Lej en bil i Nelspruit, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nelspruit, Sydafrika

Nelspruit, Sydafrika
20. jun — 27. jun
Samme aflevering
Nelspruit, Sydafrika
søn 20.6
Middag
søn 27.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Nelspruit

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nelspruit, Sydafrika
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

2,6

Afhentning/aflevering

2,6

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Nelspruit, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nelspruit Kruger Mpumalangas biludlejningsdisk

Biludlejning i Nelspruit

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nelspruit for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Nelspruit har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Dollar, Thrifty, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Nelspruit. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nelspruit, Sydafrika biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Nelspruit ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Nelspruit. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nelspruit, Sydafrika?

Nelspruits hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Nelspruit er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Nelspruit, Sydafrika i juni?

Normalt er vejret i Nelspruit i juni måned 14 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Nelspruit under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Nelspruit.

Minder vejret i Nelspruit om vejret i resten af Mpumalanga?

Dem, der gerne vil leje bil i Nelspruit til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Mpumalanga i juni måned normalt er ca. 14 °C med 10 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Sydafrika

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cape Town, Johannesburg og Durban i Sydafrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nelspruit