Hoteller i Agadir, Marokko

Find tilbud på 198 hoteller i Agadir, Marokko

Agadir, Marokko
28. sep. — 29. sep.2
fre. 29.9
tir. 3.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Agadir

Find det perfekte hotel til dit ophold i Agadir
Pris
kr.133
kr.1367
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Agadir


Hvornår skal man booke et hotel i Agadir?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Agadir
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
68%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

231 kr. - 1.183 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
370 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.058 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Agadir er: 1-2 stjerne, 75 dage før.

1-2 stjerne

162 kr. - 218 kr.

3 stjerne

289 kr. - 338 kr.

4-5 stjerne

641 kr. - 740 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Agadir

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Agadir

Laveste hotelpris

99 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hyatt Place Taghazout Bay

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1675

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Agadir, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 99 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel les palmiers, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hyatt Place Taghazout Bay, det mest populære 5-stjernede hotel i Agadir(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 2.347 anmeldelser).
Der er 1.675 hoteller i Agadir tæt på Agadir Almassira. Chambre chez l'habitant avec famille er det nærmeste og ligger 1,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Agadir. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Agadir lå i sidste uge på 4.432 kr..

Rejsetips til Agadir

Hvordan finder man et billigt hotel i Agadir?

Du finder høje luksushoteller i Agadir, men det er ikke dem, der er flest af. Byen er karakteriseret ved flere mindre bebyggelser af forskellig art. Det er generelt dem, du skal se efter, når du leder efter et billigt hotel. Byens lejlighedshoteller er en god løsning, når du vil bo til overkommelige priser. En overnatning kan fås fra omkring 190 MAD (125 DKK). Agadir er et yndet rejsemål hele året, men sommersæsonen fra juli til september er populær, for selvom det er varmt, så mærker du ofte en frisk brise fra havet. Om vinteren falder priserne ofte sammen med temperaturerne samtidig med, der også kommer lidt flere regnvejrsdage, hvilket er lig med gode chancer for at bo billigt.

Kan man rejse på budget?

Da Agadir er en resort-by, er strandene de største attraktioner. Dem kan man bruge mange dage på at nyde, hvad enten det er med solbadning, surf-kursus eller gåture langs promenaden Rue La Plage ved solnedgang. Når du har ligget nok tid på de flade strande, så se byen i en anden vinkel fra Agadir Oufella, som er en høj, hvor der stadig ses rester fra fortidens gamle bydel. Du kan også gå en tur i området Bensergao, som ligeledes viser noget af byens autenticitet – før turisterne begyndte at komme. I samme område finder man både parker, moskeer og souvenirboder i det, der også kaldes Medinaen. Du kan også spare penge på mad ved at spise i de billige områder, som eksempelvis Nouveau Talbourjt, hvor mange af de lokale indtager dagens ret til en pris på ca. 35 MAD (23 DKK) pr. ret.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Agadirs opdeling med overskuelige boulevarder og avenuer samt flade bymidte gør det nemt at komme rundt til fods. Skal det gå lidt mere tjept, så tag en af de såkaldte orange petite taxis, der udelukkende kører inden for bygrænsen til en pris på ca. 15 MAD (10 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Agadir?

I Agadir opererer man med en minimumsaldersgrænse på 18 år i forhold til landets generelle hotelpolitikker. Dermed skal du kunne forevise et ID med foto ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

En garantistillelse af et depositum er en fast del af indtjekningsproceduren, når man booker et hotel i Agadir. Det foregår ved, at du lægger beløbet via kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

De fleste spisesteder i Agadir er billige sammenlignet med danske forhold, og derfor er det oplagt at give omkring 10-15 % i drikkepenge. Det er også oplagt at give stuepigen omkring 15 MAD (10 DKK) pr. dag, da lønningerne ikke er særlig høje.

Hvor sikkert er der i Agadir?

Agadir er en populær turistby, som mange danskere glædeligt besøger, da den generelt er sikker at opholde sig i. Du skal dog være opmærksom på lommetyve samt tage de almindelige forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

I Marokko anvender man stiktype C og E, som er kompatible med danske opladere, så undlad at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Agadir pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Agadir

5-stjernede hoteller

Billigst 268 kr.

Gennemsnitlig 641 kr.

Dyrest 1.331 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Agadir

Disse billige hoteller og vandrehjem i Agadir har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Agadir

Hoteller med mest værdi for pengene i Agadir

Disse Agadir hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Agadir

Hvis du trænger til et afbræk fra den kolde, danske vinter, så kig mod Marokko, hvor klimaet er skønt og varmt hele året. Landet ligger lidt nordligere sammenlignet med De Kanariske Øer, så hele dette område ved Atlanterhavet er attraktivt i alle sæsoner.

Den marokkanske by Agadir er bygget op omkring avenuer og boulevarder, på samme måde som i New York. Den kilometerlange kyst giver mulighed for at bo tæt på havet, hvor den nordlige del byder på kasinoer, natklubber og andre former for underholdning omkring Museum of Amazigh Culture (historie om berber-folket), så der er kulturelle input i vente. Er du glad for vandsport, som eksempelvis surfing, kombineret med solbadning, så bo i området Anza, der ligger yderligere mod nord.

Byens lystbådehavn er et sted, hvor der er noget at se på. Ved Marina Agadir finder du udsigter fra distriktets hoteller, og stedet tiltrækker byens rige, unge, som kører omkring i deres luksusbiler. Hvis du vil nyde ferien med alle tilgængelige hotelfaciliteter, som pool, bar og spa, så book et værelse i området Founty, der hører til i den dyre ende. Her kan du oplade batterierne i optimale omgivelser. Det er altid storslået at opleve nyt på en ferie, og det kan ske ved at bo tæt på de lokale i kvarteret Talborjt, hvor også Mohammed V Mosque ligger.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Agadir

Agadir er ikke en ny turistby, for især nordeuropæere har valfartet til byen i årtier. Især når vintermånederne trænger sig på, er det oplagt med sol og strand, og der er nok af hoteller at vælge imellem. Byen er kendt for sine klassiske hvide facader samt lavere bebyggelser, som er med til at gøre de forskellige områder hyggelige, autentiske og charmerende.

Klimaet trækker i den grad, for med over 3000 årlige solskinstimer samt beliggenheden ud til Atlanterhavet er byen helt perfekt som resort-by. Agadir er også kendt for sin fiskeri-eksport, så du kan naturligvis nyde et friskfanget måltid på det lokale Fish Market ved Marina Agadir. Når maven er fuld, skal der shoppes alverdens ting og sager i Souk el Had, som er byens store attraktion for både lokale og turister med et farvespil af en anden verden.

Der er mange transportmuligheder i Agadir, hvad enten det er orange petite taxis eller et surfbræt på Middelhavet. Især kysten nord for byen er et surf-paradis i Anza, men du skal naturligvis også se de lokale komme frem over stepperne på kamelryg! Det foregår fra området Oufella – et af byens ældste distrikter, hvor du kan se marokkanske kamelhyrder på vej tilbage til ørkenen.

At bo på hotel i Agadir er både afslapning med strandture og spa, men også sport med surfing og golf. Byen byder ligeledes på markeder (souks) og designerbutikker (området Haut Founty) samt lejlighedshoteller og luksusresorts, så der er noget for ethvert budget i byen, hvor solen altid skinner.


Information om overnatning i Agadir

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Agadir

Hvor længe bor vores brugere i Agadir?

Voes brugere er typisk i Agadir i 6 nætter.

Hvad koster et hotel i Agadir?

Hoteller i Agadir tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 965 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Agadir?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Agadir. Priserne kan være 69% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Agadir?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Agadir. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et luksushotel i Agadir?

Et luksushotel i Agadir koster ca. 859 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Agadir 965 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 11%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Agadir, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Der forventes generelt kun lidt regn (21 mm) og en gennemsnitstemperatur på 20 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Agadir kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Har Agadir ferieboliger?

Byen Agadir har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 2.695 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Pearl Surf Camp Morocco til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Agadir. Søg efter tilbud på ferieboliger i Agadir.

Har Agadir hostels?

Agadir har 33 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Tamaght Surf Hostel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Agadir.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Agadir?

Fra september 2023 er der 2.075 udbydere at vælge mellem for hoteller i Agadir.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Agadir?

Priser for hoteller i Agadir opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Agadir

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Agadir

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Agadir gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Agadir. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Agadir?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Agadir.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Agadir på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.