Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Catania, Sicilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Catania, Sicilien

Catania, Sicilien, Italien
30. Apr — 7. May
Catania, Sicilien, Italien
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Catania, Sicilien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Catania, Sicilien
Economy67 kr./dag
Lille mellemklasse83 kr./dag
Stor mellemklasse130 kr./dag
SUV96 kr./dag
Mini56 kr./dag
Kompakt SUV97 kr./dag
Kompakt stationcar100 kr./dag
Leverandørvalg115 kr./dag
Mellemstor SUV236 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Catania, Sicilien

Find den lejebil i Catania, der passer til dine behov

Lille biler

54 kr. - 372 kr.

Alle biltyper

91 kr. - 604 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Catania, Italien er 192 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Catania, Italien er i februar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 54 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Catania, Italien er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Catania, Italien er i november. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Catania, Italien er 552 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Catania, Italien er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Catania, Italien er 314 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Catania, Italien er i januar. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Catania, Italien er 760 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Catania, Italien er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 58% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Catania, Italien er 507 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Catania, Italien er i marts. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 492 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Catania, Italien er 383 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Catania, Italien er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

56 kr./dag

6 May - 10 May
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

25 May - 1 Jun
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Catania

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Catania

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Catania?

De billigste udlejningsbiler i Catania kan normalt findes gennem Rent Smart 24. Når du booker hos Rent Smart 24, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 42 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Catania er 418 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Catania?

Når vores brugere lejer bil in Catania, vælger de fleste en Fiat 500 til 223 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat 500X til i gennemsnit 211 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500 in Catania for helt ned til 20 kr./dag og udlejning af Fiat 500X for helt ned til 75 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Catania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Catania, Sicilien

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Target Italy

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,2

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,0

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,4

Sunnycars

10 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Catania

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Catania

Det mest populære bureau

NOLEGGIARE

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

116 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Catania, der er fundet på momondo i denne måned, er NOLEGGIARE . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er SURPRICE CAR RENTAL og Viaggiare Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Catania i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Catania er 116 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 275 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Catania i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat 500X som alternativ.

Kørsel i lejebil i Catania – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Catania, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Catania, Italien i maj?

I maj i Catania var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 77 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 77 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 54 kr. og har en gennemsnitspris på 379 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Catania, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Catania ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Catania. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Catania i maj måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Catania på i maj måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Catania har en gennemsnitstemperatur på 22 °C gennemsnitlig nedbør på 6 mm i maj måned. Leje af en Cabriolet i Catania koster 443 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Catania, Italien?

Når du lejer en bil i Catania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Catania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Catania.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 Avant in Catania?

Hvordan er vejret i Catania, Italien i april?

Normalt er vejret i Catania i april måned 14 °C og den forventede nedbør er 35 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Catania om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Catania og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 42 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Catania?

Priser for biler i Catania blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Catania?

Der er 131 udbydere for biler i Catania fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Catania?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Catania. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Catania?

Alle førere, der lejer en bil i Catania, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Catania?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Catania, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Catania?

Når du har udført en søgning efter billeje i Catania, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Catania med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Catania med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Catania på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Catania.

Kan jeg finde billeje i Catania, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Catania på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Catania med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Catania.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Catania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Catania

Populære typer af udlejningsbiler i Catania