Billeje i Chicago

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chicago

Chicago, IL, USA
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Chicago?

Alle

180 kr. - 600 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Chicago er i januar. Med en lejepris på kun 180 kr. pr. dag er prisen 36% lavere end resten af året. Den dyreste måned er april. I Chicago kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Chicago

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chicago
Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 1014 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 919 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 801 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 280 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 490 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 545 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 126 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 187 anmeldelser


Information om din rejse til Chicago

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Chicago?

Selvom man allerede kan køre bil i USA som 16-årig, er aldersgrænsen for at leje en bil i USA er dog fast: man skal være mindst 21 år for at sidde bag lejebilsrattet, og det bliver som oftest både billigere og nemmere, hvis man er fyldt 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Amerikanske bilister er nogle af de mest hensynsfulde i verden, og det er faktisk ganske nemt at være kør-selv turist i USA. Hastigheden på vejene er heller ikke så hæsblæsende, som vi måske har set fra Hollywood-filmene, og skiltningen er god på både motorveje og gader. Til gengæld findes der ingen “standardhastighed” på de amerikanske veje. I flere stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 mph (105 km/t), og i byerne må man helt ned på 25-35 mph (40-60 km/t). I Det er selvfølgelig forbudt at køre bil i beruset tilstand, men man tillader dog en promille på 0,8. Mens det ikke er ulovligt at køre uden lys på bilen i dagtimerne, er de fleste nyere biler udstyret med automatisk lys. Der findes et lille antal veje med vejafgifter omkring Chicago. Hvis du vil undgå dem, skal du holde udkig efter navnene Ronald Reagan Memorial Tollway, Veterans Memorial Tollway, Tri-State Tollway og Chicago Skyway.

Parkering

Chicago har masser af biler men også god plads til selvsamme, både på gaden og i parkeringshuse. Det koster omkring 2-6,50 USD pr. time (13-43 DKK) at parkere på gaden, afhængigt af om du parkerer downtown eller lidt udenfor byen (det er billigere eller helt gratis at parkere i tidsrummet kl. 22-8). Der findes også et stort udbud af parkeringshuse omkring centrum, hvor du kan reservere plads i forvejen, så du altid ved, hvor du kan parkere. Det er især en god idé, hvis du skal besøge mange attraktioner i byen. En plads i et parkeringshus koster omkring 12 USD pr. time og 30 USD pr. dag. (80 DKK-300 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Chicago

Chicago, som også går under kælenavnene “Windy City” og “Second City”, er kendt både i USA og i resten af verden for dens musikliv i form af især jazz og blues, dens smukke og moderne arkitektur samt det rige kulturliv heriblandt det levende natteliv. Det var også hér, at USAs skyskraberæra tog sin spæde begyndelse i 1880’erne, og Al Capone huserede (og ikke mindst terroriserede) i byen i 1920’er og 1930’erne. Udover at være en levende, travl og pulserende kulturby, er Chicago i dag et internationalt knudepunkt for finans, handel, forskning, teknologi, transport samt uddannelse. Der er meget at opleve i Chicago. Husk for eksempel at besøge Navi Pier, hovedgaden Magnificent Mile Willis og den hyggelige bydel Lincoln Park. Lej bil i Chicago! Chicago er den tredjestørste by i USA næst efter Los Angeles og så selvfølgelig New York.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvrisiko er lovpligtigt, når du lejer en bil i Chicago. Husk at læse forsikringsbetingelserne grundigt. Nogle forsikringer kan være lidt “skrabede”, og det kan derfor være en god idé at overveje en forsikring med udvidet selvrisiko, når du vil leje en bil. Spørg dit udlejningsfirma om hjælp til at finde den, der dækker dine behov.

Kan man bruge sit danske kørekort i Chicago, eller skal man have et internationalt?

Du kan som hovedregel sagtens bruge dit danske EU-kørekort, der i praksis accepteres af både politi og udlejningsselskaber, men det er også en mulighed at at bestille et internationalt kørekort som tillæg til dit kørekort, som du kan tage med på rejsen. Dette kan du få på dit lokale Borgerservice-kontor, og det koster den beskedne sum af 25 DKK.

Hvor i Chicago kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er en oplagt idé at klare billeje i Chicago ved en af byens to lufthavne, O’Hare eller Midway, hvis du ankommer via fly, men der findes også et godt udvalg af biludlejningskontorer i centrum, og prisen varierer ikke meget. Leder du efter en lille, økonomisk bil, kan man leje en for bil en dag fra helt ned til 40 USD (266 DKK) inkl. forsikringer. (Information checket 05/05/2019).


Afstanden fra Chicago til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Chicago O'Hare Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Chicago

Indtil videre har der i november været 149 søgninger på biludlejning i Chicago på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chicago for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Chicago udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chicago biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Chicago biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Chicago tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chicago har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Chicago med 15 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 308 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chicago?

Hastighedsbegrænsningen i Chicago er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Chicago har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Chicago, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chicago

 • Få den seneste informatiom om fly til Chicago

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Chicago
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Chicagos mest populære områder

  Find hoteller in Chicago
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Chicago