Lej en bil i Arezzo, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Arezzo, Italien

Arezzo, TO, Italien
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Arezzo, TO, Italien
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Arezzo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Arezzo, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Arezzo, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconis biludlejningsdisk

Biludlejning i Arezzo

5 personer har søgt efter billeje i Arezzo in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Arezzo for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Arezzo som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Arezzo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Arezzo, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Arezzo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Arezzo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Arezzo?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat Panda in Arezzo, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai Accent. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat Panda, er priserne i gennemsnit på 191 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat Panda in Arezzo på helt ned til 67 kr. om dagen. Leje af en Hyundai Accent in Arezzo ligger i gennemsnit på 262 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 69 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Arezzo, Italien i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Arezzo i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 72 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Arezzo i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Arezzo. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Arezzo plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Hyundai Accent og Class Mini Car.

Minder vejret i Arezzo om vejret i resten af Toscana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Arezzo til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Toscana normalt har en temperatur på 6 °C, og at du kan forvente 74 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Arezzo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Arezzo

Se flere lejebiler i Toscana

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chiusi, Firenze og Livorno i Toscana

Kom i gang med at planlægge din rejse til Arezzo