Lej en bil i Catania, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Catania, Italien

Catania, SI, Italien
28. jul — 4. aug
Samme aflevering
Catania, SI, Italien
ons 28.7
Middag
ons 4.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Catania, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

38 kr. - 163 kr.

Alle biltyper

38 kr. - 360 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Catania, Italien, er 82 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Catania, Italien, er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Catania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Catania, Italien, er 146 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Catania, Italien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Catania.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

311 kr./dag

3 sep – 16 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Viaggiare Rent

326 kr./dag

3 sep – 16 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

331 kr./dag

3 sep – 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Catania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Catania, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

5,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
8 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Catania, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Catania

I juli til og med i dag 236 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Catania.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Catania for at reducere spredningen af COVID-19?

Thrifty, Alamo, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Catania som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Catania. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Catania, Italien i august?

I august i Catania var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 88 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 37 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 6 kr. og har en gennemsnitspris på 98 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Catania har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra INTERRENT er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 141 kr./dag når du lejer en bil i Catania. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Catania er 26 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Catania, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Catania ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Catania. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Catania i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Catania på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Catania har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 45 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Catania koster 313 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Catania har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Catania, Italien med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 197 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Catania, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Catania, Italien?

Når du lejer en bil i Catania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Catania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Catania.

Hvordan er vejret i Catania, Italien i juli?

Normalt er vejret i Catania i juli måned 25 °C og den forventede nedbør er 5 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Catania er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Catania om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Catania og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 4 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Catania

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Catania

Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cefalù, Comiso og Milazzo i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Catania