Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Israel

Leder du efter billig biludlejning i Israel? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Israel

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Israel

Hvilket udlejningsbureau i Israel har flest biludlejningssteder?

Sunnycars er det biludlejningsfirma i Israel, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 39 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Tel Aviv er den mest populære by at besøge i Israel, og Sunnycars har 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Israel?

Rejsende til Israel foretrækker normalt en Stor mellemklasse. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 48% af vores brugere lejet en Stor mellemklasse til deres rejse til Israel til en gennemsnitspris på 385 kr. pr. dag.

Find billig billeje i Israel

Find den lejebil i Israel, der passer til dine behov

Lille biler

173 kr. - 361 kr.

Alle biltyper

173 kr. - 821 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Israel er 274 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Israel er i marts. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Israel er 399 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Israel er i januar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 395 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Israel er 272 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Israel er i december. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 458 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Israel. I Israel kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Israel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Israel

Sunnycars

39 kontorer

Eldan

27 kontorer

Sixt

27 kontorer

keddy by Europcar

26 kontorer

CalAuto

25 kontorer

Europcar

25 kontorer

Hertz

20 kontorer

Budget

18 kontorer

Billeje i Israel

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Israel, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Israel?

Folk kører i højre side i Israel. Hvis du rejser til Israel fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Israel?

Vejnettet i Israel har fået en bedømmelse på 4,6 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 46 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Israel?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Israel. Både bosiddende og besøgende i Israel kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Israel, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Israel?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,54 kr. pr. liter for benzin i Israel. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Ifølge vores data har Israel hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Egypten de billigste på 1,94 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 22,22 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Israel?

Priser for biler i Israel opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Israel?

Fra juni 2024 er der 277 udbydere at vælge mellem for biler i Israel.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Israel?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Israel. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Israel?

For at leje en bil i Israel, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Israel?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Israel, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Israel?

Når du har udført en søgning efter billeje i Israel, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Israel med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Israel eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Israel på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Israel med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Israel, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Israel med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Israel med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Israel.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Israel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Israel