Billeje i Kuwait

Leder du efter billig biludlejning i Kuwait? Så søg her!

Kuwait, Kuwait
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Kuwait, Kuwait
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kuwait

Find den lejebil i Kuwait, der passer til dine behov

Biler i Lille

136 kr. - 237 kr.

Alle biltyper

137 kr. - 462 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kuwait er 122 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kuwait er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kuwait. I Kuwait kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kuwait er 144 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kuwait er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kuwait. I Kuwait kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Kuwait er 187 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Kuwait er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kuwait. I Kuwait kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kuwait

Herunder vises de mest populære hoteller i Kuwait

Billeje i Kuwait

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kuwait, så du er klar til næste rejse.

Sixt er det billigste biludlejningsfirma i Kuwait, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 538 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Kuwait 538 kr. om dagen.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Kuwait Sixt. 22 brugere har givet Sixt en gennemsnitlig vurdering på 7,1 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 100% brugere valgt at leje bil gennem Sixt under deres besøg i Kuwait.

Hvis du har planer om at rejse til Kuwait og leje bil, så hav in mente, at Hertz er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 6 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Hertz? Kuwait er den mest populære by at besøge i Kuwait, og Hertz har 4 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Kuwait. Hvis du rejser til Kuwait fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Ifølge data fra 2019 rangerer Kuwait som nr. 47 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,5 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Promillegrænsen er 0,00% i Kuwait – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Kuwait med en promille på over 0,00%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Det er strengt forbudt at drikke og købe alkohol i Kuwait.

Den mest populære biltype at leje i Kuwait er en SUV. 28% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Kuwait. Hvis en SUV passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 170 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

I gennemsnit var prisen på benzin i Kuwait i sidste uge 2,44 kr. pr. liter. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Kuwait, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,37 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,18 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Kuwait

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kuwait

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kuwait


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Kuwait, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Kuwait, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Kuwait eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Kuwait.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kuwait med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Kuwait.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.