Billeje i Catania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Catania

Catania, SI, Italien
4. mar — 11. mar
Samme aflevering
Catania, SI, Italien
tor 4.3
Middag
tor 11.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Catania?

Alle

13 kr. - 509 kr.

Economy

21 kr. - 197 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Catania er i marts. Med en lejepris på kun 13 kr. pr. dag er prisen 88% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Catania kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Catania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Catania
Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 33 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.8

Vurdering baseret på 31 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 14 anmeldelser


Afstanden fra Catania til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Catania

I februar til og med i dag 236 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Catania.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Catania for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Catania som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Catania. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Catania har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra INTERRENT er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 137 kr./dag når du lejer en bil i Catania. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Catania er 25 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Catania biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Catania ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Catania. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Catania i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 14 °C og nedbør på 35 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Catania. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Catania rejsende. Leje af en Standard i Catania koster 341 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Catania har flest biludlejningssteder?

MAGGIORE har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Catania med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 152 kr./dag, når de lejer en bil fra MAGGIORE i Catania.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Catania?

Når du lejer en bil i Catania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Catania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Catania.

Hvordan er vejret i Catania, Italien i februar?

Normalt er vejret i Catania i februar måned 11 °C og den forventede nedbør er 53 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Klimaet i Catania under februar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Catania. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Catania plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Jeep Renegade og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Catania om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Catania og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 58 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Catania

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Catania

Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cefalù, Comiso og Milazzo i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Catania

 • Få den seneste informatiom om fly til Catania

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Catania
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Catanias mest populære områder

  Find hoteller in Catania
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Catania