Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Chicago, Illinois

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chicago, Illinois

Chicago, IL, USA
8. Mar — 15. Mar
Chicago, IL, USA
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Chicago

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Chicago

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Chicago?

De billigste udlejningsbiler i Chicago kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 220 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Chicago er 304 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Chicago har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Chicago, med 28 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Chicago?

Den mest populære bil at leje in Chicago blandt momondo-brugere er Chevrolet Spark, efterfulgt af Jeep Gladiator. Vores brugere har set tilbud på Chevrolet Spark in Chicago for 298 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 199 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 259 kr. om dagen for at leje en Jeep Gladiator in Chicago, selvom du kan finde priser på helt ned til 253 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Chicago, Illinois

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Chicago, Illinois
Economy227 kr./dag
Lille mellemklasse230 kr./dag
Stor mellemklasse231 kr./dag
Standard273 kr./dag
Stor274 kr./dag
Lille varevogn346 kr./dag
Stor SUV398 kr./dag
Luksus328 kr./dag
Premium SUV357 kr./dag
Mellemstor SUV250 kr./dag
Kompakt SUV274 kr./dag
Standard SUV298 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Chicago

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Chicago?

Selvom man allerede kan køre bil i USA som 16-årig, er aldersgrænsen for at leje en bil i USA er dog fast: man skal være mindst 21 år for at sidde bag lejebilsrattet, og det bliver som oftest både billigere og nemmere, hvis man er fyldt 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Amerikanske bilister er nogle af de mest hensynsfulde i verden, og det er faktisk ganske nemt at være kør-selv turist i USA. Hastigheden på vejene er heller ikke så hæsblæsende, som vi måske har set fra Hollywood-filmene, og skiltningen er god på både motorveje og gader. Til gengæld findes der ingen “standardhastighed” på de amerikanske veje. I flere stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 mph (105 km/t), og i byerne må man helt ned på 25-35 mph (40-60 km/t). I Det er selvfølgelig forbudt at køre bil i beruset tilstand, men man tillader dog en promille på 0,8. Mens det ikke er ulovligt at køre uden lys på bilen i dagtimerne, er de fleste nyere biler udstyret med automatisk lys. Der findes et lille antal veje med vejafgifter omkring Chicago. Hvis du vil undgå dem, skal du holde udkig efter navnene Ronald Reagan Memorial Tollway, Veterans Memorial Tollway, Tri-State Tollway og Chicago Skyway.

Parkering

Chicago har masser af biler men også god plads til selvsamme, både på gaden og i parkeringshuse. Det koster omkring 2-6,50 USD pr. time (13-43 DKK) at parkere på gaden, afhængigt af om du parkerer downtown eller lidt udenfor byen (det er billigere eller helt gratis at parkere i tidsrummet kl. 22-8). Der findes også et stort udbud af parkeringshuse omkring centrum, hvor du kan reservere plads i forvejen, så du altid ved, hvor du kan parkere. Det er især en god idé, hvis du skal besøge mange attraktioner i byen. En plads i et parkeringshus koster omkring 12 USD pr. time og 30 USD pr. dag. (80 DKK-300 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Chicago

Chicago, som også går under kælenavnene “Windy City” og “Second City”, er kendt både i USA og i resten af verden for dens musikliv i form af især jazz og blues, dens smukke og moderne arkitektur samt det rige kulturliv heriblandt det levende natteliv. Det var også hér, at USAs skyskraberæra tog sin spæde begyndelse i 1880’erne, og Al Capone huserede (og ikke mindst terroriserede) i byen i 1920’er og 1930’erne. Udover at være en levende, travl og pulserende kulturby, er Chicago i dag et internationalt knudepunkt for finans, handel, forskning, teknologi, transport samt uddannelse. Der er meget at opleve i Chicago. Husk for eksempel at besøge Navi Pier, hovedgaden Magnificent Mile Willis og den hyggelige bydel Lincoln Park. Lej bil i Chicago! Chicago er den tredjestørste by i USA næst efter Los Angeles og så selvfølgelig New York.

Hvilke forsikringer skal man have?

Selvrisiko er lovpligtigt, når du lejer en bil i Chicago. Husk at læse forsikringsbetingelserne grundigt. Nogle forsikringer kan være lidt “skrabede”, og det kan derfor være en god idé at overveje en forsikring med udvidet selvrisiko, når du vil leje en bil. Spørg dit udlejningsfirma om hjælp til at finde den, der dækker dine behov.

Kan man bruge sit danske kørekort i Chicago, eller skal man have et internationalt?

Du kan som hovedregel sagtens bruge dit danske EU-kørekort, der i praksis accepteres af både politi og udlejningsselskaber, men det er også en mulighed at at bestille et internationalt kørekort som tillæg til dit kørekort, som du kan tage med på rejsen. Dette kan du få på dit lokale Borgerservice-kontor, og det koster den beskedne sum af 25 DKK.

Hvor i Chicago kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er en oplagt idé at klare billeje i Chicago ved en af byens to lufthavne, O’Hare eller Midway, hvis du ankommer via fly, men der findes også et godt udvalg af biludlejningskontorer i centrum, og prisen varierer ikke meget. Leder du efter en lille, økonomisk bil, kan man leje en for bil en dag fra helt ned til 40 USD (266 DKK) inkl. forsikringer.


Find billig billeje i Chicago, Illinois

Find den lejebil i Chicago, der passer til dine behov

Lille cars

255 kr. - 442 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 574 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Chicago, USA er 342 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Chicago, USA er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Chicago, USA er 422 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Chicago, USA er i februar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 250 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Chicago, USA er 600 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Chicago, USA er i februar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Chicago, USA er 479 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Chicago, USA er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Chicago, USA er 451 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Chicago, USA er i november. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Chicago, USA er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Chicago, USA er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Chicago.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Chicago, USA er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Chicago, USA er i juli. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 626 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chicago. I Chicago kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

227 kr./dag

15 May - 1 Jun
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Chicago

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chicago, Illinois

Alamo

8,2
Meget god
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

28 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,4

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Avis

6,5
Okay
2 anmeldelser11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Payless

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,5

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Hertz

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Chicago

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Chicago

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Pickup Truck, SUV, Full-size

Billigste lejebil

298 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Spark
Det mest populære biludlejningsbureau i Chicago, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Chicago i de seneste 72 timer: Pickup Truck, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Chicago er 298 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 469 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Chicago i de seneste 7 dage er Chevrolet Spark. Vores brugere foretrækker også Jeep Gladiator som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chicago

Herunder vises de mest populære hoteller i Chicago
Congress Plaza Hotel

Congress Plaza Hotel

520 South Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

0,3 km fra centrum

Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

River Hotel

River Hotel

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

citizenM Chicago Downtown

citizenM Chicago Downtown

80 East Wacker Place, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

151 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Swissotel - Chicago

Swissotel - Chicago

323 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

32 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,0 km fra centrum

Eurostars Magnificent Mile

Eurostars Magnificent Mile

660 North State Street, Chicago, IL, United States

2,1 km fra centrum

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

221 North Columbus Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Hotel Felix

Hotel Felix

111 West Huron Street, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

21c Museum Hotel Chicago

21c Museum Hotel Chicago

55 East Ontario Street, Chicago, IL, United States

1,9 km fra centrum

The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

127 West Huron, at Lasalle, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

Palmer House a Hilton Hotel

Palmer House a Hilton Hotel

17 East Monroe Street, Chicago, IL, United States

0,5 km fra centrum

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

171 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,1 km fra centrum

Freehand Chicago

Freehand Chicago

19 East Ohio Street, Chicago, IL, United States

1,9 km fra centrum

Selina Chicago

Selina Chicago

100 East Chestnut Street, Chicago, IL, United States

2,5 km fra centrum

Kinzie Hotel

Kinzie Hotel

20 West Kinzie Street, Chicago, IL, United States

1,5 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Chicago – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chicago, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Chicago, Illinois i marts?

Biludlejning i Chicago for en weekend i marts fås helt ned til 264 kr.. Gennemsnitsprisen er 264 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Chicago i marts, kan du forvente en pris på cirka 657 kr.. De bedste priser fås fra 385 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Chicago, Illinois biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Chicago biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Chicago tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Chicago i marts måned?

På rejser til Chicago i marts måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Chicago i marts måned, når temperaturer er på omkring 9 °C og der er 86 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Chicago koster 235 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chicago, Illinois?

Hastighedsbegrænsningen i Chicago er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Chicago har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Chicago, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Buick Encore in Chicago?

Hvordan er vejret i Chicago, IL i februar?

I februar er der normalt 46 mm nedbør i Chicago og en gennemsnitstemperatur på -2 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Chicago, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Chicago om vejret i resten af Illinois?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Chicago og rundt i Illinois eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring -2 °C og ca. 41,6 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chicago?

Priser for biler i Chicago blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chicago?

Fra februar 2024 er der 116 udbydere at vælge mellem for biler i Chicago.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chicago?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chicago. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chicago?

Alle førere, der lejer en bil i Chicago, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Chicago?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Chicago, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Chicago?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Chicago. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Chicago med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chicago og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Chicago på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Chicago.

Kan jeg finde billeje i Chicago, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Chicago.

Kan jeg søge efter billeje i Chicago med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Chicago.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chicago på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Chicago


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Chicago
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo