Fly Mellemøsten Jordan

Find billige fly til Jordan

ons.. 1.4.
ons.. 8.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Jordan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Jordan

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Jordan? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Amman
King Hussein Mosque
King Abdullah I Mosque
Temple of Hercules
The Martyrs' Memorial and Museum
Coptic Orthodox Patriarchate
Akaba
Aqaba Fort

Billige flybilletter til Jordan

Se de billigste flyrejser til Jordan fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Amman 1.559 kr
Billund Amman 7.628 kr

Fly til Jordan

Sådan cirka på skillevejene mellem Europa, Afrika og Asien finder du Jordan, som både er kendt for sit monarki, men også for Det Døde Hav og Det Røde Hav. Rejser med fly til Jordan byder på forskelligartede ferieformer, hvad enten du er til hoteller ved vandet eller trekking-rejser i landets bjergkæder eller ørkenområder. Hovedstaden Amman er byen, hvor langt de fleste internationale fly til Jordan lander, men der findes også andre byer, som er populære blandt turister. Dem kan du nå ud til via indenrigsflyvninger, hvad enten det er badebyen Aqaba i syd eller storbyen Irbid i nord. Vejret i Jordan arter sig forskelligt, afhængig af den valgte destination. Flyrejser til Jordan og landets nordvestlige del byder især på varme somre samt kølige vinter, mens temperaturforskellene er noget mere markante jo længere du rejser ind i landet. I den østlige og nordøstlige del er landet finder du ørken, hvor det kan blive meget varmt, men hvor luftfugtigheden til gengæld er lav. Højsæsonen for Jordan-rejser er i juli og august, hvor vejret både er varmt og tørt. Dog kan priserne på hoteller og flybilletter i denne periode være højere end på andre tidspunkter.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Jordan?

Der er direkte rejser med fly til Jordan fra Københavns Lufthavn med flyselskaber som Norwegian og Royal Jordanian. Fra de øvrige danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby kommer der mindst en mellemlanding på.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jordan?

Flyrejser til Jordan fra København tager ca. fem timer, hvis turen er direkte til eksempelvis Amman. Fra Danmarks øvrige lufthavne tager den hurtigste tur ca. syv timer, da der netop er inkluderet et eller flere stop undervejs. Du kan til gengæld ofte spare penge på flybilletter ved at vælge en tur med lang rejsetid.

Hvilken årstid skal man rejse til Jordan?

Sommersæsonen fra maj til september er den bedste periode at rejse med fly til Jordan. Månederne maj, juni og september er lidt mere behagelige sammenlignet med juli og august, hvis ikke du er til de helt høje temperaturer.

Kan man rejse til Jordan uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske rejsende, der ønsker at besøge Jordan. Visum af maksimum 30 dages varighed opnås kun ved indrejse gennem Amman Lufthavn. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato. Det er en god idé at kontakte Jordans konsulat inden afrejse.

Check Udenrigsministeriets rejsevejledning inden afgang

Da der kan være uroligheder i landet anbefales det, at du holder dig opdateret vedrørende sikkerhed på Udenrigsministeriets hjemmeside, um.dk, inden afrejse.


Populære rejsemål i Jordan

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Jordan

Populære ruter til Jordan

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Amman
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
1.559 kr
Fly fra Billund til Amman
Korteste rejsetid
21t. 20min.
Laveste pris
7.628 kr
Fly Mellemøsten Jordan