Indsigter
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Karup, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Karup, Midtjylland

Karup, Danmark
29. feb. — 7. mar.
Karup, Danmark
tor. 29.2
Middag
tor. 7.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Karup

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Karup

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Karup?

De billigste udlejningsbiler i Karup kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 248 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Karup er 248 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Karup?

Når vores brugere lejer bil in Karup, vælger de fleste en Honda Civic til 181 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Kia Cee'd til i gennemsnit 403 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Honda Civic in Karup for helt ned til 181 kr./dag og udlejning af Kia Cee'd for helt ned til 403 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Karup

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Karup?

Selvom Danmark er et lille land, er der mange lufthavne at vælge imellem. Ofte er det Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, der løber med opmærksomheden, men en lille by som Karup har også sin egen lufthavn med en fast rute til København. Dermed kan du med fordel gøre brug af billeje i Karup, når du er landet i den lille by mellem Herning og Viborg. Der er regler om biludlejning i Karup i forbindelse med aldersgrænse for leje af bil, som kan variere blandt udbyderne. Hos Hertz er mindstealderen 21 år, når den står på billeje i Karup. Firmaet kræver også et dagsgebyr på ca. 125 DKK hos chauffører under 25 år. Du skal derudover have været ejer af et kørekort i mindst et år. Sixt har fastsat en minimumsalder på 23 år i forbindelse med billeje i Karup. Et dagsgebyr for unge chauffører under 25 år er ligeledes en del af selskabets regler, og beløbet er på ca. 145 DKK. Det tredje og sidste udlejningsfirma, som er repræsenteret i Karup, er Europcar, der har en mindstealder på 20 år for billeje i Karup. Alle førere under 26 år skal desuden betale ca. 95 DKK i ung-fører tillæg. En sidste regel er, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Så vælg blandt de nævnte selskaber og deres individuelle regler, og lej bil i Karup!

Parkering

Når du skal parkere din lejebil i få eller mange timer, kan du drage nytte af gratis parkering i Karup. Der er ingen betalingsparkering i byen, men du skal naturligvis holde øje med skiltningen i forhold til eventuelle tidsbegrænsninger. Vælger du eksempelvis at parkere i Bredgade, så husk at din udlejningsbil skal parkeres parallelt med husene. Du kan også parkere på eksempelvis Engholmvej eller Østergade.

Udflugtsmål i og omkring Karup

Når først du har gjort brug af biludlejning i Karup, kan du køre ud i det blå med GPS. Det er en fordel at booke en lejebil med fri kilometer, så du ikke skal tænke på ekstrabetaling i tilfælde af, du rammer et bestemt kilometerantal. Dollerup Bakker er et smukt naturområde og danner ramme om en hyggelig picnic. Området ligger ved Hald Sø, der er blandt Danmarks dybeste søer, og hvor du finder gode betingelser for fiskeri. Er hele familien på ferie om sommeren, er Ilskov Friluftsbad et underholdende sted for både store og små. Stedet byder på swimmingpool, minigolf, legeplads og meget andet. Frisk luft og natur er i det hele taget kendetegnende for udflugtsmålene omkring Karup. Daugbjerg Kalkgruber er yderligere en spændende attration. Der kan du opleve Skandinaviens ældste kalkmine, som er intet mindre end ca. 1500 år gammel. Stedet er i dag en turistmagnet samt et populært område for ostelagring. Det er også muligt at se den sjældne damflagermus i minerne. Husk at bestille barnestol inden den endelige booking, så de yngste kan være fastspændte på lovlig vis.

Hvilke forsikringer skal man have?

Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder en række basisforsikringer i forbindelse med biludlejning i Karup. Det betyder, at der som udgangspunkt er tilknyttet en ansvarsforsikring, kaskoforsikring samt tyveriforsikring. Derudover bør du vælge en personskadedækning, hvis ikke den på forhånd er inkluderet i grundforsikringen. Mange bil-lejere vælger at sænke selvrisikoen til nul. Du har også mulighed for at vælge tillægsdækninger på dele som eksempelvis tag, glas og hjul.

Hvor i Karup kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du foretager billeje i Karup, er der ét sted, hvor udlevering og aflevering af udlejningsbiler finder sted. Alle tre udlejningsfirmaer holder til i Midtjyllands Lufthavn, der før i tiden var kendt under navnet Karup Flyvestation. Vær opmærksom på, at der kan være specifikke tidspunkter for afhentning.


0

Biludlejningsfirmaer i Karup

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Karup, Midtjylland

Avis

2 kontorer

Budget

1 kontor

Europcar

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

Hertz

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Shouqi

1 kontor

Sixt

1 kontor

Kørsel i lejebil i Karup – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Karup, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Karup, Danmark?

Hvis du lejer en bil i Karup, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Karup er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Karup er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Minder vejret i Karup om vejret i resten af Midtjylland?

Klimaet i Midtjylland i februar er normalt 0 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Karup til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Karup?

Priser for biler i Karup opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Karup?

Fra februar 2024 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Karup.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Karup?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Karup. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Karup?

For at leje en bil i Karup, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Karup?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Karup. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Karup?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Karup på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Karup med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Karup og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Karup på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Karup på momondo.

Kan jeg finde billeje i Karup, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Karup.

Kan jeg søge efter billeje i Karup med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Karup.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Karup på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Karup
tor. 29.2
Middag
tor. 7.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo