Om os Kuuponkoder

momondo-kampagnekoder

momondo tilbyder ikke kampagnekoder til brugerne, fordi vi er et rejsesite med metasøgning, der finder og sammenligner de bedste tilbud på fly, hoteller og biludlejning. Selvom vi ikke er en udbyder og ikke fastsætter priser, viser vi de priser, vi modtager, på en gennemsigtig måde, inklusive yderligere gebyrer tilføjet af udbyderen, så du altid kender den samlede pris, inden du klikker. Du kan læse mere om kampagnekoder nedenfor.

Hvorfor annoncerer kuponsider med falske kampagnekoder?

Kuponsider reklamerer ofte med kuponer og rabatkoder til websites som momondo, der faktisk ikke tilbyder dem. De gør det typisk for at skabe trafik til deres websted og tjene penge på annonceindtægterne. Desværre for vores rejsende kan disse falske koder være vildledende. Mens momondo ikke tilbyder koder eller kuponer, sørger vi for at tilbyde den bedste pris på forhånd med vores prisgennemsigtighedsgaranti.


Har momondo aktive kampagnekoder til juli 2022?

momondo garanterer den bedste pris for alle vores rejsende, så vi tilbyder faktisk ikke kampagnekoder for at reducere de priser, vi angiver. De priser, du ser, er allerede de lavest tilgængelige priser. Denne garanti gælder for flyrejser, hoteller og biludlejning. Ønsker du flere oplysninger, kan du læse de relaterede ofte stillede spørgsmål nedenfor:

Er der rabatter til flyrejser?

Vi tilbyder ikke koder eller kuponer til de flytilbud, vi angiver på momondo. For at finde den bedste pris opfordrer vi rejsende til at søge efter de ønskede flyrejser, bruge vores mange filtre og sortere deres søgeresultater på en måde, der bedst afspejler det, de leder efter!

Søg efter flyrejser nu
Findes der rabatter på hoteller?

Vi tilbyder ikke koder eller kuponer til de hoteltilbud, vi angiver på momondo. For at finde den bedste pris og værdi opfordrer vi rejsende til at søge efter deres ønskede overnatningssteder, bruge vores mange filtre og sortere deres søgeresultater på en måde, der bedst afspejler det, de leder efter!

Søg efter hoteller nu
Er der rabatter på biludlejning?

Vi tilbyder ikke koder eller kuponer til de biludlejningsaftaler, vi angiver på momondo. For at finde den bedste pris for den biltype, du leder efter, opfordrer vi rejsende til at foretage søgninger, bruge vores mange filtre og sortere deres søgeresultater på en måde, der bedst afspejler det, de leder efter!

Søg efter biludlejning nu

Hvordan kan jeg finde de bedste tilbud på momondo?

Når du har valgt din destination og datoer, kan du filtrere og sortere dine søgeresultater for at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Filtre

Vi tilbyder flere filtre for at præcisere din søgning og finde det bedste rejsetilbud til dig. Du kan indstille prisgrænser, vælge stjernebedømmelser, vælge et bestemt flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma og vælge blandt mange flere muligheder. Foretag en søgning nu, og find ud af, hvordan vi sikrer, at du får den bedste pris.

Sorter efter

Brug vores “Sorter efter”-funktion baseret på dine specifikke behov. Du kan vælge at få vist vores billigste tilbud først, eller måske de hurtigste flyrejser, de bedst bedømte hoteller, nærmeste biludlejningssteder m.m. Ikke alle rejsende søger på samme måde, så vi hjælper dig med at sortere, så du hurtigt kan finde de rigtige resultater.


Lidt om momondo

Hvordan momondo fungerer, og hvorfor vi er en gratis service

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af The New York Times og CNN