Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Keflavík, Suðurnes

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Keflavík, Suðurnes

Keflavík, Island
30. apr. — 7. maj
Keflavík, Island
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Keflavík, Suðurnes

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Keflavík, Suðurnes
Economy137 kr./dag
Lille mellemklasse206 kr./dag
SUV213 kr./dag
Mini139 kr./dag
Kompakt stationcar173 kr./dag
Kompakt SUV203 kr./dag
Mellemstor SUV205 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Keflavík, Suðurnes

Find den lejebil i Keflavík, der passer til dine behov

Lille biler

234 kr. - 788 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 1.438 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Keflavík, Island er 408 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Keflavík, Island er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Keflavík.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Keflavík, Island er 595 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Keflavík, Island er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Keflavík, Island er 1.494 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Keflavík, Island er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 543 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Keflavík, Island er 657 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Keflavík, Island er i oktober. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Keflavík.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Keflavík, Island er 1.361 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Keflavík, Island er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 784 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Keflavík, Island er 915 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Keflavík, Island er i februar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 543 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Keflavík. I Keflavík kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

137 kr./dag

7 maj - 17 maj
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

139 kr./dag

29 apr. - 13 maj
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

167 kr./dag

4 maj - 18 maj
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i Keflavík

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Keflavík

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Keflavík?

De billigste udlejningsbiler i Keflavík kan normalt findes gennem Fair Car. Når du booker hos Fair Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 105 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Keflavík er 691 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Keflavík

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Keflavík, Suðurnes

Ice Rental 4x4

7,4
God
2 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,4

GREEN MOTION

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,3

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,0

Ice Rental Cars

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

ADDCAR RENTAL

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

City Car Rental

3 kontorer

Fara Car Rental

2 kontorer

FlexWays

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Keflavík

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Keflavík

Det mest populære bureau

Fair Car

Populære biltyper

Intermediate, Compact, SUV

Billigste lejebil

311 kr.

Den mest populære model

Mazda Mazda2
Det mest populære biludlejningsbureau i Keflavík, der er fundet på momondo i denne måned, er Fair Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ice Rental 4x4 og City Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Keflavík i de seneste 72 timer: Intermediate, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Keflavík er 311 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 664 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Keflavík i de seneste 7 dage er Mazda Mazda2.

Kørsel i lejebil i Keflavík – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Keflavík, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Keflavík, Island i maj?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 1.000 kr. for at leje en bil i maj i Keflavík. Et særligt godt tilbud vil være omkring 968 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Keflavík indtil videre. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 364 kr. og har en gennemsnitspris på 368 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Keflavík, Island biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Keflavík biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Keflavík tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Keflavík i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 8 °C og nedbør på 70 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Keflavík. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Keflavík rejsende. Leje af en Standard i Keflavík koster 1.588 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Keflavík, Island?

Rejsende, som lejer en bil i Keflavík, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Keflavík ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 90 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Keflavík, Island i april?

Normalt er vejret i Keflavík i april måned 3 °C og den forventede nedbør er 80 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Keflavík om vejret i resten af Suðurnes?

Klimaet i Suðurnes i april er normalt 3 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Keflavík til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Keflavík?

Priser for biler i Keflavík opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Keflavík?

Fra april 2024 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Keflavík.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Keflavík?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Keflavík. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Keflavík?

Alle førere, der lejer en bil i Keflavík, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Keflavík?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Keflavík, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Keflavík?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Keflavík ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Keflavík med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Keflavík og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Keflavík på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Keflavík.

Kan jeg finde billeje i Keflavík, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Keflavík.

Kan jeg søge efter billeje i Keflavík med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Keflavík på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Keflavík på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Keflavík

Populære typer af udlejningsbiler i Keflavík