Billeje i Cancún

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cancún

Cancún, Quintana Roo, Mexico
7. dec — 14. dec
Samme aflevering
Cancún, Quintana Roo, Mexico
man 7.12
Middag
man 14.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Cancún

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cancún
Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 206 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.0

Vurdering baseret på 180 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.9

Vurdering baseret på 107 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.5

Vurdering baseret på 148 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 96 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.5

Vurdering baseret på 99 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.4

Vurdering baseret på 87 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.2

Vurdering baseret på 65 anmeldelser


Information om din rejse til Cancún

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Cancun?

Du har sikkert læst om Cancun i alverdens rejsemagasiner. Det er nemlig en mexicansk by, der har lækre strande, godt vejr og billige priser. Byen er gået fra at være et fattigt fiskerleje på en ø til at være et turistområde, der er forbundet med en kunstig dæmning til fastlandet. Siden byen har fået sin egen lufthavn, er det let at komme til Cancun. Du har selvfølgelig mulighed for at bruge billeje i Cancun, så du kan komme nemmere og mere komfortabelt omkring. Det er blot at tjekke udlejningsselskabernes aldersgrænse for leje af bil, så du finder et firma, der lever op til dit alderskriterie. Hos selskabet Dollar skal du være 21 år for at kunne foretage biludlejning i Cancun. Firmaet opkræver desuden et dagsgebyr på ca. 474 MXN (ca. 167 DKK) hos alle førere under 25 år. En ekstra vigtig detalje er, at du også skal have haft kørekort i minimum et år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 18 år for at gøre brug af billeje i Cancun hos Europcar. Alle chauffører under 25 år skal derudover betale et ungfører-gebyr på ca. 125 MXN (ca. 44 DKK). Du skal leve op til lignende alderskrav ved Sixt, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Lej bil i Cancun, og se byen fra mange forskellige sider! Husk blot at være opdateret på Mexicos færdselsreglement. Det gælder blandt andet landets fartgrænser. I Cancuns byområder må du køre maks. 60 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 100 km/t, mens den maksimale fart på motorveje er 110 km/t. Der kan være ændringer på nogle veje, så hold altid øje med skiltningen. Promillegrænsen i Mexico er noget højere end i Danmark. Den er på 0,8. Det er ikke nødvendigt at køre med lys om dagen. Du skal betale vejafgift for at benytte motorvejene i Mexico. Prisen pr. gang er ca. 57 MXN (ca. 20 DKK).

Parkering

Billeje i Cancun hører sammen med parkering. Som turist er det bedst at undgå de såkaldte franeleros, som tilbyder at holde øje med din lejebil for et ukendt beløb. I stedet kan du parkere i byens parkeringshuse som eksempelvis iPark Cancun eller på den store udendørsplads ved Ultramar. Prisen er ca. 3 MXN (ca. 1 DKK) pr. halve time.

Udflugtsmål i og omkring Cancun

Når først du har fået fingrene i en udlejningsbil med fri kilometer, er det tid til at få gang i din GPS og køre målrettet mod dine udflugtsmål. Hele familien kan med lethed bruge en hel dag på at opleve Xel-Ha, der er et naturligt akvarium i det fri, som nærmest fungerer som et udendørs badeland med mange aktiviteter. Det er også værd at opleve en af Mexicos mest betydningsfulde, historiske attraktioner i form af Chichen Itza, der er gamle Maya-ruiner. De er tilmed optaget på listen over verdens syv nye underværker.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du kommer generelt langt med de basisforsikringer, der er med i lejeprisen. Men der er altid mulighed for at justere på dine forsikringer, som eksempelvis at eliminere din selvrisiko. Som udgangspunkt er eksempelvis hjul, glas og undervogn ikke inkluderet, men du kan vælge at tegne tillægsdækninger.

Kan man bruge sit danske kørekort i Cancun, eller skal man have et internationalt?

En tur på Borgerservice med et pasfoto, dit kørekort og ca. 25 DKK. Det er, hvad der skal til, for at få et internationalt kørekort, som du skal bruge i Cancun.

Hvor i Cancun kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du lander i Cancun Lufthavn, kan du ved ankomsthallen hente din udlejningsbil. Den kan afleveres samme sted inden hjemrejse. Selskaber som eksempelvis National, Alamo og Europcar har også kontorer i midtbyen. (Information checket 22/05/2019).


Afstanden fra Cancún til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cancúns biludlejningsdisk

Biludlejning i Cancún

Vi har foretaget 97 søgninger på biludlejning i Cancún denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cancún for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Avis, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Cancún. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cancún har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra MEXRENTACAR er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 42 kr./dag når du lejer en bil i Cancún. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Cancún er 16 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cancún biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Cancún ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Cancún. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cancún har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Cancún, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 11 biludlejningssteder i Cancún by, og du kan forvente at betale omkring 148 kr./dag for din udlejningsbil i Cancún.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cancún?

Hastighedsbegrænsningen i Cancún er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Cancún har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Cancún, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cancún

 • Få den seneste informatiom om fly til Cancún

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Cancún
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Cancúns mest populære områder

  Find hoteller in Cancún
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Cancún