Lej en bil i Chicago, Illinois

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chicago, IL

Chicago, IL, USA
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Chicago, Illinois

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

215 kr. - 1.024 kr.

Alle biltyper

312 kr. - 930 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Chicago, USA, er 393 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Chicago, USA, er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Chicago, USA, er 491 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Chicago, USA, er i februar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Chicago, USA, er 430 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Chicago, USA, er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Chicago, USA, er 354 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Chicago, USA, er i september. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Chicago, USA, er 262 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Chicago, USA, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Chicago.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Chicago, USA, er 1.101 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Chicago, USA, er i september. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 729 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Chicago.


Biludlejningsfirmaer i Chicago

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chicago, IL
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,3
28 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,8
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,0
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,9
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,3
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,7
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,7

Information om din rejse til Chicago

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Chicago?

Selvom man allerede kan køre bil i USA som 16-årig, er aldersgrænsen for at leje en bil i USA er dog fast: man skal være mindst 21 år for at sidde bag lejebilsrattet, og det bliver som oftest både billigere og nemmere, hvis man er fyldt 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Amerikanske bilister er nogle af de mest hensynsfulde i verden, og det er faktisk ganske nemt at være kør-selv turist i USA. Hastigheden på vejene er heller ikke så hæsblæsende, som vi måske har set fra Hollywood-filmene, og skiltningen er god på både motorveje og gader. Til gengæld findes der ingen “standardhastighed” på de amerikanske veje. I flere stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 mph (105 km/t), og i byerne må man helt ned på 25-35 mph (40-60 km/t). I Det er selvfølgelig forbudt at køre bil i beruset tilstand, men man tillader dog en promille på 0,8. Mens det ikke er ulovligt at køre uden lys på bilen i dagtimerne, er de fleste nyere biler udstyret med automatisk lys. Der findes et lille antal veje med vejafgifter omkring Chicago. Hvis du vil undgå dem, skal du holde udkig efter navnene Ronald Reagan Memorial Tollway, Veterans Memorial Tollway, Tri-State Tollway og Chicago Skyway.

Parkering

Chicago har masser af biler men også god plads til selvsamme, både på gaden og i parkeringshuse. Det koster omkring 2-6,50 USD pr. time (13-43 DKK) at parkere på gaden, afhængigt af om du parkerer downtown eller lidt udenfor byen (det er billigere eller helt gratis at parkere i tidsrummet kl. 22-8). Der findes også et stort udbud af parkeringshuse omkring centrum, hvor du kan reservere plads i forvejen, så du altid ved, hvor du kan parkere. Det er især en god idé, hvis du skal besøge mange attraktioner i byen. En plads i et parkeringshus koster omkring 12 USD pr. time og 30 USD pr. dag. (80 DKK-300 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Chicago

Chicago, som også går under kælenavnene “Windy City” og “Second City”, er kendt både i USA og i resten af verden for dens musikliv i form af især jazz og blues, dens smukke og moderne arkitektur samt det rige kulturliv heriblandt det levende natteliv. Det var også hér, at USAs skyskraberæra tog sin spæde begyndelse i 1880’erne, og Al Capone huserede (og ikke mindst terroriserede) i byen i 1920’er og 1930’erne. Udover at være en levende, travl og pulserende kulturby, er Chicago i dag et internationalt knudepunkt for finans, handel, forskning, teknologi, transport samt uddannelse. Der er meget at opleve i Chicago. Husk for eksempel at besøge Navi Pier, hovedgaden Magnificent Mile Willis og den hyggelige bydel Lincoln Park. Lej bil i Chicago! Chicago er den tredjestørste by i USA næst efter Los Angeles og så selvfølgelig New York.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvrisiko er lovpligtigt, når du lejer en bil i Chicago. Husk at læse forsikringsbetingelserne grundigt. Nogle forsikringer kan være lidt “skrabede”, og det kan derfor være en god idé at overveje en forsikring med udvidet selvrisiko, når du vil leje en bil. Spørg dit udlejningsfirma om hjælp til at finde den, der dækker dine behov.

Kan man bruge sit danske kørekort i Chicago, eller skal man have et internationalt?

Du kan som hovedregel sagtens bruge dit danske EU-kørekort, der i praksis accepteres af både politi og udlejningsselskaber, men det er også en mulighed at at bestille et internationalt kørekort som tillæg til dit kørekort, som du kan tage med på rejsen. Dette kan du få på dit lokale Borgerservice-kontor, og det koster den beskedne sum af 25 DKK.

Hvor i Chicago kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er en oplagt idé at klare billeje i Chicago ved en af byens to lufthavne, O’Hare eller Midway, hvis du ankommer via fly, men der findes også et godt udvalg af biludlejningskontorer i centrum, og prisen varierer ikke meget. Leder du efter en lille, økonomisk bil, kan man leje en for bil en dag fra helt ned til 40 USD (266 DKK) inkl. forsikringer.


Afstanden fra Chicago, IL til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Chicago O'Hare Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Chicago

Indtil videre har der i juli været 149 søgninger på biludlejning i Chicago på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chicago for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Chicago udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chicago, IL biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Chicago biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Chicago tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Chicago i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 18 °C og nedbør på 81 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Chicago. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Chicago rejsende. Leje af en Standard i Chicago koster 844 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chicago har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Chicago, IL med 15 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 310 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chicago, IL?

Hastighedsbegrænsningen i Chicago er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Chicago har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Chicago, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Chicago, IL i juli?

I juli er der normalt 94 mm nedbør i Chicago og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Chicago, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Chicago typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Chicago om vejret i resten af Illinois?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Chicago og rundt i Illinois eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 94 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Chicago

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Chicago

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chicago