Find billige fly til Karup

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 23.8
tir. 30.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Karup?

Hvis du er interesseret i fly, flyvehistorie og 2. Verdenskrig, så er den midtjyske by Karup et besøg værd. Du kan rejse til Karup og blandt andet besøge Flyvestation Karup, som den tyske værnemagt etablerede i begyndelsen af 2. Verdenskrig. Senere er det blevet til den største luftbase i Nordeuropa. Karup ligger ca. 350 km. fra den danske hovedstad, og du kan spare tid ved at tage turen med fly, som varer mindre end en time.

Sommermånederne er som altid de mest aktive og populære når det kommer til at rejse rundt i Danmark. Det er her vi har størst garanti for godt vejr, og hvor der er flest aktiviteter i gang i byerne – og derfor anses det også af de fleste, for det bedste tidspunkt at rejse på.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Karup for 36 kr./person, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Karup. Hvis du vil finde den billigste pris til Karup fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Karup fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.126 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Karup i juni, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.250 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Karup 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Karup for 1.425 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Karup fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.126 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Karup på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.595 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Karup på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Karup på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.055 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.269 kr..

Lufthavn: Billund, Lufthavn: Aarhus, Lufthavn: Esbjerg, Lufthavn: Aalborg eller Lufthavn: Odense Hans Christian Andersen kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Karup.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Karup Lufthavn: Karup, hvor gennemsnitsprisen er 2.944 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Karup

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Karup fundet af momondos brugere for nylig
Danish Air
CPHKøbenhavn Kastrup
0t. 55min.
KRPKarup

Find de billigste enkeltbilletter til Karup

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Karup, så se nogle af vores tilbud herunder fra Danish Air
Danish Air
CPHKøbenhavn Kastrup
0t. 55min.
KRPKarup

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karup

Hvilke flyselskaber flyver til Karup?

Danish Air og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Karup regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Karup med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Danish Air-fly til Karup

Danish Air flyver omkring 15 fly til Karup om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Danish Air var på 683 kr. (København Kastrup til Karup). Brugerne har bedømt Danish Air med 8,9/10 i over 2 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Karup

Neden for finder du alle lufthavne i Karup samt deres afstand til centrum

Den tætteste lufthavn på Karup er Midtjyllands Lufthavn, som ligger ca. 4 kilometer fra centrum af byen. Der er to lufthavnsbusser, som kører til Midtjyllands Lufthavn, og så er der Midttrafik, som tilbyder teletaxaer. Der er Flexbus-rute nummer 290 til/fra Holstebro til lufthavnen og Flexbus 716, som kører til/fra Viborg hen over Karup til Midtyllands Lufthavn. Prisen er den samme som den aktuelle bustakst, som er omkring 40 kroner. Du kan læse mere om priser og bestilling af Teletaxa på Midtjyllands Lufthavns hjemmesiden. Aarhus Lufthavn ligger ca. 100 km fra Karup centrum, mens Billund Lufthavn ligger ca. 70 km. fra lufthavnen i Midtjylland.


Populære fly til Karup

Find dine flybilletter til Karup blandt disse populære flyafgange
Fly fra Washington D.C. til Karup
Hurtigste flyvetid16t. 00min.
Laveste pris6.638 kr.
Fly fra København til Karup
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris2.223 kr.
Fly fra San Francisco til Karup
Hurtigste flyvetid43t. 20min.
Laveste pris9.307 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Karup

Karup er en lille by med ca. 2.200 indbyggere, og det er nemt at komme rundt i centrum på gåben. Derudover er det belejligt at tage enten X-bus 953 eller bus 53 til Herning eller Teletaxa 716 til Viborg. Derudover findes der også forskellige taxaselskaber i Karup og omegn. Du skal regne med, at en taxatur på omkring 5 km. vil koste ca. 150 kr.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Karup

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Selve lufthavnsområdet i Karup er historisk. Flyvestationen Karup er den største nordeuropæiske luftbase med over tusind bygninger og et areal på 2.900 hektar. Der er en sjælden gang mulighed for et guidet besøg på Flyvestation Karup. Derudover vælger mange, der rejser til Karup, at besøge Kongenshus Mindepark, hvor man kan lære mere om den jyske hede. Hele familien kan også tage i Karup Bio, som har de nyeste film på plakaten.

Hvis du skal på shopping i nærheden af Karup, så er det bedste at tage til Viborg Storcenter, som ligger ca. 25 km. fra Karup. Du kan tage den førnævnte Teletaxa rute 716 til Viborg rutebilstation og derefter buslinje 1 mod Trappetorvet og stå af ved Storcentret. Det tager ca. 70 minutter at komme fra Karup til Viborg Storcenter med offentlig transport.


Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Karup, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Karup, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Karup, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Karup vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Karup og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Karup

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Karup

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.