Lej en bil i Beersheba, Israel

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beersheba, Israel

Beersheba, Israel
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Beersheba, Israel
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Beersheba

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beersheba, Israel
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,0

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Beersheba, Israel til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Beersheba

I oktober til og med i dag 23 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Beersheba.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Beersheba for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Beersheba udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beersheba, Israel?

Beershebas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Beersheba er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Beersheba?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Beersheba, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai i10. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 130 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Beersheba på helt ned til 43 kr. om dagen. Leje af en Hyundai i10 in Beersheba ligger i gennemsnit på 148 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 85 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Beersheba, Israel i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Beersheba 22 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Beersheba.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Beersheba typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Beersheba om vejret i resten af HaDarom (Southern)?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Beersheba og rundt i HaDarom (Southern) eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 1,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Israel

Se vores biludlejningstilbud i byer som Tel Aviv, Jerusalem og Eilat i Israel

Biludlejning i lufthavne i Beersheba

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Beersheba

Kom i gang med at planlægge din rejse til Beersheba