - 1.781 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?

Skal du flyve til Karup fra f.eks. København er det flyselskaberne Danish Air Transport og FlexFlight der står for transporten. Flyveturen tager ikke mere end en lille time.


Lufthavne tæt på Karup

Herunder finder du alle lufthavne i Karup samt afstand til centrum
Karup
2 km fra centrum

Den tætteste lufthavn på Karup er Midtjyllands Lufthavn, som ligger ca. 4 kilometer fra centrum af byen. Der er to lufthavnsbusser, som kører til Midtjyllands Lufthavn, og så er der Midttrafik, som tilbyder teletaxaer. Der er Flexbus-rute nummer 290 til/fra Holstebro til lufthavnen og Flexbus 716, som kører til/fra Viborg hen over Karup til Midtyllands Lufthavn. Prisen er den samme som den aktuelle bustakst, som er omkring 40 kroner. Du kan læse mere om priser og bestilling af Teletaxa på Midtjyllands Lufthavns hjemmesiden. Aarhus Lufthavn ligger ca. 100 km fra Karup centrum, mens Billund Lufthavn ligger ca. 70 km. fra lufthavnen i Midtjylland.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Karup?

Karup er en lille by med ca. 2.200 indbyggere, og det er nemt at komme rundt i centrum på gåben. Derudover er det belejligt at tage enten X-bus 953 eller bus 53 til Herning eller Teletaxa 716 til Viborg. Derudover findes der også forskellige taxaselskaber i Karup og omegn. Du skal regne med, at en taxatur på omkring 5 km. vil koste ca. 150 kr.


Hurtige facts om Karup

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Karup
Lokal tid
Valuta
Dansk krone
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
12 DKK
Mad
Billig restaurant
100 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
20 DKK

Populære ruter til Karup

De mest søgte fly til Karup samt den billigste pris og den korteste rejsetid

Tips og gode råd til Karup

Hvordan får man den billigste flybillet til Karup?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Karup?

Selve lufthavnsområdet i Karup er historisk. Flyvestationen Karup er den største nordeuropæiske luftbase med over tusind bygninger og et areal på 2.900 hektar. Der er en sjælden gang mulighed for et guidet besøg på Flyvestation Karup. Derudover vælger mange, der rejser til Karup, at besøge Kongenshus Mindepark, hvor man kan lære mere om den jyske hede. Hele familien kan også tage i Karup Bio, som har de nyeste film på plakaten.

Aktiviteter for børn

Gedhusmuseet på Flyvestation Karup er den mest populære seværdighed i byen. Her kan du og børnene se flygenstande fra 1940 og frem. Museet har åbent om onsdagen fra kl. 10 til 17 i perioden maj til august og fra kl. 13 til 16 i april, september og oktober.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hvis du skal på shopping i nærheden af Karup, så er det bedste at tage til Viborg Storcenter, som ligger ca. 25 km. fra Karup. Du kan tage den førnævnte Teletaxa rute 716 til Viborg rutebilstation og derefter buslinje 1 mod Trappetorvet og stå af ved Storcentret. Det tager ca. 70 minutter at komme fra Karup til Viborg Storcenter med offentlig transport.

*Flypriser til Karup er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.