Billeje i Keflavík, Suðurnes

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Keflavík, Suðurnes

Keflavík, Island
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Keflavík, Island
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Keflavík, Suðurnes

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Keflavík, Suðurnes
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Kadjar
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Kadjar
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Nissan Qashqai
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Focus
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

107 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Audi Q7
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

20 dec. - 1 jan.
Opel Corsa
Ford Galaxy
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

84 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Galaxy

Vigtige oplysninger om billeje i Keflavík

På sin vis kan man godt køre internationalt og krydse grænser i lejebiler fra Keflavik, Island. Dette skal dog være afstemt med udlejningsselskabet i Keflavik inden bilen køres fra Island. Man vil i dette tilfælde også skulle betale en ekstra del til forsikringen, da den skal kunne dække eventuelle skader i udlandet. Det er dog ikke typisk, at biler tages udenfor landet, da Island ikke har broforbindelser til andre lande. Hvis man ønsker at forlade Island med en lejebil, vil dette da være med længerevarende færgeovergange, hvorved det kan være fordelagtigt, at se på muligheder for lejebil ved din destination, i stedet for at krydse grænser med bilen. Vælger man alligevel at tage sin lejebil fra Keflavik med til andre lande, skal man huske at oplyse præcist hvor man påtænker at køre hen, til udlejningsfirmaet. Bilselskabet kan nemlig have interne begrænsninger omkring kørsel i bestemte lande. Disse regler skyldes typisk enten vejr- og vejforhold, da disse kan variere kraftigt fra land til land.

Typisk vil udlejningsfirmaet kræve at se ens kreditkort, i visse tilfælde skal det være det samme kreditkort, som man benyttede ved bookingen. Udlejningsbiler i Keftlavik kan ikke lejes uden kreditkort, og det er ikke muligt at ligge et kontant depositum. Der kan dog være rum for enkelte undtagelser, f.eks. hvis du fast lejer biler hos det pågældende selskab. Ønsker man ikke at benytte et kreditkort, skal man kontakte biludlejningen i Keflavik, inden man foretager sin booking. Kontakt derfor det ønskede udlejningsselskab, og hør hvad deres regler for dette er, samt undersøg eventuelt depositummets størrelse inden ankomst. Man skal være opmærksom på, at når man lejer biler i Keflavik, så skal man kunne fremvise et gyldigt pas, samt et gyldigt internationalt kørekort. De godkender ikke lokalt udstedte kørekort fra afrejselandet. Når man kan fremvise alle de krævede dokumenter, får man til gengæld mulighed for at leje nogle fede biler, der kan tage en rundt til mange af Reykjaviks smukkeste destinationer.

Når man har fundet det perfekte tilbud på en billig lejebil, skal man gøre sig bekendt med de lokale færdselsregler, før man begynder at køre på de lange veje på Island. På Island kører man, ligesom i Danmark, på højre side af vejen. Man overhaler til venstre. Den generelle fartgrænse er omkring 30-50 km/t i beboelsesområder og omkring 80km/t på grusveje i mere afsidesliggende områder. Alle passagerer i bilen skal bære sele under hele turen. Små børn og babyer skal fastspændes korrekt i deres køresæder. Lyset på bilerne skal være tændt, dag og nat. Det er, ligesom i Danmark, strengt ulovligt at bruge telefonen mens man kører. Det er helt forbudt at køre efter man har drukket alkohol, uanset mængden. Der er ingen minimumsgrænse, man skal kunne fremvise en promille på nul.

Hvis man kommer som international rejsende og vil leje bil i Keflavik, er der nogle krav man skal være opmærksom på. Man skal naturligvis huske altid at være i besiddelse af et internationalt kørekort til den kategori køretøj, man har booket. Den der skal være den primære chauffør på turen, skal have haft kørekort til køretøjet i mindst ét år. Man skal derudover være i besiddelse af et internationalt kreditkort, der matcher for - og efternavn på den primære chauffør, samt et billed-ID, så som et pas eller et internationalt kørekort. Derudover er det ved afhentning smart at medbringe kvittering på reservationen, samt eventuelle ekstra papirer som udlejningsselskabet i Keflavik har ønsket ved booking.


Find billig billeje i Keflavík, Suðurnes

Find den lejebil i Keflavík, der passer til dine behov

Biler i Lille

205 kr. - 907 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 1.438 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Keflavík, Island er 458 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Keflavík, Island er i januar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Keflavík.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Keflavík, Island er 677 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Keflavík, Island er i januar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Keflavík, Island er 883 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Keflavík, Island er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 610 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Keflavík, Island er 613 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Keflavík, Island er i december. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Keflavík.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Keflavík, Island er 1.117 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Keflavík, Island er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 778 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Keflavík.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

20 dec. - 1 jan.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Keflavík

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Keflavík, Suðurnes

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,3

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,7

Value

8,2

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

City Car Rental

2 kontorer

Fara Car Rental

2 kontorer

Global Rent A Car

2 kontorer

Ice Rental 4x4

2 kontorer

Ice Rental Cars

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Keflavík

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Keflavík

Det mest populære bureau

Ice Rental 4x4

Populære biltyper

Economy, SUV, Mini

Billigste lejebil

353 kr.

Den mest populære model

Suzuki Vitara/Escudo
Det mest populære biludlejningsbureau i Keflavík, der er fundet på momondo i denne måned, er Ice Rental 4x4. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Fair Car og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Keflavík i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Keflavík er 353 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 424 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Keflavík i de seneste 7 dage er Suzuki Vitara/Escudo.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Keflavík

Herunder vises de mest populære hoteller i Keflavík

Kørsel i lejebil i Keflavík – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Keflavík, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 310 kr. for at leje en bil i januar i Keflavík. Et særligt godt tilbud vil være omkring 310 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Keflavík indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 1.192 kr. og har en gennemsnitspris på 1.466 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Fair Car når du besøger Keflavík. Med gennemsnitspriser på 287 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Fair Car et super udlejningsfirma at leje fra.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Keflavík biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Keflavík tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Keflavík har gennemsnitlige temperaturer på 0 °C og omkring 110 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Keflavík bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Keflavík. Leje af en SUV i Keflavík koster 293 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 940 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Rejsende, som lejer en bil i Keflavík, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Keflavík ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 90 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Keflavík i december måned 0 °C og den forventede nedbør er 120 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Suðurnes i december er normalt 0 °C med en forventet nedbør på 120 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Keflavík til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Keflavík

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Keflavík

Lejebiler der er populære i Keflavík

Lej en af disse populære biltyper i Keflavík

Se flere lejebiler i Island

Find billige udlejningsbiler i Island

Kom i gang med at planlægge din rejse til Keflavík


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Keflavík, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Keflavík ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Keflavík og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Keflavík.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Keflavík.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Keflavík på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.