Søg og find billige fly til Oman

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Oman

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Oman

Bedste pris på enkeltbillet

933 kr.

Bedste pris på returbillet

3.208 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 55min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Oman fra Danmark i de seneste 72 timer er 933 kr. (København Kastrup til Muscat Seeb).
Den bedste pris på en returbillet til Oman fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.208 kr. (København Kastrup til Muscat Seeb).
Det hurtigste fly til Oman fra Danmark tager 8t. 55min. (København Kastrup til Muscat Seeb).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Oman, herunder Lufthansa, SWISS og Egypt Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Oman

Få indsigter om din flyrejse til Oman, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Oman?

Fly til Oman er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 884 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 10.451 kr., og alt fra 10.187 kr. eller mindre er et godt tilbud. 29.228 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Oman?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Oman. Den mest populære by at rejse til i Oman er Muscat, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 278% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Oman er Salalah og Khasab.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Oman?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Oman du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Muscat Seeb. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Muscat Seeb. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Oman?

Turkish Airlines er det mest populære flyselskab, der flyver til Oman, idet 24% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Oman. Andre populære valg er Lufthansa og Qatar Airways. Der er i alt 11 forskellige flyselskaber, der flyver til Oman.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Oman? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Oman

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Oman fra Danmark
Muscat
Muscat

Brugbar information om dit fly til Oman

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Oman

De billigste flybilletter til Oman fundet fornyligt af momondo brugere er 301 kr. med Wizz Air Abu Dhabi, 769 kr. med Salam Air og 1.127 kr. med SWISS.

Overvej at bestille fly til Oman på en tirsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en torsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Oman på en mandag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Oman

Find fly til disse populære byer i Oman fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Oman

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Oman

Billige flybilletter til Oman

Se de billigste flyrejser til Oman fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMuscat13t. 10min.2.705 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Oman

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Oman fra Danmark. Du kan dog sagtens rejse til dette smukke land i Mellemøsten, for flere flyselskaber byder på rejser med mellemlanding undervejs. Selskaber som KLM, Lufthansa, Qatar Airways, SWISS, Turkish Airlines og mange andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Muscat, med ét eller flere stop på turen.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Muscat tager ca. ni timer med en mellemlanding undervejs. Til sammenligning tager en rejse fra Billund Lufthavn til Salalah på sydkysten ca. 14 timer med to eller tre stop på turen. De billige rejser er oftest dem med de længste rejsetider.

Der er mulighed for sol og badeferie hele året rundt på Oman rejser. Langt de fleste turister booker dog alligevel flybilletter til Oman med afrejse i den danske vinterperiode samt i det tidlige forår, hvor temperaturerne er til at holde ud. Fra maj til september regner det en del i sydvest, og dermed er det oplagt at undgå denne landsdel i den våde periode.

Danske statsborgere har visumpligt på Oman rejser. Et visum fås dog ved ankomst i lufthavnen i form af et stempel i passet, som i øvrigt skal være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Oman

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Muscat
Hurtigste flyvetid13t. 10min.
Laveste pris2.705 kr.

Find fly til Oman

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oman


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Oman. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Oman på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Oman, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Oman lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Oman og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.