Lej en bil i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

86 kr. - 301 kr.

Alle biltyper

86 kr. - 376 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, er 94 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, er i september. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 86 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pointe-à-Pitre. I Pointe-à-Pitre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Pointe-à-Pitre.


Biludlejningsfirmaer i Pointe-à-Pitre

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Pointe-à-Pitre, Guadeloupe til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Pointe-à-Pitre Le Raizets biludlejningsdisk

Biludlejning i Pointe-à-Pitre

4.160 brugere har søgt efter billeje i Pointe-à-Pitre med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pointe-à-Pitre for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Pointe-à-Pitre som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Pointe-à-Pitre. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Pointe-à-Pitre, Guadeloupe biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Pointe-à-Pitre har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Europcar, FLIZZR og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Pointe-à-Pitre, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Pointe-à-Pitre?

Når vores brugere lejer bil in Pointe-à-Pitre, vælger de fleste en Hyundai i10 til 204 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Polo til i gennemsnit 250 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai i10 in Pointe-à-Pitre for helt ned til 53 kr./dag og udlejning af Volkswagen Polo for helt ned til 62 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Pointe-à-Pitre i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Pointe-à-Pitre.


Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pointe-à-Pitre