Lej en bil i Cape Town, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cape Town, Sydafrika

Cape Town, Sydafrika
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Cape Town, Sydafrika
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Cape Town, Sydafrika

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 242 kr.

Alle biltyper

191 kr. - 650 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cape Town, Sydafrika, er 119 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cape Town, Sydafrika, er i august. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cape Town.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cape Town, Sydafrika, er 198 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cape Town, Sydafrika, er i september. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cape Town.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Cape Town, Sydafrika, er 247 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Cape Town, Sydafrika, er i november. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Cape Town.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Cape Town, Sydafrika, er 272 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Cape Town, Sydafrika, er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 184 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cape Town.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Cape Town, Sydafrika, er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Cape Town, Sydafrika, er i november. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Town. I Cape Town kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Cape Town.


Biludlejningsfirmaer i Cape Town

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cape Town, Sydafrika
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,1

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

6,4
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

6,5

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

6,0
8 kontorer

Information om din rejse til Cape Town

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Cape Town?

Den næststørste verdensdel, Afrika, byder på masser af rejsemuligheder, da den består af hele 48 stater samt otte østater. Deriblandt finder du Cape Town, som ligger i kontinentets sydligste land, Sydafrika. Du har naturligvis mulighed for at benytte dig af billeje i Cape Town, så du kan komme hurtigere rundt i byen og afsted på spændende udflugter. I forbindelse med biludlejning i Cape Town skal du overholde en aldersgrænse for leje af bil. Minimumsalderen kan være forskellig blandt udbyderne. Hos First Car Rental skal du som minimum være fyldt 21 år for at sætte dig bag rattet i en af firmaets lejebiler. Samtidig skal du kunne forevise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hos Europcar behøver du ikke at være mere end 18 år for at nyde godt af billeje i Cape Town. Derudover skal chauffører under 23 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 360 ZAR (ca. 169 DKK). Selskaber som Avis, Budget, Sixt og mange andre har også fastsat aldersgrænse for leje af bil. Lej bil i Cape Town, og se mere end blot centrum!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ved billeje i Cape Town er det essentielt at kende til fartgrænserne. I byen må du køre maks. 50 km/t, mens du på landeveje må ramme 100 km/t på speedometeret. Kører du på motorveje i Cape Town, er den maksimale tilladte fart 120 km/t. Ligesom i Danmark, og i mange andre lande, er promillegrænsen 0,5 i Cape Town. Landet har ingen regler vedrørende brug af billys i dagtimerne, men lygterne skal være tændt ved solnedgang. Du skal betale vejafgift for at benytte de sydafrikanske motorveje. Prisen afhænger af afstanden, men omkring Cape Town koster det ca. 24 ZAR (ca. 11 DKK) pr. gang.

Parkering

Du har mange muligheder for at parkere din lejebil, når du eksempelvis skal ind og handle, nyde et restaurantbesøg eller besøge byens seværdigheder. I bymidten findes der mange parkeringspladser langs gaderne, hvor du skal betale i en af de nærliggende billetautomater. Timeprisen er ca. 11 ZAR (ca. 5 DKK), og husk at tjekke skiltningen. Du kan også parkere på den store åbne p-plads Grand Central Parkade eller i p-huset Parkalot, hvor timeprisen er ca. 14 ZAR (ca. 7 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Cape Town

Fri kilometertal, en GPS og en barnestol – og så naturligvis lige en lejebil i Cape Town. Så er du klar til at tage på udflugt med børn på bagsædet. Rejser I som par, er det naturligvis også muligt at leje en firehjulstrækker eller en cabriolet. Der er en grund til, at Cape Town også kaldes Kapstaden. Når du kører på udflugt til Cape Point, vil du se hvorfor. Det er et af de smukkeste områder i landet med et forbjerg, der troner op på spidsen, flankeret af et fyrtårn. Tag også på køretur til Hermanus, hvor du kan se på hvaler samt nyde de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Stort set alle udlejningsfirmaer byder på en standardpakke med forsikringer, når du bruger billeje i Cape Town. Det betyder som regel også en høj selvrisiko, som du dog kan betale for at få helt i bund. Tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul og tag bør også overvejes.

Kan man bruge sit danske kørekort i Cape Town, eller skal man have et internationalt?

Du skal ansøge om et internationalt kørekort hos Borgerservice. Medbring dit kørekort, et pasfoto samt ca. 25 DKK. Husk at tage både det danske og det internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Cape Town kan man hente og aflevere sin lejebil?

Din lejebil kan hentes og afleveres i Cape Town Lufthavn. Passer det dig bedre at hente og aflevere i centrum, kan det lade sig gøre hos udbydere som eksempelvis First Car Rental og Hertz.


Afstanden fra Cape Town, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cape Town Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Cape Town

I juli til og med i dag 51 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Cape Town.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cape Town for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Hertz, og Dollar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Cape Town. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cape Town har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Woodford er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 138 kr./dag når du lejer en bil i Cape Town. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Cape Town er 64 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cape Town, Sydafrika biludlejning?

Udlejningsbiler i Cape Town fra populære udlejningssteder såsom Avis, Hertz og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Cape Town, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cape Town i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Cape Town i august. I Cape Town kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 14 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Cape Town koster 159 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cape Town har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Cape Town, Sydafrika med 6 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 90 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Cape Town, Sydafrika.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cape Town, Sydafrika?

40 km/t. er fartgrænsen i Cape Town, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Cape Town er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Cape Town så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Cape Town, Sydafrika i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cape Town i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 100 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Cape Town i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Cape Town. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Cape Town plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Hyundai i10 og Class Compact SUV.

Minder vejret i Cape Town om vejret i resten af Vest-Kapprovinsen?

Klimaet i Vest-Kapprovinsen i juli er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 75 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cape Town til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Sydafrika

Se vores biludlejningstilbud i byer som Johannesburg, Durban og Port Elizabeth i Sydafrika

Biludlejning i lufthavne i Cape Town

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Cape Town

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cape Town