Find billige fly til Oman

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Oman.
Se nuværende rejserestriktioner for Oman

De billigste fly til byer i Oman

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Oman fra Danmark
Muscat
Muscat

Brugbar information om dit fly til Oman

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Oman
  • What are the most popular cities to visit in Oman?

    Some of the world’s most well-traveled cities are in Oman. The most popular city to travel to in Oman is Muscat, which momondo users choose as their landing destination 267% more often than other cities. The next most popular cities in Oman are Salalah and Khasab.

  • What is the cheapest flight to Oman?

    The cheapest flights to Oman recently found by momondo users are 706 kr. with Salam Air, 896 kr. with Oman Air, and 1.031 kr. with SWISS.


Kan jeg flyve til Oman fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Oman

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Oman.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Oman.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Oman.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Oman?

Hjemrejse til Danmark fra Oman

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Oman skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Oman er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Oman nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Oman

Find fly til disse populære byer i Oman fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Oman

Se de billigste flyrejser til Oman fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMuscat9t. 20min.2.836 kr.

Oman er måske ikke et klassisk rejsemål for danske turister, men det kan det blive! Landet byder nemlig på mange af de ting, vi som kuldskære danskere længes efter. Rejser med fly til Oman er nemlig lig med masser af varme, lækre sandstrande, kulturelle skatte samt et smagfuldt køkken, der pirrer sanserne. Dette sultandømme på den Arabiske Halvø er især kendt for hovedstaden Muscat i nordøst ud til Omanbugten. Men du kan også flyve indenrigs i Oman. Badeparadiset Salalah i syd er oplagt at besøge, men også havnebyen Sohar eller fjordbyen Khasab ved grænsen til de Forenede Arabiske Emirater er interessante. Stort set uanset, hvornår du vælger at rejse med fly til Oman, så vil du kunne nyde solen og varmen. Da den centrale del af landet består af ørken, kan temperaturerne nå op på hele 50 grader om sommeren. Heldigvis ligger Oman også ud til Det Arabiske Hav, hvilket betyder et mere behageligt klima. De lækre badestrande giver dig også mulighed for at tage en svømmetur med udsyn til det smukke bjerglandskab, der løber langs kysten fra nord mod syd. Oman rejser kan foretages hele året, men juli og august er ofte for varme til danske turister. Sæsonen fra oktober til april er til gengæld en populær periode at rejse i, da vejret er lidt mildere.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Oman?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Oman fra Danmark. Du kan dog sagtens rejse til dette smukke land i Mellemøsten, for flere flyselskaber byder på rejser med mellemlanding undervejs. Selskaber som KLM, Lufthansa, Qatar Airways, SWISS, Turkish Airlines og mange andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Muscat, med ét eller flere stop på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Oman?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Muscat tager ca. ni timer med en mellemlanding undervejs. Til sammenligning tager en rejse fra Billund Lufthavn til Salalah på sydkysten ca. 14 timer med to eller tre stop på turen. De billige rejser er oftest dem med de længste rejsetider.

Hvilken årstid skal man rejse til Oman?

Der er mulighed for sol og badeferie hele året rundt på Oman rejser. Langt de fleste turister booker dog alligevel flybilletter til Oman med afrejse i den danske vinterperiode samt i det tidlige forår, hvor temperaturerne er til at holde ud. Fra maj til september regner det en del i sydvest, og dermed er det oplagt at undgå denne landsdel i den våde periode.

Kan man rejse til Oman uden pas eller visum?

Danske statsborgere har visumpligt på Oman rejser. Et visum fås dog ved ankomst i lufthavnen i form af et stempel i passet, som i øvrigt skal være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Oman

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Muscat
Hurtigste flyvetid9t. 20min.
Laveste pris2.836 kr.

Find fly til Oman

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oman