Udlejningsbiler fra Hertz i Catania

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Catania

Catania, SI, Italien
5. Dec — 12. Dec
Catania, SI, Italien
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Catania, Sicilien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

110 kr. - 637 kr.

Alle biltyper

110 kr. - 924 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Catania, Sicilien er i februar når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Catania. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Catania, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Catania Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Catania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,1

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

3,4

Value

4,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Catania

Har Hertz en lokation i Catania Fontanarossa Lufthavn?

Der er 1 lokation i Catania Fontanarossa Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Airport Fontanarossa.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Catania?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Catania. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Catania i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Catania, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.310 kr./dag i gennemsnit og 1.118 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Catania?

Der er 3 biludlejningslokationer i Catania som Hertz ejer. Deres Airport Fontanarossa, Catania lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 84% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Catania valgt at hente den på Airport Fontanarossa.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Catania?

Priser for biler i Catania blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Catania?

Der er 121 udbydere for biler i Catania fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Catania?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Catania. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Catania?

Alle førere, der lejer en bil i Catania, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Catania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.