Billeje i Chicago, Illinois

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chicago, Illinois

Chicago, IL, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Chicago, Illinois

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Chicago, Illinois
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

61 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

59 kr./dag

17 aug. - 24 aug.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

49 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

31 aug. - 8 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

46 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

46 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Opel Corsa
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Ford Galaxy

Vigtige oplysninger om billeje i Chicago

Selvom man allerede kan køre bil i USA som 16-årig, er aldersgrænsen for at leje en bil i USA er dog fast: man skal være mindst 21 år for at sidde bag lejebilsrattet, og det bliver som oftest både billigere og nemmere, hvis man er fyldt 25 år.

Amerikanske bilister er nogle af de mest hensynsfulde i verden, og det er faktisk ganske nemt at være kør-selv turist i USA. Hastigheden på vejene er heller ikke så hæsblæsende, som vi måske har set fra Hollywood-filmene, og skiltningen er god på både motorveje og gader. Til gengæld findes der ingen “standardhastighed” på de amerikanske veje. I flere stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 mph (105 km/t), og i byerne må man helt ned på 25-35 mph (40-60 km/t). I Det er selvfølgelig forbudt at køre bil i beruset tilstand, men man tillader dog en promille på 0,8. Mens det ikke er ulovligt at køre uden lys på bilen i dagtimerne, er de fleste nyere biler udstyret med automatisk lys. Der findes et lille antal veje med vejafgifter omkring Chicago. Hvis du vil undgå dem, skal du holde udkig efter navnene Ronald Reagan Memorial Tollway, Veterans Memorial Tollway, Tri-State Tollway og Chicago Skyway.

Chicago har masser af biler men også god plads til selvsamme, både på gaden og i parkeringshuse. Det koster omkring 2-6,50 USD pr. time (13-43 DKK) at parkere på gaden, afhængigt af om du parkerer downtown eller lidt udenfor byen (det er billigere eller helt gratis at parkere i tidsrummet kl. 22-8). Der findes også et stort udbud af parkeringshuse omkring centrum, hvor du kan reservere plads i forvejen, så du altid ved, hvor du kan parkere. Det er især en god idé, hvis du skal besøge mange attraktioner i byen. En plads i et parkeringshus koster omkring 12 USD pr. time og 30 USD pr. dag. (80 DKK-300 DKK).

Chicago, som også går under kælenavnene “Windy City” og “Second City”, er kendt både i USA og i resten af verden for dens musikliv i form af især jazz og blues, dens smukke og moderne arkitektur samt det rige kulturliv heriblandt det levende natteliv. Det var også hér, at USAs skyskraberæra tog sin spæde begyndelse i 1880’erne, og Al Capone huserede (og ikke mindst terroriserede) i byen i 1920’er og 1930’erne. Udover at være en levende, travl og pulserende kulturby, er Chicago i dag et internationalt knudepunkt for finans, handel, forskning, teknologi, transport samt uddannelse. Der er meget at opleve i Chicago. Husk for eksempel at besøge Navi Pier, hovedgaden Magnificent Mile Willis og den hyggelige bydel Lincoln Park. Lej bil i Chicago! Chicago er den tredjestørste by i USA næst efter Los Angeles og så selvfølgelig New York.

Selvrisiko er lovpligtigt, når du lejer en bil i Chicago. Husk at læse forsikringsbetingelserne grundigt. Nogle forsikringer kan være lidt “skrabede”, og det kan derfor være en god idé at overveje en forsikring med udvidet selvrisiko, når du vil leje en bil. Spørg dit udlejningsfirma om hjælp til at finde den, der dækker dine behov.

Du kan som hovedregel sagtens bruge dit danske EU-kørekort, der i praksis accepteres af både politi og udlejningsselskaber, men det er også en mulighed at at bestille et internationalt kørekort som tillæg til dit kørekort, som du kan tage med på rejsen. Dette kan du få på dit lokale Borgerservice-kontor, og det koster den beskedne sum af 25 DKK.

Det er en oplagt idé at klare billeje i Chicago ved en af byens to lufthavne, O’Hare eller Midway, hvis du ankommer via fly, men der findes også et godt udvalg af biludlejningskontorer i centrum, og prisen varierer ikke meget. Leder du efter en lille, økonomisk bil, kan man leje en for bil en dag fra helt ned til 40 USD (266 DKK) inkl. forsikringer.


Find billig billeje i Chicago, Illinois

Find den lejebil i Chicago, der passer til dine behov

Biler i Lille

274 kr. - 769 kr.

Alle biltyper

381 kr. - 724 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Chicago, USA er 500 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Chicago, USA er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Chicago, USA er 569 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Chicago, USA er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Chicago, USA er 545 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Chicago, USA er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Chicago, USA er 529 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Chicago, USA er i marts. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 364 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Chicago, USA er 387 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Chicago, USA er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 414 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Chicago, USA er 604 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Chicago, USA er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 436 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Chicago, USA er 833 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Chicago, USA er i oktober. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 713 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

46 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Chicago

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chicago, Illinois
7,1
God
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,1

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,6
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

6,3

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,3
28 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,2

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,6
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,9
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,2
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,1

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,0

Hurtige fakta om biludlejning i Chicago

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Chicago

Det mest populære bureau

Thrifty

Populære biltyper

SUV, Compact, Standard

Billigste lejebil

341 kr.

Den mest populære model

Ford Focus
Det mest populære biludlejningsbureau i Chicago, der er fundet på momondo i denne måned, er Thrifty. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avis og Routes Car & Truck Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Chicago i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Chicago er 341 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 487 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Chicago i de seneste 7 dage er Ford Focus. Vores brugere foretrækker også Class Minivan som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chicago

Herunder vises de mest populære hoteller i Chicago

Kørsel i lejebil i Chicago – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chicago, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Chicago hos Sixt, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 259 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Chicago gennem Sixt er 455 kr./dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Chicago biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Chicago tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

På rejser til Chicago i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Chicago i september måned, når temperaturer er på omkring 11 °C og der er 81 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Chicago koster 478 kr./dag i gennemsnit.

Avis har flest udlejningssteder i Chicago, IL med 11 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 438 kr./dag.

Hastighedsbegrænsningen i Chicago er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Chicago har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Chicago, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

I august er der normalt 125 mm nedbør i Chicago og en gennemsnitstemperatur på 22 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Chicago, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Chicago og rundt i Illinois eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 108 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Chicago

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Chicago

Populære udlejningsbiler i Chicago

Lej en af disse populære biltyper i Chicago

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chicago


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Chicago, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Chicago. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chicago og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Chicago.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Chicago.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Chicago.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.