Billeje i Israel

Leder du efter billig biludlejning i Israel? Så søg her!

Tel Aviv, Israel
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Tel Aviv, Israel
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Israel

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Israel

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Israel?

Enterprise Rent-A-Car er det billigste biludlejningsfirma i Israel, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 199 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Israel 586 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Israel?

CalAuto er det mest populære biludlejningsfirma i Israel med 35% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. CalAuto har også 2 anmeldelserog en vurdering på 6,4 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Israel har flest biludlejningssteder?

Sunnycars er det biludlejningsfirma i Israel, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 38 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Tel Aviv er den mest populære by at besøge i Israel, og Sunnycars har 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Israel?

Rejsende til Israel foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 82% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Israel til en gennemsnitspris på 521 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Israel

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Israel
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

202 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

213 kr./dag

22 okt. - 15 nov.
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

222 kr./dag

20 nov. - 24 nov.
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

234 kr./dag

22 okt. - 15 nov.
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

239 kr./dag

20 nov. - 24 nov.
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

261 kr./dag

22 okt. - 15 nov.
Vauxhall Mokka
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

271 kr./dag

22 okt. - 15 nov.
Ford Focus
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

299 kr./dag

22 okt. - 15 nov.
Volkswagen Passat
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

310 kr./dag

20 nov. - 24 nov.
Kia Cee'd

Oplysninger om billeje i Israel

Har Israel nogen unikke færdselslove?

De israelske færdselslove ligner meget dem vi kender hjemmefra. Alle skal bruge sele i bilen, børn skal benytte passende stol eller selepude, mobiltelefon skal være håndfri og man kører i den samme side af vejen som i Danmark. Hastighedsgrænserne ligner også vores egne, men er gerne tydeligt skiltet. Det er i øvrigt ikke usædvanligt at en gadelampe også er udstyret med fartmåler og kamera, så hold hastighedsgrænserne, ellers vil man hurtigt blive mødt af bøder. Alle biler skal have en gul refleksvest, som chaufføren skal bære hvis de stopper og stiger ud af bilen på en motorvej. Biludlejningen sørger for at udlejningsbiler i Israel har den nødvendige nødudrustning. Skulle der ske en ulykke, eller hvis man observerer andre køre galt, så er nummeret der ringes her 100. Skulle din bil være bugseret væk, så skal du ringe 106, så kan de hjælpe dig. Skulle du i øvrigt være involveret i en ulykke, med din udlejningsbil, så kontakt udlejningsfirmaet hurtigst muligt, så de også kan hjælpe.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Israel?

Biludlejning I Israel adskiller sig ikke væsentligt fra at leje biler så mange andre steder. Man skal medbringe sit kørekort, samt et kreditkort der både skal betale for lejen samt være en sikkerhedsforanstaltning for firmaet. Man skal regne med at være mindst 21, før man kan leje bil her og man skal også have haft sit kørekort i mindst ét år. Når man modtager sin israelske udlejningsbil, er det vigtigt at lige gå den godt efter for eventuelle fejl eller mangler. Selv når man har en lejebil, så kan man ikke bare køre helt ubekymret rundt. Udlejere kræver nemlig at man ikke kører deres køretøjer ind i de palæstinensiske områder. Det kan desværre nogle gange betyde nogle omveje, for at undgå et eller andet hjørne af områderne. Vil man gerne besøge Betlehem, så må man pænt parkere bilen på den israelske side og gå til fods det sidste stykke ind til byen.

Hvilke områder i Israel har mest trafik?

Trafikken i de israelske storbyer kan være intens. Derfor vælger en del at benytte den udemærkede kollektive transport i selve byerne, og benytter en udlejningsbil til at komme mellem byerne og rundt i landet. Et perfekt tidspunkt at køre på er under Sabbatten, hvor der gerne plejer at være meget roligt på vejene, selv i de store byer. Men ellers bare hold hovedet koldt og fokuser på trafikken i byerne, så går den del af rejsen også. Udenfor byerne er der typisk mere fredeligt og rig mulighed for at nyde landskabet, selvom vejen naturligvis kræver ens primære opmærksomhed. Men ellers er vejstandarden rimeligt høj og skiltningen oftest som man er vant til her hjemmefra.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Israel?

Israel har en meget varieret natur, som er perfekt opleve i sit eget tempo med en lejebil. Man finder selvfølgelig nemt billige lejebiler ved at søge her på momondo. Når man har sin lejebil og kører rundt, så vær opmærksom på at mange tankstationer ikke tager udenlandske kort, og skiltning ofte kun er på Hebraisk. Så husk at have kontanter, og vær ikke bange for at spørge personalet om hjælp. Når det er klaret, så bydes der på flere skønne ruter til dig og din israelske udlejningsbil. Rute 899, nordvejen, fører dig fra den frodige Middelhavskyst og ender i den smukke Hula dal. Rute 90 er måske den mest specielle, da den skulle være verdens lavest beliggende vej, som bugter sig langs det Døde Hav og giver dig en god introduktion til Israels varierede natur og landskab. Alternativt er en tur til Makhtesh Gadol og Makhtesh Katan en usædvanlig oplevelse, hvor man kan komme ned af Skorpionernes Skråning og opleve dybe kratere, samt se veje oprindeligt anlagt af romerne.


Find billig billeje i Israel

Find den lejebil i Israel, der passer til dine behov

Biler i Lille

323 kr. - 570 kr.

Alle biltyper

351 kr. - 1.280 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Israel er 411 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Israel er i august. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Israel.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Israel er 645 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Israel er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Israel.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Israel er 1.050 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Israel er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Israel.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Israel er 818 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Israel er i november. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Israel.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Israel er 1.101 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Israel er i december. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 556 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Israel.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Israel er 1.222 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Israel er i marts. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 689 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Israel.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

202 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Israel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Israel

Sunnycars

38 kontorer

Eldan

27 kontorer

Sixt

27 kontorer

keddy by Europcar

26 kontorer

Europcar

24 kontorer

CalAuto

23 kontorer

Hertz

20 kontorer

Budget

18 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Israel

Nærliggende attraktioner:

Frishman Beach13,9 km
Jaffa Gate41,1 km
Temple Mount41,6 km

Nærliggende attraktioner:

Jaffa Gate228,9 km
Temple Mount229,1 km
Frishman Beach262,6 km

Nærliggende attraktioner:

Jaffa Gate205,9 km
Temple Mount206,2 km
Frishman Beach238,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Israel

Herunder vises de mest populære hoteller i Israel

Billeje i Israel

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Israel, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Israel?

Folk kører i højre side i Israel. Hvis du rejser til Israel fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Israel?

Vejnettet i Israel har fået en bedømmelse på 4,6 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 46 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Israel?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Israel. Både bosiddende og besøgende i Israel kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Israel, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Israel?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 13,25 kr. pr. liter for benzin i Israel. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Ifølge vores data har Israel hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,40 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,78 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Israel?

Priser for biler i Israel opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Israel?

Fra september 2023 er der 270 udbydere at vælge mellem for biler i Israel.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Israel?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Israel. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Israel?

For at leje en bil i Israel, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Israel

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Israel

Biludlejning i populære lufthavne i Israel

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Israel

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Israel


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Israel?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Israel, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Israel?

Når du har udført en søgning efter billeje i Israel, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Israel med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Israel eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Israel på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Israel med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Israel, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Israel med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Israel med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Israel.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Israel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.