Hoteller i Afrika

Find tilbud på hoteller i Afrika

24. juni — 25. juni2
Indtast by, hotel, lufthavn, adresse eller seværdighed
fre. 24.6
lør. 25.6

Afrikas bedste lande at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære lande i Afrika

Pris

303 kr. – 1.736 kr.

BILLIGSTE LAND I AFRIKANigeria55% billigereHoteller i Nigeria er de billigste i Afrika med kun 303 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE LAND I AFRIKASeychellerne61% dyrereSeychellerne har de højeste hotelpriser i Afrika med værelser til 1.736 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE LAND I AFRIKAEgypten70% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Egypten end i andre lande i Afrika

Hoteller i populære lande i Afrika

Nedenfor vises de mest populære lande til overnatning i Afrika og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Afrika

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Afrika

Laveste hotelpris

113 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hilton Hurghada Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

128
Den billigste pris for et værelse i Afrika, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 113 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Les Lilas, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hilton Hurghada Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Afrika.
Der er 128 hoteller i Afrika tæt på Johannesburg OR Tambo. Protea Hotel by Marriott Transit O.R. Tambo Airport er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Afrika

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Afrika

Afrika kan groft sagt deles op i to dele: Nord for Sahara og syd for Sahara. De to dele har ikke meget tilfældes og når man siger Afrika, mener man også ofte syd for Sahara. Kontinentet Afrika er verdens ældste og har et godt udbud af spændende byer. I Sydafrika er der byerne Cape Town og Johannesburg som er gode bud på byer der er værd at besøge. I Østafrika er byerne Nairobi, Dar Zalaam og Kampala et godt udgangspunkt. I Vestafrika er der Banjul i Gambia og Accra i Ghana. Det kan være svært at vælge på et kontinent med 52 forskellige lande. Du kan også vælge at besøge Port Louis på øen Mauritius. Man kan du nemt finde hoteller på Mauritius online. Det kunne blandt andet være hotellet Auberge Paille en Queue.

En af de mest populære seværdigheder der er i Afrika, er uden tvivl at besøg nationalparkerne og se det vilde dyreliv. Er det også dit ønske, skal du være opmærksom på at det udelukkende er Østafrika og Sydafrika, der har nationalparker med løver og elefanter. Det samme findes ikke i den vestlige del af kontinentet. Er man til det mere våde dyreliv og holder af at dykke, kan man tage på tur i det sydlige Afrika, som udover at have smukke sandstrande, giver muligheden for at opleve hvaler og hajer. Er man til at vandre er Kilimanjaro i Tanzania en kæmpe oplevelse. Hvis man vil have en lidt mindre vandretur, kan man vælge at besøge Mount Kenya, hvor man kan tage på en dagstur. Du kan booke billige hoteller i Afrika online, så som hotellet First Group Mount Sierra i Cape Town.

Det er muligt at finde et godt natteliv i stort set alle byer i Afrika. I Cape Town er det i området omkring Long Street man besøger, hvis man gerne vil have en drink og svinge træbenet. Generelt skal man være varsom med at gå ud om aftenen i storbyerne i Afrika, især i Østafrika, da der er en stor risiko for at blive berøvet. Down Town bør man som udgangspunkt altid undgå. Byen Franschoek er et godt sted at tage i byen, og der er en stor chance for at man får en hyggelig aften på en af de mange barer.

Er du interesseret i historie og kunst er det primært den vestlige og sydlige del af Afrika du skal besøge. Mange afrikanere blev gjort til slaver og det kan ses ved de mange forter, der ligger langs kystlinjen. I Sydafrika, mere specifikt Cape Town, kan man besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i fængsel. Er man glad for vin, er Sydafrika også stedet man skal besøge. Området er også kendt for at have verdens største forekomst af diamanter. I Cape Town kan man også besøge museet District Six, som danner baggrund for den sydafrikanske historie med apartheid og slaveri. I Østafrika kan man finde spor af den arabiske slavehandel og englændernes kolonialisme. Det er bestemt også et besøg værd at besøge Masaierne i Kenya, og opleve deres meget anderledes måde at leve på.


Hoteller på andre kontinenter

Se hotelpriserne på disse andre kontinenter

Kom i gang med at planlægge din rejse til Afrika


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Afrika fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Afrika ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.