Billeje i Jordan

Leder du efter billig biludlejning i Jordan? Så søg her!

Amman, Jordan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Amman, Jordan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Jordan

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Jordan

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Jordan?

Det billigste biludlejningsfirma i Jordan er Exer Rent a Car. Rejsende har fundet lejebiler fra Exer Rent a Car for helt ned til 127 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 324 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Jordan?

Det mest populære biludlejningsfirma i Jordan er Europcar. Dette udlejningsfirma har lige nu 13 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,0 ud af 10. 46% af momondos brugere har fornyligt valgt Europcar som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Jordan.

Hvilket udlejningsbureau i Jordan har flest biludlejningssteder?

Med 16 biludlejningssteder i Jordan er Avis det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Amman er en af de mest populære byer at besøge i Jordan, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 9 biludlejningssteder, som Avis har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Jordan?

En Mini er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Jordan. Ifølge vores data foretrak 33% af vores brugere en Mini frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Mini i Jordan, kan du forvente at skulle betale 151 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Jordan

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Jordan
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Fiat Panda
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

13 okt. - 22 okt.
Chevrolet Spark
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Hyundai i30
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

135 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Peugeot 508
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Ford Focus
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

152 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

158 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Jordan

Har Jordan nogen unikke færdselsregler?

I Jordan kører man i højre side af vejen som i Danmark, og det er ikke tilladt at overhale højre om. Hastighedsgrænserne er i det store hele som de danske, men sørg altid for at holde øje med den lokale skiltning. Du skal være opmærksom på, at selv om der er mange steder hvor du kan tanke brændstof i områderne omkring Amman og Petra, kan der være langt mellem tilgængelighed til brændstof hvis du bevæger dig mod syd, så sørg for at have en fuld tank, hvis du skal på eventyr i det sydlige Jordan. Færdselsreglerne minder meget om regler andre steder, men der er et par af dem, som sjældent bliver overholdt. For eksempel er det ualmindeligt at blinke, når man skifter bane på vejene, eller når man drejer. Så det skal du være opmærksom på, og enkelte bilister kører meget aggressivt og tæt på forankørende, så det skal du også være forberedt på. Endelig skal du på de mindre befærdede veje være forberedt på, at der kan være krydsende kameler, får eller geder, så se dig godt for.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Jordan?

Biludlejning i Jordan kræver at du er mindst 21 år gammel, og at du har haft dit kørekort i minimum ét år. Nogle steder er der ekstra gebyrer på lejeprisen, hvis du er yngre end 25 år eller ældre end 75 år. Du kan som regel godt reservere en bil uden at benytte et kreditkort, men ved afhentning af bilen skal du fremvise et kreditkort fra et internationalt selskab, og kortet skal stå i dit eget navn samt have dækning for lejen og et eventuelt depositum. Dette gælder også selvom du til selve betalingen benytter et debetkort. Ved afhentningen skal du også vise et gyldigt pas eller en anden form for nationalt ID-kort, og du skal have en udskrevet kopi af reservationen samt alle ekstra dokumenter, du eventuelt har underskrevet ved reservationen.

Hvilke områder i Jordan har mest trafik?

Der bor cirka lige så mange mennesker i Jordan som i Danmark, men de har et dobbelt så stort areal at boltre sig på. Alligevel er der tæt trafik i områderne om landets største byer som Amman, Petra, Akaba og Rukban, samt flere af de større byer. Kommer du uden for byerne, er der god plads at køre på. Det kan derfor være meget behageligt at leje en bil i Jordan, hvis du skal sydpå til Akababugten eller måske en tur til det Døde Hav. Her er der bedre plads på vejene. Du kan risikere at blive fanget i tæt trafik og køer i hele landet, hvis du enten kører tæt på weekender, ferier og helligdage, eller hvis du er på vej til eller fra de store attraktioner eller de meget fine sandstrande.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Jordan?

Hvis du fra hovedstaden Amman vil mod ruinbyen Petra langt mod syd, kan du vælge én ud af to sydgående veje. Du kan med tidsmæssig og komfortmæssig fordel køre via rute 15, som er en næsten direkte forbindelse mellem de to destinationer. Den skærer ind gennem ørkenlandskab. Du kan også tage The Kings Highway - rute 35 - som giver en mere oplevelsesrig tur, hvor du både møder lokalt liv og landlige omgivelser, ligesom du også vil kunne se ørkenlandskaber, fæstninger og skulpturer, og slottene Kerak og Shobak. Fortsætter du længere sydpå til Akababugten for at køre på eventyr dér, skal du være opmærksom på, at der ikke er gadebelysning, så sørg for at være hjemme før mørkets frembrud, for de små smukke veje med kroge, snoninger og bakker bliver til vanskelige steder at køre, når der er mørkt.


Find billig billeje i Jordan

Find den lejebil i Jordan, der passer til dine behov

Lille

155 kr. - 356 kr.

Alle biltyper

344 kr. - 681 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Jordan er 235 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Jordan er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Jordan.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Jordan er 380 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Jordan er i december. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Jordan.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Jordan er 815 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Jordan er i april. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 622 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Jordan er 459 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Jordan er i december. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Jordan.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Jordan er 442 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Jordan er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 472 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Jordan er 875 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Jordan er i oktober. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 730 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Jordan. I Jordan kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Jordan.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

13 okt. - 27 okt.
Fiat Panda
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

13 okt. - 22 okt.
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Jordan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jordan

Avis

16 kontorer

Dollar

10 kontorer

Auto Nation

9 kontorer

Ta2jir

9 kontorer

Thrifty

9 kontorer

Arena Rent a Car

8 kontorer

EASY RENTAL

8 kontorer

keddy by Europcar

8 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Jordan

Nærliggende attraktioner:

Petra163,6 km

Nærliggende attraktioner:

Petra89,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Jordan

Herunder vises de mest populære hoteller i Jordan

Billeje i Jordan

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Jordan, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Jordan?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Jordan. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Jordan?

Vejnettet i Jordan har fået en bedømmelse på 3,9 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 74 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Jordan?

Promillegrænsen i Jordan er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Jordan skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Jordan?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Jordan på 12,03 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,41 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jordan?

Priser for biler i Jordan opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jordan?

Fra september 2023 er der 244 udbydere at vælge mellem for biler i Jordan.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jordan?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Jordan. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jordan?

For at leje en bil i Jordan, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Jordan

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Jordan

Biludlejning i populære lufthavne i Jordan

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Jordan

Se flere lejebiler i Mellemøsten

Find billige udlejningsbiler i Mellemøsten

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jordan


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Jordan?

Du bør booke billeje i Jordan ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Jordan?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Jordan ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Jordan med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Jordan, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Jordan på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Jordan.

Kan jeg finde billeje i Jordan, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Jordan.

Kan jeg søge efter billeje i Jordan med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Jordan med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jordan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.