Hoteltilbud Afrika

Hoteller i Afrika

Find de bedste hoteltilbud i Afrika

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Afrika

Har du planer om at rejse til Afrika, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
228 kr. - 1.070 kr.
MEST POPULÆRE LAND I AFRIKA Egypten 44% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Egypten end i andre lande i Afrika
BILLIGT LAND I AFRIKA Marokko 73% billigere Hoteller i Marokko er billigere end andre populære destinationer i Afrika til kun 227 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I AFRIKA Tanzania 25% dyrere Hoteller i Tanzania er dyrere end andre populære destinationer i Afrika med værelsespriser på 1.069 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Afrika

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Afrika?

De mest populære destinationer i Afrika er Hurghada (besøges 73% oftere af momondo-brugere), Marrakech (besøges 70% oftere af momondo-brugere) og Sharm El Sheikh (besøges 56% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Afrika.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Afrika?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Afrika, er Agadir, som har hoteller, der er 73% billigere end gennemsnitsprisen i Afrika. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Agadir er 227 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Agadir, kan du også rejse til Kairo eller Sharm El Sheikh.

Hotelpriser pr. nat i Kairo ligger normalt kun på 667 kr., hvilket er 18% under gennemsnitsprisen for hoteller i Afrika.

Hvis du er mere interesseret i Sharm El Sheikh, kan du finde et hotel der til ca. 747 kr. pr. nat, hvilket er 8% billigere end gennemsnittet i Afrika.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Afrika?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Afrika er 812 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Afrika, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Marokko (227 kr./nat i gennemsnit), {4} ({5}/nat i gennemsnit) og {6} ({7}/nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Afrika at bestille hotel i.


Populære flyruter til Afrika

De mest søgte fly til Afrika sammen med de bedste priser og den korteste flyvetid
Fly Aarhus til Hurghada
Korteste rejsetid
33t. 15min.
Laveste pris
2.480 kr.
Fly Billund til Rabat
Korteste rejsetid
24t. 25min.
Laveste pris
2.524 kr.
Fly Aalborg til Monastir
Korteste rejsetid
27t. 45min.
Laveste pris
2.599 kr.
Hoteltilbud Afrika