Billeje i Ponta Delgada (Açores), Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ponta Delgada (Açores), Portugal

Ponta Delgada (Açores), Portugal
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Ponta Delgada (Açores), Portugal
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores)

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores), Portugal
8,8
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

6,0
7,3
God
5 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,2
2,0
Middel
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Afstanden fra Ponta Delgada (Açores), Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ponta Delgada (Açores) Nordelas biludlejningsdisk

Biludlejning i Ponta Delgada (Açores)

Vi har foretaget 19 søgninger på biludlejning i Ponta Delgada (Açores) denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ponta Delgada (Açores) for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Ponta Delgada (Açores). Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores), der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores) har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Ponta Delgada (Açores) hos Ilha Verde, som har 3 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 61 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Ponta Delgada (Açores) gennem Ilha Verde er 210 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ponta Delgada (Açores), Portugal biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Ponta Delgada (Açores) biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Ponta Delgada (Açores) tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Ponta Delgada (Açores) i juni måned?

I juni måned i Ponta Delgada (Açores) ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 27 mm i gennemsnit i juni måned i Ponta Delgada (Açores) gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Ponta Delgada (Açores) koster 285 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada (Açores) har flest biludlejningssteder?

Ilha Verde er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Ponta Delgada (Açores), Portugal. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 210 kr. i Ponta Delgada (Açores), Portugal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ponta Delgada (Açores), Portugal?

Hvis du lejer en bil i Ponta Delgada (Açores), så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ponta Delgada (Açores) er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ponta Delgada (Açores) er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Ponta Delgada (Açores), Portugal i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ponta Delgada (Açores) i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 64 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Ponta Delgada (Açores) i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Ponta Delgada (Açores). Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ponta Delgada (Açores) plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Chevrolet Spark og Class Mini Car.

Minder vejret i Ponta Delgada (Açores) om vejret i resten af Azorerne?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ponta Delgada (Açores) og rundt i Azorerne eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 67 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Faro og Porto i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Ponta Delgada (Açores)

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ponta Delgada (Açores)

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ponta Delgada (Açores)