Lej en bil i East London, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i East London, Sydafrika

East London, Sydafrika
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
East London, Sydafrika
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i East London

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i East London, Sydafrika
1 kontor
Oversigt

Renlighed

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

1,9
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra East London, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: East Londons biludlejningsdisk

Biludlejning i East London

I september til og med i dag 94 har momondo brugere søgt efter billig billeje i East London.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i East London for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i East London. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i East London, Sydafrika?

40 km/t. er fartgrænsen i East London, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring East London er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i East London så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in East London?

Leje af Hyundai Accent og Chevrolet Spark in East London er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in East London kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 156 kr./dag og kan gå helt ned til 68 kr./dag. Priser på leje af en Chevrolet Spark kan også variere, men plejer at ligge på omkring 105 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 60 kr./dag.

Hvordan er vejret i East London, Sydafrika i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i East London i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i East London under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i East London. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i East London plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Volkswagen Polo.

Minder vejret i East London om vejret i resten af Øst-Kapprovinsen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra East London og rundt i Øst-Kapprovinsen eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til East London