Billeje i Forenede Arabiske Emirater

Leder du efter billig biludlejning i Forenede Arabiske Emirater? Så søg her!

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Forenede Arabiske Emirater

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Forenede Arabiske Emirater?

I øjeblikket er GREEN MOTION det billigste biludlejningsfirma i Forenede Arabiske Emirater. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 102 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos GREEN MOTION , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 297 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Forenede Arabiske Emirater?

Hertz er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Forenede Arabiske Emirater, med 35% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Hertz er også populær pga. deres 46 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,5 ud af 10. Husk på at din destination i Forenede Arabiske Emirater måske ikke har nogen Hertz biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Forenede Arabiske Emirater har flest biludlejningssteder?

Med 66 biludlejningssteder i Forenede Arabiske Emirater er keddy by Europcar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Dubai, som er den mest populære by i Forenede Arabiske Emirater. keddy by Europcar har en stor tilstedeværelse her med over 19 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Forenede Arabiske Emirater?

46% af momondos brugere fortrak at leje en Stor mellemklasse på deres rejse til Forenede Arabiske Emirater, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Forenede Arabiske Emirater varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 256 kr. om dagen i gennemsnit for en Stor mellemklasse.

Bedste tilbud på lejebiler i Forenede Arabiske Emirater

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Forenede Arabiske Emirater
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

11 okt. - 25 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Peugeot 208
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

116 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Skoda Octavia
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

119 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Volkswagen Passat
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

13 okt. - 23 okt.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

13 okt. - 23 okt.
Peugeot 208
Opel Insignia
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

135 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Opel Insignia
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

136 kr./dag

11 okt. - 25 okt.
Volkswagen Golf

Find billig billeje i Forenede Arabiske Emirater

Find den lejebil i Forenede Arabiske Emirater, der passer til dine behov

Lille

142 kr. - 271 kr.

Alle biltyper

672 kr. - 3.125 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Forenede Arabiske Emirater er 206 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Forenede Arabiske Emirater er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 85% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Forenede Arabiske Emirater er 474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Forenede Arabiske Emirater er i august. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Forenede Arabiske Emirater er 835 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 571 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Forenede Arabiske Emirater er 603 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Forenede Arabiske Emirater er 618 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Forenede Arabiske Emirater er i juni. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Forenede Arabiske Emirater er 1.579 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 1.053 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Forenede Arabiske Emirater.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Forenede Arabiske Emirater er 5.504 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 1.669 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 76% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

11 okt. - 25 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Forenede Arabiske Emirater

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Forenede Arabiske Emirater

keddy by Europcar

66 kontorer

Thrifty

43 kontorer

Europcar

35 kontorer

DRIVUS

34 kontorer

Sunnycars

33 kontorer

Dollar

25 kontorer

Fast Rent A Car

23 kontorer

Cargets rent a car

21 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Forenede Arabiske Emirater

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center8,6 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center108,8 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center25,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Herunder vises de mest populære hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Billeje i Forenede Arabiske Emirater

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Forenede Arabiske Emirater, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Forenede Arabiske Emirater?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Forenede Arabiske Emirater, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Forenede Arabiske Emirater?

Vejnettet i Forenede Arabiske Emirater har fået en bedømmelse på 6,6 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 1 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Forenede Arabiske Emirater?

Promillegrænsen i Forenede Arabiske Emirater er 0,00%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Forenede Arabiske Emirater har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 21.

Hvor meget koster benzin i Forenede Arabiske Emirater?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Forenede Arabiske Emirater på 6,37 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,41 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Forenede Arabiske Emirater?

Priser for biler i Forenede Arabiske Emirater opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Forenede Arabiske Emirater?

Fra september 2023 er der 566 udbydere at vælge mellem for biler i Forenede Arabiske Emirater.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Forenede Arabiske Emirater?

Blandt forskellige lande, herunder Forenede Arabiske Emirater, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Forenede Arabiske Emirater?

Alle førere, der lejer en bil i Forenede Arabiske Emirater, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Forenede Arabiske Emirater

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning i populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning i populære lufthavne i Forenede Arabiske Emirater

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Forenede Arabiske Emirater

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Forenede Arabiske Emirater


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Forenede Arabiske Emirater?

Du bør booke billeje i Forenede Arabiske Emirater ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Forenede Arabiske Emirater?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Forenede Arabiske Emirater på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Forenede Arabiske Emirater med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Forenede Arabiske Emirater eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Forenede Arabiske Emirater på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Forenede Arabiske Emirater.

Kan jeg finde billeje i Forenede Arabiske Emirater, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Forenede Arabiske Emirater.

Kan jeg søge efter billeje i Forenede Arabiske Emirater med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Forenede Arabiske Emirater med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Forenede Arabiske Emirater på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.