De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Ponta Delgada, Azorerne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ponta Delgada, Azorerne

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Ponta Delgada, Azorerne

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Ponta Delgada, Azorerne
Economy280 kr./dag
Lille mellemklasse350 kr./dag
Mini238 kr./dag
Varevogn til passagerer793 kr./dag
Kompakt SUV295 kr./dag
Mellemstor SUV411 kr./dag
Kompakt stationcar496 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Ponta Delgada

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ponta Delgada

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ponta Delgada?

De billigste udlejningsbiler i Ponta Delgada kan normalt findes gennem AbbyCar Car Rentals. Når du booker hos AbbyCar Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 96 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ponta Delgada er 264 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ponta Delgada?

De fleste momondo-brugere lejer en Kia Stonic in Ponta Delgada, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen T-Cross. Hvis du er interesseret i at leje en Kia Stonic, er priserne i gennemsnit på 101 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Kia Stonic in Ponta Delgada på helt ned til 92 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen T-Cross in Ponta Delgada ligger i gennemsnit på 493 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 457 kr. om dagen.

Find billig billeje i Ponta Delgada, Azorerne

Find den lejebil i Ponta Delgada, der passer til dine behov

Lille biler

51 kr. - 647 kr.

Alle biltyper

52 kr. - 799 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Ponta Delgada, Portugal er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Ponta Delgada, Portugal er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 51 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Ponta Delgada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Ponta Delgada, Portugal er 361 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Ponta Delgada, Portugal er i oktober. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ponta Delgada, Portugal er 296 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ponta Delgada, Portugal er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ponta Delgada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Ponta Delgada, Portugal er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Ponta Delgada, Portugal er i februar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 111 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ponta Delgada. I Ponta Delgada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

238 kr./dag

28 maj - 4 juni
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

280 kr./dag

28 maj - 4 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada, Azorerne

Angrauto

2 kontorer

Ilha Verde

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,2

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,4

Value

9,5

Wayzor

6 kontorer

Micauto

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

ANC Azores Holidays

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,2

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,6

Value

9,2

Autatlantis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

5,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,4

Sunnycars

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ponta Delgada

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ponta Delgada

Det mest populære bureau

Ilha Verde

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

156 kr.

Den mest populære model

Skoda Citigo
Det mest populære biludlejningsbureau i Ponta Delgada, der er fundet på momondo i denne måned, er Ilha Verde. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ANC Azores Holidays og AbbyCar Car Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Ponta Delgada er 156 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 362 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ponta Delgada i de seneste 7 dage er Skoda Citigo. Vores brugere foretrækker også Toyota Aygo som alternativ.

Kørsel i lejebil i Ponta Delgada – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ponta Delgada, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Ponta Delgada, Portugal i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 561 kr. for at leje en bil i juni i Ponta Delgada. Et særligt godt tilbud vil være omkring 171 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Ponta Delgada indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Ponta Delgada i juni fandt en gennemsnitspris på 551 kr.. De fandt priser helt ned til 139 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ponta Delgada, Portugal biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Ponta Delgada biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Ponta Delgada tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Ponta Delgada i juni måned?

I juni måned i Ponta Delgada ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 27 mm i gennemsnit i juni måned i Ponta Delgada gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Ponta Delgada koster 554 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ponta Delgada, Portugal?

Hvis du lejer en bil i Ponta Delgada, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ponta Delgada er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ponta Delgada er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Stonic in Ponta Delgada?

Hvordan er vejret i Ponta Delgada, Portugal i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ponta Delgada i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 64 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Ponta Delgada om vejret i resten af Azorerne?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ponta Delgada og rundt i Azorerne eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 67 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ponta Delgada?

Priser for biler i Ponta Delgada blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ponta Delgada?

Antallet af udbydere for biler i Ponta Delgada er 74 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ponta Delgada?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Ponta Delgada. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ponta Delgada?

For at leje en bil i Ponta Delgada, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ponta Delgada?

Hvis du booker billeje i Ponta Delgada via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ponta Delgada?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Ponta Delgada ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Ponta Delgada med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Ponta Delgada eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ponta Delgada på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Ponta Delgada.

Kan jeg finde billeje i Ponta Delgada, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ponta Delgada.

Kan jeg søge efter billeje i Ponta Delgada med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Ponta Delgada.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ponta Delgada på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Ponta Delgada

Populære biludlejningsbureauer i Ponta Delgada