Find billige flybilletter til Karup

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Karup. De nuværende restriktioner til Karup er baseret på Danmark rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Karup?

Hvis du er interesseret i fly, flyvehistorie og 2. Verdenskrig, så er den midtjyske by Karup et besøg værd. Du kan rejse til Karup og blandt andet besøge Flyvestation Karup, som den tyske værnemagt etablerede i begyndelsen af 2. Verdenskrig. Senere er det blevet til den største luftbase i Nordeuropa. Karup ligger ca. 350 km. fra den danske hovedstad, og du kan spare tid ved at tage turen med fly, som varer mindre end en time.

Sommermånederne er som altid de mest aktive og populære når det kommer til at rejse rundt i Danmark. Det er her vi har størst garanti for godt vejr, og hvor der er flest aktiviteter i gang i byerne – og derfor anses det også af de fleste, for det bedste tidspunkt at rejse på.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Karup?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Karup for 104 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Karup. Hvis du vil finde den billigste pris til Karup fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Karup?

  juli måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Karup fra Danmark, med flest priser fundet omkring 931 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Karup i juli, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 938 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Karup?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Karup 47 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Karup for 1.076 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Karup på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Karup fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.127 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Karup på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.315 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karup?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Karup på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Karup på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.162 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.252 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Karup?

  Lufthavn: Billund, Lufthavn: Aarhus, Lufthavn: Esbjerg, Lufthavn: Aalborg eller Lufthavn: Sønderborg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Karup.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Karup på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Karup Lufthavn: Esbjerg, hvor gennemsnitsprisen er 2.408 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Karup?

På nuværende tidspunkt inkluderer Danmark rejserestriktioner rejser til Karup. Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Karup nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Karup

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Karup fundet af momondos brugere for nylig
Danish Air
CPHKøbenhavn Kastrup
0t. 50min.
KRPKarup

Find de billigste enkeltbilletter til Karup

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Karup, så se nogle af vores tilbud herunder fra Danish Air
Danish Air
29. aug.
CPH13:45København Kastrup
0t. 50min.
KRP14:35Karup
Danish Air
18. okt.
CPH06:45København Kastrup
0t. 50min.
KRP07:35Karup
Danish Air
17. sep.
CPH04:20København Kastrup
0t. 50min.
KRP05:10Karup

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karup

Skal du flyve til Karup fra f.eks. København er det flyselskaberne Danish Air Transport og FlexFlight der står for transporten. Flyveturen tager ikke mere end en lille time.


Lufthavne i nærheden af Karup

Neden for finder du alle lufthavne i Karup samt deres afstand til centrum

Den tætteste lufthavn på Karup er Midtjyllands Lufthavn, som ligger ca. 4 kilometer fra centrum af byen. Der er to lufthavnsbusser, som kører til Midtjyllands Lufthavn, og så er der Midttrafik, som tilbyder teletaxaer. Der er Flexbus-rute nummer 290 til/fra Holstebro til lufthavnen og Flexbus 716, som kører til/fra Viborg hen over Karup til Midtyllands Lufthavn. Prisen er den samme som den aktuelle bustakst, som er omkring 40 kroner. Du kan læse mere om priser og bestilling af Teletaxa på Midtjyllands Lufthavns hjemmesiden. Aarhus Lufthavn ligger ca. 100 km fra Karup centrum, mens Billund Lufthavn ligger ca. 70 km. fra lufthavnen i Midtjylland.


Populære fly til Karup

Find dine flybilletter til Karup blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Karup
Hurtigste flyvetid0t. 50min.
Laveste pris1.309 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Karup?

Karup er en lille by med ca. 2.200 indbyggere, og det er nemt at komme rundt i centrum på gåben. Derudover er det belejligt at tage enten X-bus 953 eller bus 53 til Herning eller Teletaxa 716 til Viborg. Derudover findes der også forskellige taxaselskaber i Karup og omegn. Du skal regne med, at en taxatur på omkring 5 km. vil koste ca. 150 kr.


Tips og gode råd til Karup

Hvordan får man den billigste flybillet til Karup?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Karup?

Selve lufthavnsområdet i Karup er historisk. Flyvestationen Karup er den største nordeuropæiske luftbase med over tusind bygninger og et areal på 2.900 hektar. Der er en sjælden gang mulighed for et guidet besøg på Flyvestation Karup. Derudover vælger mange, der rejser til Karup, at besøge Kongenshus Mindepark, hvor man kan lære mere om den jyske hede. Hele familien kan også tage i Karup Bio, som har de nyeste film på plakaten.

Aktiviteter for børn

Gedhusmuseet på Flyvestation Karup er den mest populære seværdighed i byen. Her kan du og børnene se flygenstande fra 1940 og frem. Museet har åbent om onsdagen fra kl. 10 til 17 i perioden maj til august og fra kl. 13 til 16 i april, september og oktober.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hvis du skal på shopping i nærheden af Karup, så er det bedste at tage til Viborg Storcenter, som ligger ca. 25 km. fra Karup. Du kan tage den førnævnte Teletaxa rute 716 til Viborg rutebilstation og derefter buslinje 1 mod Trappetorvet og stå af ved Storcentret. Det tager ca. 70 minutter at komme fra Karup til Viborg Storcenter med offentlig transport.


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?