Billeje i Forenede Arabiske Emirater

Leder du efter billig biludlejning i Forenede Arabiske Emirater? Så søg her!

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
7. dec. — 14. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
ons. 7.12
Middag
ons. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Forenede Arabiske Emirater

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Forenede Arabiske Emirater
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

28 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Volkswagen Polo
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
BMW 3 Series
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

30 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
Volkswagen Jetta
BMW X3
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

54 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
BMW X3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
Nissan Qashqai
Volvo XC60
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
Volvo XC60
BMW 5 Series
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

54 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
BMW 5 Series
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

41 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
BMW 3 Series

Find billig billeje i Forenede Arabiske Emirater

Find den lejebil i Forenede Arabiske Emirater, der passer til dine behov

Biler i Lille

154 kr. - 304 kr.

Alle biltyper

548 kr. - 3.337 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Forenede Arabiske Emirater er 208 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 82% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Forenede Arabiske Emirater.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Forenede Arabiske Emirater er 481 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Forenede Arabiske Emirater er i august. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Forenede Arabiske Emirater.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Forenede Arabiske Emirater er 843 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 541 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Forenede Arabiske Emirater.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Forenede Arabiske Emirater er 554 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Forenede Arabiske Emirater er i maj. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Forenede Arabiske Emirater.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Forenede Arabiske Emirater er 529 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Forenede Arabiske Emirater er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Forenede Arabiske Emirater er 1.511 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 876 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Forenede Arabiske Emirater.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Forenede Arabiske Emirater er 4.561 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 1.685 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 76% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Forenede Arabiske Emirater. I Forenede Arabiske Emirater kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

28 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

16 dec. - 12 jan.
Kia Cee'd

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Forenede Arabiske Emirater

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center8,6 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center108,8 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center25,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Herunder vises de mest populære hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Billeje i Forenede Arabiske Emirater

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Forenede Arabiske Emirater, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Dollar det billigste biludlejningsfirma i Forenede Arabiske Emirater. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 147 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Dollar, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 491 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Med 68 biludlejningssteder i Forenede Arabiske Emirater er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Overvej et besøg til Dubai, som er den mest populære by i Forenede Arabiske Emirater. Sunnycars har en stor tilstedeværelse her med over 28 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Forenede Arabiske Emirater, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Vejnettet i Forenede Arabiske Emirater har fået en bedømmelse på 6,6 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 1 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Promillegrænsen i Forenede Arabiske Emirater er 0,00%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Forenede Arabiske Emirater har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 21.

18% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Forenede Arabiske Emirater, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Forenede Arabiske Emirater varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 179 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Forenede Arabiske Emirater på 6,23 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,37 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,12 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Forenede Arabiske Emirater

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning i populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning i populære lufthavne i Forenede Arabiske Emirater

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Forenede Arabiske Emirater

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Forenede Arabiske Emirater


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Forenede Arabiske Emirater ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Forenede Arabiske Emirater på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Forenede Arabiske Emirater eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Forenede Arabiske Emirater.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Forenede Arabiske Emirater.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Forenede Arabiske Emirater med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.