Lej en bil i Ponta Delgada, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ponta Delgada, Portugal

Ponta Delgada, Portugal
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ponta Delgada, Portugal

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

43 kr. - 296 kr.

Alle biltyper

43 kr. - 455 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ponta Delgada, Portugal, er 108 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ponta Delgada, Portugal, er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ponta Delgada.


Biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada, Portugal
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

5,9
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Valuta for pengerne

1,9
6 kontorer
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Ponta Delgada, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ponta Delgada Nordelas biludlejningsdisk

Biludlejning i Ponta Delgada

Vi har foretaget 14 søgninger på biludlejning i Ponta Delgada denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ponta Delgada for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Alamo, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Ponta Delgada. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Ponta Delgada, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Ponta Delgada hos Ilha Verde, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 64 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Ponta Delgada gennem Ilha Verde er 223 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ponta Delgada, Portugal biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Ponta Delgada biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Ponta Delgada tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Ponta Delgada i januar måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Ponta Delgada i januar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I januar måned i Ponta Delgada ligger temperaturen i gennemsnit på 14 °C med 81 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Ponta Delgada koster 104 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada har flest biludlejningssteder?

Ilha Verde er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Ponta Delgada, Portugal. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 223 kr. i Ponta Delgada, Portugal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ponta Delgada, Portugal?

Hvis du lejer en bil i Ponta Delgada, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ponta Delgada er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ponta Delgada er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Ponta Delgada, Portugal i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ponta Delgada i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 121 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Ponta Delgada i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Ponta Delgada. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ponta Delgada plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Ponta Delgada om vejret i resten af Azorerne?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ponta Delgada og rundt i Azorerne eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 115,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Faro og Porto i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Ponta Delgada

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ponta Delgada

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ponta Delgada