Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Catania, Sicilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Catania, Sicilien

Catania, Sicilien, Italien
26. mar. — 2. apr.
Catania, Sicilien, Italien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Catania

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Catania

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Catania?

De billigste udlejningsbiler i Catania kan normalt findes gennem AcaRent. Når du booker hos AcaRent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 8 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Catania er 126 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Catania?

Når vores brugere lejer bil in Catania, vælger de fleste en Fiat 500 til 244 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Opel Corsa til i gennemsnit 271 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500 in Catania for helt ned til 20 kr./dag og udlejning af Opel Corsa for helt ned til 23 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Catania, Sicilien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Catania, Sicilien
Economy46 kr./dag
Lille mellemklasse52 kr./dag
Stor mellemklasse123 kr./dag
SUV117 kr./dag
Mini51 kr./dag
Kompakt SUV58 kr./dag
Leverandørvalg69 kr./dag
Kompakt stationcar75 kr./dag
Mellemstor SUV212 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Catania

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Catania?

Du kan som udgangspunkt ikke uden videre krydse en landegrænse i udlejningsbiler fra Catania eller i biler lejet andre steder i Europa. Af hensyn til de forskellige forsikringsrestriktioner, som udlejningsbureauerne er underlagt, er det som oftest op til den enkelte biludlejer at bestemme, hvilke biltyper, du må køre gennem landområder og over grænserne med. Visse luksusbiltyper må du slet ikke køre ind i Italien med, hvis du for eksempel har lejet bilen i et andet land. Det bedste råd er, at du, når du lejer bilen, opgiver din rejserute til din biludlejning, så de kan guide dig i forhold til biltype, og hvor du kan køre. Af samme grund kan det anbefales, at du, når du kommer frem, afhenter en lejebil lokalt i Catania.

Kan du leje en udlejningsbil i Catania uden kreditkort?

Du skal altid have adgang til et internationalt kreditkort, når du skal leje en bil i Catania. De mest udbredte betalingskort i Danmark er såkaldte debetkort og ikke kreditkort, hvilket du skal være opmærksom på, inden du tager af sted på din ferie. Du kan sagtens reservere lejebiler i Catania hjemmefra med dit Dankort. Men når du skal afhente bilen, vil du blive bedt om at kunne fremvise et internationalt kreditkort. Biludlejeren vil som regel reservere et beløb på dit kort i form af et depositum, når du påbegynder din lejeperiode. Kreditkortet er udlejerens forsikring mod skader, tyveri, fotofælder og andet, som du kan komme ud for, når du kører i Catania og omegn. Du kan sikkert sagtens finde billig biludlejning i Catania, hvor du kan betale kontant, men så er lejebilerne sandsynligvis også derefter. Det anbefales som udgangspunkt aldrig, at du benytter dig af denne type biludlejning.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Catania?

Bilkørsel i Catania kan ligesom bilkørsel i resten af Italien opleves som kaotisk for en dansker. Særligt i byerne, hvor vejene kan være smalle. I flere større byer på både Sicilien og i resten af Italien er der indført miljøzoner for at beskytte de historiske kvarterer. Her må der kun køres bil i særlige tidsrum og med en særlig tilladelse. Bøderne for at overtræde forbuddet er ret store, og i Italien kan politiet opkræve en del af bøden betalt på stedet. Kører du fortrinsvist ude på landet, så skal du huske at køre med lyset tændt hele tiden. Kun i byer som Palermo og Catania kan du have lyset slukket i dagtimerne.

Hvilke dokumenter skal man bruge som international rejsende for at kunne leje en bil i Catania?

Uanset hvor i verden du ønsker at leje en bil, så skal du kunne fremvise et gyldigt kørekort. Vil du være på den sikre side, bør du få dig et internationalt kørekort, som viser dit foto og køreinformation på 12 forskellige sprog. I Italien skal man ligesom i Danmark være 18 år for at køre bil. Du kan dog sjældent leje en bil, hvis du er under 21 år. Langt de fleste biludlejere vil forlange, at hvis du er mellem 21 og 25 år, at du skal betale et ekstragebyr for at leje en bil. Sørg for at have dit pas og gerne et internationalt ID-kort med, både når du skal leje bil, og når du kører rundt. Er du i tvivl om, hvilke dokumenter du bør have med på din tur, kan du med fordel reservere din bil hjemmefra inden ferien starter. På denne måde er du godt forberedt til dit møde med biludlejningen i Catania.


Find billig billeje i Catania, Sicilien

Find den lejebil i Catania, der passer til dine behov

Lille biler

56 kr. - 360 kr.

Alle biltyper

89 kr. - 582 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Catania, Italien er 194 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Catania, Italien er i februar. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 56 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Catania, Italien er 437 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Catania, Italien er i november. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Catania, Italien er 510 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Catania, Italien er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Catania, Italien er 318 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Catania, Italien er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Catania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Catania, Italien er 767 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Catania, Italien er i marts. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 60% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Catania, Italien er 472 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Catania, Italien er i juli. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 610 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Catania, Italien er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Catania, Italien er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Catania. I Catania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

1 maj - 8 maj
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

51 kr./dag

23 mar. - 30 mar.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

52 kr./dag

23 mar. - 30 mar.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Catania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Catania, Sicilien

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Target Italy

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,3

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,0

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,4

Sunnycars

10 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Catania

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Catania

Det mest populære bureau

AcaRent

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

127 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Catania, der er fundet på momondo i denne måned, er AcaRent. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Easy Car Hire og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Catania i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Catania er 127 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 279 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Catania i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Opel Corsa som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Catania

Herunder vises de mest populære hoteller i Catania
Four Points by Sheraton Catania Hotel and Conference Center

Four Points by Sheraton Catania Hotel and Conference Center

Via Antonello da Messina 45, Aci Castello, Catania, Sicily, Italy

5,5 km fra centrum

Catania International Airport Hotel

Catania International Airport Hotel

Via San Giuseppe La Rena, 94, Catania, Sicily, Italy

3,5 km fra centrum

Grand Hotel Baia Verde

Grand Hotel Baia Verde

Via Angelo Musco, 8/10, Catania, Sicily, Italy

5,1 km fra centrum

Una Hotel Palace

Una Hotel Palace

Via Etnea 218, Catania, Sicily, Italy

0,8 km fra centrum

City-In Hostel B&B

City-In Hostel B&B

Via Grimaldi, 2, Catania, Sicily, Italy

1,1 km fra centrum

Airone City Hotel

Airone City Hotel

via nuovalucello 81, Catania, Sicily, Italy

2,8 km fra centrum

Katane Palace Hotel

Katane Palace Hotel

Via Finocchiaro Aprile 110, Catania, Sicily, Italy

0,7 km fra centrum

Romano Palace Luxury Hotel

Romano Palace Luxury Hotel

Viale Kennedy 28, Catania, Sicily, Italy

3,2 km fra centrum

Plaza Hotel Catania

Plaza Hotel Catania

Viale Ruggero Di Lauria 43, Catania, Sicily, Italy

2,3 km fra centrum

NH Catania Centro

NH Catania Centro

Piazza Trento 13, Catania, Sicily, Italy

1,0 km fra centrum

Sicilia's Residence Hotel Art & Spa

Sicilia's Residence Hotel Art & Spa

Via Dei Tigli, 1 Collina di Acitrezza, Catania, Sicily, Italy

9,4 km fra centrum

Catania Inn

Catania Inn

Via Gagliani 13, Catania, Sicily, Italy

1,0 km fra centrum

Casa Mercy

Casa Mercy

Via Plebiscito, 415 quarto piano con ascensore, Catania, Sicily, Italy

1,6 km fra centrum

Romano House

Romano House

Via Giovanni Di Prima, 20, Catania, Sicily, Italy

0,5 km fra centrum

Le Coccole

Le Coccole

Via Juvara 9, Catania, Sicily, Italy

1,6 km fra centrum

NH Catania Parco Degli Aragonesi

NH Catania Parco Degli Aragonesi

Viale Kennedy Loc La Playa, Catania, Sicily, Italy

3,3 km fra centrum

Il Principe Hotel Catania

Il Principe Hotel Catania

Via Alessi 24, Catania, Sicily, Italy

0,8 km fra centrum

Hotel Etnea 316

Hotel Etnea 316

Via Etnea North 316, Catania, Sicily, Italy

1,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Catania – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Catania, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Catania, Italien i april?

I april i Catania var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 272 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 131 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 18 kr. og har en gennemsnitspris på 321 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Catania, Italien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Catania ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Catania. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Catania i april måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Catania på i april måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Catania har en gennemsnitstemperatur på 18 °C gennemsnitlig nedbør på 19 mm i april måned. Leje af en Cabriolet i Catania koster 1.850 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Catania, Italien?

Når du lejer en bil i Catania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Catania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Catania.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 Avant in Catania?

Hvordan er vejret i Catania, Italien i marts?

Normalt er vejret i Catania i marts måned 12 °C og den forventede nedbør er 46 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Catania om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Catania og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 57,3 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Catania?

Priser for biler i Catania blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Catania?

Der er 127 udbydere for biler i Catania fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Catania?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Catania. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Catania?

Alle førere, der lejer en bil i Catania, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Catania?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Catania, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Catania?

Når du har udført en søgning efter billeje i Catania, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Catania med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Catania med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Catania på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Catania.

Kan jeg finde billeje i Catania, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Catania på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Catania med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Catania.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Catania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Catania

Populære typer af udlejningsbiler i Catania


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo