Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Cancún, Quintana Roo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cancún, Quintana Roo

Cancún, Quintana Roo, Mexico
8. Mar — 15. Mar
Cancún, Quintana Roo, Mexico
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Cancún

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cancún

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cancún?

De billigste udlejningsbiler i Cancún kan normalt findes gennem Routes Car & Truck Rentals. Når du booker hos Routes Car & Truck Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 41 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cancún er 41 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Cancún har flest lokationer?

Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Cancún, med 14 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cancún?

En Nissan Kicks er den mest populære bil at leje in Cancún ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Kicks på helt ned til 72 kr./dag in Cancún, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 182 kr./dag. En anden populær bil at leje in Cancún er en Nissan X-Trail, der i gennemsnit koster 391 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 358 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Cancún, Quintana Roo

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Cancún, Quintana Roo
Economy105 kr./dag
Lille mellemklasse135 kr./dag
Stor mellemklasse106 kr./dag
Standard171 kr./dag
Lille varevogn358 kr./dag
Stor SUV227 kr./dag
Mellemstor SUV221 kr./dag
Standard SUV232 kr./dag
Kompakt SUV235 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Cancún

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Cancun?

Du har sikkert læst om Cancun i alverdens rejsemagasiner. Det er nemlig en mexicansk by, der har lækre strande, godt vejr og billige priser. Byen er gået fra at være et fattigt fiskerleje på en ø til at være et turistområde, der er forbundet med en kunstig dæmning til fastlandet. Siden byen har fået sin egen lufthavn, er det let at komme til Cancun. Du har selvfølgelig mulighed for at bruge billeje i Cancun, så du kan komme nemmere og mere komfortabelt omkring. Det er blot at tjekke udlejningsselskabernes aldersgrænse for leje af bil, så du finder et firma, der lever op til dit alderskriterie. Hos selskabet Dollar skal du være 21 år for at kunne foretage biludlejning i Cancun. Firmaet opkræver desuden et dagsgebyr på ca. 474 MXN (ca. 167 DKK) hos alle førere under 25 år. En ekstra vigtig detalje er, at du også skal have haft kørekort i minimum et år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 18 år for at gøre brug af billeje i Cancun hos Europcar. Alle chauffører under 25 år skal derudover betale et ungfører-gebyr på ca. 125 MXN (ca. 44 DKK). Du skal leve op til lignende alderskrav ved Sixt, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Lej bil i Cancun, og se byen fra mange forskellige sider! Husk blot at være opdateret på Mexicos færdselsreglement. Det gælder blandt andet landets fartgrænser. I Cancuns byområder må du køre maks. 60 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 100 km/t, mens den maksimale fart på motorveje er 110 km/t. Der kan være ændringer på nogle veje, så hold altid øje med skiltningen. Promillegrænsen i Mexico er noget højere end i Danmark. Den er på 0,8. Det er ikke nødvendigt at køre med lys om dagen. Du skal betale vejafgift for at benytte motorvejene i Mexico. Prisen pr. gang er ca. 57 MXN (ca. 20 DKK).

Parkering

Billeje i Cancun hører sammen med parkering. Som turist er det bedst at undgå de såkaldte franeleros, som tilbyder at holde øje med din lejebil for et ukendt beløb. I stedet kan du parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis iPark Cancun eller på den store udendørsplads ved Ultramar. Prisen er ca. 3 MXN (ca. 1 DKK) pr. halve time.

Udflugtsmål i og omkring Cancun

Når først du har fået fingrene i en udlejningsbil med fri kilometer, er det tid til at få gang i din GPS og køre målrettet mod dine udflugtsmål. Hele familien kan med lethed bruge en hel dag på at opleve Xel-Ha, der er et naturligt akvarium i det fri, som nærmest fungerer som et udendørs badeland med mange aktiviteter. Det er også værd at opleve en af Mexicos mest betydningsfulde, historiske attraktioner i form af Chichen Itza, der er gamle Maya-ruiner. De er tilmed optaget på listen over verdens syv nye underværker.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du kommer generelt langt med de basisforsikringer, der er med i lejeprisen. Men der er altid mulighed for at justere på dine forsikringer, som eksempelvis at eliminere din selvrisiko. Som udgangspunkt er eksempelvis hjul, glas og undervogn ikke inkluderet, men du kan vælge at tegne tillægsdækninger.

Kan man bruge sit danske kørekort i Cancun, eller skal man have et internationalt?

En tur på Borgerservice med et pasfoto, dit kørekort og ca. 25 DKK. Det er, hvad der skal til, for at få et internationalt kørekort, som du skal bruge i Cancun.

Hvor i Cancun kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du lander i Cancun Lufthavn, kan du ved ankomsthallen hente din udlejningsbil. Den kan afleveres samme sted inden hjemrejse. Selskaber som eksempelvis National, Alamo og Europcar har også kontorer i midtbyen.


Find billig billeje i Cancún, Quintana Roo

Find den lejebil i Cancún, der passer til dine behov

Lille cars

75 kr. - 450 kr.

Alle biltyper

164 kr. - 506 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Cancún, Mexico er 209 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Cancún, Mexico er i september. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 75 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Cancún.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Cancún, Mexico er 247 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Cancún, Mexico er i september. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 116 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Cancún.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Cancún, Mexico er 341 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Cancún, Mexico er i oktober. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cancún, Mexico er 363 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cancún, Mexico er i oktober. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cancún.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Cancún, Mexico er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Cancún, Mexico er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Cancún.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

105 kr./dag

7 Mar - 19 Mar
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

25 Apr - 2 May
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

25 Apr - 2 May
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Cancún

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cancún, Quintana Roo

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,2

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,3

National

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Value

4,8

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,5

Alamo

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,6

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,3

Value

4,7

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

5,1

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,6

Europcar

4,0
Middelmådig
1 anmeldelse14 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,1

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

4,3

Value

3,8

Hertz

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,1

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,9

Value

3,5

keddy by Europcar

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

3,8

Samlet

3,1

Afhentning/aflevering

3,0

Value

2,9

Hurtige fakta om biludlejning i Cancún

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cancún

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigste lejebil

119 kr.

Den mest populære model

Class Intermediate Car
Det mest populære biludlejningsbureau i Cancún, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er MEXRENTACAR og Mas By Mex
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cancún i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Cancún er 119 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 159 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cancún i de seneste 7 dage er Class Intermediate Car. Vores brugere foretrækker også Nissan Kicks som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cancún

Herunder vises de mest populære hoteller i Cancún
The Westin Resort & Spa, Cancun

The Westin Resort & Spa, Cancun

Boulevard Kukulcan KM 20, Cancún, Quintana Roo, Mexico

13,9 km fra centrum

Moon Palace Cancun

Moon Palace Cancun

Carretera Cancun-Chetumal Km. 340, Cancún, Quintana Roo, Mexico

18,6 km fra centrum

Hyatt Ziva Cancun

Hyatt Ziva Cancun

Blvd. Kukulcan, Manzana 51, Lote 7, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,2 km fra centrum

Paradisus Cancun

Paradisus Cancun

Boulevard Kukulkan Km 16.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

10,0 km fra centrum

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Blvd. Kukulcan Km. 9.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,0 km fra centrum

Iberostar Cancun

Iberostar Cancun

Boulevard Kukulcan, Km. 17, Cancún, Quintana Roo, Mexico

11,1 km fra centrum

Wyndham Grand Cancun All Inclusive Resort & Villas

Wyndham Grand Cancun All Inclusive Resort & Villas

Blvd. Kukulkan, L-48 KM. 16.5 M.53, Cancún, Quintana Roo, Mexico

10,6 km fra centrum

Secrets The Vine Cancun Adults Only

Secrets The Vine Cancun Adults Only

Blvd Kukulcan Km 14.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,5 km fra centrum

Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort

Boulevard Kukulcan K.M. 3.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

3,9 km fra centrum

Haven Riviera Cancun

Haven Riviera Cancun

Carretera Federal 307 Chetumal-Puerto Juarez Km 335, Cancún, Quintana Roo, Mexico

20,9 km fra centrum

The Grand at Moon Palace Cancun

The Grand at Moon Palace Cancun

Carretera Cancun-Chetumal Km. 36.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

18,6 km fra centrum

Kempinski Hotel Cancún

Kempinski Hotel Cancún

Retorno del Rey #36, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,3 km fra centrum

JW Marriott Cancun Resort & Spa

JW Marriott Cancun Resort & Spa

Blvd. Kukulcan, Km 14.5, Lote 40-A, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,6 km fra centrum

Wyndham Alltra Cancun Resort

Wyndham Alltra Cancun Resort

Boulevard Kukulkan, Km. 11.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,5 km fra centrum

Grand Park Royal Cancun

Grand Park Royal Cancun

Blvd. Kukulcan Km. 10.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,5 km fra centrum

Hyatt Zilara Cancun - Adults Only

Hyatt Zilara Cancun - Adults Only

Blvd Kukulcan Km 11.5 HZ, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,5 km fra centrum

Live Aqua Beach Resort Cancun

Live Aqua Beach Resort Cancun

Blvd. Kukulcan Km.12.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,7 km fra centrum

Royal Solaris Cancun

Royal Solaris Cancun

Boulevard Kukulcan Km 20.5, Lote 64, Cancún, Quintana Roo, Mexico

12,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Cancún – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cancún, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cancún, Mexico biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Cancún ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Cancún. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cancún, Mexico?

Hastighedsbegrænsningen i Cancún er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Cancún har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Cancún, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Cancún, Mexico i februar?

I februar er der normalt 50 mm nedbør i Cancún og en gennemsnitstemperatur på 25 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Cancún, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Cancún om vejret i resten af Quintana Roo?

Klimaet i Quintana Roo i februar er normalt 24 °C med en forventet nedbør på 56,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cancún til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cancún?

Priser for biler i Cancún opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cancún?

Fra februar 2024 er der 188 udbydere at vælge mellem for biler i Cancún.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cancún?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Cancún. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cancún?

For at leje en bil i Cancún, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cancún?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Cancún, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cancún?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cancún ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Cancún med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Cancún med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cancún på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Cancún.

Kan jeg finde billeje i Cancún, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Cancún på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Cancún med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Cancún på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cancún på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Cancún

Populære typer af udlejningsbiler i Cancún


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Cancún
Fri 8.3
Middag
Fri 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo