Billeje i Cancún, Quintana Roo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cancún, Quintana Roo

Cancún, Quintana Roo, Mexico
11. aug. — 18. aug.
Samme aflevering
Cancún, Quintana Roo, Mexico
tor. 11.8
Middag
tor. 18.8
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Cancún

Du har sikkert læst om Cancun i alverdens rejsemagasiner. Det er nemlig en mexicansk by, der har lækre strande, godt vejr og billige priser. Byen er gået fra at være et fattigt fiskerleje på en ø til at være et turistområde, der er forbundet med en kunstig dæmning til fastlandet. Siden byen har fået sin egen lufthavn, er det let at komme til Cancun. Du har selvfølgelig mulighed for at bruge billeje i Cancun, så du kan komme nemmere og mere komfortabelt omkring. Det er blot at tjekke udlejningsselskabernes aldersgrænse for leje af bil, så du finder et firma, der lever op til dit alderskriterie. Hos selskabet Dollar skal du være 21 år for at kunne foretage biludlejning i Cancun. Firmaet opkræver desuden et dagsgebyr på ca. 474 MXN (ca. 167 DKK) hos alle førere under 25 år. En ekstra vigtig detalje er, at du også skal have haft kørekort i minimum et år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 18 år for at gøre brug af billeje i Cancun hos Europcar. Alle chauffører under 25 år skal derudover betale et ungfører-gebyr på ca. 125 MXN (ca. 44 DKK). Du skal leve op til lignende alderskrav ved Sixt, Avis, Budget og mange flere.

Lej bil i Cancun, og se byen fra mange forskellige sider! Husk blot at være opdateret på Mexicos færdselsreglement. Det gælder blandt andet landets fartgrænser. I Cancuns byområder må du køre maks. 60 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 100 km/t, mens den maksimale fart på motorveje er 110 km/t. Der kan være ændringer på nogle veje, så hold altid øje med skiltningen. Promillegrænsen i Mexico er noget højere end i Danmark. Den er på 0,8. Det er ikke nødvendigt at køre med lys om dagen. Du skal betale vejafgift for at benytte motorvejene i Mexico. Prisen pr. gang er ca. 57 MXN (ca. 20 DKK).

Billeje i Cancun hører sammen med parkering. Som turist er det bedst at undgå de såkaldte franeleros, som tilbyder at holde øje med din lejebil for et ukendt beløb. I stedet kan du parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis iPark Cancun eller på den store udendørsplads ved Ultramar. Prisen er ca. 3 MXN (ca. 1 DKK) pr. halve time.

Når først du har fået fingrene i en udlejningsbil med fri kilometer, er det tid til at få gang i din GPS og køre målrettet mod dine udflugtsmål. Hele familien kan med lethed bruge en hel dag på at opleve Xel-Ha, der er et naturligt akvarium i det fri, som nærmest fungerer som et udendørs badeland med mange aktiviteter. Det er også værd at opleve en af Mexicos mest betydningsfulde, historiske attraktioner i form af Chichen Itza, der er gamle Maya-ruiner. De er tilmed optaget på listen over verdens syv nye underværker.

Du kommer generelt langt med de basisforsikringer, der er med i lejeprisen. Men der er altid mulighed for at justere på dine forsikringer, som eksempelvis at eliminere din selvrisiko. Som udgangspunkt er eksempelvis hjul, glas og undervogn ikke inkluderet, men du kan vælge at tegne tillægsdækninger.

En tur på Borgerservice med et pasfoto, dit kørekort og ca. 25 DKK. Det er, hvad der skal til, for at få et internationalt kørekort, som du skal bruge i Cancun.

Når du lander i Cancun Lufthavn, kan du ved ankomsthallen hente din udlejningsbil. Den kan afleveres samme sted inden hjemrejse. Selskaber som eksempelvis National, Alamo og Europcar har også kontorer i midtbyen.


Find billig billeje i Cancún, Quintana Roo

Find den lejebil i Cancún, der passer til dine behov

Biler i Lille

127 kr. - 335 kr.

Alle biltyper

127 kr. - 450 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cancún, Mexico er 215 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cancún, Mexico er i september. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cancún, Mexico er 222 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cancún, Mexico er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Cancún, Mexico er 362 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Cancún, Mexico er i maj. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Cancún, Mexico er 329 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Cancún, Mexico er i oktober. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Cancún, Mexico er 278 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Cancún, Mexico er i oktober. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cancún. I Cancún kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cancún

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cancún, Quintana Roo
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,0

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,3
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,5

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

5,7

Value

4,2
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,6

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,3
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,4

Comfort

4,4

Samlet

3,8

Afhentning/aflevering

3,8

Value

4,2
3,3
Middelmådig
1 anmeldelse11 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,5

Samlet

3,3

Afhentning/aflevering

3,9

Value

3,2
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,3

Samlet

3,3

Afhentning/aflevering

3,3

Value

3,7
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,4

Samlet

3,3

Afhentning/aflevering

4,4

Value

3,5
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,8

Comfort

3,4

Samlet

2,8

Afhentning/aflevering

2,5

Value

2,4

Hurtige fakta om biludlejning i Cancún

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cancún

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

93 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Cancún, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er keddy by Europcar og U-Save
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cancún i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Cancún er 93 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 201 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cancún i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cancún

Herunder vises de mest populære hoteller i Cancún

Kørsel i lejebil i Cancún – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cancún, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 169 kr./dag når du lejer en bil i Cancún. Den absolut billigste pris fundet på deres 11 udlejningskontorer i Cancún er 50 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Cancún ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Cancún. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Cancún i september. I Cancún kommer der igennemsnit 282 mm nedbør og med temperaturer omkring 28 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Cancún koster 444 kr./dag i gennemsnit.

Europcar er meget populært i Cancún, Mexico, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 11 biludlejningssteder i Cancún, Mexico by, og du kan forvente at betale omkring 169 kr./dag for din udlejningsbil i Cancún, Mexico.

Hastighedsbegrænsningen i Cancún er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Cancún har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Cancún, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

I august er der normalt 88 mm nedbør i Cancún og en gennemsnitstemperatur på 30 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Cancún, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Quintana Roo i august er normalt 28 °C med en forventet nedbør på 111,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cancún til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Cancún

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Cancún

Populære udlejningsbiler i Cancún

Lej en af disse populære biltyper i Cancún

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cancún


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Cancún, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cancún ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Cancún med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Cancún.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Cancún på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Cancún på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.