Find billige fly til Karup fra 1.341 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Karup

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Karup

Bedste pris på enkeltbillet

1.341 kr.

Bedste pris på returbillet

2.724 kr.

Hurtigste flyvetid

0t. 50min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Karup fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.341 kr. (København Kastrup til Karup).
Den bedste pris på en returbillet til Karup fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.724 kr. (København Kastrup til Karup).
Det hurtigste fly til Karup fra Danmark tager 0t. 50min. (København Kastrup til Karup).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Karup, herunder WorldTicket.

Indsigter og trends for flyrejser til Karup

Få indsigter om din flyrejse til Karup, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Karup?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Karup for 90 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Karup. Hvis du vil finde den billigste pris til Karup fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Karup på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Karup fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.213 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Karup på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.020 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karup?

Hvor lang tid tager det at flyve til Karup?

Det tager i gennemsnit 3t. 10min. at flyve fra Danmark til Karup, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Billund (den mest populære lufthavn i Karup). Hvis du flyver fra Aalborg til Billund, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Karup?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Karup 38 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Karup for 1.293 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Karup

Hvis du er interesseret i fly, flyvehistorie og 2. Verdenskrig, så er den midtjyske by Karup et besøg værd. Du kan rejse til Karup og blandt andet besøge Flyvestation Karup, som den tyske værnemagt etablerede i begyndelsen af 2. Verdenskrig. Senere er det blevet til den største luftbase i Nordeuropa. Karup ligger ca. 350 km. fra den danske hovedstad, og du kan spare tid ved at tage turen med fly, som varer mindre end en time.

Sommermånederne er som altid de mest aktive og populære når det kommer til at rejse rundt i Danmark. Det er her vi har størst garanti for godt vejr, og hvor der er flest aktiviteter i gang i byerne – og derfor anses det også af de fleste, for det bedste tidspunkt at rejse på.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Karup?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Karup fra Danmark, med flest priser fundet omkring 435 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Karup i januar, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.081 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Karup?

Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn, Esbjerg Lufthavn, Aalborg Lufthavn eller Odense Hans Christian Andersen Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Karup.

Findes der en billigere måde at flyve til Karup på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Karup Aarhus Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 703 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Karup Lufthavn?

Priser for fly til Karup Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Karup Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Karup Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Karup Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Karup Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Karup Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Karup Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Karup Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Karup

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Karup fundet af momondos brugere for nylig
WorldTicket
26. okt.
CPH04:30København Kastrup
0t. 50min.
KRP11:20Karup
2. nov.
KRP11:00Karup
0t. 50min.
CPH11:50København Kastrup
2.724 kr.
Find lignende
WorldTicket
6. okt.
CPH04:30København Kastrup
0t. 50min.
KRP11:20Karup
9. okt.
KRP11:00Karup
0t. 50min.
CPH11:50København Kastrup
2.731 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Karup

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Karup, så se nogle af vores tilbud herunder fra WorldTicket
WorldTicket
6. okt.
CPH04:30København Kastrup
0t. 50min.
KRP11:20Karup
1.341 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Karup

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Karup

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karup

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?


Populære fly til Karup

Find dine flybilletter til Karup blandt disse populære flyafgange
Fly fra Washington D.C. til Karup
Hurtigste flyvetid9t. 55min.
Laveste pris8.685 kr.
Fly fra København til Karup
Hurtigste flyvetid0t. 50min.
Laveste pris2.759 kr.
Fly fra San Francisco til Karup
Hurtigste flyvetid28t. 00min.
Laveste pris15.074 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Karup

Karup er en lille by med ca. 2.200 indbyggere, og det er nemt at komme rundt i centrum på gåben. Derudover er det belejligt at tage enten X-bus 953 eller bus 53 til Herning eller Teletaxa 716 til Viborg. Derudover findes der også forskellige taxaselskaber i Karup og omegn. Du skal regne med, at en taxatur på omkring 5 km. vil koste ca. 150 kr.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Karup

Hvordan får man den billigste flybillet til Karup?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Karup?

Selve lufthavnsområdet i Karup er historisk. Flyvestationen Karup er den største nordeuropæiske luftbase med over tusind bygninger og et areal på 2.900 hektar. Der er en sjælden gang mulighed for et guidet besøg på Flyvestation Karup. Derudover vælger mange, der rejser til Karup, at besøge Kongenshus Mindepark, hvor man kan lære mere om den jyske hede. Hele familien kan også tage i Karup Bio, som har de nyeste film på plakaten.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hvis du skal på shopping i nærheden af Karup, så er det bedste at tage til Viborg Storcenter, som ligger ca. 25 km. fra Karup. Du kan tage den førnævnte Teletaxa rute 716 til Viborg rutebilstation og derefter buslinje 1 mod Trappetorvet og stå af ved Storcentret. Det tager ca. 70 minutter at komme fra Karup til Viborg Storcenter med offentlig transport.


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Karup?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Karup, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Karup, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Karup med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Karup, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Karup?

Når alle potentielle fly til Karup vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Karup lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Karup og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Karup på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.