Hoteltilbud Afrika

Hoteller i Afrika

Find de bedste hoteltilbud i Afrika

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Afrika

Har du planer om at rejse til Afrika, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
229 kr. - 1.017 kr.
MEST POPULÆRE LAND I AFRIKA Egypten 41% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Egypten end i andre lande i Afrika
BILLIGT LAND I AFRIKA Marokko 71% billigere Hoteller i Marokko er billigere end andre populære destinationer i Afrika til kun 228 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I AFRIKA Egypten 24% dyrere Hoteller i Egypten er dyrere end andre populære destinationer i Afrika med værelsespriser på 1.017 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Afrika

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Afrika?

De mest populære destinationer i Afrika er Hurghada (besøges 71% oftere af momondo-brugere), Marrakech (besøges 68% oftere af momondo-brugere) og Sharm El Sheikh (besøges 52% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Afrika.

Hvad er den mest populære seværdighed i Afrika?

De mest populære seværdigheder i Afrika er Agadir Beach, City Stars og Jamaa el Fna. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Agadir Beach ligger i Agadir, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 243 kr./nat.

City Stars ligger i Kairo, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 612 kr./nat.

Jamaa el Fna ligger i Marrakech, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.589 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Afrika?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Afrika er 773 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Afrika, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Marokko (228 kr./nat i gennemsnit), {4} ({5}/nat i gennemsnit) og {6} ({7}/nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Afrika at bestille hotel i.


Oplev verden

Har du allerede bestilt din rejse til Afrika? Måske skal din næste tur gå til et af disse smukke steder
Hoteltilbud Afrika