Find billige fly til Oman

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Muscat (MCT)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oman.

Se nuværende Oman rejserestriktioner

De billigste fly til byer i Oman

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Oman fra Danmark
Muscat
Muscat

Brugbar information om dit fly til Oman

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Oman

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Oman?

Oman er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (267%) er Muscat den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Oman er Salalah og Khasab.

Hvad er det billigste fly til Oman?

De billigste flybilletter til Oman fundet fornyligt af momondo brugere er 666 kr. med Salam Air, 845 kr. med Oman Air og 972 kr. med SWISS.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oman?

Indrejserestriktioner

Oman har forlænget suspensionen af alle kommercielle flyvninger, undtagen humanitære flyvninger og flyvninger til hjemsendelse. Oman har begrænset indrejsen for alle rejsende undtagen Oman-statsborgere og -indbyggere, som skal have forudgående tilladelse, før de vender tilbage til landet. Omans indbyggere bør kontakte deres nærmeste ambassade for at få råd. Alternativt kan deres sponsorer sende e-mail til Omans udenrigsministerium på consular@mofa.gov.om. Statsborgere i Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater skal kunne indrejse i Oman med pas. Rejsende, der har været i Brasilien, Etiopien, Ghana, Guinea, Libanon, Nigeria, Sierra Leone, Sydafrika, Sudan eller Tanzania inden for de seneste 14 dage, har ikke adgang indtil den 12. marts. Alle tilladelser til at vende tilbage til Oman skal godkendes af Omans regering. Ved indtjekning i lufthavnen skal beboere der vender tilbage til Oman, fremvise enten bevis for deres ophold (såsom en lejeaftale) eller have et brev fra deres sponsor der bekræfter, at de har overnatning.

Indrejsekrav

Rejsende skal have et gyldigt visum inden afrejse. Visum kan ikke udstedes ved ankomsten. Samtlige rejsende, der ankommer til Oman, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. Alle ankomne rejsende over 15 år fra ethvert land skal gennemgå endnu en COVID-19 PCR-test ved ankomsten, de skal forudbestille PCR-testen gennem https://covid19.emushrif.om/traveler/travel og betale OMR 25 for testgebyret. Rejsende skal udfylde en "Registrering af rejsende formular " og skal vise den før ombordstigning. Rejsende skal downloade Tarassud+ telefonapp før ankomst. Alle udenlandske statsborgere skal have en gyldig sygeforsikring. Ved ankomsten til Oman får rejsende deres temperatur kontrolleret. Personer, der viser symptomer på coronavirus, kan sendes til et testcenter og/eller en karantænefacilitet. Samtlige rejsende over 15 år skal have en PCR-test i Muscats internationale lufthavn. Der opkræves et tillægsgebyr på 19 Omani Riyal for denne test. Rejsende kan betale for denne test via Tarassud+ App før de ankommer til Oman.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt 7-dages karantæne ved ankomsten. Obligatorisk institutionel sundhedsisolering for alle ankomster er obligatorisk og for egen regning. Der er ikke længere mulighed for at isolere i et privat hjem, indtil yderligere varsel. Ankommende rejsende kan få udleveret et armbånd, som de kan bære i perioden hvor de er alene, og en passagerlokaliseringsformular skal udfyldes. Hvis de opholder sig mere end 7 dage, kan de blive bedt om at downloade Hmushrif-appen. Der opkræves et tillægsgebyr (også via Tarassud+-ansøgningen) på 6 OMA for armbåndet. Bratchetter skal returneres, når du har fuldført din egen isolation. Rejsende, der opholder sig i Oman i mere end 7 dage, skal, uanset resultatet af PCR-testen i lufthavnen, fortsat isolere sig selv indtil dag 7 for egen isolering. På dag 8 efter ankomsten skal de foretage endnu en PCR-test. Hvis resultatet er negativt, kan de få deres sporingsarmbånd fjernet og afslutte deres selvisolering. Børn under 15 år er undtaget fra kravene til PCR-test og Tarrasud + armbånd. Rejsende, der ankommer til Oman i en periode kortere end 7 dage, er ikke længere fritaget for isolationskravene. Den 25. marts beordrede landets Højeste Komité et to-ugers udgangsforbud fra 8 PM til 5 AM, som vil være på plads fra søndag 28. marts til torsdag 8. april.

Hvis du planlægger rejser til Oman nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Oman? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Muscat

Sultan Qaboos Sports Complex
Al Alam Palace
Al Jalali Fort
Muttrah Souq
Sultan's Armed Forces Museum
Sohar

Silver Jubilee Park
Sohar Park
Sohar Fort

Billige flybilletter til Oman

Se de billigste flyrejser til Oman fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
København Muscat 4.007 kr.

Fly til Oman

Oman er måske ikke et klassisk rejsemål for danske turister, men det kan det blive! Landet byder nemlig på mange af de ting, vi som kuldskære danskere længes efter. Rejser med fly til Oman er nemlig lig med masser af varme, lækre sandstrande, kulturelle skatte samt et smagfuldt køkken, der pirrer sanserne. Dette sultandømme på den Arabiske Halvø er især kendt for hovedstaden Muscat i nordøst ud til Omanbugten. Men du kan også flyve indenrigs i Oman. Badeparadiset Salalah i syd er oplagt at besøge, men også havnebyen Sohar eller fjordbyen Khasab ved grænsen til de Forenede Arabiske Emirater er interessante. Stort set uanset, hvornår du vælger at rejse med fly til Oman, så vil du kunne nyde solen og varmen. Da den centrale del af landet består af ørken, kan temperaturerne nå op på hele 50 grader om sommeren. Heldigvis ligger Oman også ud til Det Arabiske Hav, hvilket betyder et mere behageligt klima. De lækre badestrande giver dig også mulighed for at tage en svømmetur med udsyn til det smukke bjerglandskab, der løber langs kysten fra nord mod syd. Oman rejser kan foretages hele året, men juli og august er ofte for varme til danske turister. Sæsonen fra oktober til april er til gengæld en populær periode at rejse i, da vejret er lidt mildere.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Oman?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Oman fra Danmark. Du kan dog sagtens rejse til dette smukke land i Mellemøsten, for flere flyselskaber byder på rejser med mellemlanding undervejs. Selskaber som KLM, Lufthansa, Qatar Airways, SWISS, Turkish Airlines og mange andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Muscat, med ét eller flere stop på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Oman?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Muscat tager ca. ni timer med en mellemlanding undervejs. Til sammenligning tager en rejse fra Billund Lufthavn til Salalah på sydkysten ca. 14 timer med to eller tre stop på turen. De billige rejser er oftest dem med de længste rejsetider.

Hvilken årstid skal man rejse til Oman?

Der er mulighed for sol og badeferie hele året rundt på Oman rejser. Langt de fleste turister booker dog alligevel flybilletter til Oman med afrejse i den danske vinterperiode samt i det tidlige forår, hvor temperaturerne er til at holde ud. Fra maj til september regner det en del i sydvest, og dermed er det oplagt at undgå denne landsdel i den våde periode.

Kan man rejse til Oman uden pas eller visum?

Danske statsborgere har visumpligt på Oman rejser. Et visum fås dog ved ankomst i lufthavnen i form af et stempel i passet, som i øvrigt skal være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Oman

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Muscat
Korteste rejsetid
15t. 45min.
Laveste pris
4.007 kr.

Find fly til Oman

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class