Hoteller i Agadir, Marokko

Find tilbud på 175 hoteller i Agadir, Marokko

Agadir, Marokko
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Agadir

Find det perfekte hotel til dit ophold i Agadir
Pris
kr.152
kr.1604
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Agadir


Hvornår skal man booke et hotel i Agadir?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Agadir
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
75%forventet prisfald
54%forventet prisstigning

Rejsepriser

148 kr. - 1.296 kr.

Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
7.713 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.897 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Agadir er: 3 stjerne, 34 dage før.

1-2 stjerne

181 kr. - 217 kr.

3 stjerne

304 kr. - 384 kr.

4-5 stjerne

761 kr. - 884 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Agadir

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Agadir

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Agadir, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hôtel Marhaba, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sofitel Agadir Royal Bay Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Agadir.
Der er 2 hoteller i Agadir tæt på Agadir Almassira. Chambre chez l'habitant avec famille er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Agadir. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Agadir lå i sidste uge på 3.379 kr..

Rejsetips til Agadir

Du finder høje luksushoteller i Agadir, men det er ikke dem, der er flest af. Byen er karakteriseret ved flere mindre bebyggelser af forskellig art. Det er generelt dem, du skal se efter, når du leder efter et billigt hotel. Byens lejlighedshoteller er en god løsning, når du vil bo til overkommelige priser. En overnatning kan fås fra omkring 190 MAD (125 DKK). Agadir er et yndet rejsemål hele året, men sommersæsonen fra juli til september er populær, for selvom det er varmt, så mærker du ofte en frisk brise fra havet. Om vinteren falder priserne ofte sammen med temperaturerne samtidig med, der også kommer lidt flere regnvejrsdage, hvilket er lig med gode chancer for at bo billigt.

Da Agadir er en resort-by, er strandene de største attraktioner. Dem kan man bruge mange dage på at nyde, hvad enten det er med solbadning, surf-kursus eller gåture langs promenaden Rue La Plage ved solnedgang.Når du har ligget nok tid på de flade strande, så se byen i en anden vinkel fra Agadir Oufella, som er en høj, hvor der stadig ses rester fra fortidens gamle bydel. Du kan også gå en tur i området Bensergao, som ligeledes viser noget af byens autenticitet – før turisterne begyndte at komme. I samme område finder man både parker, moskeer og souvenirboder i det, der også kaldes Medinaen. Du kan også spare penge på mad ved at spise i de billige områder, som eksempelvis Nouveau Talbourjt, hvor mange af de lokale indtager dagens ret til en pris på ca. 35 MAD (23 DKK) pr. ret.

Agadirs opdeling med overskuelige boulevarder og avenuer samt flade bymidte gør det nemt at komme rundt til fods. Skal det gå lidt mere tjept, så tag en af de såkaldte orange petite taxis, der udelukkende kører inden for bygrænsen til en pris på ca. 15 MAD (10 DKK).

I Agadir opererer man med en minimumsaldersgrænse på 18 år i forhold til landets generelle hotelpolitikker. Dermed skal du kunne forevise et ID med foto ved ankomst.

En garantistillelse af et depositum er en fast del af indtjekningsproceduren, når man booker et hotel i Agadir. Det foregår ved, at du lægger beløbet via kontanter eller kreditkort.

De fleste spisesteder i Agadir er billige sammenlignet med danske forhold, og derfor er det oplagt at give omkring 10-15 % i drikkepenge. Det er også oplagt at give stuepigen omkring 15 MAD (10 DKK) pr. dag, da lønningerne ikke er særlig høje.

Agadir er en populær turistby, som mange danskere glædeligt besøger, da den generelt er sikker at opholde sig i. Du skal dog være opmærksom på lommetyve samt tage de almindelige forholdsregler.

I Marokko anvender man stiktype C og E, som er kompatible med danske opladere, så undlad at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Agadir pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Agadir

3-stjernede hoteller

Billigst 116 kr.

Gennemsnitlig 383 kr.

Dyrest 501 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Agadir

Disse billige hoteller og vandrehjem i Agadir har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Agadir

Hoteller med mest værdi for pengene i Agadir

Disse Agadir hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Agadir

Hvis du trænger til et afbræk fra den kolde, danske vinter, så kig mod Marokko, hvor klimaet er skønt og varmt hele året. Landet ligger lidt nordligere sammenlignet med De Kanariske Øer, så hele dette område ved Atlanterhavet er attraktivt i alle sæsoner.

Den marokkanske by Agadir er bygget op omkring avenuer og boulevarder, på samme måde som i New York. Den kilometerlange kyst giver mulighed for at bo tæt på havet, hvor den nordlige del byder på kasinoer, natklubber og andre former for underholdning omkring Museum of Amazigh Culture (historie om berber-folket), så der er kulturelle input i vente. Er du glad for vandsport, som eksempelvis surfing, kombineret med solbadning, så bo i området Anza, der ligger yderligere mod nord.

Byens lystbådehavn er et sted, hvor der er noget at se på. Ved Marina Agadir finder du udsigter fra distriktets hoteller, og stedet tiltrækker byens rige, unge, som kører omkring i deres luksusbiler. Hvis du vil nyde ferien med alle tilgængelige hotelfaciliteter, som pool, bar og spa, så book et værelse i området Founty, der hører til i den dyre ende. Her kan du oplade batterierne i optimale omgivelser. Det er altid storslået at opleve nyt på en ferie, og det kan ske ved at bo tæt på de lokale i kvarteret Talborjt, hvor også Mohammed V Mosque ligger.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Agadir

Agadir er ikke en ny turistby, for især nordeuropæere har valfartet til byen i årtier. Især når vintermånederne trænger sig på, er det oplagt med sol og strand, og der er nok af hoteller at vælge imellem. Byen er kendt for sine klassiske hvide facader samt lavere bebyggelser, som er med til at gøre de forskellige områder hyggelige, autentiske og charmerende.

Klimaet trækker i den grad, for med over 3000 årlige solskinstimer samt beliggenheden ud til Atlanterhavet er byen helt perfekt som resort-by. Agadir er også kendt for sin fiskeri-eksport, så du kan naturligvis nyde et friskfanget måltid på det lokale Fish Market ved Marina Agadir. Når maven er fuld, skal der shoppes alverdens ting og sager i Souk el Had, som er byens store attraktion for både lokale og turister med et farvespil af en anden verden.

Der er mange transportmuligheder i Agadir, hvad enten det er orange petite taxis eller et surfbræt på Middelhavet. Især kysten nord for byen er et surf-paradis i Anza, men du skal naturligvis også se de lokale komme frem over stepperne på kamelryg! Det foregår fra området Oufella – et af byens ældste distrikter, hvor du kan se marokkanske kamelhyrder på vej tilbage til ørkenen.

At bo på hotel i Agadir er både afslapning med strandture og spa, men også sport med surfing og golf. Byen byder ligeledes på markeder (souks) og designerbutikker (området Haut Founty) samt lejlighedshoteller og luksusresorts, så der er noget for ethvert budget i byen, hvor solen altid skinner.


Information about staying in Agadir

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Agadir

Voes brugere er typisk i Agadir i 7 nætter.

Hoteller i Agadir tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 640 kr. pr. nat.

november er den billigste måned at booke et hotel i Agadir. Priserne kan være 76% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Agadir. Den dyreste er typisk søndag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Agadir er 214 kr. pr. nat. Du kan spare 426 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Agadir.

Temperaturerne i Agadir er normalt på omkring 22 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved en populær seværdighed i området som f.eks. Agadir Beach.

Byen Agadir har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 177 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Residence Yasmina til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Agadir. Søg efter tilbud på ferieboliger i Agadir.

Agadir har 161 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Hotel Littoral er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Agadir.


momondos yndlingshoteller i Agadir

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Agadir
El Pueblo Tamlelt

El Pueblo Tamlelt

Blvd du 20 Aout, Agadir, Morocco

5,4
399 kr.
Hotel les palmiers

Hotel les palmiers

Avenue Du Prince Heritier Sidi Mohamed -, Agadir, Morocco

6,9
167 kr.
Studiotel Afoud

Studiotel Afoud

Rue de la Foire B.P : 467, Agadir, Morocco

8,0
232 kr.
Hotel Boutique & Spa Khalij Agadir

Hotel Boutique & Spa Khalij Agadir

Parcelle 3 B Secteur Balneaire, Agadir, Morocco

7,2
819 kr.
Ocean Atlantic View

Ocean Atlantic View

Sonaba Founty, Agadir, Morocco

8,6
478 kr.
Hotel Aferni

Hotel Aferni

AV. General Kettani, Agadir, Morocco

7,7
196 kr.
Sables D'or

Sables D'or

C7 Sonaba, Agadir, Morocco

7,8
522 kr.
Kamal Hotel

Kamal Hotel

Avenue Hassan II, Agadir, Morocco

7,7
174 kr.

Appart-Hotel Sofines

Agadir, Marokko

9,2
384 kr.
Hotel Sindibad

Hotel Sindibad

Place Lahcen Oubrahim, Agadir, Morocco

7,9
239 kr.
Riad Villa Blanche

Riad Villa Blanche

Baie des Palmiers secteur No. 50, Agadir, Morocco

8,5
1.189 kr.
appartement au centre d'Agadir pour familles

appartement au centre d'Agadir pour familles

Agadir, Marokko

8,3
210 kr.
Residence Intouriste

Residence Intouriste

9 Lot G Founty, Agadir, Morocco

7,0
196 kr.
Original Surf Morocco

Original Surf Morocco

Tamraght village Aourir, Agadir, Morocco

8,6
94 kr.
Hotel Littoral

Hotel Littoral

Km 12, Route D'Esaaouira Aourir Bp 80, Tamraght, Agadir, Morocco

6,6
138 kr.
Apparts-Hôtel Isni

Apparts-Hôtel Isni

Av Mouly Abdellah, Agadir, Morocco

7,8
167 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Agadir


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Agadir. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Agadir.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.