Billeje i Israel

Leder du efter billig biludlejning i Israel? Så søg her!

Tel Aviv, Israel
30. nov. — 7. dec.
Samme aflevering
Tel Aviv, Israel
ons. 30.11
Middag
ons. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Israel

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Israel
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

64 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Volkswagen Polo
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

51 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Ford Ka
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

80 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Kia Cee'd
BMW 5 Series
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

442 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
BMW 5 Series
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

162 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
BMW X1
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

102 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Hyundai i40
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Toyota Yaris
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

135 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Toyota Avensis
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

78 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Mazda CX-3

Oplysninger om billeje i Israel

De israelske færdselslove ligner meget dem vi kender hjemmefra. Alle skal bruge sele i bilen, børn skal benytte passende stol eller selepude, mobiltelefon skal være håndfri og man kører i den samme side af vejen som i Danmark. Hastighedsgrænserne ligner også vores egne, men er gerne tydeligt skiltet. Det er i øvrigt ikke usædvanligt at en gadelampe også er udstyret med fartmåler og kamera, så hold hastighedsgrænserne, ellers vil man hurtigt blive mødt af bøder. Alle biler skal have en gul refleksvest, som chaufføren skal bære hvis de stopper og stiger ud af bilen på en motorvej. Biludlejningen sørger for at udlejningsbiler i Israel har den nødvendige nødudrustning. Skulle der ske en ulykke, eller hvis man observerer andre køre galt, så er nummeret der ringes her 100. Skulle din bil være bugseret væk, så skal du ringe 106, så kan de hjælpe dig. Skulle du i øvrigt være involveret i en ulykke, med din udlejningsbil, så kontakt udlejningsfirmaet hurtigst muligt, så de også kan hjælpe.

Biludlejning I Israel adskiller sig ikke væsentligt fra at leje biler så mange andre steder. Man skal medbringe sit kørekort, samt et kreditkort der både skal betale for lejen samt være en sikkerhedsforanstaltning for firmaet. Man skal regne med at være mindst 21, før man kan leje bil her og man skal også have haft sit kørekort i mindst ét år. Når man modtager sin israelske udlejningsbil, er det vigtigt at lige gå den godt efter for eventuelle fejl eller mangler. Selv når man har en lejebil, så kan man ikke bare køre helt ubekymret rundt. Udlejere kræver nemlig at man ikke kører deres køretøjer ind i de palæstinensiske områder. Det kan desværre nogle gange betyde nogle omveje, for at undgå et eller andet hjørne af områderne. Vil man gerne besøge Betlehem, så må man pænt parkere bilen på den israelske side og gå til fods det sidste stykke ind til byen.

Trafikken i de israelske storbyer kan være intens. Derfor vælger en del at benytte den udemærkede kollektive transport i selve byerne, og benytter en udlejningsbil til at komme mellem byerne og rundt i landet. Et perfekt tidspunkt at køre på er under Sabbatten, hvor der gerne plejer at være meget roligt på vejene, selv i de store byer. Men ellers bare hold hovedet koldt og fokuser på trafikken i byerne, så går den del af rejsen også. Udenfor byerne er der typisk mere fredeligt og rig mulighed for at nyde landskabet, selvom vejen naturligvis kræver ens primære opmærksomhed. Men ellers er vejstandarden rimeligt høj og skiltningen oftest som man er vant til her hjemmefra.

Israel har en meget varieret natur, som er perfekt opleve i sit eget tempo med en lejebil. Man finder selvfølgelig nemt billige lejebiler ved at søge her på momondo. Når man har sin lejebil og kører rundt, så vær opmærksom på at mange tankstationer ikke tager udenlandske kort, og skiltning ofte kun er på Hebraisk. Så husk at have kontanter, og vær ikke bange for at spørge personalet om hjælp. Når det er klaret, så bydes der på flere skønne ruter til dig og din israelske udlejningsbil. Rute 899, nordvejen, fører dig fra den frodige Middelhavskyst og ender i den smukke Hula dal. Rute 90 er måske den mest specielle, da den skulle være verdens lavest beliggende vej, som bugter sig langs det Døde Hav og giver dig en god introduktion til Israels varierede natur og landskab. Alternativt er en tur til Makhtesh Gadol og Makhtesh Katan en usædvanlig oplevelse, hvor man kan komme ned af Skorpionernes Skråning og opleve dybe kratere, samt se veje oprindeligt anlagt af romerne.


Find billig billeje i Israel

Find den lejebil i Israel, der passer til dine behov

Biler i Lille

215 kr. - 603 kr.

Alle biltyper

215 kr. - 1.603 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Israel er 443 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Israel er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Israel.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Israel er 556 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Israel er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Israel.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Israel er 1.124 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Israel er i december. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 503 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Israel er 911 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Israel er i oktober. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Israel.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Israel er 1.133 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Israel er i september. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 870 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Israel.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

51 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

64 kr./dag

26 jan. - 5 feb.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Israel

Nærliggende attraktioner:

Frishman Beach13,9 km
Jaffa Gate41,1 km

Nærliggende attraktioner:

Jaffa Gate228,9 km
Frishman Beach262,6 km

Nærliggende attraktioner:

Jaffa Gate205,9 km
Frishman Beach238,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Israel

Herunder vises de mest populære hoteller i Israel

Billeje i Israel

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Israel, så du er klar til næste rejse.

CalAuto er det billigste biludlejningsfirma i Israel, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 220 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Israel 545 kr. om dagen.

CalAuto er det mest populære biludlejningsfirma i Israel med 31% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. CalAuto har også 2 anmeldelserog en vurdering på 6,4 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Sunnycars er det biludlejningsfirma i Israel, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 65 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Tel Aviv er den mest populære by at besøge i Israel, og Sunnycars har 10 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Israel. Hvis du rejser til Israel fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Vejnettet i Israel har fået en bedømmelse på 4,6 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 46 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Israel. Både bosiddende og besøgende i Israel kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Israel, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Rejsende til Israel foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 32% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Israel til en gennemsnitspris på 169 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,12 kr. pr. liter for benzin i Israel. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Ifølge vores data har Israel hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,39 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,36 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Israel

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Israel

Biludlejning i populære lufthavne i Israel

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Israel

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Israel


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Israel, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Israel, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Israel eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Israel med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Israel med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Israel.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.