Udlejningsbiler fra Hertz i Torino

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Torino

Torino, Torino, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Torino, Piedmont

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

202 kr. - 614 kr.

Alle biltyper

202 kr. - 645 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Torino, Piedmont er i november når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 349 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Torino. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Torino, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

532 kr./dag

11 okt. – 15 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Torino Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Torino, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Torino

Har Hertz en lokation i Citta Di Torino Lufthavn?

Der er 1 lokation i Citta Di Torino Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Torino Airport.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Torino?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Torino (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Torino i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Torino i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 246 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 225 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Torino?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Torino. AT leje en Economy fra Hertz koster 246 kr./dag i gennemsnit (8% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 29% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Torino.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Torino?

Torino Airport er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 8 lokationer de har i Torino. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 48% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Torino Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Torino?

Priser for biler i Torino opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Torino?

Fra september 2023 er der 118 udbydere at vælge mellem for biler i Torino.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Torino?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Torino. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Torino?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Torino. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Torino på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.