Billeje i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Cape Town, Sydafrika
11. okt. — 18. okt.
Samme aflevering
Cape Town, Sydafrika
ons. 11.10
Middag
ons. 18.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Cape Town

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cape Town

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cape Town?

De billigste udlejningsbiler i Cape Town kan normalt findes gennem Woodford. Når du booker hos Woodford, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 86 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cape Town er 185 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Cape Town har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Cape Town, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cape Town?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Multivan in Cape Town, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Fortuner. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Multivan, er priserne i gennemsnit på 767 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Multivan in Cape Town på helt ned til 360 kr. om dagen. Leje af en Toyota Fortuner in Cape Town ligger i gennemsnit på 646 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 377 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Cape Town, Vest-Kapprovinsen
Economy131 kr./dag
Lille mellemklasse147 kr./dag
Stor mellemklasse151 kr./dag
Lille varevogn282 kr./dag
Stor SUV418 kr./dag
Mini98 kr./dag
Varevogn til passagerer298 kr./dag
Kompakt SUV219 kr./dag
Standard SUV274 kr./dag
Mellemstor SUV310 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Cape Town

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Cape Town?

Den næststørste verdensdel, Afrika, byder på masser af rejsemuligheder, da den består af hele 48 stater samt otte østater. Deriblandt finder du Cape Town, som ligger i kontinentets sydligste land, Sydafrika. Du har naturligvis mulighed for at benytte dig af billeje i Cape Town, så du kan komme hurtigere rundt i byen og afsted på spændende udflugter. I forbindelse med biludlejning i Cape Town skal du overholde en aldersgrænse for leje af bil. Minimumsalderen kan være forskellig blandt udbyderne. Hos First Car Rental skal du som minimum være fyldt 21 år for at sætte dig bag rattet i en af firmaets lejebiler. Samtidig skal du kunne forevise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hos Europcar behøver du ikke at være mere end 18 år for at nyde godt af billeje i Cape Town. Derudover skal chauffører under 23 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 360 ZAR (ca. 169 DKK). Selskaber som Avis, Budget, Sixt og mange andre har også fastsat aldersgrænse for leje af bil. Lej bil i Cape Town, og se mere end blot centrum!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ved billeje i Cape Town er det essentielt at kende til fartgrænserne. I byen må du køre maks. 50 km/t, mens du på landeveje må ramme 100 km/t på speedometeret. Kører du på motorveje i Cape Town, er den maksimale tilladte fart 120 km/t. Ligesom i Danmark, og i mange andre lande, er promillegrænsen 0,5 i Cape Town. Landet har ingen regler vedrørende brug af billys i dagtimerne, men lygterne skal være tændt ved solnedgang. Du skal betale vejafgift for at benytte de sydafrikanske motorveje. Prisen afhænger af afstanden, men omkring Cape Town koster det ca. 24 ZAR (ca. 11 DKK) pr. gang.

Parkering

Du har mange muligheder for at parkere din lejebil, når du eksempelvis skal ind og handle, nyde et restaurantbesøg eller besøge byens seværdigheder. I bymidten findes der mange parkeringspladser langs gaderne, hvor du skal betale i en af de nærliggende billetautomater. Timeprisen er ca. 11 ZAR (ca. 5 DKK), og husk at tjekke skiltningen. Du kan også parkere på den store åbne p-plads Grand Central Parkade eller i p-huset Parkalot, hvor timeprisen er ca. 14 ZAR (ca. 7 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Cape Town

Fri kilometertal, en GPS og en barnestol – og så naturligvis lige en lejebil i Cape Town. Så er du klar til at tage på udflugt med børn på bagsædet. Rejser I som par, er det naturligvis også muligt at leje en firehjulstrækker eller en cabriolet. Der er en grund til, at Cape Town også kaldes Kapstaden. Når du kører på udflugt til Cape Point, vil du se hvorfor. Det er et af de smukkeste områder i landet med et forbjerg, der troner op på spidsen, flankeret af et fyrtårn. Tag også på køretur til Hermanus, hvor du kan se på hvaler samt nyde de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Stort set alle udlejningsfirmaer byder på en standardpakke med forsikringer, når du bruger billeje i Cape Town. Det betyder som regel også en høj selvrisiko, som du dog kan betale for at få helt i bund. Tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul og tag bør også overvejes.

Kan man bruge sit danske kørekort i Cape Town, eller skal man have et internationalt?

Du skal ansøge om et internationalt kørekort hos Borgerservice. Medbring dit kørekort, et pasfoto samt ca. 25 DKK. Husk at tage både det danske og det internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Cape Town kan man hente og aflevere sin lejebil?

Din lejebil kan hentes og afleveres i Cape Town Lufthavn. Passer det dig bedre at hente og aflevere i centrum, kan det lade sig gøre hos udbydere som eksempelvis First Car Rental og Hertz.


Find billig billeje i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find den lejebil i Cape Town, der passer til dine behov

Lille

157 kr. - 291 kr.

Alle biltyper

326 kr. - 612 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Cape Town, Sydafrika er 215 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Cape Town, Sydafrika er i juni. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cape Town.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Cape Town, Sydafrika er 346 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Cape Town, Sydafrika er i september. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 119 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cape Town.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Cape Town, Sydafrika er 640 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Cape Town, Sydafrika er i august. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cape Town, Sydafrika er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cape Town, Sydafrika er i maj. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cape Town.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Cape Town, Sydafrika er 533 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Cape Town, Sydafrika er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Cape Town.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Cape Town, Sydafrika er 527 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Cape Town, Sydafrika er i februar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 522 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

98 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

131 kr./dag

3 dec. - 22 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Cape Town

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

keddy by Europcar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

1First Car Rental

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Woodford

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,2

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

8,8

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,5

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

10,0

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,9

Hurtige fakta om biludlejning i Cape Town

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cape Town

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

SUV, Economy, Mini

Billigste lejebil

115 kr.

Den mest populære model

Hyundai i10
Det mest populære biludlejningsbureau i Cape Town, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Bluu
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cape Town i de seneste 72 timer: SUV, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Cape Town er 115 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 242 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cape Town i de seneste 7 dage er Hyundai i10. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cape Town

Herunder vises de mest populære hoteller i Cape Town

Kørsel i lejebil i Cape Town – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cape Town, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cape Town, Sydafrika biludlejning?

Udlejningsbiler i Cape Town fra populære udlejningssteder så som keddy by Europcar, 1First Car Rental og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Cape Town, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cape Town, Sydafrika?

40 km/t. er fartgrænsen i Cape Town, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Cape Town er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Cape Town så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan X-Trail in Cape Town?

Hvordan er vejret i Cape Town, Sydafrika i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cape Town i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Cape Town om vejret i resten af Vest-Kapprovinsen?

Klimaet i Vest-Kapprovinsen i oktober er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 65 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cape Town til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cape Town?

Priser for biler i Cape Town blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cape Town?

Fra oktober 2023 er der 81 udbydere at vælge mellem for biler i Cape Town.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cape Town?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Cape Town. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cape Town?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Cape Town. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Cape Town

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Cape Town

Lejebiler der er populære i Cape Town

Lej en af disse populære biltyper i Cape Town

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cape Town


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cape Town?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Cape Town, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cape Town?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Cape Town. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Cape Town med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Cape Town, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cape Town på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Cape Town med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Cape Town, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Cape Town.

Kan jeg søge efter billeje i Cape Town med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Cape Town med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cape Town på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.