Hoteller i Oman

Find tilbud på 564 hoteller i Oman

Oman
8. dec. — 9. dec.2
lør. 9.12
ons. 13.12

Populære hoteller til en overnatning i Oman

Find det perfekte hotel til dit ophold i Oman
Pris
kr.324
kr.9125
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Omans bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Oman

Pris

293 kr. – 373 kr.

BILLIGSTE BY I OMANSohar10% billigereHoteller i Sohar er de billigste i Oman med kun 293 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I OMANSalalah12% dyrereSalalah har de højeste hotelpriser i Oman med værelser til 373 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I OMANSalalah46% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Salalah end i andre byer i Oman

Oplevelser i Oman


Hoteller i populære byer i Oman

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Oman og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Oman?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Oman
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
92%forventet prisfald
80%forventet prisstigning

Rejsepriser

154 kr. - 10.005 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
549 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.463 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Oman

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Oman

Laveste hotelpris

124 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Six Senses Zighy Bay

Hoteller i nærheden af lufthavnen

475

Gennemsnitslængde på ophold

15 dage
Den billigste pris for et værelse i Oman, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 124 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Al Nile Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Six Senses Zighy Bay, det mest populære 5-stjernede hotel i Oman(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 236 anmeldelser).
Der er 475 hoteller i Oman tæt på Muscat Seeb. Aerotel - Airport Transit Hotel er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 15 dage, når de overnatter på hoteller i Oman. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 15 dage i Oman lå i sidste uge på 22.055 kr..

Information om overnatning i Oman

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Oman

Hvilke byer i Oman er bedst at bo i?

Oman er et land, der findes i det vestlige Asien. Det Varme og tørre klima i dette land gør det til et populært turistmål det meste af året. Oman er kendt for eventyr og kulturel turisme, og Muscat, hovedstaden, er den mest populære destination. Andre populære byer i Oman omfatter Sohar og Salalah. Indkvartering og adgang til offentlig transport er nøglefaktorer, der bidrager til turismen i Oman-byerne. I Muskat er den offentlige bustransport f.eks. velorganiseret, hvilket gør det nemt at flytte fra et punkt til et andet. Færdselsreglerne er udlændingevenlige, du kan leje en bil og transportere dig selv. Jernbanesystemet tilbyder alternativ transport for turister og lokale i Muskat. Populære hoteller i Oman omfatter Ramee Guestline Hotel Qurum i Muscat, Al Baleed Resort i Salalah og Crowne Plaza i Sohar. De rene og sikre gader i byerne i Oman gør det nemt at gå fra et sted til et andet, når du udforsker byerne.

Hvad er de bedste ting at gøre i Oman?

Oman har forskellige steder, man skal se, og kulturelle traditioner, der fungerer som turistattraktioner. De mest besøgte steder i dette land spænder fra naturlige til menneskeskabte attraktioner. Muscat, hovedstaden i Oman, er hjemsted for bl.a. forter, museer og markeder. Qasr Al Alam Royal Palace, som kan ses fra havnen, er et fantastisk sted. slottet skildrer den arkitektoniske mangfoldighed i Oman-området. dette palads er normalt åbent hele året, men du skal muligvis have officiel godkendelse for at få en detaljeret rundvisning. Al Jalalis og Al Miranis 2-personers forter er en anden seværdighed, der er åben hele året. Efter at være blevet forvandlet til et museum, er tvillingeforterne hjemsted for genstande, der er indsamlet fra forskellige dele af landet og i forskellige tidsaldre. Billige hoteller i Oman, såsom Majan Guest House, er praktiske til at besøge seværdigheder, da de hjælper dig med at spare på rejseudgifterne.

Hvilke byer i Oman har det bedste natteliv?

Hvis du ønsker at nyde et fantastisk natteliv i Mellemøsten, er Oman et fantastisk rejsemål. Dette lands byer har spændende klubber og barer. Sådanne destinationer omfatter Whisper's Bar, en indendørs bar i Salalah med levende musik og danseforestillinger. Der ligger adskillige natklubber og barer i Muscat, hvilket gør det til et ideelt rejsemål for fester hele natten. Madelskere har chancen for at nyde den varierede Oman-madscene. Restauranter som Bait Al Luban tilbyder gode lokale retter såsom Arsia og Mashuai. Du bør overveje mulighederne for natteliv, før du bestiller hoteller i Oman. Nogle hoteller, såsom Muskat Hills, er bekvemt beliggende i byen, hvilket gør det nemt at udforske nattelivet.

Hvilke byer i Oman har mest historie og kunst?

Oman er et land, der er rigt på historisk og kunstnerisk arv, og som spænder over hele sine byer. Muscat er hjemsted for Muscat Gate Museum, som indeholder udstillinger om Omans historie fra den yngre stenalder til nutiden. Gate Museum er åbent for besøgende hele året, men det registrerer et større antal besøg i ferien. Besøgende på museet skal betale et adgangsgebyr til de lokale myndigheder. Som udlænding betaler du muligvis et lidt højere adgangsgebyr end de lokale. Muscat er også hjemsted for kunst med Bait Muzna Gallery, det første kunstgalleri i Oman, som giver Omani-kunstnere en platform til at fremvise deres kunstneriske værker. Denne galleri er også åben hele året. Besøgende er dog kun tilladt i løbet af dagen og skal betale et adgangsgebyr. Kunstnere, hvis kunst vises i galleriet, har fri adgang. Muscat-hoteller, såsom Grand Millennium, tilbyder guidede ture til historiske seværdigheder, hvis gæsterne ønsker det.

Hvornår er det billigst at overnatte i Oman?

Når du vil til Oman, er det bedst at rejse omkring januar måned, da priserne er markant lavere end i februar - og du kan således rejse for kun 154 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Oman vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Muscat end nogen anden by, når de rejser til Oman.

Hvilken by i Oman har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Nizwa, der i gennemsnit koster 374 kr. pr. nat, er ca. 15% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Oman.

Hvilken by i Oman har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Oman på budget, så overvej at overnatte i Muscat, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Muscat ligger ca. 60% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 71 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Oman?

Fra december 2023 er der 1.976 udbydere at vælge mellem for hoteller i Oman.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Oman?

Priser for hoteller i Oman opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Oman

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Oman

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Oman gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Oman, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Oman?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Oman.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oman på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.