Billeje i Ponta Delgada (Açores)

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ponta Delgada (Açores)

Ponta Delgada (Açores), Portugal
27. nov — 4. dec
Samme aflevering
Ponta Delgada (Açores), Portugal
fre 27.11
Middag
fre 4.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores)

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores)
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Ponta Delgada (Açores) til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ponta Delgada (Açores) Nordelas biludlejningsdisk

Biludlejning i Ponta Delgada (Açores)

Vi har foretaget 19 søgninger på biludlejning i Ponta Delgada (Açores) denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ponta Delgada (Açores) for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Ponta Delgada (Açores). Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores), der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores) har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Ponta Delgada (Açores) hos Ilha Verde, som har 3 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 61 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Ponta Delgada (Açores) gennem Ilha Verde er 213 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ponta Delgada (Açores) biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Ponta Delgada (Açores) biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Ponta Delgada (Açores) tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores) har flest biludlejningssteder?

Ilha Verde er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Ponta Delgada (Açores). På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 213 kr. i Ponta Delgada (Açores).

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ponta Delgada (Açores)?

Hvis du lejer en bil i Ponta Delgada (Açores), så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ponta Delgada (Açores) er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ponta Delgada (Açores) er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ponta Delgada (Açores)