Udlejningsbiler fra Hertz i Torino

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Torino

Torino, Torino, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Torino Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Torino, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Torino

Hertz udlejningslokationer i Torino er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Torino:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Citta Di Torino. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Torino Airport.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Torino (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Torino i september er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 838 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 635 kr. per dag.

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Torino. AT leje en Stor mellemklasse fra Hertz koster 838 kr./dag i gennemsnit (14% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 43% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Torino.

Torino Airport er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Torino. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 38% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Torino Airport lokationen.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom, Milano, og Bergamo

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Torino

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Torino biludlejningsfirmaer