Billeje i Ponta Delgada, Azorerne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ponta Delgada, Azorerne

Ponta Delgada, Portugal
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Ponta Delgada, Azorerne

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Ponta Delgada, Azorerne
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

227 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Peugeot 208
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

227 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Vauxhall Mokka
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

236 kr./dag

3 apr. - 10 apr.
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

271 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

285 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

454 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Ford Fiesta
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

497 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Renault Clio Estate
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

498 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Renault Clio Estate
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

594 kr./dag

3 apr. - 10 apr.
Skoda Octavia

Find billig billeje i Ponta Delgada, Azorerne

Find den lejebil i Ponta Delgada, der passer til dine behov

Biler i Lille

84 kr. - 1.095 kr.

Alle biltyper

152 kr. - 1.484 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ponta Delgada, Portugal er 398 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ponta Delgada, Portugal er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ponta Delgada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ponta Delgada, Portugal er 591 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ponta Delgada, Portugal er i marts. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 135 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ponta Delgada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Ponta Delgada, Portugal er 438 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Ponta Delgada, Portugal er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 680 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Ponta Delgada, Portugal er 481 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Ponta Delgada, Portugal er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ponta Delgada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Ponta Delgada, Portugal er 799 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Ponta Delgada, Portugal er i september. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 687 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Ponta Delgada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Ponta Delgada, Portugal er 496 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Ponta Delgada, Portugal er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 622 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

227 kr./dag

27 apr. - 4 maj
Peugeot 208
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

236 kr./dag

3 apr. - 10 apr.
Ford Ka

Biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada, Azorerne

Ilha Verde

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

7,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

4,9

Sunnycars

6 kontorer

Wayzor

6 kontorer

ANC Azores Holidays

4 kontorer

Autatlantis

4 kontorer

AbbyCar Car Rentals

3 kontorer

AZORESCAR

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ponta Delgada

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ponta Delgada

Det mest populære bureau

Ilha Verde

Populære biltyper

Mini, Economy, SUV

Billigste lejebil

169 kr.

Den mest populære model

Renault Twingo
Det mest populære biludlejningsbureau i Ponta Delgada, der er fundet på momondo i denne måned, er Ilha Verde. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Magic Islands og Micauto
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada i de seneste 72 timer: Mini, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Ponta Delgada er 169 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 304 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ponta Delgada i de seneste 7 dage er Renault Twingo. Vores brugere foretrækker også Renault Clio som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ponta Delgada

Herunder vises de mest populære hoteller i Ponta Delgada

Kørsel i lejebil i Ponta Delgada – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ponta Delgada, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Ponta Delgada kan normalt findes gennem ANC Azores Holidays. Når du booker hos ANC Azores Holidays, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 55 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ponta Delgada er 74 kr./dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Ponta Delgada biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Ponta Delgada tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Ponta Delgada

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Ponta Delgada

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ponta Delgada


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Ponta Delgada via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Ponta Delgada ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.