Udlejningsbiler fra Hertz i Catania

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Catania

Catania, SI, Italien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Catania, SI, Italien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Catania, Sicilien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

117 kr. - 1.331 kr.

Alle biltyper

174 kr. - 1.418 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Catania, Sicilien er i oktober når priserne er 117 kr. per dag i gennemsnit. 117 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 579 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Catania. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Catania, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Catania Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Catania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,0

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

3,3

Value

3,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Catania

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Catania under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Catania Fontanarossa. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Airport Fontanarossa.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Catania. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Catania, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 156 kr./dag i gennemsnit og 78 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Til en gennemsnitspris på 156 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Hertz i Catania det billigste valg. 33% af vores brugere som lejede en bil i Catania fra Hertz valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 156 kr. per dag for en Mini er nemlig også 30% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 4 biludlejningslokationer i Catania som Hertz ejer. Deres Airport Fontanarossa, Catania lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 64% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Catania valgt at hente den på Airport Fontanarossa.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Firenze, og Napoli

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Catania

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Catania biludlejningsfirmaer